Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Не разбрах, мюсюлманките ще се радват ли да 72 девствени юноши? И още толкова опитни, но девствени съпрузи? Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ох, мързи ме сега да гледам по-назад.

Айде свети ме по въпроса, жените като отидат в рая ще получат ли 72 девствени (или опитни, ако желаят) съпрузи? И ще пият ли много вино, без да се напиват? А ще могат ли да се възползват от 72-та си съпрузи, ама като едновременно с това си остават вечно девствени? Публикувано изображение

КУР анът е причина после учените да се замислят дали могат да правят безалкохолно вино и бира, както и кафе-декафенатто.

За в бъдеще ще се прави безалкохолен дестилат, така, че мюслитата да влизат в рая още на Земята. Публикувано изображение

"Al Cohol-free Whiskey"

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Същия съвет и към теб както към преждеопитващия се да ръси това което няма :P

Погледни назад, обяснено е....

Не, не приемам .. опитвващите се да анализират ... ами най-вероятно са такива като теб Публикувано изображение лъжци, наглеци, плюещи....

Публикувано изображение

Айде до следващия опит ;)

....гледам само напреде, и това е една от положителните черти и на Овенът. ;)

Дай сега ОРИГИНАЛЪТ на КУР ана и ми запуши веднъж за винаги У-стата! :rolleyes:

до тогава ще ползвам този, ако нямаш нищо против:

http://www.wikiislam.com/wiki/72_Virgins

....гледам само напреде, и това е една от положителните черти и на Овенът. :)

Дай сега ОРИГИНАЛЪТ на КУР ана и ми запуши веднъж за винаги У-стата! ;)

до тогава ще ползвам този, ако нямаш нищо против:

http://www.wikiislam.com/wiki/72_Virgins

Публикувано изображение

Ей това от линка много ми хареса. Знаех, че "тези" са доста примитивни, на все пак... Бива ли таквиз неща да се пишат в една свещена книга? Дотук с духовното извисяване! :rolleyes:;):P

"Each time we sleep with a Houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel each time you make love is utterly delicious and out of this world and were you to experience it in this world you would faint. Each chosen one [i.e. Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he married on earth, and all will have appetising vaginas."

...започваш да загряваш, че Ана ще получи от 'КУР Ана' останалото от 'себе си' (Ана) оттам?... ;)

Първородният и грях е, че няма 'Снейк', а - Хралупата на Снейка между чифта приспособление за вървеж. Публикувано изображение

Въпреки, че може да изфабрикува едно изкуствено окосмявне на долната си челюст, то за добиване на Снейкът ще трябва да се попържи в огньовете докато следващата инкарнация алллла (Пугачева) я дари със Снейка за Райската градина -"Джанна".... Публикувано изображение

ПС: Между-другото Алла Пугачева е Овен, а Филип Киркоров-Телец. :rolleyes::P

Едни чужденци от англоезичния форум, който навестявам от време на време доскоро коментираха една тема за ужасното отношение към жените в мюсюлманските страни. Един от тях е дал линк към този материал:

http://qa.sunnipath.com/issue_view.asp?HD=...7&CATE=1404

Ето един цитат:

"The Prophet said: "I was shown the Hell-fire and that the majority of its dwellers were women who were ungrateful." It was asked, "Do they disbelieve in Allah?" (or are they ungrateful to Allah?) He replied, "They are ungrateful to their husbands and are ungrateful for the favors and the good (charitable deeds) done to them. If you have always been good (benevolent) to one of them and then she sees something in you (not of her liking), she will say, 'I have never received any good from you." Sahih Bukhari, Volume 1, Book 2, Number 28"

Значи, излиза, че в ада има повече жени, отколкото мъже! Защо ли? Защото не харесали нещо в съпруга си и ... директо в Ада!!!

"This means round breasts. They meant by this that the breasts of these girls will be fully rounded and not sagging, because they will be virgins, equal in age."

Добре, Публикувано изображение щом са описани някои части от телата на девствениците, тогава, ако има и девствени мъже за жените в Рая, описани ли са им атрибутите - големина, твърдост... Да не ставаме вулгарни. Опаааааааааа, чакай! Май са описани. Нали за мъжете е описано как ще са Публикувано изображение

Това, което цитирах по-горе:

"Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal!"

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

"This means round breasts. They meant by this that the breasts of these girls will be fully rounded and not sagging, because they will be virgins, equal in age."

Добре, Публикувано изображение щом са описани някои части от телата на девствениците, тогава, ако има и девствени мъже за жените в Рая, описани ли са им атрибутите - големина, твърдост... Да не ставаме вулгарни. Опаааааааааа, чакай! Май са описани. Нали за мъжете е описано как ще са Публикувано изображение

Това, което цитирах по-горе:

"Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal!"

Anyways. Едно е ясно: Този, който иска да има everlasting inter-course(eternally internal)определено трябва да се ориентира към ислямът.

Според мене: там има по-голям шанс човек да си намери сексуален партньор, ти как мислиш?... :)

Anyways. Едно е ясно: Този, който иска да има everlasting inter-course(eternally internal)определено трябва да се ориентира към ислямът.

Според мене: там има по-голям шанс човек да си намери сексуален партньор, ти как мислиш?... :)

Е мииииии, тогава по-добре си променяй вярата и ... юруш към исляма. Публикувано изображение;)

Е мииииии, тогава по-добре си променяй вярата и ... юруш към исляма. Публикувано изображение;)

.....не е така лесно....... :) ...трябва, за начало. да смениш някои неща... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Е, резултатът не е впечатляващ! Колективно несъзнавано!?! Бих го окачествил като: колективна кома.

Във вашия казус със сектата ви е по-скоро колектив от "не-аз-ове", или още по-добре казано колективен "не-аз"... :rolleyes:

Ех, тези французи, ех, тая жена, ех, много лоша - тотално е изпапала аза.... Публикувано изображение

Това би трябвало да е колективното несъзнавано.

При тях по-правилно е да говорим за тотално несъзнавано. :rolleyes:

При тях по-правилно е да говорим за тотално несъзнавано. :ph34r:

...има разлика межу под-съзнавано и не-съзнавано, :doh: sub-conscious and :rolleyes: un-coscious?.. Публикувано изображение

Ние сме от "Hi-Sci", и не непроменно от Sci-Fi нали?... :questions:

Аз съм от сектата на секуалните про-гностици вземащи хоризонтални и вертикални ъгли със сектСтант. :lol6:;)

Най-голям сектант е Бог, тъй като от Неговата секта(на единицата=1) са се пръкнали другите сектички. Публикувано изображение

Само дето тези, които понабъбнат в кооперация започват да обвиняват поненабъбналите в 'сектантство'

А има и такива дето плават със 'собствени платна', ползвайки течението създадено между по-мощните сектантски кораби.

Изводите тука са два:

1) ВСИЧКО Е 'СЕКТА', тъй като Бог е тръгнал ОТ ЕДИН. ;)

2) Думата 'секта' не е мръсна дума и трябва да се изследва коя секта води до Бог, коя се влива в по-голяма секта - на болшевизма, продължаващ по течението и коя е 'балансираща' на двете.. :mark::dancing18::P

..секта..сектанство...

как хубаво се римува с интриганство...То това, най-характерно май на сектите.

От какъв корен таз дума? Публикувано изображение

Няма. Той Оня... има чувство за хумор и обича да се шегува със себето си. Публикувано изображение

съгЛясен... :P:lol6::mark::dancing18:;);)

Но, те сега важат с пълна сила тези доктрини. Нали разбираш - в посткомунистическите общества носталгията по комсомола и комунизма е в разцвета си, особено при неизявените бивши комсомолци и комунисти... и стремежът към завръщането им е на ход. Наричат го копнеж, а себе си гностици. :)

Пука му на моя бог на... жилетката. За него са прозрачни. А и скучни. Публикувано изображение

И аз съм на същото мнение. Публикувано изображение

Коренът на думата секта е от санскрит - sec и има два превода: разсичам и следвам.

Същият корен имат латинските глаголи: sequor - следвам, вървя след някого и seco - сеча, разсичам.

...а 'секс' асоцииран ли е?... :)Публикувано изображение

Аз си мисля за секс. Останалото не е важно. :):)

Чудя се дали си мислим за едно и също нещо. :)

:)

...аз съм с хромозоми Х и У, ти?.. Публикувано изображение

Амчи, нали уж знаеше с какви съм?! :):)

....да не си с 3-тия тип- обърнато на 90 град. Z-И?... Публикувано изображение

:P Щом казваш! :lol6:

Има рецепта САМО за праене на кекс. Слагаш малко стафиди, малко орехи и става.. :)

Публикувано изображение

Нали не очакваш всички да бъдат на твоята вълна и да правят това, което ти очакваш.

Що?!

На мека вълна не никак лошо, опитай... Публикувано изображение .

А аз мисля, че трябва вече да станеш по-широко скроен към себе си. Щот после може да е вече късно за такива работи. ;)

....а аз мисля, че времето за ЛИЧНИ въпроси, отговори и предложения изтече... Публикувано изображение:rolleyes:

Ако ти се продължава на същата вълнА има "Искрено&Лично" на Телкинята с 5 официални брака- "Миглена Ангелова"(я виж новия и мъж се казвал "Чакракчиев"?... Публикувано изображение , не я наричай с тази фамилия щото утре ще е друга!-наричай я телешки бульон "Maggi" ;) . Бог дал на всеки по нещо! :beat:

...какво ще кажеш малко да се завъртиш там, а?... Публикувано изображение

U.Ra, в една друга тема пишеш:

Именно поради това, че в България е властвало държавно християнство, ислям и комунизъм(юдаизъм) самото 'споделяне' вече е трудно, тъй като тези ТРИ СЕ НАЛАГАТ СЪС СИЛА, не - 'със споделяне'

Не си ли противоречиш с това, което си написал тук:

Юдеите са демонисти и вярващ в духове(моно-спиритът 'яхве, яхова, ях'). Демонистът отстои от материалистът на същото растояние на което материалистът от трансцеденталиста.

Аз мисля, че комунизъм = материализъм.

И още нещо – юдеите може да са всичко друго, но не и демонисти. Не ми харесва това, че са приватизирали Бога в Стария Завет. Нещо като тяхна частна собственост. Че гледат на неюдеите, като на хора по-долна категория. Но чак пък демонисти? Публикувано изображение Това не мога да го възприема. Все пак не знам какво разбираш ти под това понятие? :P

Редактирано от steeela (преглед на промените)

U.Ra, в една друга тема пишеш:

Не си ли противоречиш с това, което си написал тук:

Аз мисля, че комунизъм = материализъм.

И още нещо – юдеите може да са всичко друго, но не и демонисти. Не ми харесва това, че са приватизирали Бога в Стария Завет. Нещо като тяхна частна собственост. Че гледат на неюдеите, като на хора по-долна категория. Но чак пък демонисти? Публикувано изображение Това не мога да го възприема. Все пак не знам какво разбираш ти под това понятие? :clap:

Абсолютно не!

Идеологията на комунизма е идеолгоята не на целият Сатурн, но -на сатурнанските духове от Лунната му, тъмна страна.

Материализмът значи демонизъм.

А демоните се ръководят от паднали духове.

Примерно в БГ 17:4

Chapter 17, Verse 4.

Men in the mode of goodness worship the demigods;

those in the mode of passion worship the demons; and those in the mode of ignorance worship ghosts and spirits.

Юдеите обожават дух-яхова, ислямите-тоже. И двата духа са сатурниянски.

Комунизмът отрича религията им(на юдеите), но САМО ПРИВИДНО! Насажда се един вожд(демон), който следва СЪЩИЯ ДУХ.

Комунизмът е демонизъм.

Материализмът е демонизъм.

....така са подредени по оста "дух-демон-дева". Богът тука е отдясно на девата.

Това нещо, ако се осъзнае от абрахамците и ристените ще им се спести доста недоразумения.

'Що е демон' и що 'паднал дух'?...

Паднал дух има нематер. душа(джива-атма), която има фино-матер. тяло- ум, разум и его и циркулира в астрала без грубоматер. тяло, изградено от грубо-маер. елементи земя-вода-огън-въздух и етер'.

Демонът е 'паднал дух', инкарналирал се в грубо-матер. тяло.

Малко ще им е трудно, тъй като няма да разберат що е дева(полубог).

Мъчна работа...

Прегледай в тази публикация клипчето "TOXIC RELIGION"

by Jordan Maxwell. Той е много близко до това, което казвам, може би е на по-разбираме език?... Публикувано изображение

Абсолютно не!

Идеологията на комунизма е идеолгоята не на целият Сатурн, но -на сатурнанските духове от Лунната му, тъмна страна.

Материализмът значи демонизъм.

А демоните се ръководят от паднали духове.

Примерно в БГ 17:4

Chapter 17, Verse 4.

Men in the mode of goodness worship the demigods;

those in the mode of passion worship the demons; and those in the mode of ignorance worship ghosts and spirits.

Юдеите обожават дух-яхова, ислямите-тоже. И двата духа са сатурниянски.

Комунизмът отрича религията им(на юдеите), но САМО ПРИВИДНО! Насажда се един вожд(демон), който следва СЪЩИЯ ДУХ.

Комунизмът е демонизъм.

Материализмът е демонизъм.

....така са подредени по оста "дух-демон-дева". Богът тука е отдясно на девата.

Това нещо, ако се осъзнае от абрахамците и ристените ще им се спести доста недоразумения.

'Що е демон' и що 'паднал дух'?...

Паднал дух има нематер. душа(джива-атма), която има фино-матер. тяло- ум, разум и его и циркулира в астрала без грубоматер. тяло, изградено от грубо-маер. елементи земя-вода-огън-въздух и етер'.

Демонът е 'паднал дух', инкарналирал се в грубо-матер. тяло.

Малко ще им е трудно, тъй като няма да разберат що е дева(полубог).

Тц тц тц Не знаех, че вярваш в такива неща като духове. Публикувано изображение

По въпроса за демоните - не всички имат материално тяло. Виж тук:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD

Въобще, представите за тях са се променяли през вековете.

Аз просто не мога да си представя сега един демон с материално тяло да ми се яви.

Публикувано изображение

И що е то дева - полуог? Туй същество има ли си материално тяло и зло ли е - иска ли да пакости на хората?

Публикувано изображение

Всичко е записано в Бхагавата Пурана и Бхагават Гита, но те са книги, които се четат когато съзнанието добие разум се умори да спекулра умствено.

Но птк ти си още по на ниско ниво. тебе те сърби 2-ра чакра, да, забравих... :)

Ееее? ...за тебе все още - дзмиите. :jeer:

Тц тц тц Не знаех, че вярваш в такива неща като духове. Публикувано изображение

По въпроса за демоните - не всички имат материално тяло. Виж тук:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD

Въобще, представите за тях са се променяли през вековете.

Аз просто не мога да си представя сега един демон с материално тяло да ми се яви.

Публикувано изображение

И що е то дева - полуог? Туй същество има ли си материално тяло и зло ли е - иска ли да пакости на хората?

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.