Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

След толкова експерименти - определено препоръчвам само 

360 Internet Security.

Що? 360ТС в **** ли ти бръкна?

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 317,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Сбъркал съм вчера след няколко ракии -  вече наред инсталирам само  360 Total Security.   Свикването и самообучаването е лесно - няма ги и капризите на доста небезплатни уж грандове...И ми е трудно да повярвам, че подобна програма е безплатна за домашно ползване. Да му мислят небезплатните версии на Симантек, Касперски и останалите...

Я, имало страница на българския CERT екип. https://govcert.bg/Не знаех...

И те ползват ComboFix:цък (pdf) :D

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Явно са чели как работим в подраздела :D :D :D (шегичка).

Всъщност това е стара версия на рууткита и заместването често може да стане и със средства на самия Windows.

Това е едно доказателство и признание и за нас, че екипа си знае работата. Къде са сега онези, които твърдяха, че сме завършили някакви измислени академии? :)

=== що е това да си полиползвател...

https://www.google.bg/search?q=полиползвател&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=2ZadVK2POqOz8wfss4DgBA#q=полиползвател&rls=org.mozilla:bg:official&channel=rcs&filter=0

• "Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност (втора ...UrlAdvisorGoodImage.png
    www.kaldata.com › ... › Софтуер › Сигурност и антивирусна защита
    25.11.2014 г. - 18 публикации - ‎6 автора
    Аз съм си полиползвател и не мога да се влюбя само в една програма - по ми харесва всичките да си ги мразя и харесвам.... Приемам ...
  • Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване ...UrlAdvisorGoodImage.png
    5.12.2014 г. - 20 публикации - ‎7 автора
    ... за съпоставки и проверки!? Модерират ми мнения за Касперски и това не ме впечатлява с нищо. Аз съм си полиползвател... Поздрави.
  • "Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност (втора ...UrlAdvisorGoodImage.png
    25.10.2014 г. - 20 публикации - ‎8 автора
    При защитния софтуер се определям като полиползвател безплатно в целия му спектър. Това така си е препоръчително. Всичко си е ...

:lol6: Аз пък се определям като Анти-Полиползовател. :whist:

Защото съм Анти-Полипозвател :ph34r:

Весели празници с най-добри пожелания!    Нормално е хората да са с различни предпочитания.    Обаче не спори ...само с Касперски - с някой, който е готов да съпоставя с поне 5 програми...  Не е равностойно.   Касперски нека си спори примерно с ESET...   А тези споменатите двете не ги виждам да спорят с Кихчо - защото той е с повече енджини от тях ...

Весели празници с най-добри пожелания!    Нормално е хората да са с различни предпочитания.    Обаче не спори ...само с Касперски - с някой, който е готов да съпоставя с поне 5 програми...  Не е равностойно.   Касперски нека си спори примерно с ESET...   А тези споменатите двете не ги виждам да спорят с Кихчо - защото той е с повече енджини от тях ...

И какво ще кажеш да премерим сили? Ти с каквото си харесаш и както сихаресаш. Аз с каквото и както си харесам.

Ама нека този път да е сериозно не като миналият път да избягаш по тъча. Колегите да подават файлове и ние ги стартираме. С логове и снимки.

Защото иначе мненията на такъв изявен полипозвател са просто поредният спам.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Може - но не виждам смисъл.   Не е равностойно Касперски да спори с много противници.   А и на мен ще ми е нужно много време да пробвам с различни програми на различни компютри.   За мен е спам да чета само за предимствата на Касперски.  Руската програма е също толкова недоразвита като останалите.  И като за капак тя няма безплатни възможности за ползване или дългосрочни промоции.    Отлично съм защитен и без програма на Касперски. Който желае, нека ме атакува - няма да  ми създаде занимавки.   Бубите   ще бъдат автоматично препратени на американци и китайци -  потвърдил съм го при инсталирането на безплатните им за у дома програми.   Това е споразумение за сътрудничества при възможност за безплатно ползване на техни програми.    Лично за мен това е много удобно и безплатно.

Тъкмо приготвих един архив от 20мб...

Дай го де.

Тъкмо приготвих един архив от 20мб...

Да ама Тошко няма желание за двубой.

Щом като споменаването на предимствата на Касперски е спам спирам вече да пиша за него,който има желание чичо Гугъл е насреща.

Що се отнася до полипозвателите нека продължават с безценните си постове  и съвети.

Весели празници :)

Да ама Тошко няма желание за двубой.

Щом като споменаването на предимствата на Касперски е спам спирам вече да пиша за него,който има желание чичо Гугъл е насреща.

Що се отнася до полипозвателите нека продължават с безценните си постове  и съвети.

Весели празници :)

Предлагаш ми многобой срещу Касперски  - защо се отказваш? Това съвсем няма да е двубой - дори и само с Кихчо да участвам...  Не виждам шанс за Касперски -  нека се предостави този уж нов архив и да пробваме.

Дай го де.

Не е за тестване на реална машина...Ще е престъпление ако го кача.....и много работа на колегите от отдел"Системата ми е инфектирана..."

Другаря, Нейчев,го познавам от близо 8 години,от толкова познавам и Никси,БиБой,Маниака,Индианеца,Инженера   и още куп другари,които за жалост не пишат вече тук! Много сме спорили,но в спора сме откривали и истините...те са безценни! 

Когато вляза тук ме налитат приятни спомени и не до толкова приятни клиширани и останали във въздуха коментари...та кой ви ги чете бе комплексарчета такива .....те си знаят от мод. екипажа са,алоууу   

///да го е"а ...май""та ви. //   =====000 ===Весела Коледа на всички стари другари=====00=

Не е за тестване на реална машина...Ще е престъпление ако го кача.....и много работа на колегите от отдел"Системата ми е инфектирана..."

Аз все на реална машина искам да пробвам - къде е архивчето?

Предлагаш ми многобой срещу Касперски  - защо се отказваш? Това съвсем няма да е двубой - дори и само с Кихчо да участвам...  Не виждам шанс за Касперски -  нека се предостави този уж нов архив и да пробваме.

Искаш да кажеш Касперски срещу всички :D При настройките които ползвам нямам нужда и от дефиниции,нито пък от евристика и прочие.

Не аз се отказвам,а ти бягаш по тъч линията. Предпочитам да си гледам уестърна с Джон Уейн отколкото да споря с теб.

И понеже утре не знам дали ще имам възможност и настроение да вляза във форума искам  предварително да честитя на именниците. 

Да ви е свято името. Много здраве и много късмет и по малко нерви и повече слънчеви и усмихнати лица да срещате. :handshake:

Честит Ви имен ден!

Не срещу всички - обаче и срещу 5-6 си е неравностойно.  А сега базата данни примерно на Кихчо превъзхожда тази на Касперски в пъти.   Същото е валидно и спрямо  Симантек!   Китаецът просто ги надскочи.  Не ми е възможно да анализирам причини.

Другаря, Нейчев,го познавам от близо 8 години,от толкова познавам и Никси,БиБой,Маниака,Индианеца,Инженера   и още куп другари,които за жалост не пишат вече тук! Много сме спорили,но в спора сме откривали и истините...те са безценни! 

Когато вляза тук ме налитат приятни спомени и не до толкова приятни клиширани и останали във въздуха коментари...та кой ви ги чете бе комплексарчета такива .....те си знаят от мод. екипажа са,алоууу   

///да го е"а ...май""та ви. //   =====000 ===Весела Коледа на всички стари другари=====00=

Весела Коледа и на тебе друже. А честито с нашият клип

Пазя си това клипче и си спомням за добрите стари времена.

http://dox.bg/files/dw?a=73edad4824

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Уникални сте - бъдете живи и здрави!

http://dox.bg/files/dw?a=73edad4824

А стига бе, от къде това.. Много се смях....  :)

Надявам се с коментара си да не отчайвам колегите съфорумци от по-младата генерация...Колеги,няма перфектна антивирусна..Като дългогодишен участник(с ограничени възможности) във форума,успях да разбера едно нещо:такова животно няма...Има само едно нещо което си заслужава:-подкрепата и уважението на съфорумниците..(старите кучета ..и не само)...Още си спомням времето когато Lost in, Uriel,Nikssi,B-boy,icotonev,Mohikan...Maniac...да не ги изреждам всички..само заради едната идея и заради взаимната помощ...какви неща са правили...както казваше Uriel :"Ние сме непоправими'....Ма.ка му липсва ми това време..(Провокира ме Nikssi с клипчето...така и не си спомних кой го качи като поздрав..за което моля да ми простите)
Честита коледа и Весело посрещане на Новата Година...Да сте живи и здрави!!! С уважение и Респект!

Надявам се с коментара си да не отчайвам колегите съфорумци от по-младата генерация...Колеги,няма перфектна антивирусна..Като дългогодишен участник(с ограничени възможности) във форума,успях да разбера едно нещо:такова животно няма...Има само едно нещо което си заслужава:-подкрепата и уважението на съфорумниците..(старите кучета ..и не само)...Още си спомням времето когато Lost in, Uriel,Nikssi,B-boy,icotonev,Mohikan...Maniac...да не ги изреждам всички..само заради едната идея и заради взаимната помощ...какви неща са правили...както казваше Uriel :"Ние сме непоправими'....Ма.ка му липсва ми това време..(Провокира ме Nikssi с клипчето...така и не си спомних кой го качи като поздрав..за което моля да ми простите)

Честита коледа и Весело посрещане на Новата Година...Да сте живи и здрави!!! С уважение и Респект!

Имаше много тестове и екшън.

Честита Коледа и весело изкарване на новогодишните празници от мен на всички.

Живи и здрави!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.