Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Мен радиостанциите с години не могат да ме убедят, че програмите на Касперски са най-добрите... С никои не ми се спори - защото всички програми се борят за място под слънцето и няма идеални...

Разбира се конкуренцията в ефира е на ниво :D  след две три интервюта в радиостанцията става все по интересно :ph34r:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 317,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Хей, Ники!   Вшитият китайски код за KIS 2015 си е с вирус и вече Кихчо го лови.   Защо ме докладваш на модератори да ми трият мнения и правиш скучен форума тук!?  Аз теб никъде не съм те докладвал... Май ще ти идвам на гости в Плевен - за да компенсираш с бира и ракия.  Поздрави!

Кихчо лови каквото си прецени - обаче това не е важен въпрос!   Защото досега при мен стената блокира старта на всичко пропуснато от Кихчо - следователно  Privatefirewall 7  е още по-добра защитна програма...   Касперски ми забавя компютъра и също пропуска -  аз ... всеки път като го инсталирам не мога да го изтърпя повече от 3-4 дни. Като пробна версия... Че даже трябва да го купувам...   И точно защо да го купувам - като мога да го ползвам и без да го купувам  Но трябва да го харесвам - както съм си харесал Симантек, Комодо и няколко китайски програми.    Все безплатни възможности сега си харесвам - за да не се занимавам с противозаконни мероприятия. Понякога пускам като допълнителен контрол безплатните сканери на Касперски, ЕСЕТ, Емсисофт, Софос и Ескан - обикновено нищо не откриват. Хитман  лови само по някоя бисквитка.   При защитния софтуер се определям като полиползвател безплатно в целия му спектър. Това така си е препоръчително.     Всичко си е лични избор и преценки.

Е,сега кихо си е добър за безплатна антивирусна, пък и не всеки може да задели пари за касперски. :)

Има и други безплатни програми ;) не е само киТайския бозляк :)

Има ли още безплатни програми с претенции за нивото на Кихо и Комодо!?  Всички съм инсталирал.    С над 500 000 000 ползватели Кихо е извън всички класации...   

Тука, някой колеги са на заплати, за оплюване на китаеца. На заплата при немци и руснаци. :D  Шегувам се разбита се. Ако не харесвате китаеца, не го коментирайте. И стига сте правили опити, да доказвате какъв е боклук. Няма да успеете. :P

А сега по същество. Очаквам с нетърпение, темата на колегите от вирусния отдел. За заразата с криптиране на файлове, дето плъзна. В специализираната тема, се наводни с такива оплаквания. Един от заразените, е бил с Битдефендър.

Има ли още безплатни програми с претенции за нивото на Кихо и Комодо!?  Всички съм инсталирал.    С над 500 000 000 ползватели Кихо е извън всички класации...   

Нормално е да има толкова ползватели....все пак населението, което го ползва е огромно, но това не прави програмата най-добрата в класациите...такава просто няма. :)

А иначе всеки да ползва това, което му е удобно и му върши работа.

А сега по същество. Очаквам с нетърпение, темата на колегите от вирусния отдел. За заразата с криптиране на файлове, дето плъзна. В специализираната тема, се наводни с такива оплаквания. Един от заразените, е бил с Битдефендър.

Вече има и нов криптор...

Работата не е на добре... ;)

Нормално е да има толкова ползватели....все пак населението, което го ползва е огромно, но това не прави програмата най-добрата в класациите...такава просто няма. :)

А иначе всеки да ползва това, което му е удобно и му върши работа.

Вече има и нов криптор

Работата не е на добре... ;)

Някой се е развихрил. :ohmy:  Само по пощата ли се разпространява? Или както каза, и чрез експлойти?

Някой се е развихрил. :ohmy:  Само по пощата ли се разпространява? Или както каза, и чрез експлойти?

Още не се знае, но предполагам принципа му е същия като на останалите. Скоро определено ще има темичка...може би през weekend-a, защото хората трябва да знаят как да се предпазят поне...

На заплата при немци и руснаци. :D ....

Крайно време е да се оцени не събирателна програма,  а посочените в "шегата ти", програмите доказали се с времето ! От друга страна цената на детекцията подплатена с много фалшиви детекции мен не ме устройва, ако теб бе устройва, давай радвай се :) """"шегувам се разбира се """" :):clown: Не съм те спрял да ползваш каквото си искаш, само пропусна да намекнеш и за хората работещи на заплата и за Китайчетата, че тука толкова спам има от определени потребители, които всеки коментар им е равнозначен с предния, че (аз ползва, това и това, и много се радвам, че го ползвам , защото ако едното не може, другото може, и съм ползвал това и това, ама не ми се занимава да Ви показвам... ),  ама, че полезни коментари - перефразирам ....., а същите май, май ми пропуснаха коменрата с предложението.... ама то е лесно да се говори само наизуст ... Тези същите се радват, че прехвалената им програма е подскочила, а не дали е подскочила с причина .. смешковци... Кихо само с Чайнис енджините ще е още по-подскачащ, ако греша с радост в темата за подпомагане бихте ме зарадвали с корекции ;):) Лека вечер :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Тука, някой колеги са на заплати, за оплюване на китаеца. На заплата при немци и руснаци. :D  Шегувам се разбита се. Ако не харесвате китаеца, не го коментирайте. И стига сте правили опити, да доказвате какъв е боклук. Няма да успеете. :P

Те руснаците с  китайчетата първи дружки са  пък вие тука накъде го извъртяхте....майтап бре  :D

Всяка програма има добри и лоши страни но тука някои радиоточки в стремежа си да направят форума да не е скучен току виж взели,че скарали руснаците с китайците :P:clown:  това в сферата на шегата да не е скучен форума де  :ph34r:

пп.Иначе Касапа има опции за защита на папките и файловете http://support.kaspersky.ru/10953#block5 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Крайно време е да се оцени не събирателна програма,  а посочените в "шегата ти", програмите доказали се с времето ! От друга страна цената на детекцията подплатена с много фалшиви детекции мен не ме устройва, ако теб бе устройва, давай радвай се :) """"шегувам се разбира се """" :):clown: Не съм те спрял да ползваш каквото си искаш, само пропусна да намекнеш и за хората работещи на заплата и за Китайчетата, че тука толкова спам има от определени потребители, които всеки коментар им е равнозначен с предния, че (аз ползва, това и това, и много се радвам, че го ползвам , защото ако едното не може, другото може, и съм ползвал това и това, ама не ми се занимава да Ви показвам... ),  ама, че полезни коментари - перефразирам ....., а същите май, май ми пропуснаха коменрата с предложението.... ама то е лесно да се говори само наизуст ... Тези същите се радват, че прехвалената им програма е подскочила, а не дали е подскочила с причина .. смешковци... Кихо само с Чайнис енджините ще е още по-подскачащ, ако греша с радост в темата за подпомагане бихте ме зарадвали с корекции ;):) Лека вечер :)

Аз се шегувам, и ти се шегуваш. Доказани програми, не отричам. За радио точките във форума, не коментирам, че не знам утре, какво ще пееят.   Аз тия много фалшиви детекции, не съм виждал. В интерес на истината, Комодо правеше много повече фалшиви аларми, от китаеца. Гущера е чувствителен.  Плюс това, има ниска детекция. Сега ще проверя, новата версия.

Те руснаците с  китайчетата първи дружки са  пък вие тука накъде го извъртяхте....майтап бре  :D

Всяка програма има добри и лоши страни но тука някои радиоточки в стремежа си да направят форума да не е скучен току виж взели,че скарали руснаците с китайците :P:clown:  това в сферата на шегата да не е скучен форума де  :ph34r:

пп.Иначе Касапа има опции за защита на папките и файловете http://support.kaspersky.ru/10953#block5 

И ти си майтапчия.  Касперски, го ползваме в работата. Не съм видял проблеми, поне колегите не са 'ревали'. Доказана програма. За радио точката, виж горния ми коментар.

И ти си майтапчия.  Касперски, го ползваме в работата. Не съм видял проблеми, поне колегите не са 'ревали'. Доказана програма. За радио точката, виж горния ми коментар.

Мислех,че само при мене форума е бъгав пък то каква излезе... виж поста си,че няма отговора само цитата :D

Аз едвам го публикувах. Има някакъв дерт.

Прочетох инструкциите - само че не разбрах - типовете файлове трябва ли да се въвеждат всичките както е в точка 5 

5. Типы файлов, или е достатъчно само тези дето са в примера (*.doc и *.jpg)

Прочетох инструкциите - само че не разбрах - типовете файлове трябва ли да се въвеждат всичките както е в точка 5 

Пак дерт с форума.

http://support.kaspersky.ru/10953#block5

Да, има някакъв проблем с цитиране и писане във форума - не мога да публикувам нищо като хората...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Зависи кои браузъри се ползват - нямам проблеми  с Google Chrome.

http://support.kaspersky.ru/10953#block5

Да, има някакъв проблем с цитиране и писане във форума - не мога да публикувам нищо като хората...

Не както пише. Различните файлове се добавят. За форума ве карай да е по интересно. Що да е скучно :D

Пушенето убива! - електронната сигурност

Топ мениджър на голяма корпорация пострадал от теч на данни от компютъра си. Причина за изтичането на информацията била...електронната му цигара, кояято зареждал през USB порт на компютъра си. Съобщението е на Russia Today с линк към вестник Daily Mail.

източник

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.