Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

дъжд ?! :ohmy:

мхм

и то проливен

динозавъра забравила да прибере прането от терасата та сега вкарах простира в стаята 

вече спря

така че колата ще я оставя пред блока

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добрутру, пихте ли понеделнишко кафенце?

Добрутру, пихте ли понеделнишко кафенце?

Пихме. Току-що вкарах един тутманик и сега мисля да си направя второ кафенце. Някъде валял дъжд, тук обаче е пролетно и слънчево... :whist:

Пихме. Току-що вкарах един тутманик и сега мисля да си направя второ кафенце. Някъде валял дъжд, тук обаче е пролетно и слънчево... :whist:

Мдаааа. И в туй хубаво време трябва да се приготвя психически за близка среща с НОИ...p.s.Пързалката на Ариана стопила ли се е или си я има още?

Мдаааа. И в туй хубаво време трябва да се приготвя психически за близка среща с НОИ...p.s.Пързалката на Ариана стопила ли се е или си я има още?

Кат каза, та се сетих, че и аз трябва да ходя в НОИ, ама все не мога да се наканя. Като знам, че ще има да вися поне 3-4 часа...

Кат каза, та се сетих, че и аз трябва да ходя в НОИ, ама все не мога да се наканя. Като знам, че ще има да вися поне 3-4 часа...

Мда, приятно занимание... Трябва да се заредя с доста нерви явно...

Аззз, аааа, реших да погледна как е пътната обстановка...

Публикувано изображение

Реших да изчакам да свърши задръстването и тогава да ходя по работа :D :D

Ако избутам и тая седмица и оцелея, следващите две шефката е в хАмерика.  :whist:

Ще ги стигаш хамериканците? :rolleyes:

Аззз, аааа, реших да погледна как е пътната обстановка...,Реших да изчакам да свърши задръстването и тогава да ходя по работа :D :D

Малиииии.... :ohmy:  Тва кръстовището на Малинов и Сахаров ли е?

Малиииии.... :ohmy:  Тва кръстовището на Малинов и Сахаров ли е?

Ъхъ. Същото...

Ъхъ. Същото...

То там е нормална гледка. 6 години работих наблизо и все си беше ужас. Сега пък със строежа на метрото съвсем...

То там е нормална гледка. 6 години работих наблизо и все си беше ужас. Сега пък със строежа на метрото съвсем...

Абе, като го нямаше светофара, беше по-нормално. Като направиха тоя пробив и сложиха светофара и вече стана весела картинка... А пък с метрото, където са затворили половината Младост, стана още по-голяма трагедия...

Тъкмо 20 дни - сега остава да възстановиш движенията и мускулите си :)

В тази връзка исках да попитам. Нормално ли е след като походя да започна да изпитвам лека болка при стъпване? Инак, когато няма тежест - няма болка. И още - добре ли е да ползвам някакъв ластичен бинт или както се нарича, който да стяга глезена, когато ходя? Сори, за наивните въпроси, но не съм имал такава травма или подобна, т.е. никога не съм чупил или навехвал крайник досега, и нямам опит, а различните хора ми дават разни съвети.

Деба и понделника, деба :mad:

По-силно колега, по-силно! И с повече чувство!

нИ щЪ да ги гоня, само да ми дойде Киндъла от там, ще съм достатъчно щастлива  :whist:

Ооо, Киндълче. И аз съм му хвълил очо. Да кажеш после как е.

Ще обясните ли за непросветените къв е тоз киндер? :ohmy:

Ще обясните ли за непросветените къв е тоз киндер? :ohmy:

Електронен четец. Качваш си книжките и си четеш.Луинк

Само да се добера до заветната вещ.

Кой точно си поръча?

8 минути до Понеделник. А? Тая нема а стане. Най-важнто е, че утре наша милост почива! За това и сега разпуска. За да се запаси със сили за почивката. Басейна утре е на дневен рет! Откриваме сезона. По къси гащи и хавлия ще се редуват басейни и джамбузита с бири и барбекюта.За малко да остана гладен, но отрегулирах и този въпрос. Един сал ми е проблема. С какво да заливам рибената супа? С водочка или с ракийка? В супата плуват филе фьомга, филе хек, скалопи, черни мидици, крабови щипци, скариди, картошеки, моркули, пащърнак, целина във вид на глави и на пръчки, люк стар и зелен, сол, лющян, зехтин, магданос. Този път нищо не отиде зян освен обелките, костите, кожата, черупките. Вкъщи ухае на пристанищен кръчмок висша класа! Само високите стъкла на аквариума спират костенурките да излезнат и да му седнат на по рибена супица край мен. Съжалих ги и им подарих по скарида, а за да не преглъщат на сухо в малкото им водно царство, си казвах наздраве със стъклото преграда към Големия Свят. Мисля, че ме обичат.Нощес открих, че дори докато спя, съм търсен човек... На сутринта ме събудиха с усмивки. А там... Там за мен е скрит целият свят. Няма как - спрях да се дуя, на женски сълзи устоявам, но на усмивките позвънващи с трите мънички бърчинки край очите... Ми... Не мога! Не мога и туй то. Хич не ме бива за тази работа. Та така.Днес раздавах радост. Свалих две наказания от плещите на Зайо Байо. Гледахме "Mama Mia". Ненавиждам мюзикъли, но покрай усмивките... хмм даже и ас си припявах ABBA... Е така. Сега си седя тук и си мисля, какво ми е станало. Три! Цели три места за които да се заям намерих, но и думичка не казах. Ставам все по-дебел, все по-благороден, все по-красив и все по-скромен. На там съм тръгнал...А! За малко да забравя - Много Поздрави На Маркиза!П.П. Шефката да се доклатва къде ще се приземява!

Електронен четец. Качваш си книжките и си четеш.Луинк 

Ъ, толко пари за един четец посмъртно нема да дам :D

Айде, булеварда се изпразни, аз отивам по задачки.Весел понеделник!

В тази връзка исках да попитам. Нормално ли е след като походя да започна да изпитвам лека болка при стъпване? Инак, когато няма тежест - няма болка. И още - добре ли е да ползвам някакъв ластичен бинт или както се нарича, който да стяга глезена, когато ходя? Сори, за наивните въпроси, но не съм имал такава травма

или подобна, т.е. никога не съм чупил или навехвал крайник досега, и нямам опит, а различните хора ми дават разни съвети.

Да, нормално е да чувстваш лека болка при натоварване.

счупеното ще заздравее напълно чак след 3 до 6 месеца след травмата.

Не, няма нужда да ползваш никакви бинтове и прочее шитни.Просто избягвай да натоварваш крака, както и да седиш дълго време прав.При всяка възможност гледай да го вдигаш нависоко.

Е, вече имаш опит, не е като да нямаш :ph34r::D

8 минути до Понеделник. А? Тая нема а стане. Най-важнто е, че утре наша милост почива! За това и сега разпуска. За да се запаси със сили за почивката. Басейна утре е на дневен рет! Откриваме сезона. По къси гащи и хавлия ще се редуват басейни и джамбузита с бири и барбекюта.За малко да остана гладен, но отрегулирах и този въпрос. Един сал ми е проблема. С какво да заливам рибената супа? С водочка или с ракийка? В супата плуват филе фьомга, филе хек, скалопи, черни мидици, крабови щипци, скариди, картошеки, моркули, пащърнак, целина във вид на глави и на пръчки, люк стар и зелен, сол, лющян, зехтин, магданос. Този път нищо не отиде зян освен обелките, костите, кожата, черупките. Вкъщи ухае на пристанищен кръчмок висша класа! Само високите стъкла на аквариума спират костенурките да излезнат и да му седнат на по рибена супица край мен. Съжалих ги и им подарих по скарида, а за да не преглъщат на сухо в малкото им водно царство, си казвах наздраве със стъклото преграда към Големия Свят. Мисля, че ме обичат.Нощес открих, че дори докато спя, съм търсен човек... На сутринта ме събудиха с усмивки. А там... Там за мен е скрит целият свят. Няма как - спрях да се дуя, на женски сълзи устоявам, но на усмивките позвънващи с трите мънички бърчинки край очите... Ми... Не мога! Не мога и туй то. Хич не ме бива за тази работа. Та така.Днес раздавах радост. Свалих две наказания от плещите на Зайо Байо. Гледахме "Mama Mia". Ненавиждам мюзикъли, но покрай усмивките... хмм даже и ас си припявах ABBA... Е така. Сега си седя тук и си мисля, какво ми е станало. Три! Цели три места за които да се заям намерих, но и думичка не казах. Ставам все по-дебел, все по-благороден, все по-красив и все по-скромен. На там съм тръгнал...А! За малко да забравя - Много Поздрави На Маркиза!П.П. Шефката да се доклатва къде ще се приземява!

Рапорт приет !

Радвам се, че Зайо е добре.мама Миа и аз моето фемили го гледаме с интерес.Много лекичко и забавно филмче е.

лягай сега, че утре работа те чака.

Ъ, толко пари за един четец посмъртно нема да дам :D

Ааааа, не. Аз съм си харесала и искам четец, не таблет, първо.

http://www.amazon.com/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=fs_clw

И второ, аз и за него няма да дам толкоз пари сега, че не ми е до тях. Това, ако ми го донесат, ще е някакъв вид премия от работата примерно.

П.П. Шефката да се доклатва къде ще се приземява!

шеХкато, първо няма да лети, та камо ли да каца после.

И второ, на шеХката, шеХката ще лети.

Аз ще седи да пази офиса тук и да чака.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.