Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

"....Царят бил влюбен в Сабрина, жена от простолюдието, която направил своя последна съпруга.
Един следобед, когато царят бил на лов, пристигнал пратеник и съобщил, че майката на Сабрина е болна. И макар да било забранено да се ползва личната каляска на царя - нарушение, което можело да и коства главата, - Сабрина се качила в нея и се отправила към майка си.

Като се върнал от лов, царят бил осведомен за станалото.
- Нали е прекрасна? - рекъл той. - Това е истинска синовна обич. Не се е поколеб*ла да рискува живота си, за да бъде до майка си. Прекрасна е!

Друг път, когато Сабрина седяла в градината на двореца и ядяла плодове, се появил царят. Принцесата го поздравила и после отхапала последната праскова в кошницата.
- Изглеждат хубави!- рекъл царят.
- Хубави са - отвърнала принцесата. И като протегнала ръка, подала на своя любим последната праскова.
- Колко ме обича! - споменал по-късно царят. - Сама се отказа от удоволствието, за да ми даде последната праскова от кошницата. Не е ли чудесна?

Минали няколко години и кой знае защо, любовта и страстта в сърцето на царя охладнели. Седейки до най-добрия си приятел, той му казал:
- Никога не се е държала като царица. Нима не наруши забраната и не се качи в каляската ми? И освен това помня, че веднъж ми даде нахапан плод...
"

Весели празници

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 317,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Иска ми се да споделя нещо - който и безплатен антивирус да инсталирам заедно с  Privatefirewall 7,   комбинацията все ми изглежда желязна ...поне колкото например KIS 2015...    Единствено е важно да имам търпение да обуча безплатната защитна стена - най-вече нейния хипс. Точно той е в групата на най-добрите.  Другото странно е, че тя и сама пази при правилни настройки на почти същото ниво - може и въобще без антивирус.Наексперементирах се с години - греша ли в нещо?

Ташак работа е тя. Още от първите версии, с окото, я видях що за стока е, барабар с аваста...

С годините се научих да проявявям толерантност и уважение към всички антивирусни програми-тяхната работа,в крайна сметка,е да ни защитават...Останалото е личен избор и предпочитания, и евентуални комбинации ...Ако някой е измислил"перфектната" ,щеше да е Нобелов лауреат...

....Ако някой е измислил"перфектната" ,щеше да е Нобелов лауреат...

По-скоро антивирусната индустрия щеше да го изхвърли от играта.  :)

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Matousec Proactive Security Challenge 64

Test iT Yourself

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Боже, какви са тези "измислени" антивирусни, фортита, мортита,  туистове... ползват чужди енджини и дефинициии.. пфу...

Аман от дървени философи във тоя форум...,пфу...

http://www.comss.ru/page.php?id=2183- нещо интересно вота на публиката :) , Авира нещо не е представена задоволително, а не виждам защо, може би, защото с предните версии и бъгове позагубиха доверието .. Много доволно, дори се чудя да слагам ли Norton да поразбием гипса :) ..., макар Касапа, да е по-високо ниво от доста версии насам ...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Adguard -  на първо място в анкетата за допълнителна уеб защита. Някой да го е пробвал?...

За пръв път го чувам...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Да, аз съм с адгард(v.5.10.1156.5925) и работи чудесно и с малко ресурс - в момента например е:

Adguard. exe 7844K

AdguardSvc.exe 16036K

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Аз. Дълги години бях с Ad Muncher, но я смених с тази. Само не я натоварайте с много филтри, почва да бави зареждането на страниците. Струва ми се, че бави малко и при първоначалното зареждане на системата, но това може и да е от Network Meter-а и не е проблем. От следващата версия може би ще има и български език, ако не ги домързи да добавят превода. Програмата отказва да чете .dll-и, които не са включени в официалния инсталатор и се налага те да го добавят.

Ползвам я и на телефона - там е единственото приложение, което премахва реклами от останалите приложения без рутване. Adblock Plus също може, но трябва да се настройва за всяка мрежа поотделно, и то само при Wi-Fi, през мобилна мрежа не може.

Как да си спечелим легален лиценз

screenshot0dslv.jpg

screenshot_2015-01-159bs64.png

Да, забравих да спомена и мобилното приложение.

За сега от всички блокери Adguard най-много ми допада като фунциониране.

Aguard -  на първо място в анкетата за допълнителна уеб защита. Някой да го е пробвал?...

За пръв път го чувам...

Вече няколко месеца го ползвам и нямам забележки.Не ползвам цялата програма, а само добавката която върши същата работа  и блокира доста добре зловредни сайтове.

https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg?hl=bg

https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/adguard-adblocker/

zTUwMtc.png

Има доста настройки и още богат избор от филтри.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Направо паднах....Това ,може би е първия случай,в който бета версия се предлага от разработчик като по-стабилна от финалната...а проблема на финалната е проблем с обновяването на Авира...

(линка е за бета версията на 360 Total..)

original.jpg?w=800&h

"Dear Sir/Madam,
Thank you for your support to 360 Total Security.
Would you like to use the latest version from the below link:
http://int.down.360safe.com/to...
The latest version has fixed some bugs and added some new features.
If you still have something in trouble, please contact us timely.
So again, thank you and please feel free to contact us anytime you have any question or suggestion about our product.

Kind regards,
Qihoo 360 Support Team
Email: [email protected]"

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Направо паднах....Това ,може би е първия случай,в който бета версия се предлага от разработчик като по-стабилна от финалната...а проблема на финалната е проблем с обновяването на дефиниции...

(линка е за бета версията на 360 Total..)

"Dear Sir/Madam,

Thank you for your support to 360 Total Security.

Would you like to use the latest version from the below link:

http://int.down.360safe.com/to...

The latest version has fixed some bugs and added some new features.

If you still have something in trouble, please contact us timely.

So again, thank you and please feel free to contact us anytime you have any question or suggestion about our product.

Kind regards,

Qihoo 360 Support Team

Email: [email protected]"

Защо ли нямам проблем с ъпдейтите на енджините - работят си нормално при мен...

Просто съм им безплатен сътрудник - при това условие всички ми помагат.

Вместо да ми предлагат всевъзможни добавки,ускорители,тулбарове , браузъри и "незнамощекакви" глупости,ако антивирусните програми,или по скоро техните разработчици,бяха добавили само един бутон,примерно:

7854896v.jpg

или 7854898Y.jpg

или пък    

7854901M.jpg

и бяха превъзмогнали егото си на "Непобедимите -∞"...някой неща ,може би,щяха да излеждат доста различно....

Биха си вкарали автогол.  Според мен и сега не е зле - човек може да се умори да ги пробва всичките и да стигне до извод...   те просто са все недозавършени.  Нормално си е това. Защото едва ли някой може да спре непрекъснатото надбягване.   Ако бубите не тичаха напред, защитният софтуер щеше ли да има кои да догонва?

Вместо да ми предлагат всевъзможни добавки,ускорители,тулбарове , браузъри и "незнамощекакви" глупости,ако антивирусните програми,или по скоро техните разработчици,бяха добавили само един бутон,примерно:

7854896v.jpg

или 7854898Y.jpg

или пък    

7854901M.jpg

и бяха превъзмогнали егото си на "Непобедимите -∞"...някой неща ,може би,щяха да излеждат доста различно....

Един разработчик е направил Universal AV от Virus Total.

http://www.wilderssecurity.com/threads/secureaplus-freemium.350914/

X9MX6jQ.png

rmbyJH4.png

Един разработчик е направил Universal AV от Virus Total.

http://www.wilderssecurity.com/threads/secureaplus-freemium.350914/

На ClamAV не съм им имал много доверие,но в случая ми е по-интересно, на кои точно бази от ВирусТотал-а разчита облачния антивирус!?

Защото това е малко,меко казано, странно...освен ако за SecureAPlus цифровият подпис е 100%-ова гаранция за "чистота"...Файлчето е от темата за подпомагане...

7855799Y.jpg

7855800R.jpg

и в същото време

7855804t.jpg

и се стигна до тук

7855811t.jpg

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Я го дай тоя файл.Clam AV може да не се инсталира.Също така програмата е anti executable.

При стартиране трябва да го хване.Има някои настройки за промяна.С какво е свален файлът и махната ли е отметката да се доверява на програми с цифров подпис?

Първото сканиране за whitelist-a трябва да е на чиста система.

За останалото виж тук

https://secureaplus.secureage.com/Main/faq.php

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.