Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителите имат ли право да ми посягат ?

Featured Replies

Ако си мислите, че ви лъжа добре. Аз си казвам истината и няма от какво да крия !

Ми не знам дали лъжеш или не, ама имам спомен от една подобна тема от преди време...Дали не е твоя тема по същият повод, или на друг млад колега беше...Не помня заглавието, иначе бих потърсил назад в историята на форума.

• Отговори 98
  • Прегледи 8,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

От къде ми знаеш името ?

Не е много трудно да се досети човек. Никът ти е "Vipkokata". Коката, както и Кольо обикновенно са галени имена от Николай. Ха сега предположи, как е моето име?

Не е много трудно да се досети човек. Никът ти е "Vipkokata". Коката, както и Кольо обикновенно са галени имена от Николай. Ха сега предположи, как е моето име?

Иван Славков? :shock11:

От къде ми знаеш името ? 

Що, тайна ли е ?

Половината Плевен те знаем кой си и какви ги вършиш ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Леле, обърнал си прашките на даскала по биология. То така, всеки може да взима отлични оценки.

Да правилника го има закачен в кл.стая, но не искам всички да ме гледат какво правя. Ако може някой да ми го извади тука ще бъде добре. Аз този кодекс не го намирам.

Леле, обърнал си прашките на даскала по биология. То така, всеки може да взима отлични оценки.

То е една г-жа (най-строгата в цялото даскало) по физика,химия и биология.

Не са важни оценките, а знанията.

Запомни това, ще дойде момент, никой няма да те пита, колко си имал по еди какво си, а ще трябва да покажеш знания. Така е в живота. :)

Дръж се добре в училище, и учи не за оценките , а за знания.

Така е, химиците са си "опасни". ;)  :D

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Та аз си знам знанията, тези оценки не ми ги пишат по милост ей така. 

Браво! Нещо май не го даваш често за подпис, при това подписът за родител май е женски, но както и да е.

Виж, нормално е да си афектиран, още повече, че шамарът е бил публичен, а вероятно и пред мацки. Но тук няма как да се види и прочете другата гледна точка - на учителката. И няма как да очакваш от нас еднозначен отговор, още повече виждайки какво е състоянието на образователната ни система, което си и свръх сериозна тема и основание за много сериозно безпокойство.

Не приемай упреците лично, с които те засипваме тук, не ти мислим лошото. Твърде малък си още, шамарите в живота ти тепърва предстоят.

П.П. Правилникът се съставя за всяко училище поотделно, няма кой да дойде да го прочете вместо теб. А Семейния кодекс можеш да намериш навсякъде в мрежата, той не е тайна - ето го.

Колеги не се карайте. Това какво имаш в бележника е важно единствено и лично за теб. Учителят няма право да те удря, при никакви обстоятелства. Ако е станал прецедент отиди и говори с директора на училището.

Хвала на учителката, младото поколение за никакъв чеп не става...

Това не е вярно. Проблема е друг и е сериозен, но да не се отклоняваме от темата. Лично съм бил 4 години учител и да ти кажа, че децата не са виновни.

Та аз си знам знанията, тези оценки не ми ги пишат по милост ей така.

Всъщност са много субективни. И не е въпрос на милост. Така да го кажем, учителите пишат оценките относително, спрямо средното ниво на всички ученици в съответния випуск. Т.е. шестица в училище където има голяма конкуренция е по-обективна от такава в училище в което влиза всеки :) .

Колеги не се карайте. Това какво имаш в бележника е важно единствено и лично за теб. Учителят няма право да те удря, при никакви обстоятелства. Ако е станал прецедент отиди и говори с директора на училището.

Това не е вярно. Проблема е друг и е сериозен, но да не се отклоняваме от темата. Лично съм бил 4 години учител и да ти кажа, че децата не са виновни.

Може да си бил учител, по време и на място, когато децата наистина да не са били виновни. Ама тия днешните, дори не се държат като деца.

Емокостов ти в кое училище в Плевен си преподавал  ?

По принцип аз съм за мирно разрешение на всеки конфликт , и съм противник на боя, защото боя не оправя проблема, а напротив го задълбочава.Според мен насилието поражда само насилие . Разбира се всяко правило си има изключение и всеки случай си е специфичен. Съгласен съм с onogondur,че за да влезем в ролята на съдници е необходимо да се запознаем с всички факти и гледни точки по случая. От законова гледна точка има текстове, които уреждат въпроса с малтетирането на малолетни и непълнолетни. Без въобще да искам да задълбавам кой знае колко в тази насока мога да посоча членове 10 и 11 от ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО  http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134925825 и текстовете от Конвенция на ООН за правата на детето - Защита на личния живот и Закрила от насилие http://sacp.government.bg/za-deca/konvencia-oon-adaptirana/ по силата на които, никой няма право да те бие или унижава. Друг е въпроса , че ти с действието си нарушаваш  Правилника за вътрешния трудов ред, поне в частта за задълженията на ученика(предполагам , че в него не се споменава възможността за слушане на музика в училище, каквато и да е музиката и колкото и слабо да си я пуснал.) Би трябвало да имате такъв правилник и най - вече да бъдете запознати с него. И в такъв случай ти си нарушил въпросния правилник. Така , че ситуацията от законова гледна точка е патова. А по отношение на това какво правят другите и до колко би трябвало да им подражаваш, моите родители казваха следното :  Ако еди кой си хвърли от моста ти ще го последваш ли? И аз това те питам : Ти собствен ум имаш ли? Използваш ли го да разсъждаваш с него или се оставяш другите да те ръководят? Смяташ ли, че училището е точното място да слушаш музика и да показваш какъв си бабаит?

Редактирано от keba (преглед на промените)

Лично съм бил 4 години учител и да ти кажа, че децата не са виновни.

викаш,учителите маскари?ти ,какъв учител беше?

Може да си бил учител, по време и на място, когато децата наистина да не са били виновни. Ама тия днешните, дори не се държат като деца.

Държат се така, защото им е безинтересно. Програмите не са направени и измислени както трябва. Не казвам, че всички деца за перфектни, но винаги е било и преди така. Учител съм бил преди 5 години. И сега поддържам връзки, с бивши колеги и ходя на съвети. Проблема е много сериозен. Но ако случая е такъв както го опсива колегата, то учителя наистина е изтрещял.

Проблем е и че в момента няма млади учители. Никой не иска да поеме по този път. Повечето учители са от старата генерация и нямат нови подходи и умения.

Браво! Нещо май не го даваш често за подпис, при това подписът за родител май е женски, но както и да е.

Виж, нормално е да си афектиран, още повече, че шамарът е бил публичен, а вероятно и пред мацки. Но тук няма как да се види и прочете другата гледна точка - на учителката. И няма как да очакваш от нас еднозначен отговор, още повече виждайки какво е състоянието на образователната ни система, което си и свръх сериозна тема и основание за много сериозно безпокойство.

Не приемай упреците лично, с които те засипваме тук, не ти мислим лошото. Твърде малък си още, шамарите в живота ти тепърва предстоят.

П.П. Правилникът се съставя за всяко училище поотделно, няма кой да дойде да го прочете вместо теб. А Семейния кодекс можеш да намериш навсякъде в мрежата, той не е тайна - ето го.

Подписа не е женски на тате е, на мен не ми прилича на женски. Аз бележника не обичам да го давам, дори и сутринта във у-ще като ми искат бележника на входа аз им казвам, че нямам а всъщност имам.

Какъв бой колега? Тя го е погалила, учителката и той сега ми реве.

Държат се така, защото им е безинтересно. Програмите не са направени и измислени както трябва. Не казвам, че всички деца за перфектни, но винаги е било и преди така. Учител съм бил преди 5 години. И сега поддържам връзки, с бивши колеги и ходя на съвети. Проблема е много сериозен. Но ако случая е такъв както го опсива колегата, то учителя наистина е изтрещял.

Проблем е и че в момента няма млади учители. Никой не иска да поеме по този път. Повечето учители са от старата генерация и нямат нови подходи и умения.

Програмите викаш, да били интересни. Явно причината, за да не си учител е очеизвадна. Те ходят на учичище, не на кино, или на стрийптийз бар!

Подписа не е женски на тате е, на мен не ми прилича на женски. ...

Извинявам се на баща ти.

Подписа не е женски на тате е, на мен не ми прилича на женски. Аз бележника не обичам да го давам, дори и сутринта във у-ще като ми искат бележника на входа аз им казвам, че нямам а всъщност имам.

Не обичаш да го даваш, пък го снимаш и показваш на целия интернет свят :ph34r:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Последните 2 поста  - хехехех :D Снимах го защото един колега беше казал, че ни пишат ниски оценки и родителите ни отиват и се оплакват на учителките. 

Последните 2 поста  - хехехех :D Снимах го защото един колега беше казал, че ни пишат ниски оценки и родителите ни отиват и се оплакват на учителките. 

Те и на мен ми пишеха отлични оценки, особено младите даскалки :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.