Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Днес баси понеделника-всички криви и тъжни :(

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами то това стана ежедневие бе Мойре--злоба, жестокост,завист,алчност, обидни думи...Не знам ние ли се изродихме,живота ли ни направи такъв,но.....жалко е наистина :(

Сипи си еднио питие,пусни си хубава музика---кво да прайм-такъв е станал живота...

Дай една усмивка :)

И аз не знам, но ми се налага да се срещам с хора и все по-често ставам свидетел на това, за което споменах.

Ако продължаваме така няма да видим добро.

кво няма да ти е шибано - такава чиста хубава тема си беше сега да не казвам кво е

отврат

абе някои хора нямат спирка бе баси и шльокат де заварят ей тъй лаф да става - за кво ли не, и за Ошомошовци пак да споменем ако не сме споменали...

...Ако продължаваме така няма да видим добро...

Ами то така си продължаваме---на самотек и траем ли траем,търпим ли търпим.....

Честно аз не виждам какво добро може да ни очаква....Но аз съм казвал и мнението ми е ,че не са виновни толкова политиците,ако щеш и шефовете ни дето ни газят и се оправдават с криза и какво ли не...,нито като цяло държавата---виновни сме ние,че търпим!Докато има кой да ги търпи-така ще да е.Това е простата и жалка истина...А какво е държавата---Ние дето живеем в нея.И кво? Ми...Каквито хората ,такава и държавата---в крайна сметка така си е...

Това е мойто ,,некомпетентно,, мнение за положението ни....

абе то не бе спам не бе чудо в темата за Ванга

пфуууууу

толкоз няма ли един мод да изчисти

:(

И в нета е същото, каквото навън, но поне не виждаш изкривени от злоба физиономии и не ти се налага да си запушваш ушите.

п.п.  А темата за Ванга спешно се нуждае от почистване.

Ами то така си продължаваме---на самотек и траем ли траем,търпим ли търпим.....

Честно аз не виждам какво добро може да ни очаква....Но аз съм казвал и мнението ми е ,че не са виновни толкова политиците,ако щеш и шефовете ни дето ни газят и се оправдават с криза и какво ли не...,нито като цяло държавата---виновни сме ние,че търпим!Докато има кой да ги търпи-така ще да е.Това е простата и жалка истина...А какво е държавата---Ние дето живеем в нея.И кво? Ми...Каквито хората ,такава и държавата---в крайна сметка така си е...

Това е мойто ,,некомпетентно,, мнение за положението ни....

Същата ситуация

Все прехвърляме вината върху някого и/или нещо, а всъщност тя е и наша.

майко мила тая пльосна и един буркан с китки

майко мила тая пльосна и един буркан с китки

Ако го беше направил прост и неграмотен човек, щях да го приема някак, но ауми има претенции, че е образована и интелигентна.

Да плюеш жив човек е едно, но мъртъв, при това уважаван и почитан не само в България... :mad:

Отгоре на всичко има и "последователи".

А темата за Ванга спешно се нуждае от почистване.

И аз има принос, за което. Моля, за извинение, Мойричке.

Сутринта опитах да носоча темата за самоосъзнаването в раздела по "Психология и психотерапия" в правилна посока. Направих си труда да посоча основните подтеми, които би следвало да се коментират. Без резултат.

Ако няма никаква реакция на всяка глупост по-добре ли е? Може би. От друга страна, така всички теми ще прелеят от безумици.

И аз не знам вече...

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Ако го беше направил прост и неграмотен човек, щях да го приема някак, но ауми има претенции, че е образована и интелигентна.

а Оди я питай тез китки па кво общо имат с темата

сигур Ошо е раздавал китки на харема си

:P

Сутринта опитах да носоча темата за самоосъзнаването в раздела по "Психология и психотерапия" в правилна посока. Направих си труда да посоча основните подтеми, които би следвало да се коментират. Без резултат.

Ако няма никаква реакция на всяка глупост по-добре ли е? Може би. От друга страна, така всички теми ще прелеят от безумици.

И аз не знам вече...

не вдяна ли че е безсмислено да спориш с такива дето едно си знаят едно си баят

излишни нерви само зер са ни малко останалите ядове ми и тука

Мбаси, Дрислис и темата за Ванга осра. Явно с индиеца му учител, много люто ядът!

• Автор

Юбре-Дебреееееееееее....ракиено време еееееееееееее......... :cheers:

а, аз съм си шес :whist:

И аз има принос, за което. Моля, за извинение, Мойричке.

И аз не знам вече...

Нормално е човек да се отклони от темата, за да каже нещо смислено, така спокойно - нямаш принос в спама.

Но някои хора умишлено спамят и пълнят и други теми с всякакви отпадъци.

Скоро и те ще започнат да преливат, ако не се вземат мерки.

Юбре-Дебреееееееееее....ракиено време еееееееееееее......... :cheers:

корекция: винено

• Автор

а, аз съм си шес :whist:

Аз пък съм още на първата.....ама ща настигна, кво си мислиш :D

корекция: винено

Тва твойто вино, да не извира :eek:

Тва твойто вино, да не извира :eek:

Вино със сирене... Това е класика за мен.

• Автор

Ко ревеш и ти се бе да та ева и тебе-само пред компа стоиш---да ти имам и работата :D

Ади оди да гнетиш,че дан са заносаш :D

Ей завистник, зарад теби цял ден съм бачкал :angry:

Нормално е човек да се отклони от темата, за да каже нещо смислено, така спокойно - нямаш принос в спама.

Но някои хора умишлено спамят и пълнят и други теми с всякакви отпадъци.

Скоро и те ще започнат да преливат, ако не се вземат мерки.

то колко преляха вече

влизаш нещо да прочетеш по темата то Ауми разбираш ли нещо си обяснява пак за Вселената за ключа към палатката ли към кво беше

• Автор

Вино със сирене... Това е класика за мен.

Предпочитам го с мръвколак...сиренето много го ям, ама с ракия. Редовно си правя и още докато е прясно го омахвам :)  Абе, дружко си е с печени ребърца например, или с някоя тлъста пържола. И като приключа с винското и свинското, една биричка, за да са уригна и съм най-щастливия човек на земята :D

ключа към палатката ли към кво беше

Еми го глътна :P

Еми го глътна :P

оф пак съм изгубила сюжета

Ей завистник, зарад теби цял ден съм бачкал :angry:

Бачкай,бачкай--да ти доде акъла :D

оф пак съм изгубила сюжета

То ти цялата си се изгубила :P

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

то колко преляха вече

влизаш нещо да прочетеш по темата то Ауми разбираш ли нещо си обяснява пак за Вселената за ключа към палатката ли към кво беше

Ошомошо. Любовта и мира... Виж, сега аз разбирам, че нивото и е такова, че не би могла да прави друго освен да цитатничи и да пуска едни същи шаблонни лафове. Няма лошо. Но трябва малко скромност и осъзнаване къде си и с кого разговаряш. Ми, по-рано имаше един международен будистки форум e-sangha,  в който пишех. Сред участниците имаше будистки учители или професори по будология. Никога не съм си позволявал да се държа нагло и да им обяснявам колко съм по-наясно с нещата от тях. Щото не съм и го отчитам. Или пък в този форум. И през ум не би ми минало да започна някакъв самоцелен спор с Бадр за физика, с Док - за медицина или с някой от хардтуерните специалисти - за компютри. Това са елементарни неща, които човек трябва да научи през първите 7 г

Човек, имай състрадание и се спри с тия пържоли, че ми потекоха лигите и пак ще проям месо... Ма, трябва да го ям тайно, щото последния път като си взех една мешана скара и мойта вика: Е, какво пък ти харесва в тоя мършляк? Баси, изгубих апетит и ми се отяде.

• Автор

Човек, имай състрадание и се спри с тия пържоли, че ми потекоха лигите и пак ще проям месо... Ма, трябва да го ям тайно, щото последния път като си взех една мешана скара и мойта вика: Е, какво пък ти харесва в тоя мършляк? Баси, изгубих апетит и ми се отяде.

Имах една приятелка, дет нещеше да гълта кат съм ял месо, щот и миришела на мърша. Ми...разкарах я..... :ph34r:

То ти цялата си се изгубила :P

мчи ко нема се загубя уе то толкоз много инфо моа ли побера

бръмбарите не си дават мястото та

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.