Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Много сте самоуверен, господине. Дано не Ви се налага, да търсите помощ от тях (отбор вируси), няма да Ви помогнат.

chochomen, сигурно ще му помогнат, но от такова отношение остава горчив привкус в устата.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 317,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Системата е чиста,няма активни зарази.А тя бъкана от потенциално нежелан софтуер.Е ко показва FRST?След DDS na Subs погребаха и Combofix.Ще му дойде времето и на FRST.

PUPs<-----------ATTENTION! :D

Моля като си нямате и малка идея защо и кога се използват инструментите да не давате такива "компетентни" оценки за тях. Всеки един от тях си има предимства и недостатъци и се използва при различни случаи. Отделно целта на повечето такива инструменти е да откриват АКТИВНИ заради, а не паразитни папки, ключове в регистъра и прочие неактивни и безвредни остатъци. Да, който е педантичен ще махне и тях, но те определено не са приоритет и основна цел на нашата работа...Ма то само с ядене не става. :)

Те са горди,че са всезнаещи!Не им ща помощта!Ми изпълняват скриптове на компютъра дет не ги разбирам!Мога сам да се оправя.И не ми казвайте колко съм компетентен.

Те са горди,че са всезнаещи!Не им ща помощта!Ми изпълняват скриптове на компютъра дет не ги разбирам!Мога сам да се оправя.И не ми казвайте колко съм компетентен.

Ти ще спреш ли да спамиш из темите? Като ти се пишат безсмислици има си теми за тая работа. Там отговорите са ам,ми,ко и прочие умни приказки. Този е сериозен раздел и няма място за спамене. А тази тема е своево рода тема за лафче и разпускане не са нагнетяване на страсти и обиди.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нормално е да са горди, но не с това, че са всезнаещи, а с това, че помагат на хората, безплатно.

Ти нагъл ли си, малоумен ли си или просто на всяка цена трябва да напишеш нещо?

В български форум като влезеш и почват да ти казват,че си тъп,малоумен,прост и т.н. не се учудвам!Не държа да ми отговаряш!Приключвам с тая тема!

Нова телефоно-пощенска измама.
http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/News/14604-vnimanie-nov-vid-izmama

В български форум като влезеш и почват да ти казват,че си тъп,малоумен,прост и т.н. не се учудвам!Не държа да ми отговаряш!Приключвам с тая тема!

Ами напиши нещо съдържателно и няма да получаваш такива реплики. Лека вечер.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Чудесно просто! eScan Toolkit се екстракна навсякъде по темп папката.Как да го махна ся?Знам ли му всичките файлове.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте искам да питам дали нещо може да стане ако някой ти знае IP то?

Уточни се какво имаш впредвид? Да те намери къде живееш? Да ти направи нещо на пц-то?

Но, не няма какво да ти направи толкова. Не се притеснявай ;)

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Уточни се какво имаш впредвид? Да те намери къде живееш? Да ти направи нещо на пц-то?

Но, не няма какво да ти направи толкова. Не се притеснявай ;)

Ами и двете!

Ми, ако знае какво прави може и двете ;)

Как може да се защитиш?

Как може да се защитиш?

Вадиш кабела за нета!

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Всичко зависи от знанията и уменията на атакуващия... Най-ефективния метод го казаха - вадиш кабела и прекъсваш физическата връзка.
Иначе не виждам с какво може да си интересен, че някой да си губи времето с теб. Единствено някое script kiddie да си тества "новите програмки".... Но и това ще мине...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.