Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли човек да има в живота си всичко?

Featured Replies

Аз кой знае защо реших, че темата е в раздел езотерика

Според мен, тeмата както е формулирана, е за тийн-зоната, ма карай. Щом Слънчевка намира въпроса, който е поставила за философски кои сме ние, че да възразяваме.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Отговори 140
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Слънчице  , не се осланяй на фалшиви авторитети ,като Норбеков или линка на Зографова.Какво разбираш под всичко.Аз под всичко разбирам ,всичко отрицателно и всичко положителноТова което цитираш по горе е от херметичните закони ,Каквото горе това и долу.Но това има съвсем друго тълкование.И кармата не се разглежда от астрологията.Има някакви измислени шарлатани които пишат някаква си кармична астрология.А има и такива които правят хороскопи за деня на смърта и казват къде ще се прероди човек .Изобщо по добре намери и прочети книга на  Иисуса, син Сирахов.Има я само в славянската библия.От там ,ще научишповече неща отколкото от астрологията.Когато си пиеш ракията си хапваш и салатка.Така е и всичко друго.Не може ,едно по едно , човек не трябва да си прави планове.Тука има такава тема има и други интересни теми ,не е нужно да пускате клонинги.Пусни слънцето в себе си и не се притесняваи за нищо.

Редактирано от родина (преглед на промените)

• Автор

Аз кой знае защо реших, че темата е в раздел езотерика и затова цитирах Блаватска, за което моля да ме извините.

Благодаря ти за забележката. :)

Би ли казала с какви методи се управлява реалността?

Няма смисъл нищо да казвам и да убеждавам в нещо човек, който казва, че не му е трансърфинга по вкуса. Така се губи енергия. Това е един от принципите му. :D

Който иска сам ще си намери книгите на Зеланд и ще се задълбочи, аз снощи си припомних някои неща, които трябва честичко на преглеждам май, защото се успивам в ежедневието на енергийните махала, които деструктивно ни отнемат от потенциала да управляваме своята реалност

Според мен, тeмата както е формулирана, е за тийн-зоната, ма карай. Щом Слънчевка намира въпроса, който е поставила за философски кои сме ние, че да възразяваме.

Доста неприятно като коментар спрямо мен, но трябваше да се досетя, че не мога да очаквам друго, когато същия кибик в темата побърза да се включи с коментар за другата потребителка. Явно форумният вампиризъм тук под формата на клюки е на доста добро ниво и не бива да му предоставям повод за следващия обяд.

Слънчице  , не се осланяй на фалшиви авторитети ,като Норбеков или линка на Зографова.Какво разбираш под всичко.Аз под всичко разбирам ,всичко отрицателно и всичко положителноТова което цитираш по горе е от херметичните закони ,Каквото горе това и долу.Но това има съвсем друго тълкование.И кармата не се разглежда от астрологията.Има някакви измислени шарлатани които пишат някаква си кармична астрология.А има и такива които правят хороскопи за деня на смърта и казват къде ще се прероди човек .Изобщо по добре намери и прочети книга на  Иисуса, син Сирахов.Има я само в славянската библия.От там ,ще научишповече неща отколкото от астрологията.Когато си пиеш ракията си хапваш и салатка.Така е и всичко друго.Не може ,едно по едно , човек не трябва да си прави планове.Тука има такава тема има и други интересни теми ,не е нужно да пускате клонинги.Пусни слънцето в себе си и не се притесняваи за нищо.

Благодаря за съпричастността. Погледнах книгата, която препоръчвате. Не съм я виждала досега и не предполагах, че има такава библия. Защо я няма в официалните православни книги? Нищо не знам за нея.

отдавна предложих аз раздел Фантастика и фантасмагории ама не ме чуват

Доста неприятно като коментар спрямо мен

Нищо неприятно няма, Слънчевке. В ТАЗИ и в други теми в този раздел сме обсъждали "Що е философия?" Прочети ги ако желаеш, за да се ориентираш. Въпросът, който поставяш наистина е тийнейджърски и няма общо с философията. Не го казвам, за да те обиждам. Отговорът е съвършено ясен за всеки зрял човек и накратко е, че не можеш да имаш всичко каквото искаш, каквито и методи да ползваш, защото всяко удовлетворено желание, поражда нова серия от желания. Това са азбучни истини, както се казва.

• Автор

Нищо неприятно няма, Слънчевке. В ТАЗИ и в други теми в този раздел сме обсъждали "Що е философия?" Прочети ги ако желаеш, за да се ориентираш. Въпросът, който поставяш наистина е тийнейджърски и няма общо с философията. Не го казвам, за да те обиждам. Отговорът е съвършено ясен за всеки зрял човек и накратко е, че не можеш да имаш всичко каквото искаш, каквито и методи да ползваш, защото всяко удовлетворено желание, поражда нова серия от желания. Това са азбучни истини, както се казва.

Само ще помоля, на който му е скучно, нещо е обсъждал някъде другаде и е узрял и презрял, моля да не пише в темата ми, а даде възможност на други участници да вземат своя дял и ползи от дискусията.

Само ще помоля, на който му е скучно, нещо е обсъждал някъде другаде и е узрял и презрял, моля да не пише в темата ми, а даде възможност на други участници да вземат своя дял и ползи от дискусията.

Никой на никого не пречи да участва. Ти не схвана ли намека от това, с което те поздравих?

Уважаема Слънчевке, не забелязваш ли, че дискусията се изчерпа. Няколко различни участници ти обясняваме долу-горе едно и също. Нали уж вчера схвана за какво става дума? ;)

• Автор

Никой на никого не пречи да участва. Ти не схвана ли намека от това, с което те поздравих?

Уважаема Слънчевке, не забелязваш ли, че дискусията се изчерпа. Няколко различни участници ти обясняваме долу-горе едно и също. Нали уж вчера схвана за какво става дума? ;)

Мисля, че е редно модераторът на този подфорум да реши в кой раздел да премести темата, ако е наложително.

Всъщност тя не се изчерпа, но няколко стари участника упорито се опитват да наложат своето мнение и по този начин да я закрият.

За което моля същите тези участници да се оттеглят и да не пишат повече, ако нямат какво друго да кажат и споделят, освен собствената скука и, досада.

Има много други форуми, където участниците са с открити разбирания и избягват да се натрапват непрекъснато при споделяне на нови методи за организация на времето и намирането на смисъла на съществуванието. Форум Философия би трябвало да е открит за споделяния от всякакъв характер - за "Вселената, Космоса и всичко останало" както се казва.

тя нейното си знае нали виждате - тропа с крак и тва е

Форум Философия би трябвало да е открит за споделяния от всякакъв характер - за "Вселената, Космоса и всичко останало" както се казва.

"Животът, Вселената и всичко останало", щото Дъглас Адамс е знаел, че старогр. "Космос" означава "Вселена" и не би написал подобна тавтология. ОК. Щом желаеш да продължиш да демонстрираш своето невежество кой пък съм аз, че да ти преча. Млъквам и те оставям да ни разказваш за Вселената, транссърфинга, фертилността и всички други теми, които те вълнуват. :tongue2:

• Автор

"Животът, Вселената и всичко останало", щото Дъглас Адамс е знаел, че старогр. "Космос" означава "Вселена" и не би написал подобна тавтология. ОК. Щом желаеш да продължиш да демонстрираш своето невежество кой пък съм аз, че да ти преча. Млъквам и те оставям да ни разказваш за Вселената, транссърфинга, фертилността и всички други теми, които те вълнуват. :tongue2:

Благодаря за оттеглянето. Характеристиките кой какъв е - моля запазете ги за себе си!

• Автор

Моля.

Само да добавя, ако още не схващаш Слънчевке, че в това, с което те поздравих е описано по поетичен начин светогледа, който ни представяш в тази тема. Не знам дали наистина възприемаш живота, Вселената и всичко останало така, но поне досега това е, което си споделила. Мхм.

Съжалявам, но това говори единствено за вашите филтри за възприемане на виртуалното общуване.

Както и другите участници, които искат да закрият дискусията поради вътрешното си недоволство и правене на прибързани заключения по собствената си виртуална представа за нещата.

Мисля, че няма какво повече да си говорим повече. Желая ви всичко добро.

и ние на теб

може да закрием темата

Съжалявам, но това говори единствено за вашите филтри за възприемане на виртуалното общуване.

Както и другите участници, които искат да закрият дискусията поради вътрешното си недоволство и правене на прибързани заключения по собствената си виртуална представа за нещата.

Чакай ! Не бързай! Обикновено по форумите трудно приемат новите. ;)  :)

Не чухме какво е твоето мнение по темата - може ли човек да има всичко, което си пожелае?

и ние на теб

може да закрием темата

И тогава какво ще правите...Ми дай да закриваме всички теми...ако така ще ти е по-добре. :ohmy:  :huh:  :(

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Aми, редактирах си поста, защото прецених, че написаното от мен ще ти дойде в повече, както и се оказа. Но малко закъснях и ти го прочете. Сори. Не става дума за "филтри". Нали казах, че спирам да пиша. Изразявай се свободно. Няма да те апострофирам. Разкажи ни за трансърфинга или за каквото там ти се ще.

Aми, редактирах си поста, защото прецених, че написаното от мен ще ти дойде в повече, както и се оказа. Но малко закъснях и ти го прочете. Сори. Не става дума за "филтри". Нали казах, че спирам да пиша. Изразявай се свободно. Няма да те апострофирам. Разкажи ни за трансърфинга или за каквото там ти се ще.

Да, добре ще е да ни разясни какво точно представлява това учение или практика, защото и на мен не ми е много ясно.

Обикновено по форумите трудно приемат новите. ;)  :)

Ето я разликата между теория и практика, Ауми. Дето се казва: "Разменяма един бит за двама небити!" ;)

Да, добре ще е да ни разясни какво точно представлява това учение или практика, защото и на мен не ми е много ясно.

Присъединявам се към молбата. :wors:

Слънчевке, не се цупи, а ни разкажи. Ще се държа възпитано. Обещавам.

• Автор

Не чухме какво е твоето мнение по темата - може ли човек да има всичко, което си пожелае?

И тогава какво ще правите...Ми дай да закриваме всички теми...ако така ще ти е по-добре. :ohmy:  :huh:  :(

Да, сетих се, имахте интересно запитване, което свързах с едни мои асоциации и размисли, но сега реших, че трябва и аз да се оттегля малко по-настрани от стеклите се негативни нагласи и ще ви отговоря май много по-късно, когато отново имам свободно време.  

Приятно изкарване на останалата част от почивния ден ви желая! :)

Да, сетих се, имахте интересно запитване, което свързах с едни мои асоциации и размисли, но сега реших, че трябва и аз да се оттегля малко по-настрани от стеклите се негативни нагласи и ще ви отговоря май много по-късно, когато отново имам свободно време.  

Приятно изкарване на останалата част от почивния ден ви желая! :)

:mail1:  Ще те чакаме! :)

в Празните долу е бъкано с подобни темички и не само там

ама вейте си фърчилата и си надувайте балоните лошо нема

:balloon burst: 

да се оттегля малко по-настрани от стеклите се негативни нагласи

Няма негативни нагласи. Може би, не си ни свикнала, но макар да се иронизираме по между си сме общо взето добронамерени. И между другото, мисля, че някои от мненията в темата наистина могат да ти свършат работа.

Ще те очакваме.

Трай ма. Подплаши момичето. Баси, домакините сме.

Ние си ги веем и си говорим по темите, но не е ясно ти какво правиш. :wub:

Дано не Ви разваля рахатлъка в тази тема, но четейки заглавието и "

Може ли човек да има в живота си всичко?

, веднага се досетих че може и да може! Как?

Ако бях една хубава и млада жена с хубави кълки, с удоволствие бих "опитала". С поста си исках малко да ВИ развеселя, но честно, не бих се отказал от намерението си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.