Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Правило номер едно : Никакви излишни боклуци в къщи  :D

обувките не са боклуци :nono:

Абсолютно! И никога няма достатъчно място за обувки в къщи. 

мхм :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мдам, много ме успокои  :D  :D

Ти, нещо на обувки ли ме Убиждаш? :PП.П. и офтопик. Да не си чела "Първия закон"? Видях, че си харесала...

Редактирано от flare (преглед на промените)

обувките не са боклуци :nono:

Нещо, което може да обуеш само веднъж в живото си / а може и никога да не обуеш / и за което някои жени искат да им се направят специални стаи си е чист боклук, ако питаш мене  :whist:

Това със стаята ми дойде малко в повече, като го чух последния път от една кифла на 27 години, която нищо не работи, вечно няма пари, но иска стая за обувки, защото вече нямало къде да ги слага. Ай моля ти се  :tease2:

Ти, нещо на обувки ли ме Убиждаш? :PП.П. и офтопик. Да не си чела "Първия закон"? Видях, че си харесала...

Нем, ама съм си го набелязала.  :whist:

И нем, не тъ Убиждам на обУща. Просто констатирам, че ако някои физически белези не бяха на лице, щях сериозно да се замисля дали не съм от мъжки пол  :D  :D  :D

Тва жинурята, не са кат хората :no-no:

то пък оставаше и да сме като хората пххххххххххххххх

Нещо, което може да обуеш само веднъж в живото си / а може и никога да не обуеш / и за което някои жени искат да им се направят специални стаи си е чист боклук, ако питаш мене  :whist:

Това със стаята ми дойде малко в повече, като го чух последния път от една кифла на 27 години, която нищо не работи, вечно няма пари, но иска стая за обувки, защото вече нямало къде да ги слага. Ай моля ти се  :tease2:

моите са в кутии и това определено ме затруднява в складирането 

та не бих се отказала от едно килерче :shy11:

В тоя ред на мисли, аз сЯ жена ли съм или съм човек, М ?  :rolleyes:

жена си - по-висшата форма

https://www.youtube.com/watch?v=2sHvpmv94aE

• Автор

Айди-айди :get out:  зная ви сичкити мурафети.....На некой друг са пръйти :down:

Правило номер две: Имаш два крака, на които можеш да носиш едновремено две обувки (за предпочитане еднакви).

Хм... :jeer:

Публикувано изображение

• Автор

Оххх бе, хиля се сама в офиса  :lol6:

Аз кво ти пея до ся, ама кой да ма чете......

гаден понеделник.

много даже си е добре понеделника :whist:

мачовите излязоха ли? :D  :D  :D

https://www.youtube.com/watch?v=2sHvpmv94aE

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Нем, ама съм си го набелязала.  :whist:

До средата на последната част съм и още не знам, дали да я препоръчвам или не. Такива книги ги сравнявам с часовникова пружина. По цялото продължение на книгата, навиваш и натягаш сюжета като пружина и в един момент, пружината се къса и цялата развръзка се случва за отрицателно време. И съответно, чак тогава разбираш, става ли или не книгата...

И нем, не тъ Убиждам на обУща. Просто констатирам, че ако някои физически белези не бяха на лице, щях сериозно да се замисля дали не съм от мъжки пол  :D  :D  :D

въй. От едни обувки да задълбаеш в такава сложна тема. (п.п. радвай се, щото, за разлика от книгите, няма електронни обувки, да ти спестят място вкъщи).

Имам 7 чифта обувки.2 чифта ботуши, от които едните с токче.1 маратонки2 джапанки1 официални

Хах. Аз си отворих шкафа, да си изнамеря официални обувки, нали вече ще съм костюмарче...Такааа, то, че имаше адски много, имаше, но тези, дето оцених, че смятам да нося (по принцип)4 чифта кецове3 чифта официални кожени1 чифт като мокасини2 чифта туристически2 чифта мъжки боти2 чифта джапанки2 чифта чехли за в къщи1 чифт работни

нищо не разбират

• Автор

Аз па имам и 2 чифта плавници, дет ми стават и един дет ми са малки :ass:

на мен ми стана неудобно да декларирам количеството притежавани обувки :shy11:

• Автор

Кат стана дума за плавници, имам мерак да са науча да са гмуркам и да бия риби с харпун.....Требва видя, некой курс ли, кво ли..... :speak:

на мен ми стана неудобно да декларирам количеството притежавани обувки :shy11:

Сигурна съм, че си една идея по-добре, защото аз имам и такива, които въобще не нося... :shy11: Просто са ми харесали.

Сигурна съм, че си една идея по-добре, защото аз имам и такива, които въобще не нося... :shy11: Просто са ми харесали.

бе, не бъди толкова сигурна :D  :D  :D

единственото нещо на което не мога да устоя е чифт обувки :shy11:

До средата на последната част съм и още не знам, дали да я препоръчвам или не. Такива книги ги сравнявам с часовникова пружина. По цялото продължение на книгата, навиваш и натягаш сюжета като пружина и в един момент, пружината се къса и цялата развръзка се случва за отрицателно време. И съответно, чак тогава разбираш, става ли или не книгата...

въй. От едни обувки да задълбаеш в такава сложна тема. (п.п. радвай се, щото, за разлика от книгите, няма електронни обувки, да ти спестят място вкъщи).

Като я дочетеш ще кажеш. Ама пък аз хич не обичам такива книги. Затова и на "Вещицата" се издразних.

Това с ел. вариант всъщност не е добре. Книгите у нас не ми пречат. За обувките нямам излишно място.  :D

Хах. Аз си отворих шкафа, да си изнамеря официални обувки, нали вече ще съм костюмарче...Такааа, то, че имаше адски много, имаше, но тези, дето оцених, че смятам да нося (по принцип)4 чифта кецове3 чифта официални кожени1 чифт като мокасини2 чифта туристически2 чифта мъжки боти2 чифта джапанки2 чифта чехли за в къщи1 чифт работни

Кокона такава  :P  :D  :D  :D

... имам и такива, които въобще не нося... :shy11: Просто са ми харесали.

Ахахха :D :D

аз пък въобще не знам колко обувки имам.

като ми потрябват -бъркам в шкафа и вадя :lock:

звънни питай жена си

Публикувано изображение

Е, тези са еднотипни, т.е. стават ако токчетата са с еднаква дължина. Инак, ще ходиш малко на чьорчик...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.