Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

Това с породите ми идва малко ту мъч...  Това да не ви е мола да са чудите какви дънки да си купите.Кучетата са живи същества и аз лично не правя разлики в породи.Имам резерви само към две породи ,,Бултериер,, и ,,Питбул,,   Тези кучета са прекалено опасни да живеят свободно сред хората и е най-добре да се държат изолирани и да се спре тяхното  развъждане.

В колко часа става обикновенно?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

9-10-11-12

+- 30  мин

какъв жанр филми са ви любимите 

Обичам фантастики..

--> А ти какво не обичаш да гледаш(като жанр)?

май всичко обичам от жанровете, стига да е добре направено. Леко ме дразнят пародиите, ама и те си имат своя чар.

Ако трябва да избираш, между това да можеш да пътуваш във времето, коя посока би избрал? Назад в миналото, за да промениш нещо или напред в бъдещето, за да разбереш какво предстои и как би могъл в настоящето да се възползваш от това?

Назад не се връщам - бих избрала бъдещето

--> От какво се страхува следващият?

От таласъми.

=> Практикува ли нощни набези до хладилника?

почти не. Трябва поради някаква причина да не съм намерила време да ям цял ден и вечерта да съм била достатъчно изморена и без сили, за да заспя така, че от глад да се събудя и да нападам хладилника.

Кое е най-полезното нещо, което е направил за себе си през живота си?

• Автор
преди 1 час, Maleficient написа:

Кое е най-полезното нещо, което е направил за себе си през живота си?

не се сещам :clown:

хубав въпрос, нека остане..

на 12.09.2018 г. в 13:44, Maleficient написа:

ое е най-полезното нещо, което е направил за себе си през живота си?

Правя го и в момента - грижа се щастието си, а най-хубавото е, че успявам. :clown:

А ти щастлив човек ли си?

Не. Пълен  нешасник.

А ти, сипа ли си една ракия?

Не, ма си сипах едно вино?

--> Кой те дразни?

Чък Норис

При запознанство вие ли сте инициативната страна?

Някой ви харесва и решавате, че искате да сте познати. Правите ли нещо по въпроса или изчаквате другия да усети и да направи нещо?

Зависи, малко познати или много познати... За втория случай, стоя настрани и само гледам и подсмърчам. Един единствен път в живота ми, тоз човек дойдЕ при мен и си станахме много познати. 

Когато се ядосаш на какво приличаш?

преди 7 часа, Maleficient написа:

При запознанство вие ли сте инициативната страна?

Някой ви харесва и решавате, че искате да сте познати. Правите ли нещо по въпроса или изчаквате другия да усети и да направи нещо?

Естествено,че да но , това винаги е двустранен процес.Ако отсрещната страна е прекалено пасивна,трябва да и/му теглиш думите с ченгел, отговаря ти само с ,,да,, и ,,не,, явно, че или не съм и/му симпатичен, или тая личност си е пасивна по природа, а мен страшно ме отекчават такива хора, и автоматически губа интерес за по нататашна комуникация.А и никога не съм бил навлек или да се натреса някъде където не съм желан, е това се нарича да имаш  самоуважение.А  не както ония пишнам инженер са тупа в гърдите, че по-добре да седи без две стинки в джоба и дърва за огрев зимата,  от колкото да влезе в някое реалити и да изкара 20 хиляди лева за два месеца, което според него било липса на самоуважеие.

преди 3 часа, Sleda написа:

Когато се ядосаш на какво приличаш?

На влак, който машиниста му  е изпаднал в кома.

Колко време му е нужно сутрин,след като се събуди да излезе?

Около час и полвина. Не съм зодия Овен за да изхвърчам за броени минути. 

Когато му е скъсан джоба, закърпва ли го или така си ходи?

на 22.09.2018 г. в 19:50, Sleda написа:

Около час и полвина. Не съм зодия Овен за да изхвърчам за броени минути. 

Когато му е скъсан джоба, закърпва ли го или така си ходи?

Ти па... замисли ме! Скъсан джоб не съм имала от ученическите години. Не си използвам толкова джобовете и са ми здрави.

Но на въпроса. Много зависи дали скъсания джоб е на любима дрешка, ако е - кърпя, ако не е ... сменям дрешката. :)

Хайде следващият да каже какво тъпче по джобовете си!

ключове, запалка, ластици за коса, балсам за устни ...

На мястото на коя популярна личност би искал да е?

/може и такава от миналото, вече не сред живите/

Стоянка Мутафова

Ако си представиш, че сега започваш студентския си живот, каква специалност би си избрал/а?

спортистка по мятане на копие или бягане с препятствия

Мислил си, ако си имал по-големи финансови възможности, желание и ... някакъв вид психическа нагласа, в коя различна държава от тази, в която живееш в момента, би заминал (емигрирал)?

Аз пък избирам Нова Зеландия-северния остров.:D

ЗаЩо? - 'ми заради климата, флората и фауната. Но това е най-обикновено влюбване(едно от многото). Няма да емигрирам там. Няма да емигрирам където и да било.

Кое качество на хората те натъжава най-много?

Когато тръгнем да разсъждаваме по този въпрос отговорите не са еднозначни и все пак опираме до библейски истини, а именно откъде произлиза злото в човека. Според мен от гордостта, оттам нататък завистта, алчността и т. н.Мен лично вече качествата на хората не ме натъжават, но не престават да ме учудват, заради очевидната им недалновидност. Натъжава ме спомена за загубата на любими хора и животни, а знам, че не трябва

За какво ти пука най-много или за кого

за Балансът ми психически

Какво празнува от сърце и се радва и какво по задължение?

преди 15 минути, Maleficient написа:

за Балансът ми психически

По задължение юбилеи, разни партита, на които се присъства от уважение, но и и задължение

Празнувам всяка сутрин, пия си кафето, после настъпва денят и вечер празнувам с чаша вино

Иначе имаме приятели, с които се събираме и така

Въпросът остава

• 4 седмици по-късно...
на 27.09.2018 г. в 16:21, Maleficient написа:

Коледа ми е любимия празник? Пълни ми сърцето с радост. Но си спомням, веднъж когато бях мъничка ученичка ми се падна късмет “(слаб 2)”. Много ми стана мъчно, щом си го спомням след толкова години. Понякога ми се струва, че и до сега е в сила.

Има ли любим град или село или местност?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.