Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Не, не това имах предвид, а втората част от пътя - т.е. след Rundll32 там, където резидира опасТният dll файл

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Ами всъщност този май трие - така се посочва в обяснението от Enigma Software... Аз по подразбиране съм му задал да показва скрити файлове. Аз й обясних, че заплахата е на компа й, и ще продължи да заразява флашки, но междувременно може да почне да й трие файлове...

Всъщност освен да показва скритите файлове трябва да разрешиш и показването на защитените файлове на операционната система. USBfix ще помогне със сигурност. Често ми се е случвало в работата да идват разни клиенти със скрити папки. И тулчето се справя перфектно.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не понял..

За да стартираш някой dll файл(отнася се за някои dll файлове, не за всички) това става с rundll32.exe:

rundll32.exe nqkva_biblioteka.dll

Аха, разбрах. Ми вероятно в края на седмицата ще отида при моята позната да й помогна. На нея последното й гайле е това с компа. Тя горката не знае как да си инсталира Аваст. Аз и го свалих, ма тя щяла да ми се обади да ходя да й го инстална. Как да е.

• 2 седмици по-късно...

Човек като не разбира VooDooshield и тази SecureAplus уж да се защитава му се прецаква всичко.И като пускате промоции обяснявайте!Я му дай енейбъл да видим ко ще стане?Ся да точа Касперски да пробвам дали ще ме вкара и той във филм като тези двете.

Защитните програми,обикновено,имат няколко нива на защита...HIPS базираните, искат малко четене и запознаване с принципа на работа.Не става само с next,next,apply и ok....

Това се отнася и за SecureAPlus,и за Kaspersky и за Comodo.....

Четете и не пишете глупости...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Човек като не разбира VooDooshield и тази SecureAplus уж да се защитава му се прецаква всичко.И като пускате промоции обяснявайте!Я му дай енейбъл да видим ко ще стане?Ся да точа Касперски да пробвам дали ще ме вкара и той във филм като тези двете.

Имате две възможности.

- Да се уверите сам

- Да продължите да се самозаблуждавате.

Що се отнася до промоциите не видях да сте пуснали поне една,че да критикувате. Второто защо ми се струва,че се опитвате да ми се карате? Най малкото не сте на годините ми нито пък на знанията що се отнася до Касперски. Всяка програма както каза горе Ники има различни нива на защита. Имате антивирусни модули,имате хипс имате например безопасна среда  и т.н.

Що се отнася до Касперски ами дал съм ви връзката прочетете. След като сте по компетентен от разработчиците на Касперски или друга критикувана от вас програма защо просто не представите вашият продукт или поне вашето компетентно мнение що се отнася до програмите за защита. Пък ние ще четем и ще ръкопляскаме ако сме впечатлени. Или пък не ще е обратното. Пробвайте.

Ето и действието на модула в картинки

ef26dc0c2e51f9af39ca613a9f0ee66a.jpg

03504818ebdaeee15410706366fb0cfb.jpg

1611705b3a1a6b4a9f1267e9e5a35e65.jpg

Ми като не разбираш, питаш. Или най-добре, не ги пробвай. Voodooshile иска четене. И да я обучиш, за програмите дето са на компютъра. След това, нищо не може да се инсталира, без да разрешиш.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ей ся ще седна да чета!Тя след като не може да разпознае че това е мое действие и аз съм администратор и да ме блокира!Антивирусните дет трият кейгени след като ги изключа заминават в коша!И без да ми задават въпроси на които незнам отговора.Много параноични станаха тия модули за защита.То и вие затва се интересувате толкова.И Земана и това чудо излезнаха промоции и ги наслагахте и почнахте ги обсъждате щот са гювеч.Иначе немаше стане дума.А с тия облаци дет ги обичате то целия ви компютър са го изнесли там.Не само за антивирусни те и Google и Microsoft изобщо. :D

Ей ся ще седна да чета!Тя след като не може да разпознае че това е мое действие и аз съм администратор и да ме блокира!Антивирусните дет трият кейгени след като ги изключа заминават в коша!И без да ми задават въпроси на които незнам отговора.Много параноични станаха тия модули за защита.То и вие затва се интересувате толкова.И Земана и това чудо излезнаха промоции и ги наслагахте и почнахте ги обсъждате щот са гювеч.Иначе немаше стане дума.А с тия облаци дет ги обичате то целия ви компютър са го изнесли там.Не само за антивирусни те и Google и Microsoft изобщо. :D

На тия години верно лапетата си мислят,че квот хвърчи се яде.

Ми като не четеш, ще си на това дередже. Вечно мрънкащ. За да знаеш отговора, трябва да четеш. Ако не си забелязал, тук се обсъждат всички защитни модули. Прочетели го?

Проверявам си системата и пускам Crypto Prevent-а.Изписа ми дали го слагам на чиста система.

Ставам фен на тези антивирусни Kaspersky, ESET, Avast, AVG, McAfee щото са добри в потенциално нежеланите приложения,ма последната един голям екран кат вестникарска хартия.Ужасно е грозна!И MBAM,MBAE,Winpatrol и Crypto Prevent.

Ако някой има от новите криптиращи гадини нека ги сподели,искам да си направя малко тестове.

Ахахахха, вижте на какво се натъкнах: 

Презентация на секретна ключалка Крипто от МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС

tps://www.youtube.com/watch?v=cx1Erktjkjk

Как ли работи? Заключваш и повече не можеш да си влезеш вкъщи...? :ohmy:

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Заключваш и на 20.-та минута от излизането ти жилището е като за акт 16

Системата е чиста,няма активни зарази.А тя бъкана от потенциално нежелан софтуер.Е ко показва FRST?След DDS na Subs погребаха и Combofix.Ще му дойде времето и на FRST.

PUPs<-----------ATTENTION! :D

Системата е чиста,няма активни зарази.А тя бъкана от потенциално нежелан софтуер.Е ко показва FRST?След DDS na Subs погребаха и Combofix.Ще му дойде времето и на FRST.

Много сте самоуверен, господине. Дано не Ви се налага, да търсите помощ от тях (отбор вируси), няма да Ви помогнат.

Това, че не се използват в повечето случаи не означава, че са ги "погребали".

Редактирано от Stoyannnov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.