Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Млади паячета плетат паяжини - ама там има паяжини и на дърти паяци... Няма да им коментирам шанса - те трябва да се научат да се справят с такива https://www.virustotal.com/bg/file/fce9430941b475b4304e828137f3621e03be7f917f4e7bed1f35d35736a19151/analysis/1416758252/

И защо му е на дърт паяк точно тази програма https://www.virustotal.com/bg/file/9fc0471f147331a087e55c629c5131afba8fa3f209af692eee950abe8ba5f375/analysis/1416759640/ Има много други, нали?

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 317,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

И защо му е на дърт паяк точно тази програма               https://www.virustotal.com/bg/file/9fc0471f147331a087e55c629c5131afba8fa3f209af692eee950abe8ba5f375/analysis/1416759640/     Има много други, нали?

Да естествено,че има. Но точно тази ми е удобна понеже има и  FTP експлорър.

Ся ако не оспамим темата пък на!!!! :mad:

Да естествено,че има. Но точно тази ми е удобна понеже има и  FTP експлорър.

Ся ако не оспамим темата пък на!!!! :mad:

Аз съм дърт паяк и не се интересувам точно от тази програма.   

Сложих го тоз WinPatrol.Интересна програма.

Днес купих на промоция още един нов лаптоп  HP -  там е сложена защитна програма  McAfee AntiVirus Plus - пробна версия за месец.   Вече те са собственост на  Intel.  Това американско нещо скоро не съм го пробвал - чудя се да го оставя ли или да си сложа нещо от тези дето ги зная като наизуст... Всичко съм пробвал и пак се чудя как да постъпя.  McAfee AntiVirus Plus дори си имат и промо безплатно за 6 месеца - след регистрация.   Да го оставя или да го заместя примерно с CIS 8... Може и с друго.   Кихчовият  TS  на стационарния ми компютър е абсолютен лидер и няма причини за промяна.   На другите два наши лаптопа царуват  Панда и Комодо - те ще си стоят там засега.   Как бихте постъпили в ситуация като моята? Аз съм си полиползвател и не мога да се влюбя само в една програма - по ми харесва всичките да си ги мразя и харесвам....   Приемам мнения и препоръки.

Ми лично аз, като фен на ЕСЕТ вероятно щях да сложа ЕСЕТ. Не, 'щото е по-добра - нямам поглед над продуктите на McAfee (самият Джон Макафи много я плюе :) ), а защото се чувствам в по-голяма (лъжлива?) безопасност. Или щях да му метна Mint или Ubuntu. На нетбука съм с Mint и Вин7 Starter, като втория много-много не го ползвам. Иначе и аз съм "полиползвател" (че 'убава дума) и току скачам на другите ми любимци - Аваст, Авира, а в минало време :( - Емсисофт и Комодо (до 5.12 RIP). Аз имам резерви към изброените от теб програми, но ти най-добре знаеш кое е добре за теб, така че щом си по-спокоен с тях... действай.

Деинсталирах половината инсталирани програми на този нов лаптоп.  Win 8.1  си идва вграден при покупката -  ама не им е работа те да ми казват каква да ми е защитата, плеърите и т.н. Просто деинсталирах препоръчаните им програми и инсталирах  

360 Total Security заедно  с  Privatefirewall 7.   Има ли точно сега още по-добра защита от споменатата!?

Отричам програмите на Касперски и доста мои приятели пак са ми сърдити ...   Аз им пожелавам здраве и късмет!   Те програмите им трябва  да могат сами да се докажат.

:D  Непоправим. Тодоре не чаткаш ли защо ме напушва смях бре човече? Задаваш  въпрос към другите и след пост си отговаряш сам. Защо питаш изобщо щом като предварително си убеден,че това което си направил е правилно. Да се намираш на приказка ли? Познах нали! ;)

Цел е да е по-весело, Ники.   Цел ми е и да Ви разсмивам - за да не е много скучен форума тук.  Иначе си е съвсем нормално мненията ни да са различни...

Здравей Мишо!  Лично пробва ли?   Аз сега заедно с китаеца ползвам на различни компютри освен Кихчо и още Симантек - Комодо - Панда. Въобще в този форум имам ли равностоен маниак за съпоставки и проверки!?   Модерират ми мнения за Касперски и това не ме впечатлява с нищо. Аз съм си полиползвател...  Поздрави

Скоро пробвах някои програми в защита в смисъл да видя до какво ниво на оптимизация и влияние над системата  са стигнали

Касперски и Есет ме разочароваха,Комодо също!

SEP 12 отново ме впечатли ,заедно с Кралския китаец,за мен сега те са лидерите! Авира също ме разочарова,а за Аваст и AVG да не говорим,под всякаква критика!

Кихо го ползвах известно време,прекалено много false :D  ,определено за сега не е за предпочитане да се ползва  извън Азия :) (дори с техния браузър бях,уж за по голяма съвместимост)

Кихови много ми напомнят развитието на Комодо,което малко ме озадачава :huh:

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Според мен Кихчо е за предпочитане - иначе аз си ползвам всичките ...С Кихчо  всичко е лесно - като му свикнеш.

Според мен Кихчо е за предпочитане - иначе аз си ползвам всичките ...С Кихчо  всичко е лесно - като му свикнеш.

За предпочитане ?/ За теб  и мен ..макар че ако става въпрос за защита,по големи  гадове от XueTr  и Twister Antivirus - Filseclab

няма :D

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Ти си опознал Кихчо и той теб също.Засипаха ме с материали. :D

Затова сватба!

Редактирано от Selena&Vanko (преглед на промените)

no-spam-email-marketing.gif

Здравей Мишо!  Лично пробва ли?   Аз сега заедно с китаеца ползвам на различни компютри освен Кихчо и още Симантек - Комодо - Панда. Въобще в този форум имам ли равностоен маниак за съпоставки и проверки!?   Модерират ми мнения за Касперски и това не ме впечатлява с нищо. Аз съм си полиползвател...  Поздрави

Сложи си картинката за аватар - ще ти прилича. :ph34r:

Май нищо особено. Dr.web и други са давали фалшиви тревоги. След рефреш на резултатите вече и те не засича файловете. Ако това е била идеята на темата де. :)

Adwcleaner също вече мисля, че не премахва компоненти на антивируса. А това че се деинсталира трудно не ме учудва. Те повечето са така. Иначе самата програма си има адуери, но то и Panda и Avira имат. С други думи нищо особено. Да, трудно ще спечели така доверието на потребителите, но за начинаещия потребител, който не се интересува от такива неща, а само дали пази ще свърши работа.

Май нищо особено. Dr.web и други са давали фалшиви тревоги. След рефреш на резултатите вече и те не засича файловете. Ако това е била идеята на темата де. :)

Adwcleaner също вече мисля, че не премахва компоненти на антивируса. А това че се деинсталира трудно не ме учудва. Те повечето са така. Иначе самата програма си има адуери, но то и Panda и Avira имат. С други думи нищо особено. Да, трудно ще спечели така доверието на потребителите, но за начинаещия потребител, който не се интересува от такива неща, а само дали пази ще свърши работа.

В темата доколкото схванах става въпрос за някакъв фейк на Байду.

В темата доколкото схванах става въпрос за някакъв фейк на Байду.

Та той си е шпионин по рождение :)

Сложи си картинката за аватар - ще ти прилича. :ph34r:

Сега разучавам CIS 8 - кое ми прилича е множество от теми...
  • 2 седмици по-късно...

След толкова експерименти - определено препоръчвам само 

360 Internet Security.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.