Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение За Гейминг Конфигурация

Featured Replies

• Автор

Малко се обърках като прочетох горните постове .

Значи пак да питам  :clown:  Да Взимам етази конфигурация,А само да питам скаи могат ли да го сглобят и ако можи дали взимат пари? 

post-346933-0-84242400-1392472154_thumb.

Редактирано от robi689 (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кое от този чаршав (AC/DC) не ни е известно? Вложените компоненти в S/M12II 520/620 са по-качествени от посредствените на Rider-a и са като при 650/750/850,но за разлика от M12II650/750/850 S/M 12II 520/620 са по-стара платформа с две+12 и обща стабилизация.

С цитираното просто показах, че има и други мнения освен вашите.

Off- а ако искате да си мерите п....те с Ac/Dc , мястото няма да е тук  !

С цитираното просто показах, че има и други мнения освен вашите.

Off- а ако искате да си мерите п....те с Ac/Dc , мястото няма да е тук  !

Коментарът ми е относно захранванията,като дори не влагам препоръка-и едното и другото имат минуси,кое е по-доброто...- 650AM.

• Автор

Някои хора ми  казваха 

че сеагеит не са много доверени затова смених с етова

Някои хора ми  казваха 

че сеагеит не са много доверени затова смених с етова

Ами излъгали са те.

ако не е късно препоръчвам вместо Palit да вземеш Gigabyte - http://nikem-bg.net/computer-components/GB-GTX770-GV-N770OC-2GD, с малко повече е отгоре но е с по-добро охлаждане и е изпитана марка, не бих рискувал с Palit...

• Автор

ако не е късно препоръчвам вместо Palit да вземеш Gigabyte - http://nikem-bg.net/computer-components/GB-GTX770-GV-N770OC-2GD, с малко повече е отгоре но е с по-добро охлаждане и е изпитана марка, не бих рискувал с Palit...

Еми незнам Гледал сам Видеотата и сам чел Review ове за Палита  и Си ми изглежда добре но  ще  погледна и кам твоята препоръка

• Автор

тази рам памет която сам избрал я няма в наличност и сега незнам, каква рам памет да взема една от тези 3те примерно?

post-346933-0-62308200-1392726261_thumb.

Средната е най-добра. Последната е същата но с високи гребени които е възможно да запират в охладителя ако тръгнеш да сменяш заводския (той не е проблем).

Първата е с по-ниска пропусквателна възможност и по-кофти тайминги. 

пс. Паметта ще работи на 1600MHz с избраната конфигурация а таймингите реално няма да ги усетиш та и да вземеш по-евтината (първата) не е болка за умиране.

Edit: Тази също е добър вариант стига да е налична - http://sky.bg/Details.aspx?ID=19793 иначе да втората си остава най-добрия избор.

А за видеокарта може да погледнеш и Асуса - http://sky.bg/Details.aspx?ID=22437

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Взимаш памет която работи на  1600 и толкова. Нито ще усетиш разликата в таймингите нито нищо .Единствено се съобразяваш с  това  дали ще има място за  голям охладител и толкова. Тия тайминги  и скорост  на паметта са важни ако ще клокваш някога иначе нямат никакво значение.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Че какво им е на Palit? Аз съм с "Палитка" вече 2 години (GTX570) и ежедневно я разтривам по няколко часа на ден с тежки игри и под 80 градуса не пада. Картата обаче е бетон!

Възможно е да съм и случил на бройка, не знам, но аз лично съм доволен от техните карти.

• Автор

:D Сигурни Ли сте За захранването   че ще може да Подържа всичко Защото в саита на Инвидиа пише че трябжа минимумът да е 600

а и исках да питам дали ще е  сигурно ако го поръчам  да ми го доставят с куриер защото малко се притеснявам като ми го донесът и като го пусна да не би да не работи,Аз след 1 седмица някаде ще си го поръчвам.

post-346933-0-64563700-1393254417_thumb.

• Автор

Кое ще поръчваш след седмица-захранване или цялата конфигурация?

И защо до сега не си поръчал?

След Седмица Цялата конфигурация 

Защото Тогава ще имам пари :Д

• Автор

:D Сигурни Ли сте За захранването   че ще може да Подържа всичко Защото в саита на Инвидиа пише че трябжа минимумът да е 600

а и исках да питам дали ще е  сигурно ако го поръчам  да ми го доставят с куриер защото малко се притеснявам като ми го донесът и като го пусна да не би да не работи,Аз след 1 седмица някаде ще си го поръчвам.

Вече имам парите  :)  Сега може ли да ми отговорите на този въпрос 

Тук почти всички са пазарили от интернет.Моите всички части,без външната карта също са така получени.Не съм имал ядове и проблеми,освен една забравена гаранционна карта,която пък само след едно позвъняване ми я пратиха на пощата.

Това което пишат производителите на видеокарти за нужните захранвания не е точно вярно.По-скоро се презастраховат.Пък и всяка карта си има точно описано колко е консумацията и под товар например.Поразтърси се в нета.

• Автор

Значи  Това захранването е Ок? за цялата конфигурация.

Значи  като си събереш приблизително консумацията на частите сложи едни 100 вата запас  в мощността на захранването  и така ще си сигурен ,че няма да работи на предела което е добре и за самото захранване и за тебе като цяло.

• Автор

Еми Горе долу го сметанх кам 466 около 60-75 за всичко останало и ми остават около 84 ватта 

видях че под пълен стрес ваттовете са 307 за видеото и 84 за процесора

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.