Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителите имат ли право да ми посягат ?

Featured Replies

Какъв бой колега? Тя го е погалила, учителката и той сега ми реве.

Програмите викаш, да били интересни. Явно причината, за да не си учител е очеизвадна. Те ходят на учичище, не на кино, или на стрийптийз бар!

Добре де вие правите ли разлика между бой и удар ? Къде съм написал, че госпожата ме е пребила от бой ? 

• Отговори 98
  • Прегледи 8,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

викаш,учителите маскари?ти ,какъв учител беше?

Не съм казал такова нещо, нито някъде съм го намеквал. Затова казвам,че се отдалечаваме от темата.

В нашето у-ще нямаме млади даскалици (мацки) от 5-8кл. най-младата е на 38г. (класната) а най-младия господин (по ФВС) е на 24г. Темата е приключила, колегата Keba ми отговори прекрасно на въпроса. Предполагам колегата Keba е зодя Везни :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Какъв бой колега? Тя го е погалила, учителката и той сега ми реве.

Програмите викаш, да били интересни. Явно причината, за да не си учител е очеизвадна. Те ходят на учичище, не на кино, или на стрийптийз бар!

Прибързано изкаване колега. Училише не значи затвор. Отвори един учебник и ще видиш за какво говоря. Но порблема в момента е тази случка, която е станала. Темата е обширна, а и това е мое мнение и наблюдение.

Не съм казал такова нещо, нито някъде съм го намеквал. Затова казвам,че се отдалечаваме от темата.

Ми тя си е поредната тема, с цел събиране на празни приказки и забава. Не се ли усети, че колегата никак не е афектиран психически, а просто има/няма време  да (ма)драска тук и го ползува/губи. Кольо! Да ти кажа - по е добре да отвориш учебниците и да почваш да учиш, иначе ще звънна на татко ти, да те вкара в ред.

После родителите се оплакват, че им пишели слаби оценки на децата им, еми възпитайте си децата... Виж пост 30.

Ми тя си е поредната тема, с цел събиране на празни приказки и забава. Не се ли усети, че колегата никак не е афектиран психически, а просто има/няма време  да (ма)драска тук и го ползува/губи. Кольо! Да ти кажа - по е добре да отвориш учебниците и да почваш да учиш, иначе ще звънна на татко ти, да те вкара в ред.

Не не съм се усетил. Колкото до учебниците си прав. Всичко добро.

Утре, събота и неделя сме почивка . Ще уча Утре.

Прибързано изкаване колега. Училише не значи затвор. Отвори един учебник и ще видиш за какво говоря. Но порблема в момента е тази случка, която е станала. Темата е обширна, а и това е мое мнение и наблюдение.

Както вече писах, за учител не ставаш. За затвор, никой не е намеквал.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не съм казал такова нещо, нито някъде съм го намеквал.

подразбира се.след като учениците не са виновни..значи,учителите са. аз обаче,твърде много се съмнявам,че от цяло училище,учителката ще отиде и удари безпричинно  точно нашия герой.ако ,това е така/макар да не знаем мнението и на другата страна /..то тогава  няма какво да се говори за бъдеще на образователната система,след като няма читаво настояще.

Както вече писах, за учител не ставаш. За затвор, никой не е намеквал.

Отново прибързано изказване, но да не разгаряме страстите.

Колега аз не си губя времето напразно ! И за мен тази тема не е празни приказки и забава, но за други като теб може и да е. 

подразбира се.след като учениците не са виновни..значи,учителите са. аз обаче,твърде много се съмнявам,че от цяло училище,учителката ще отиде и удари безпричинно  точно нашия герой.ако ,това е така/макар да не знаем мнението и на другата страна /..то тогава  няма какво да се говори за бъдеще на образователната система,след като няма читаво настояще.

Тогава искаш да кажеш, че учителите са прекрасни, а всички ученици са маскари, което също не е вярно,

Да от цялото училище класната мен удари пред приятелите ми, защото съм слушал музика. Няма ли кой да я заключи тази тема ? 

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

На мен ми се струва, че учителката е чула нещо цинично в песента която сте слушали и си е помислила, че я обиждаш пред всички по този начин. Има ли нещо вярно?

Не знам може и да има. 

Тогава искаш да кажеш, че учителите са прекрасни, а всички ученици са маскари, което също не е вярно,

Маскари са. Костов, признай си че не ставаш за учител. Твърде много обичаш децата...Дано само да не ги обичш по наказуем от закона начин!

Маскари са. Костов, признай си че не ставаш за учител. Твърде много обичаш децата...Дано само да не ги обичш по наказуем от закона начин!

Такова нещо не мога да призная, защото не е вярно. Не знам въобще какво имаш в предвид във второто изречение или какво намекваш. По твоята логика понеже не съм женен и нямам деца, сигурно съм женомразец и мразя децата. ;)

Истината е, че има и деца изроди, които се мисля за върховни богове. Едно време като те шибнат с показалката през ръцете и млъкваш. Няма мама, няма тате. И е било добре

Такова нещо не мога да призная, защото не е вярно. Не знам въобще какво имаш в предвид във второто изречение или какво намекваш. По твоята логика понеже не съм женен и нямам деца, сигурно съм женомразец и мразя децата. ;)

Моята логига е подкрепена с доказателство. Това не са деца. Това въобще не са хора. Някакви уроди са и, начина за справяне с тях е, да прекарат някой и друг ден строг тъмничен затвор, а защо не и прилагане на някои от методите на Светата инквизиция...И спрямо родителите им също, особено спрямо тях, щото за липсата на възпитание и поведенчески задръжки, именно те са причината.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Моята логига е подкрепена с доказателство. Това не са деца. Това въобще не са хора. Някакви уроди са и, начина за справяне с тях е, да прекарат някой и друг ден строг тъмничен затвор, а защо не и прилагане на някои от методите на Светата инквизиция...И спрямо родителите им също, особено спрямо тях, щото за липсата на възпитание и поведенчески задръжки, именно те са причината.

Публикувано изображениеПрав е човека! От малки псуват и използват вулгарни изрази - ужасяващо е! Може ли 7 годишно дете да удря връстниците си и да им казва "яж ми черната негърска п*шка" и да им показва средни пръсти, а майките да стоят, да пушат, и да не им правят забележка...

Редактирано от Право Токов (преглед на промените)

Надявам се да се шегуваш!! Както и да е спирам да коментирам тази тема.

Не знам може и да има. 

Какво не знаеш? Всяка втора дума в песента е цинизъм. Бих постнал текста тук, но е прекалено вулгарен и е против правилата на форума. Ето линк към него, който иска да го отваря и гледа (в сайта има предупреждение 18+) http://tekstove.info/browse.php?id=46336

Пак леко си минал и понеже касетофона е твой ти си го отнесъл. Не е редно в училищен двор където има вероятно и малки деца да пускаш подобни неща (не че не ги знаят де).

Ако беше някой по-така даскал или директора заслужавате да ви изключат цялата компания заради такава псувни на публично място.

И защо я слушате като нямате 18 години?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Какво не знаеш? Всяка втора дума в песента е цинизъм. Бих постнал текста тук, но е прекалено вулгарен и е против правилата на форума. Ето линк към него, който иска да го отваря и гледа (в сайта има предупреждение 18+) http://tekstove.info/browse.php?id=46336

Пак леко си минал и понеже касетофона е твой ти си го отнесъл. Не е редно в училищен двор където има вероятно и малки деца да пускаш подобни неща (не че не ги знаят де).

Ако беше някой по-така даскал или директора заслужавате да ви изключат цялата компания заради такава псувни на публично място.

И защо я слушате като нямате 18 години?

Колега, той също е малко дете.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.