Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

• Автор

Мдаааааа....поразходих, понапазарих и ся почвам се грижа за прехраната на телцето и душата :) Пуша една цигарка и почвам си бъркам кьопоолу-имам си в бурканчета печен патладжан, изсипвам и бурканчелютеница, купих от една баба прясно чесънче, което ще врътна с блендера, малко солчица, зехтинче и сока на един лимон :lick lips:  За да не ми е толко постно мезето, ще накълцам и сланинка, праз, отгорце подравчици-червено и черно пиперче, и връхчета от копър, и на тва малко лимонче/да не натръща/ и в един буркан имам сокче от мариновани капии, едно такова сладко-киселко :lick lips:  и от мен да знаете, кат правите салатка от сланинка, олейте я обилно с оливце ....

За вечеря, ще се ядат кифтаци и свински гърдички на скарата, армеяна чорба и каничка винце..За десерт си купих една тортичка...

Ади, аз бегам да оправям манджите, че нема време :scared:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Втриса ме..Студено ми е :temperature:

За да трепете вирусите и да сте здрави, яжте чесън и пийте ракия като Мушкатото..

• Автор

За да трепете вирусите и да сте здрави, яжте чесън и пийте ракия като Мушкатото..

Слушайте ме и ще пребъдете....Щото от мене и на лисицата дядо и, по-хитри нема :whist:

я си направи една греяна ракийка

• Автор

я си направи една греяна ракийка

И повечко лук.....Начи, зимаш големка глава лук, как си е с люспите, поръсваш със сол и го увий в пешкир...После почваш да го млатиш в масата, доде му са завий свят....Тогаз вече махаш шуплината, поръсва се с червено пиперче и зехтинче или оливце :lick lips:  Ударно ракия и се завиваш в чергите....

Препоръчаха ми греяно червено вино с мед. :rolleyes: Абе утре ще съм на линия - няма се давам на един вирус я.

Наздраве с виното :cheers: Утре на ракия, ако оживея.. :P

• Автор

Много обичам греяно вино с черен пипер........малиииии, ако знаеш как сгрява....

И аз съм налял вече икийка и мога спокойно и отговорно да кажа - Наздраве :cheers:

Нема забравя, една зима в Бургас.....вънка вие, студ, сняг, вълци вият от морето, а ний в малкия капан-греяно вино с черен пипер и чирузи за мезе.....Ех......

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Нема забравя, една зима в Бургас.....вънка вие, студ, сняг, вълци вият от морето, а ний в малкия капан-греяно вино с черен пипер и чирузи за мезе.....Ех......

кви тия вълци у морето уе

:lol6:

спирам да се обаждам, че ако продължим с разговора ще се окаже, че за вас, жените, ние сме нещо средно между дечурлига и домашни любимци на които трябва да се държат на къс повод

Ми не ли?

Морски ма :angry:

:lol6: :lol6: :lol6:

ей тва морски вълк уе

Публикувано изображение

• Автор

ей тва морски вълк уе

Публикувано изображение

Стисни го за топките, да видиш как вий :wub:

Стисни го за топките, да видиш как вий :wub:

ти си пробвал значи а

:P

• Автор

Сичко съм пробвал аз, сичкуууууууууууууу

Наздраве народе и нека да завиждат душманите  :cheers: 

Сичко съм пробвал аз, сичкуууууууууууууу

Наздраве народе и нека да завиждат душманите  :cheers:

те душманите свършване немат

наздраве

:cheers:

Хич не ми са пий, ама кат си рекла....Публикувано изображение

пий уе пий - да имаме сили за душманите

:P

който ни мрази - под нас да лази

:cheers:

ооооо

злобата не могат да скриват, думите не им се покриват

:party4:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Сипах си една шотландска ракия. Наздраве! :whist:

смяната ми дойде и мисля да си ходя и аз при огнената вода.

баси -днес ми изкараха гьона : 48 човека, един почина в рентгена, та търчах три етажа с амбуто и дефибирлатора.

мисля, че грипът със сигурност ще пристигне и у дома - в мометна яко вирусни пневмонии и енцефалти при малките деца  от тоя трижди проклет свински грип.Днес колко хора ми кашляха и плюха в лицето-не е истина, баси.

• Автор

Там смуглянка-молдаванка, собирала виноград......

Наздраве :cheers:

смяната ми дойде и мисля да си ходя и аз при огнената вода.

баси -днес ми изкараха гьона : 48 човека, един почина в рентгена, та търчах три етажа с амбуто и дефибирлатора.

мисля, че грипът със сигурност ще пристигне и у дома - в мометна яко вирусни пневмонии и енцефалти при малките деца  от тоя трижди проклет свински грип.Днес колко хора ми кашляха и плюха в лицето-не е истина, баси.

Ни тургаш ли парцал на устата ве :ohmy: 

злобата не могат да скриват, думите не им се покриват

:party4:

Мене всички ма обичат, пък :whist: Е, уеко ми завиждат некои за големата патка, ама благородна завист :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.