Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

мълчи сега , запретнала съм яко ръкавите и мажа ли мажа...

Филия някаква ли? Или боядисваш кухнята?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

QED

как

мълчи сега , запретнала съм яко ръкавите и мажа ли мажа...

на теб нали ти нарисувах Димчо ,стига рива и ти за тез косматки :*

А, мълча, мълча...

Прозвуча сякаш мажеш филии с течен шоколад. :P

Хъхъхъхъ. Отивам да похапна.

Ай... Бон апети, дет се вика по нашенски... :clown:

Филия някаква ли? Или боядисваш кухнята?

хах, бая голяма  филия 50 /70 см :D

Хъхъхъхъ. Отивам да похапна.

ти яж и заради мен, че каото една ламя съм гладна

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ааа! :biggrin: С течен шоколааад...

Това е идея... Някъде тук имаше течен шоколад и сега ще го потърся. Ще го изконсумирам докато обмислям композиционната структура на мойта нова творба - "Пекинези пресичат сумрачен мост виейки къмто Луната"... Да речем.

млъквайте, че ще отворя кутията  с кошоладите и ще стане лошо

Това е идея... Някъде тук имаше течен шоколад и сега ще го потърся. Ще го изконсумирам докато обмислям композиционната структура на мойта нова творба - "Пекинези пресичат сумрачен мост виейки къмто Луната"... Да речем.

Моля те, дано го намериш, че явно храната ще е разделителната ивица между мен и теб... Почнахме зле със шкембето, да не завършим с някой шоколад, дето го няма при теп... :clown:

млъквайте, че ще отворя кутията  с кошоладите и ще стане лошо

Ми! Натурален кафяв цвят... И картината ти ще мирише на шоколад. :*

Прецтавих си картина, нарисувана със сладолет...

Ех! Фантазиите са фантасмагорични невъзможности, както е казала Мерил в един подпис... :D

Ми! Натурален кафяв цвят... И картината ти ще мирише на шоколад. :*

Прецтавих си картина, нарисувана със сладолет...

то пък днес установих точно че натуралния кафяв е свършил. има  с ягоди, с бисквити орео, бял, с карамел  и какъв ли не... но точно натуралния свърши.

за картина със сладолед обаче не можеш да ме хванеш, ще умра или от преяждане  с бои или от  възпалени сливици :D

Не те познавам и нямам представа кой си и какъв ти е проблемът. Явно си някой от старите "мухъли" в нова обвивка. И ще говориш за чест?

Не разбирам защо се намесваш тук и значи ли това, че подкрепяш шизофреничните дрънканици по-горе?

Ама как точно го каза! Старите мухъли!

Напълни се с такива. Правят се на французойки, немкини или англичанки /все гледат да не са пуста Пена нашенска/, ама не могат да избягат от себе си. Дори се представят в специалната за това тема, за по-убедително. После се засукват към някой от старите потребители и си мислят, че останалите, като не се обаждат, не разбират за какво става въпрос. Регистрирани за всеки случай профили, които не са използвани от години и изведнъж правят опити за вписване... Само дето толкова са затресени, че не могат да си изиграят ролята до край дори в две представления цели и се осират... Вчера беше се изплюнчила и в тая тема кой бил най-умен и кой къф бил, щото не мина номера някой да се усуче около нея/него или квото е там безполово същество и днес се изпляска...

Едната от немско, ама не може да говори немски... Другата от английско... Третата от анадолско...

А бе... Ай... Запуши я... Иначе все са интелигенция, дето дават оценка за хората... Нещастници!

Страшно е!

за картина със сладолед обаче не можеш да ме хванеш, ще умра или от преяждане  с бои или от  възпалени сливици :D

Ама моля ви се... Не се завтрисайте сега... Толкова много са ви хванали от тук от там, че аз въобще не си правя устата...

А и такъв зян - баси... Трябва да си взема едно столче, да се кача на него и да оближа цялата картина... :lol6:

Не ми го причинявай! :D:*

Ама как точно го каза! Старите мухъли!

Напълни се с такива. Правят се на французойки, немкини или англичанки /все гледат да не са пуста Пена нашенска/, ама не могат да избягат от себе си. Дори се представят в специалната за това тема, за по-убедително. После се засукват към някой от старите потребители и си мислят, че останалите, като не се обаждат, не разбират за какво става въпрос. Регистрирани за всеки случай профили, които не са използвани от години и изведнъж правят опити за вписване... Само дето толкова са затресени, че не могат да си изиграят ролята до край дори в две представления цели и се осират... Вчера беше се изплюнчила и в тая тема кой бил най-умен и кой къф бил, щото не мина номера някой да се усуче около нея/него или квото е там безполово същество и днес се изпляска...

Едната от немско, ама не може да говори немски... Другата от английско... Третата от анадолско...

А бе... Ай... Запуши я... Иначе все са интелигенция, дето дават оценка за хората... Нещастници!

Страшно е!

Бе тва са ония нещастни създания от "духовния" форум, дето си го направиха наскоро. Влезнат тука, издрискат нещо, и после оттаттъка си се кикотят колко са смели и остроумни. Толкова са зле, че няма накъде...

• Автор

наздраве :cheers: ракийка    Публикувано изображениецоп !

Закъсняваааааааш :) Приключих с ракийката, опекох кифтаците, свинските гърдички тоже, армеяната чорба направена и културно подлютена, резнах и големко парче торта, половинка винце чака в каничката, е свещи не съм палил, ама иначе масата е подредена ;) Благодаря, че ми пожелахте приятна вечеря :wors:

Закъсняваааааааш :) Приключих с ракийката, опекох кифтаците, свинските гърдички тоже, армеяната чорба направена и културно подлютена, резнах и големко парче торта, половинка винце чака в каничката, е свещи не съм палил, ама иначе масата е подредена ;) Благодаря, че ми пожелахте приятна вечеря :wors:

Приятна! Ако искаш и ш ти путпалим някоя свещ...Онова Рошавото е скрито пироманче... :D

Добре бе, кво се бутате тук като не ни харесвате?! Ние идваме ли при вас?! Що не си отговориш честно на този въпрос. Не на мен. Пука ми. Пред себе си!

Добре бе, кво се бутате тук като не ни харесвате?! Ние идваме ли при вас?! Що не си отговориш честно на този въпрос. Не на мен. Пука ми. Пред себе си!

Сега пак ни обсъждат и плюят. И после ние сме се вълнували от тях... Ама дреме ми на дедовия за некакви идиоти. Ама те постоянно се бутат тук и най-безочливо си правят душевни мастурбации. Няма такива нещастници, честно. Айде, четете, че да може после в тъпото си форумче да точите лиги и да коментирате...

Приятна! Ако искаш и ш ти путпалим някоя свещ...Онова Рошавото е скрито пироманче... :D

хич не е скрито даже :ph34r:

престани да му отговаряш, моля те.

Все едно не съществува - просто натисни бутона "докладвай" за да го изхвърля от форума.

Не си ли чувала приказката "В рядко г*вно камък никога не хвърляй - ще те изпръска." ?

Това Шекспировите драми ряпа да ядат.

Де си, бре? Изяде ли садвичите или каквото там нагъваш?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

И двете ви с Мойра  предупреждавам най-сериозно да престанете да спамите из раздела , както и да давате оценки за работата на модератора на раздела или поведението на този или онзи - знаете, че не се шегувам когато става дума за форума !

Нямам никакво намерение през час да трия по някой ваш пост с подобно съдържание и ако искате да си останем приятели се спрете.

За кой раздел става дума?!?!

престани да му отговаряш, моля те.

Все едно не съществува

Това пък е най-лесното. Окс-трокс.

Това Шекспировите драми ряпа да ядат.

мхм,  шоколадови сандвичи  не звучи никак зле..  лошото  е ,че като се наяде човек го хваща мързела ,  а  съм до под кривата круша още.

Нали, нали. И си глади блуските на баклавички. :P Даже изпечени баклавички... :clown:

Само ми кажи намери ли си шоколад и ви оставям да си хортувате.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Нали, нали. И си глади блуските на баклавички. :P Даже изпечени баклавички... :clown:

мчи те ако не са  хрупкави ,  да не са ставали  баклавички по - добре :P а ти стига си ми вкарвала  въглехидратни мисли в главата , щото ще те карам да караш заради мене колелото :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.