Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с бездомно куче

Featured Replies

прибират ги за 1-2дена къпят ги, обезпаразитяват ги, слагат им чип и ги връщат там от където са ги взели. Такъв бил закона :mad: така казват !!!

На комшията сложиха ли му чип?....На тоя с ботушите :D

• Отговори 88
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

На комшията сложиха ли му чип?....На тоя с ботушите :D

:lol6: :lol6: :lol6:  него господ го е наказал

прибират ги за 1-2дена къпят ги, обезпаразитяват ги, слагат им чип и ги връщат там от където са ги взели. Такъв бил закона :mad: така казват !!!

Ти вярваш ли им? Пробвай ги като пожелаеш на тях и кмета им такова къпане и обезпаразитяване. Двукраките организми биха излезли от въпросната процедура единствено с краката напред.

Мернах новото в темата и се замислих. Колко жалко, че при наличието на толкова юнаци, готови да се надигнат на всенародно опълчение срещу един неземен звяр, някой по-рано не се бе сетил да пусне тема за отърваването на целокупното българско човечество от душмани като например Бойко Методиев Борисов, по прякор Милиционера; или Йорданка Фандъкова - Селянката!

Ти вярваш ли им? Пробвай ги като пожелаеш на тях и кмета им такова къпане и обезпаразитяване. Двукраките организми биха излезли от въпросната процедура единствено с краката напред.

Мен това не ме интересува. Факт е, че същите кучета след много малко време се появяват отново на същото място, пуснати от Екоравновесие и инкарнациите му по различните населени места. Въобще не ме вълнува нито кастрирането, нито къпането, нито обезпаразитяването. Искам проблема решен и то ако може с по-малко пари, защото те са лукс, който не притежаваме.
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Мен това не ме интересува. Факт е, че същите кучета след много малко време се появяват отново на същото място, пуснати от Екоравновесие и инкарнациите му по различните населени места. Въобще не ме вълнува нито кастрирането, нито къпането, нито обезпаразитяването. Искам проблема решен и то ако може с по-малко пари, защото те са лукс, който не притежаваме.

Привет на всички. Отсътвах няколко дни и затова не съм писал за развитието на проблема, всъщност то развитие няма. Така значи ---- прибирам се снощи и какво да ви кажа , през нощта всико си започва по старата песен , лай, "джавкане" тишина за неопределен период от време после пак лай иииии така цяла нощт. Сутринта вече крайно недоспал и супер много ядосан звъня за N-ти на брой път в службата за бездомни животни. Последва лека разправия с тях и те отново ми заявявят, че нищо не могат да направят освен да го приберат въпросното псе за МАХ 2седмици за да се установи дали не е агресивно пред комисия с представител от защита на животните и ако решат че не е агресивно, го връщат, а това че цяла нощт лае и не може да се спи от него абсолютно нищо не можело да се направи, казват --- в закона не било упоменото нищо за шума от лай на бездомно псе --- Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Този проблем с въпросното бездомно псе продължава вече повече от година и те ми казват, че нищо не може да се направи --- както се казва , добре дошли в България, страната на абсурдите и безмислените закони !!!! Моля давайте съвети, законови нормативни и правни норми и решения как да постъпя, какво да предприема ?

PS - и като за капак на всичко, моя познат който беше съгласен да го гледа на село, се отказа - намерил си др. куче докато ме нямаше няколко дни.

Please HELP!

Слагаш кучото в колата и го довеждаш тука в Богров.

• Автор

Слагаш кучото в колата и го довеждаш тука в Богров.

Ако знам, че ще го вземат и повече няма да го видя, ще го докарам.

Ако знам, че ще го вземат и повече няма да го видя, ще го докарам.

Ето ти пак сайта им - има телефони за контакт, обади им се и им кажи че "колегите" им не правят нищо.

http://arsofia.com/bg/

• Автор

Ето ти пак сайта им - има телефони за контакт, обади им се и им кажи че "колегите" им не правят нищо.

http://arsofia.com/bg/

В сайта им пише, че приюта е пред затваряне и за сега са спрели приема на други бездомни животни.

В сайта им пише, че приюта е пред затваряне и за сега са спрели приема на други бездомни животни.

да така е, гонят ги и събират парички за нов дом на кучовците

но нищо не ти пречи да им се обадиш, обясни им ситуацията, дори и да откажат да го вземат - поне ще ти дадат някакви напътствия

там работят страхотни хора с големи сърца

• Автор

да така е, гонят ги и събират парички за нов дом на кучовците

но нищо не ти пречи да им се обадиш, обясни им ситуацията, дори и да откажат да го вземат - поне ще ти дадат някакви напътствия

там работят страхотни хора с големи сърца

Определено ще им се обадя. Благодаря ти!

Ако се замислим, едно куче с проблематично поведение практически не подлежи на задомяване именно заради възможните прояви на нежелано поведение. В условията на забранена със закон евтаназия, доживотното затваряне в кучкарник ще изглежда вторият най-предпочитан изход за такова животно. Това, според професионалните защитници на животните извън България, обаче изглежда най-лошата перспектива заради неизбежните и дългосрочни страдания на самото животно.

В условията на забранена със закон евтаназия...

Еее, виетнамците какво ще ядат!?
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

Привет на всички. Честита нова година и за много години. Да сте живи, здрави и успешна година на всички пожелавам. Моя проблем с въпроснота псе все още не е решен. Все още продължава да ми трови нервите. Пиратките въобще не му пречат, само ако знаете колко изгърмях около празниците по него иииии нищо, след 5минути все едно нищо не е било. Три пъти се опитвахме да го хванем с един приятел и не можем бяга и бяга, сигурно 2кила мръвка сме изхабили по него за примамка но без резултат. Само като ни види че се доближаваме до него и край пиши го бегало, след около 10-15мин. пак се връща но пак види ли човек и край. И бах мааму и псе, вече започвам да си мисла че дявола го пази Публикувано изображение

• Автор

Съседа още ли не е в болница, в гипсова вана? :D

не още нее

Явно е време да пробвате нещо по-силно от пиратки. Има едни 4-5 пъти по-големи бомбички, тротилки и триъгълници разни. Ако не - знаете нататъка.

Само 9mm са необходими и проблема се решава кардинално.Какви приюти, какви пет леа....

Само 9mm са необходими и проблема се решава кардинално.Какви приюти, какви пет леа....

За жалост после ще те осъдят за незаконна употреба на оръжие или каквото се сетиш. Тука куче жив да те яде, нямаш право да се защитиш. Благодари на природозащитниците за това. А иначе - тия по-големите тротилки късат пръсти. Какво ще направят хвърлени директно в куче?

Много се навивате. Почетете малко тук, да си оправите настроението :) Всичките страници, не само първата :D

Направо вземи кучето ,сложи му една каишка и го закарай на въпросния съсед с уговорката,ако не си го гледа вкъщи и го видиш още веднъж безстопанствено,го  махаш без да даваш обяснения...Ти си го предупредил,той да си знае.

• Автор

Направо вземи кучето ,сложи му една каишка и го закарай на въпросния съсед с уговорката,ако не си го гледа вкъщи и го видиш още веднъж безстопанствено,го  махаш без да даваш обяснения...Ти си го предупредил,той да си знае.

Kak да му сложа каишка то бяга. Никой освен въпросния съсед не може да го хване. А той категорично не го дава на никой ---- не бил съгласен да го взема. Аз ако мога да го хвана ще го закарам на село при баба ми да си го гледа, да ама не можело. :mad:

• 2 месеца по-късно...

Хаха, поздрави на колегата, където пише, че ще стане с 9мм! Наистина в тази п.... държавичка ако не удариш рязко по маста за да изкараш акъла на някои идиоти и ако не си покажеш зъбите, всичко ще ти се качи на главата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.