Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Молба към админи и модове

Featured Replies

Хайде стига с тоя смешен рев... За личности, имащи претенциите да са много добри и духовни, сте прекалено дребнави и неприемащи ирония и сарказъм... Да, нищо няма да се предприеме за въпросните линкове, просто защото в тях няма нарушение на правилата на форума. За толкова години в този форум самият аз съм понесъл доста закачки, иронични и не дотам приятни за мен изказвания, но не го правя на въпрос. В крайна сметка не живеем под похлупак. Животът ни предлага от всичко, без ограничения, и само от нас зависи какво и как ще приемем, и дали ще успеем да се справим с чувството за собствена значимост, което е в основата на всичките ни недоразумения и конфликти.

• Отговори 92
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде стига с тоя смешен рев... За личности, имащи претенциите да са много добри и духовни, сте прекалено дребнави и неприемащи ирония и сарказъм...

Дам, хора имащи се на ниво с големи претенции за осъзнатост, да пускат мнения за да обиждат други, защото не са им харесали гледната точка, наистина страшно много говори за тях. Иначе не знаех, че да си осъзнат и одухотворен означава да си мълчиш и налягаш парцалите, тъй като това било претенция за добър и духовит!

Ти сигурно си отличника на випуска!

:lol6:

• Автор

Да, нищо няма да се предприеме за въпросните линкове, просто защото в тях няма нарушение на правилата на форума.

Чудесно, благодаря за този отговор. Смятам, че темата е приключена.

Редактирано от мохини (преглед на промените)

Точно за тях се отнася написаното. Но понеже на колегите и на колежките не им стиска (страх ги е от бан), обиждат споменатите без да назовават имана и никове. Жалка картинка сте!

Не забравяйте, че тази игра мога и аз да я играя, доказал съм го в темата за римите. Нищо не ми пречи да добавя и някой модче и жена му! И естествено просто така си пиша, може и да се шегувам. ;)

Да, разбрах вече, че ако искаш да нагрубиш някой трябва да не споменаваш пряко името /ника/  му. ;)  Колко елементарно, плоско и плитко! :ohmy::)

Чудесно, благодаря за този отговор. Смятам, че темата е приключена.

Хич да не ти пука, Мо! Хората които са на нивото да те разберат, ще те разберат.

Другите които не са, няма да разберат нищо.

Форумите са чудесно място за духовно развитие и за сверяване на часовника в тази посока. Тук всеки един духовно осъзнат човек може да тренира...и да бъде наблюдател както на другите, така и на себе си.

:line dance:  :bar2:  :weather3:

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

• Автор

И нещо като заключение на темата:

"Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя, куража да променя това, което мога, и мъдростта да правя разлика между двете.”

амин

Да, разбрах вече, че ако искаш да нагрубиш някой трябва да не споменаваш пряко името /ника/  му. ;)  Колко елементарно, плоско и плитко! :ohmy::)

Отдавна съм го забелязал в нашенските форуми и го наричам - Нагрубяване с ПРИпознаване!

;)

Отдавна съм го забелязал в нашенските форуми и го наричам - Нагрубяване с ПРИпознаване!

;)

Така е, Ангеле. Някои хора, избиват комплексите си по форумите и се правят на велики там, защото няма къде другаде.

Но нека не им се сърдим, защото аз съм за това, всеки свободно да изразява себе си. Само по такъв начин един човек може да покаже същността си, която понякога няма къде и как да покаже. Нека бъдат живи и здрави всички. Желая им го от сърце. :)

И дано един ден осъзнаят, че това което правят - не е правилно. :)

:balloons1:

• Автор

Мохини, чудесни цитати, проследяващи хронологията на обидите към теб/вас.

Попитах няколко пъти за първите три поста от темата с докладите ти, а ти ги игнорира и започна тук да сочиш цитати от постове на Валкирия.

Явно се опитвате добре да се подготвите трите "обидени", но в желанието си да постигнете целта правите точно обратното.

За да се върнеш в теми отпреди 15-20-30 дни и да намяткаш доклади за постове, които си прочела и отдавна знаеш, това не е случайно.

Знаеш ли, че крушката си има опашка?

Ако ще тръгваме по този начин може ли да се върнем още по-назад във времето, за да имаш честта и доблестта да кажеш няколко думи относно твои постове?

Сядай на първия ред, взимай пуканки и се въоръжи с търпение, защото ще последва сериал, съставен от твои постове с дължината на любимия ти Дързост и красота.

Отбележи датите на постовете си.

И да те питам: искаш ли да продължиш да гледаш от първия ред собствения си сериал, който сама пишеш, в който сама участваш и за който сама искаш да си раздадеш награди? Публикувано изображение

Въпросът беше напълно очакван и прогнозиран. 

Наградите обаче не ги раздавам аз в този форум.

Но ако решите да ме "наградите по достойство", както вече споменах в по-горен постинг относно очакваните от мен санкции във връзка с пускането на тази тема, може да ме превърнете без да искате в мъченица и по този начин сами да докажете хипотезата ми относно "приятелската политика" на модераторите.  ;)

Вие си решавате, вие сте на власт. Каквото решите - такова. Поне си имате повод, ако не друго. Дерзайте.  :ph34r:

И нещо като заключение на темата:

"Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя, куража да променя това, което мога, и мъдростта да правя разлика между двете.”

Той не знам с какво ще те дари, но аз съм се заел с тежката мисия да ти отворя очите, макар да съм наясно, че след това няма да мога да ти затворя устата.

пп. Ще помоля всички (Ауми и Ангел най-вече) да се въздържат от постове в темата от тук нататък, стига да нямат нещо по същество за споделяне.

Така е, Ангеле. Някои хора, избиват комплексите си по форумите и се правят на велики там, защото няма къде другаде.

...

И все пак модовете в един сайт са пълни олиг*френи! :lol6:

....пп. Ще помоля всички (Ауми и Ангел най-вече) да се въздържат от постове в темата от тук нататък, стига да нямат нещо по същество за споделяне.

Дай ми пример за съществено?

Че не си вършите работата ли?

Въпросът беше напълно очакван и прогнозиран. 

Наградите обаче не ги раздавам аз в този форум.

Но ако решите да ме "наградите по достойство", както вече споменах в по-горен постинг относно очакваните от мен санкции във връзка с пускането на тази тема, може да ме превърнете без да искате в мъченица и по този начин сами да докажете хипотезата ми относно "приятелската политика" на модераторите.  ;)

Вие си решавате, вие сте на власт. Каквото решите - такова. Поне си имате повод, ако не друго. Дерзайте.  :ph34r:

Поредния път, в който не казваш нищо и се опитваш да се измъкнеш по най-елементарния начин.

Ще те изчакам теб и групичката около теб да се подготвите, да си съберете мислите и антуража, да си напишете речите и по-късно заповядайте да излеете тежката артилерия.

• Автор

Той не знам с какво ще те дари, но аз съм се заел с тежката мисия да ти отворя очите, макар да съм наясно, че след това няма да мога да ти затворя устата.

Мислех, че темата е приключена? 

П.П.

Ако ще ме санкционирате - действайте. Ако ли пък не, няма повече какво да се коментира - отговорът беше ясен - няма нарушение на правилата на форума. За мен той е достатъчен и го приемам, както и очевидните мотиви, които стоят зад него. 

Дай ми пример за съществено?

Например...заради един натегач с огромно Его, ми сложиха една наказателна точка.

Например...заради един натегач с огромно Его, ми сложиха една наказателна точка.

Така е, някои хора са с протекция от модове, защото си лижат дупенцата един на друг и постоянно се поздравяват, а ти коя си? ;)

Така е, някои хора са с протекция от модове, защото си лижат дупенцата един на друг и постоянно се поздравяват, а ти коя си? ;)

:ohmy:  Всичко друго, но не и гъ?облизка!

Темата можеше да продължи да съществува, но с оглед последните провокативни постове на Ангел и Ауми, същата се затваря.

Наказанията ще разберете по-късно.

Там, където е имало нарушаване правилата на форума, винаги е имало и ще има модераторска намеса, без значение кой е автора.

В същото време нескопосаните опити за търсене на конфликти и дискредитиране на който и да е участник във форумите, ще бъде пресичано в зародиш.

Който има каквито и да е зависимости не е лошо да ги лекува, вместо да търси в този форум поле за изява.

Приятен ден на всички!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.