Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Всъщност замислих се...

Няма смисъл да ръчкаш парче по парче.

Това са двете части на  P.U.L.S.E.

Когато преди време като по-малки сме си играли с въпроса "Искаш ли да върнеш времето назад и защо", едното от двете неща, заради които искам да го върна е за да отида на този концерт.

3 часа в рая и после мога да умра спокоен...

Колкото стотин пъти да го разтапям, слушайки или гледайки (или и двете), все е малко...

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност замислих се...

Няма смисъл да ръчкаш парче по парче.

да , ясно ми беше  за какво говориш,

иначе времето , винаги ще намерим ние за какво да искаме да го върнем ( :

четвъртък.

докладвам се от тук.

сисадминът явно още не е дошъл на работа, защото не мога да проникна в сървъра - акаунтът му е неактивен.

мхм.

явно ще пия кафе пак.

Може ли, кажете ми - аз, дето съм в отпуска да идвам преди хората, дето са на работа ?

Добро утро и усмихнат ден на всички!

ти мани - верно се е разсърдила

Е как хабиш ценно спам време, за да напишеш това... :)

Нали сме се разбрали, че който всмукне от спама, няма път назад.

Много форца ми тръгна годината, Дарко и вечер като спамя до много късно, си изпускам момента на заспиване, разсънвам се съвсем и става мъчителна нощ. Като си легна с книжката или с филма успявам да се унеса...

Е, ще намирам красотата в това да чета сутрин и да сте ми усмивката към сутрешното кафе.

Рапорт даден! :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Денят започна добре. Проверих си мейла по навик, и гледам, че ДЗИ са ми превели сумата за ремонт на Фичо. Плюс това са ми превели колкото си трябва, доволен съм... :D  Ся мисля цял ден да лежа, да гледам филми, да чета книги, абе изобщо гаден упадъчен мързел... :clown:

Денят започна добре. Проверих си мейла по навик, и гледам, че ДЗИ са ми превели сумата за ремонт на Фичо. Плюс това са ми превели колкото си трябва, доволен съм... :D  Ся мисля цял ден да лежа, да гледам филми, да чета книги, абе изобщо гаден упадъчен мързел... :clown:

И при мен всичко върви наред - успях да си преточа всичко, което ми е нужно от сървъра -онзи ленивец сисадмина си влезе в акаунта чак в 9 и 5 представяш ли си ? Вече всичко нужно ми е на флашката и след малко полека-лека възнамерявам да напускам тази кочина и да се прибирам у нас , та да почвам да пиша.Ама първо ще си изпия кафенцето и ще се погъбаркам с тези, които работят наоколо  :whist: 

Eто ти за цяла нощ да си се отнасяш на воля...

Колега, след като онзи си призна официално, че е с хомо наклонности, я си мислим, че си легално свалян ти и от тук насетне трябва да внимаваш къде лягаш, как ставаш и като клякаш и се навеждаш напред дали има някой зад гърба ти. 

Що не фанеш да си я оправиш докато е топло и си безхаберен?

Може и при моите да те пратя, ако си нямаш някой близък набелязан вече.

Колега, след като онзи си призна официално, че е с хомо наклонности, я си мислим, че си легално свалян ти и от тук насетне трябва да внимаваш къде лягаш, как ставаш и като клякаш и се навеждаш напред дали има някой зад гърба ти. 

ъъъъъ ?! :ohmy:  :no-no:

ъъъъъ ?! :ohmy:  :no-no:

Кво Ъ-каш и къкаш?

За да ти угодя напълно!Като тинейджър един друг тинейджър ме подлъга и толкова беше настоятелен,че накрая стана работата.Аз приемам хомосексуализма.Ти приемаш ли го?

Тва си е направо предложение за брак, ако ме питаш мене...

аз ако бях на негово място -досега да съм разфасовал и двете брони, да ги изшкуря, да ги китна и след това да ги боядисам при някой приятел за безпари.

А с паричките от застраховката щях да купя на любимата си пръстенче с диамантче и да взема да почерпя лицата алгоров, магарешков и жените им :ph34r:

Тва си е направо предложение за брак, ако ме питаш мене...

:lol6: на Скепс му е излязъл късмета :D 

Ай уикенда да се видим на по чашка и да ми дадеш данни на твоите хора... Да видим кво ше кажат, пък ако останат пари, може и още нещо да оправят по колицата...

аз ако бях на негово място -досега да съм разфасовал и двете брони, да ги изшкуря, да ги китна и след това да ги боядисам при някой приятел за безпари.

А с паричките от застраховката щях да купя на любимата си пръстенче с диамантче и да взема да почерпя лицата алгоров, магарешков и жените им :ph34r:

Позабърши се, че се окапа... :D

Да не съ фаля и правя на профайлър, но още след първото ЛС, което ми написа ми стана ясно, че има такива наклонности, макар че не беше казал нещо конкретно. Те, обаче, са по-малката беда, уви... Изобщо, аз мисля, че е време администрацията да обяви конкурс и да назначи на щат някой психотерапевт или още по-добре - психиатър, който да оказва професионална помощ.

Псолютно... ще ми станеш ли кум?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

.....

Позабърши се, че се окапа... :D

скръндза-дза-дза-дза :cant believe:

....

Псолютно... ще ми станеш ли кум?

Кум - само ако ми дадеш първи да оправя булката :wub:

Един внимателен анализ на текста показва, че авторът май си измисля... Да видим:

За да ти угодя напълно!Като тинейджър един друг тинейджър ме подлъга и толкова беше настоятелен,че накрая стана работата.Аз приемам хомосексуализма.Ти приемаш ли го?В добавка там където живея с възрастните евреи не мога две думи да си кажа,но младата еврейка ме харесваше.Нямах нищо против!

Защото този тинейджър буквално заключи вратата и не ме пускаше.А у тях имаше чудеса от Кореком всякакви.А аз бях много беден.И за да се докосна до тях трябваше да играя ролята на Адам.Манипулации,убеждения,пропаганда!

Разбираме, че авторът е бил тийнейджър по соц време - какви са тия корекомски чудеса иначе? Значи е набор 73-74, там някъде. И в момента е на 40? Вярвате ли? Стилът на писане и разсъждение е като на 15-16 годишен... Лично аз се съмнявам в достоверността на това разказче... :rolleyes:

скръндза-дза-дза-дза :cant believe:

Кин-дза-дза :ph34r:

Един внимателен анализ на текста показва, че авторът май си измисля... Да видим:

Разбираме, че авторът е бил тийнейджър по соц време - какви са тия корекомски чудеса иначе? Значи е набор 73-74, там някъде. И в момента е на 40? Вярвате ли? Стилът на писане и разсъждение е като на 15-16 годишен... Лично аз се съмнявам в достоверността на това разказче... :rolleyes:

Разказчето е изфантазирано, разбира се, но фантазиите са си истински, според мен.

Късметлия си е той. :D  Да внимава да не му налети някой...

Разказчето е изфантазирано, разбира се, но фантазиите са си истински, според мен.

Ами - да му ги сбъднем, щом иска.

За дърт манаф кат мене  дали дупето е мъжко или женско - няма никаква разлика

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Бунжуррр, мрачно, дъждовно  иначе топло....абе, деба и четвъртъка, деба :mad:

Писна ми от вътрешни правилници. От снощи само това чопля.  :mad:

аз пък в момента съм дал да ми преснимат моя, че тия от одита и него искат :

1.)длъжностни характеристики

2.)ПУДВР на отделението

3.)работните графици за три произволно избрани месеца

4.)щатно разписание за две години назад

5.)отчети за произволно избрани месеци + годишните отчети и анализи за годините от 2010 до сега

6.)правила за документооборота в отделението

7.)технически фишове за сестринските манипулации

8.)списък ( в екселска таблица) на всички курсове за допълнитена квалификация на лекарите и сестрите с номерата на сертификатите

9.)алгоритми и протоколи за поведение на лекарите

10.)на майка ми ....

аз пък в момента съм дал да ми преснимат моя, че тия от одита и него искат :

10.)на майка ми ....

В част десет, пределно добре те разбирам  :D

• Автор

В лека чуденка съм, Гладиолата, кайве ли ще му вари сутрин или кво :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.