Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с бездомно куче

Featured Replies

По-добрите решения, може да включват и твоите предложения. С едно голямо "НО". Съветването за такива мерки и въобще прилагането им да не става в темите на форума, защото се бие с правилата му.

Абе, от кога да хвърляш бомбички е наказуемо от закона? Всички лапета по Коледа и Нова Година трябва да са арестанти в такъв случай. Оправдаването с правилата е леко лицемерно и показва безсилие пред обстоятелствата. Питах да те - "Щом само критикуваш - дай нещо по-добро?", а ти се въртиш ли, сучеш и най-накрая казваш - да, прав си, твоето е най-доброто.

Трябват само две консервни кутии които се връзват на накой израстък на въпросният екземпляр...

Ама това куче трябва да го доближиш, което не винаги е опция.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 88
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе, от кога да хвърляш бомбички е наказуемо от закона? Всички лапета по Коледа и Нова Година трябва да са арестанти в такъв случай. Оправдаването с правилата е леко лицемерно и показва безсилие пред обстоятелствата. Питах да те - "Щом само критикуваш - дай нещо по-добро?", а ти се въртиш ли, сучеш и най-накрая казваш - да, прав си, твоето е най-доброто.

`Лапетата са малолетни. Стига си разтягал локуми, а помисли малко, преди да пишеш. 

`Лапетата са малолетни. Стига си разтягал локуми, а помисли малко, преди да пишеш.

На празниците бомбички други, освен малолетни не хвърлят, нали? Я пак? Между другото - твоите коментари какво решение до този момент по-точно са дали, можеш ли да ми кажеш? Стоиш тук в темата като една вечна опозиция, критикуваш кое какво било според закона, ама Хросто БисероФ укривал данъци на поразия. Кой е престъпник по-голям, тоя дето краде и скатава или тоя, дето иска спокойствие, а всички му вдигат рамене и стоят абсолютно безучастни? Коментарите ти в темата са меко казано излишни. В България не може хем да спазваш закона, хем да живееш без да попадаш без абсурди, просто защото законът в комбинация с другите фактори превръща нещата в състояние на един огромен "абсурд". След като Екоравновесие и всички останали вдигат рамене и вежди, това което съм дал е единственото, което може да направи самичък един човек и да бъде нещо различно от оплакване на арменският поп. Никой няма да ти помогне в България - или си помогни сам или погини.

Добре де. :) Като си толкова начетен и готов, пиши си на ЛС с колегата, да те покани и ти лично да му свършиш мръсната работа и да обереш последствията.

• Автор

На празниците бомбички други, освен малолетни не хвърлят, нали? Я пак? Между другото - твоите коментари какво решение до този момент по-точно са дали, можеш ли да ми кажеш? Стоиш тук в темата като една вечна опозиция, критикуваш кое какво било според закона, ама Хросто БисероФ укривал данъци на поразия. Кой е престъпник по-голям, тоя дето краде и скатава или тоя, дето иска спокойствие, а всички му вдигат рамене и стоят абсолютно безучастни? Коментарите ти в темата са меко казано излишни. В България не може хем да спазваш закона, хем да живееш без да попадаш без абсурди, просто защото законът в комбинация с другите фактори превръща нещата в състояние на един огромен "абсурд". След като Екоравновесие и всички останали вдигат рамене и вежди, това което съм дал е единственото, което може да направи самичък един човек и да бъде нещо различно от оплакване на арменският поп.

Колеги, моля ви не се карайте не си заслужава, да трошите излишни нерви заради някакви шибани псета. Колега SIMTECH ако имаш един свободен ден заповядай ми на гости /от Пловдив съм/, да разкараме някъде на далеч това псе, аз имам подходащо МПС, достъчно е да кажеш че ти ще го гледаш и го караме някъде на далече далече и го пускаме, а след това почерпката от мен. :)

Колега SIMTECH ако имаш един свободен ден заповядай ми на гости /от Пловдив съм/

Много съм на далеко от Пловдив, колега. На има-няма 250км. :)п.п Абе, защо все си мислех, че си Софиянец? :D

Като си толкова начетен и готов, пиши си на ЛС с колегата, да те покани и ти лично да му свършиш мръсната работа и да обереш последствията.

С една бомбичка няма да изгониш кучетата на улицата. Условен рефлекс се изгражда с времето. Като се изработи - кучето ще избягва да стъпи в областта. Кучетата се плашат от бомбички, въобще няма насилие в тоя случай - ти ги плашиш със звука от тях, не е задължително да замеряш кучето с шашки динамит.

• Автор

Много съм на далеко от Пловдив, колега. На има-няма 250км. :)п.п Абе, защо все си мислех, че си Софиянец? :D

не не не ---- майна

не не не ---- майна

...Въййй... :)
  • Автор

пътните разходи за моя сметка , а и ако желаеш на връщане може да го пуснем някъде преди София

• Автор

На ЛС. Не в темата, че ще си изкарате наказания.

Разбира се всичко е в кръга на шегата. Едва ли някой ще дойде чак от София за да губи време, нерви и пари заради непознат и още повече заради някакво въшлшво псе. Но наистина дества разтоварващо, когато човек чете коментарите тук.

Разбира се всичко е в кръга на шегата. Едва ли някой ще дойде чак от София за да губи време, нерви и пари заради непознат и още повече заради някакво въшлшво псе. Но наистина дества разтоварващо, когато човек чете коментарите тук.

Относно проблема, най вероятно , ако продължава да ми трови нервите  това псе, ще извикам хора от екоравновесие, да го хванат като им кажа че ще го гледам, ще платя съответната такса 13лв. Взимам го песа и заминава при познат на село. Това е.

Редактирано от ivo7676 (преглед на промените)

Е, има и начини да се разтоварвате, като не описвате кой колко животинки ще изпозастреля, бомбира, отрови и прочие. Виж по-нагоре колегата, предложил връзването на тенекия. Това по някак си е добро предложение.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Е, има и начини да се разтоварвате, като не описвате кой колко животинки ще изпозастреля, бомбира, отрови и прочие. Виж по-нагоре колегата, предложил връзването на тенекия. Това по някак си е добро предложение.

Еииии това с тенекията е много добра идея , само да го докопам и клип ще направя, а може и да спечела награда за най добър домашен видео клип :D 

Еииии това с тенекията е много добра идея , само да го докопам и клип ще направя, а може и да спечела награда за най добър домашен видео клип :D

Не ти препоръчвам да показваш такъв клип. НПО-тата и за сламка могат да се хванат. Само и само да докопат популярност и дарения.

• Автор

Не ти препоръчвам да показваш такъв клип. НПО-тата и за сламка могат да се хванат. Само и само да докопат популярност и дарения.

:tease2:  НПО -та

От личен опит:

Първо - здрав бой на селяка. Ама да знае защо е бит.

Второ: разбираш се с още няколко недоволни съседи и правите жалба до кмета като описвате, че сте били свидетели на това, че кучетата са гонили малки деца и сте много притеснени за тяхното и вашето здраве. Писмото с копие до началника на местната полиция, началника на приюта и още 1-2 места за които се сетиш. С твой адрес и телефон за връзка. На мен лично кмета ми се обади и обеща /и спази обещанието си/ - това куче повече не го видях.

Проверено - работи.

Успех

по-горе дадох линк за стационарен кучегон

какво взехте лопатите и отровите

• Автор

по-горе дадох линк за стационарен кучегон

какво взехте лопатите и отровите

Стационарния кучегон е хубав , благодаря за което, НО има обхват само до17м.

Хамерикаски усилвател за кучегони. Увеличава обхвата до 17 мили, гони и комшиите. Пуска съвсем безплатно и алармените инсталации на автомобилите в обхват. Обезврежда радарите на КАТ и има функции на дистанционен без кабелен вибратор. Сваля пломби. Линк--> А, загубих линка нейде ;)

е как 17 м - пише че защитава територия от 250-280 квадратни метра пред устройството

• Автор

е как 17 м - пише че защитава територия от 250-280 квадратни метра пред устройството

да толкова пише но в действителност не е така. Изпробвано.

да толкова пише но в действителност не е така. Изпробвано.

е добре, щом казваш

аз пак за приюта ви се сетих - всъщност какви функции изобщо изпълнява - ако изпълнява такива де

нали това трябва да е една от тях - да прибират кучовците

17*17=289

• Автор

е добре, щом казваш

аз пак за приюта ви се сетих - всъщност какви функции изобщо изпълнява - ако изпълнява такива де

нали това трябва да е една от тях - да прибират кучовците

прибират ги за 1-2дена къпят ги, обезпаразитяват ги, слагат им чип и ги връщат там от където са ги взели. Такъв бил закона :mad: така казват !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.