Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

срещу разписка ?! :no-no:

МОляяяя !!!!

Остава и рекламация след време да се предявява  :huh:  ?

вчера мета кухнята и динозавър1 ми вика "Леко, леко с метлата" :D  да не я замета

"Ааааааааааа, аз внимавам повече от теб ку искаш да знаеш" :D  :D  :D  "Няма да въ дондуркам цял живот, я" :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ша бръкаш до едно време, ми сетне....то не стаа само с вадене, требе си и вкарване :angry:

има достатъчно - аз де се ходя , че обувки да късам ? :)

виж чехли работни си купувам сам - като се закъсат или засмърдят - отивам до пазара и си купувам бели патъци, правени в долината на широките гащи за по 10  лв, карам още месец, хвъргам и пак си купувам.

Тъй че бос няма да остана, не се бой за мен, но ти благодаря за вниманието  :*

Верно, че колкото и да е елегантен един крак, високото токче му придана особен финес, но пък тя е достатъчно висока и стройна, така че може и да не мъчиш детето... Тъй или иначе ще се върне боса... :)

роклята е дълга - не върви без токче

естествено, няма да са кокили

p.s. ама като се замисля май си права - аз така си бях и едно време, като малък - ама тогава майка ми ме завличаше в някой магазин :no-no:

тона което харесвам в теб е че може и бавно ама ти светва :D

бе, то като ще споделяме... И аз не нося грим, да си призная.

Ти па кво са прайш ся, като че ли не беше преди няколко месеца да клечиш и чакаш, докато Гладиолка си търси обуфки... Още по-зле си. :ass::) Ние поне си купуваме за нас си... :P

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

вчера мета кухнята и динозавър1 ми вика "Леко, леко с метлата" :D  да не я замета

"Ааааааааааа, аз внимавам повече от теб ку искаш да знаеш" :D  :D  :D  "Няма да въ дондуркам цял живот, я" :D

виж ся - ти хубаво ще прехвърлиш Динозавър 2 на жена му срещу разписка,  ама я си представи, че на Динозавър 1 прехвърлят някого срещу разписка ? :shy11:

ама я си представи, че на Динозавър 1 прехвърлят някого срещу разписка ? :shy11:

детето ми е оправно - ще го отглежда :D

Ти па кво са прайш ся, като че ли не беше преди няколко месеца да клечиш и чакаш, докато Гладиолка си търси обуфки... Още по-зле си. :ass::) Ние поне си купуваме за нас си... :P

ми...

ама ходиш за лакочистител............................

ми...

ми...

ми...

Ооо, милото... :D Колко кротко се е съгласил... :D Чак ми стана неловко, че сме такива драки... :*

детето ми е оправно - ще го отглежда :D

спирам да се обаждам, че ако продължим с разговора ще се окаже, че за вас, жените, ние сме нещо средно между дечурлига и домашни любимци на които трябва да се държат на къс повод

а това едва ли...хммм.... би ми харесало

• Автор

спирам да се обаждам, че ако продължим с разговора ще се окаже, че за вас, жените, ние сме нещо средно между дечурлига и домашни любимци на които трябва да се държат на къс повод

Заиби :get out:  да си на имат за квот си искат...Важното е, че реалноста е друга :friends1:

умно момче :*

Кафенце някой да иска, че отивам до автомата ?

Хах, и аз си взех, машинката ми е на 10 крачки :)

Кафе не, ама ако има бисквитка... :shy11:

Тук от одеве съм развъртяла едни песни от дискотеките от 80-те... :lol6:

Хах, и аз си взех, машинката ми е на 10 крачки :)

и моя е близко.

Този си го обичам - пуска ми за 30 стотинки

Кафе не, ама ако има бисквитка... :shy11:

Тук от одеве съм развъртяла едни песни от дискотеките от 80-те... :lol6:

за съжаление, бисквитки от тук не мога нито да пускам, нито да слушам - всякакви сайтове за поточно видео са ми рестриктирани.

Май съм се разболял. Пустия му грип ,тая година не ме подмина :huh:

Отивам за Парацетамол и витаминчета във вид на ябълки и мандарини..

• Автор

Не ми са бачка повече...за днеска стига :down:  Прибирам си парапатките и отивам да се поразходя из парка, сетне през магазините за манджа и в къщи :)

за съжаление, бисквитки от тук не мога нито да пускам, нито да слушам - всякакви сайтове за поточно видео са ми рестриктирани.

Аз за момент забравих, че вече ти свърши отпуската и си ТАМ... :)

Добре де, бисквитката от мен... едни пак от моето време... може да се хапне и по-късно...

п.п. Кефят ме едновремешните дуети и групи пеещи с техни си хореографии. :D

Браво, Мойра

:yanim:

Браво, Мойра

:yanim:

За какво?! :ohmy:

Подремнахме. Аз на дивана, котака на масата. А хората, гледам, работили... :rolleyes:

За какво?! :ohmy:

е ти знаеш, пък и вече ти го изтриха мнението

И двете ви с Мойра  предупреждавам най-сериозно да престанете да спамите из раздела , както и да давате оценки за работата на модератора на раздела или поведението на този или онзи - знаете, че не се шегувам когато става дума за форума !

Нямам никакво намерение през час да трия по някой ваш пост с подобно съдържание и ако искате да си останем приятели се спрете.

Нищо не съм казала, освен това, че ако продължават осмиването и подигравките в раздела, потребителите ще спрат да пишат в него.

Няма човек, който обича да бъде осмиван и подиграван, нали?

Нищо не съм казала, освен това, че ако продължават осмиването и подигравките в раздела, потребителите ще спрат да пишат в него.

Няма човек, който обича да бъде осмиван и подиграван, нали?

да, на никого не му е приятно

:(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.