Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

• Автор

В тоалетната, никва файда нема от тоз....киндъл :angry:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, нормално е да чувстваш лека болка при натоварване.

счупеното ще заздравее напълно чак след 3 до 6 месеца след травмата.

Не, няма нужда да ползваш никакви бинтове и прочее шитни.Просто избягвай да натоварваш крака, както и да седиш дълго време прав.При всяка възможност гледай да го вдигаш нависоко.

Е, вече имаш опит, не е като да нямаш :ph34r::D

Много благодаря! Не го счупих. Всъщност е навехато и вероятно с някакви вътрешни разкъсвания на мускули/сухожилия.

• Автор

Много благодаря! Не го счупих. Всъщност е навехато и вероятно с някакви вътрешни разкъсвания на мускули/сухожилия.

Хищо ти нема бре, препикай го и щи мине :clown:

Ааааа, не. Аз съм си харесала и искам четец, не таблет, първо....

И с право! Амазонските таблети са голема пръчка! Здраво са закатанчени за амазноския облак. Не ти трябва таралеш в гащата... Ако има как и за четеца си зибери друг. Някой дето да поддържа свободните формати, щото киндъла поддържа само фирменият си формат, чист текст, HTML и PDF. Последните три си имат недостатъци...

...шеХкато, първо няма да лети, та камо ли да каца после.И второ, на шеХката, шеХката ще лети.Аз ще седи да пази офиса тук и да чака.

Ми що плашиш гаргите само ти. Тамам бех тръгнал да бегам на диагонал от епицентъра...П.П. Много поздрави на бай Иван!

Ми що плашиш гаргите само ти. Тамам бех тръгнал да бегам на диагонал от епицентъра...

шЕ бегаш, шЕ бегаш, де шЕ идеш  :D  :D Току виж срещу тебе делва  :D

Е, няма збирам друго. Ако нещата са по план, той вече поръчан тоз четец.

Той Флеър каза, че ще помага на руса кокошка, като мене с една миниятюрна мозъчна клетка  :whist:

• Автор

И второ, на шеХката, шеХката ще лети.

Баси, ти на автостоп ли ша си :ohmy:

Тва четеца, требва върви на промоция с тоалетна хартия....

• Автор

На автостоп. 

ПреЦтаяш ли си, колко съм прецакана.  :D

Що ма, голем кеф си е :whist:

Загуба на време, както винаги...Колежки кулинарки. Ще правя винен кебап и искам за гарнитура да направя и картофено пюренце. Разбрах там за картофи, мляко, масло, ама всички рецепти са с по кило картофи. Мен такова количество не ми трябва, я кажете как от:Килограм картофи200 г прясно мляко50 грама маслоДа стане колко за 3-4 средно големи картофа?И мога ли да ползвам пасатор (не кухненски робот, че видях, че това не е препоръчително)?

8 минути до Понеделник. А? Тая нема а стане. Най-важнто е, че утре наша милост почива! За това и сега разпуска. За да се запаси със сили за почивката. Басейна утре е на дневен рет! Откриваме сезона. По къси гащи и хавлия ще се редуват басейни и джамбузита с бири и барбекюта.За малко да остана гладен, но отрегулирах и този въпрос. Един сал ми е проблема. С какво да заливам рибената супа? С водочка или с ракийка? В супата плуват филе фьомга, филе хек, скалопи, черни мидици, крабови щипци, скариди, картошеки, моркули, пащърнак, целина във вид на глави и на пръчки, люк стар и зелен, сол, лющян, зехтин, магданос. Този път нищо не отиде зян освен обелките, костите, кожата, черупките. Вкъщи ухае на пристанищен кръчмок висша класа! Само високите стъкла на аквариума спират костенурките да излезнат и да му седнат на по рибена супица край мен. Съжалих ги и им подарих по скарида, а за да не преглъщат на сухо в малкото им водно царство, си казвах наздраве със стъклото преграда към Големия Свят. Мисля, че ме обичат.Нощес открих, че дори докато спя, съм търсен човек... На сутринта ме събудиха с усмивки. А там... Там за мен е скрит целият свят. Няма как - спрях да се дуя, на женски сълзи устоявам, но на усмивките позвънващи с трите мънички бърчинки край очите... Ми... Не мога! Не мога и туй то. Хич не ме бива за тази работа. Та така.Днес раздавах радост. Свалих две наказания от плещите на Зайо Байо. Гледахме "Mama Mia". Ненавиждам мюзикъли, но покрай усмивките... хмм даже и ас си припявах ABBA... Е така. Сега си седя тук и си мисля, какво ми е станало. Три! Цели три места за които да се заям намерих, но и думичка не казах. Ставам все по-дебел, все по-благороден, все по-красив и все по-скромен. На там съм тръгнал...А! За малко да забравя - Много Поздрави На Маркиза!

Забелязвам, че когато в доклата ти има включен басейн, малко по-малко емоционално преминавам през кулинарната му част. А костенурките направо си ги прецтавих как преглъщат, милите... :)

p.s. Загубата на времето беше задачката закачка с НОИ...

айде..... едното от младите докторчета, дето започна работа на 1-ви декември дойде и си подаде молбата за напускане .....

все същата работа като врем за заздравяване.

даже при изклълчването е по-зле като болка, продължителност  и възстановяване ;)

p.s. Загубата на времето беше задачката закачка с НОИ...

с пасатора става лепкаво

упътване:  намачкваш картофите, добавяш краве масло и мляко докато решиш че те устройва констистенцията

фасулска работа

и сол да не забравиш

изкарах си делото

сега да си пусна фактурката за изкараните парици :whist:

А трябва ли да загрявам млякото и да разтапям маслото?

А трябва ли да загрявам млякото и да разтапям маслото?

тцъ

нали са ти горещи картофите

Не, защото Тука четох че се греят и те...

ми, грей ги като искаш

аз пускам кравето масло колкото преценя че ми е достатъчно и после си го "доразреждам" с прясното мляко

е, не са от хладилника ледени но и не ги подгрявам допълнително

12 часа е само а аз вече се изморих

• Автор

С майонеза по-убави стават.....Обели първо картофите и на кубчета и тогава вари....Даже в микровълновата по-лесно...Сетне ги размачкай, майонеза доде ти ареса, малко сол, ако има нужда и копърче върви също а ако има и зелен лук, ех.......

баси денят скапан

идеален си е :whist:

айде..... едното от младите докторчета, дето започна работа на 1-ви декември дойде и си подаде молбата за напускане .....

Явно е нямал голям избор от свободни медицински сестри. Или пациентките са ви предимно от втора и трета възраст. Какво да прави там младия доктор. Остави ги ти тия клетви и глупости. Келепир като няма ...

12 ч. стана, а аз още не съм си записала час за доФтур. Само заето ми дава там  :mad:

Ади, да ядем, че огладня манджата :scared:

Тцъъъъ...на диета сме  :tongue2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.