Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

ха,ха ,драга ми мерил,......само,че само, ти се  усети......препитах я ..така да се каже,даже първо ниво не покри

У тяхното форумче в момента се надъхват - единия ако ни видел наживо, не знам си кво щял да ни направи, бил голям компютърен спец, щели да ни побъркат и т.н. Чета и се удивлявам колко злобни и прости хора има по божия свят...

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

мчи те ако не са  хрупкави ,  да не са ставали  баклавички по - добре :P а ти стига си ми вкарвала  въглехидратни мисли в главата , щото ще те карам да караш заради мене колелото :D

От онези електрическите найш как карам... Дето стъпваш отгоре и само гас и спирачка... :D

Мога ти направя 10 обиколки на стадионта... :clown: Като една Дюраселка... :D

От онези електрическите найш как карам... Дето стъпваш отгоре и само гас и спирачка... :D

Мога ти направя 10 обиколки на стадионта... :clown: Като една Дюраселка... :D

като  ти спра тока  ще видиш ти една Дюраселка , :D

абе,що си губите времето да четете  глупости.

пп оная книжка,намериха ми я-30 кинта, от антиквар  ..какво да се прави,кефа ,цена няма

ай наздраве. :cheers: червено ,кашерно..хубав  е  живота :)

виж, аз чакам, само още една заплаха на лични..нали се сещаш..има едни специални отдели ,дето се занимават с тия работи...просто подавам информацията....първо ще я мина през едно посолство...

Наздраве! :cheers:

• Автор

Уау, забавлявали сте се, докато вечерях :) Сетих са, как едно време в летсчата, как некво испанче, ма псуваше на чист български през преводача на гугъл :rolleyes:  Само ша ва светна, че оная работа, я превежда гугълчо "петел" и познайте кви смешки беха :lol6: :lol6: :lol6:

Иначе похапнах, почти доволно, ама нали е вечер, рекох да не си натоварвам стомахчето :wub:  Винцето приятно зачерви бузките, абе с две думи мога си пална пуретката и си капна малко бушмилс, естествено с подходящ музикален съпровод :whist:

Насладете се и вие дружки, не ми се свиди :P

:) Сетих са, как едно време в летсчата, как некво испанче, ма псуваше на чист български

Entschuldigen  bitte. Sprechen Sie  Deutsch?

• Автор

Entschuldigen  bitte. Sprechen Sie  Deutsch?

Их кайне шпрехен дойч....Демек- Ич хабер си найн :clown:

Абе как мое без Франк и Нанси  Синатра  :)

http://www.youtube.com/watch?v=u6bOCUOPN0w

• Автор

Наздраве :cheers:  Заради вас и заради тази песен си капнах още едно малко, ама вече с цигарка :)

добре че нямам трето дете

ако трябваше и на него да обяснявам физика щях да се гръмна 

три теста по дванйсе задачи електричество

добре че нямам трето дете

ако трябваше и на него да обяснявам физика щях да се гръмна 

три теста по дванйсе задачи електричество

ами ако беше станала учителка ? :baby:

ами ако беше станала учителка ? :baby:

:ohmy:  :no-no:  сакън!!!!

иронията е че тъкмо си мислиш "КРАЙ! никакво даскало повече през живота ми!" и след има-няма седем годинки ти се раждат едни дребни и докато се усетиш айде пак на даскало

даже не съм пила

:ohmy:  :no-no:  сакън!!!!

иронията е че тъкмо си мислиш "КРАЙ! никакво даскало повече през живота ми!" и след има-няма седем годинки ти се раждат едни дребни и докато се усетиш айде пак на даскало

даже не съм пила

ако това ще те успокои - жена ми си легна бясна след упражненията по смятане на повърхнини и обеми на куб и паралелепипед ( включая нерешените задачи от учебното помагало, и установяването на игра на таблета цял слетобяд )

сега сме наказани  без достъп до мобилни електоронни устройства до второ нареждане.

единствено изключение прави мобилния телефон, но преди малко смених паролата на wi-fi то, тъй че единствен източник на интернет остава настолния комп, който е окупиран от моа :whist:

• Автор

Покрай Емата и нейното учителстване се сетих се за Автобиографията на Бранислав Нушич и даже си направих труда да копи-пейстна една любима част :lol6:

Още по-лошо стана положението, когато започнахме да изучаваме устройството на слънчевата система.

— Да излязат ония планети от миналия час — каза учителят.

Тези планети бяхме Живко, Сретен и аз.

— Ти, Живко, както е известно, си Слънцето. Застани тук и тихо, мирно и спокойно се върти около себе си!

— Ти, Сретене, също ще се въртиш около себе си, но въртейки се около себе си, ще тичаш и около Живко, който, както знаеш, представлява Слънцето.

След това постави и мен на мястото ми.

— Ти си Луната. Ти първо ще се въртиш около себе си. Въртейки се около себе си, ще се въртиш и около Сретен, а заедно с него ще се въртиш и около Слънцето, тоест около Живко.

След като ни даде тези разяснения, той взе пръчката и застана встрани като звероукротител, готов да чукне по главата всекиго от нас, който сгреши. И започна под негово ръководство едно въртене, едно тичане — бог да ти е на помощ. Върти се Живко около себе си, върти се бедният Сретен около себе си и около Живко, въртя се и аз около себе си и около Сретен и двамата заедно тичаме около Живко. Още преди да направим както трябва първия кръг, и на тримата ни се зави свят и се сгромолясахме на земята. Най-напред паднах аз в качеството си на Луна, върху мен се стовари Земята, а върху нея — Слънцето. Получи се такава купчина, че не можеш да разбереш къде е Луната, къде Слънцето, къде Земята. Виждаше се само тук да стърчи един крак на Слънцето, там носът на Земята или задникът на луната.

И докато ние охкахме, учителят стоеше гордо над тая купчина и обясняваше на останалите ученици устройството на слънчевата система и движението на небесните тела във вселената.

Можете да си представите каква паника настана между нас, когато, завършвайки тоя урок, учителят ни каза:

— Следващия път ще ви обясня какво представлява вулканът.

Запознати вече с начина, по който той така усърдно прилагаше метода на нагледното обучение, ние бяхме сериозно загрижени на кого ли от нас ще се падне следващия час да бълва огън.

das ist schlecht .. es ist die Sprache von Goethe :beat:

абе..някои живеят в германия,пък не знаят  немски  и не познават немската кухня,та търсят рецепти тук..та,на теб ше ти простим..ко те праим..разби ма с мармалад от лук ,и с тоз Сачмо,напрау ма изкефи

:cheers:

Гьоте,Гьоте-знам те аз.Малка нощна музика-та-та-та дааа. :ph34r:

Харесвам Щраус.Щото като видях яйцата му и веднага си обясних защо са му толкова бавни блусовете.

• Автор

Гьоте,Гьоте-знам те аз.Малка нощна музика-та-та-та дааа. :ph34r:

Лека ви нощ немкофони :P  Оттеглям се, да почивам, за да съм свеж и работоспособен утре на тръстиката. Вий да слушате, ем дан са червя утре зарад вази :clown:

И да видите, че не съм самогъзник, ша споделя с вас Стинг

А Бетовен е писал музика за джиесеми.

Евала все пак,адски интелигентен санбернар.

като ми казаха,че от едно яйце излизат към 25 омлета и иииииииии......... :no-no:

Аз пък чух,че един коняк се равнявал по калории на девет кокоши яйца и се притеснявам след изплюскани 63 яйца дали не рискувам салмонела... :ph34r:

Бе то пък кой ли иска да живее вечно...Я да черпя една музика и да се оттеглям дискретно.

Чета от няколко дена и не мога да проумея! Анадолски драми се играят некфи! Айсиктерикс... А се говореше, че неандерталците били изчезнали...Слушать в отсеках! Перископная глубина. Обе машины самый малый вперед. Всем выполнять режим "Тишина"...

Изяла си кошоладовите бонбони, нали?

по -  скоро боята. :shy11:  като пияна съм още

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.