Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

• Автор
преди 19 минути, NIKISHARK написа:

Между другото....открийте "разликите"...или приликите...със световно известните в Германия,Франция...."Цъкаме"като часовников механизъм на бомба...

Роми плашат с кървава баня цял град: Българи, като се върнем лятото, ще ви изколим!

Младите мургави отмъстители се надъхват във Фейсбук

Каква наглост! :mad:

И прокуратурата още не се е самосезирала?!

Редактирано от Мойра
правопис (преглед на промените)

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 213,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

Преди години бях свидетел как цигани от Миленков бяха пребили шофьор на автобус от гараж Дружба в София с чук. Полицаите дошли да отчетат дейност лично ми казаха в прав текст, че не могат да им направят нищо, защото от Евророма ще ги накарат на кучето в аспуха. Как да искаме да седят мирно. Ако Българи го бяха направили това веднага щеше да стане страшен скандал и да ги тикнат в затвора.

• Автор
преди 5 минути, nikssi написа:

Тия ли цигани бре ще ни колят? :D Бахти и хърбелите са тия.

Хърбели, но заплахите им ще уплашат мнозина, освен това са противозаконни.

преди 10 минути, Мойра написа:

Хърбели, но заплахите им ще уплашат мнозина, освен това са противозаконни.

Което е така,си е така...Но който го е страх от мечки,да не ходи в гората.Нещо законно остана ли между впрочем в България?

• Автор
преди 10 минути, the_shadow123 написа:

Което е така,си е така...Но който го е страх от мечки,да не ходи в гората.Нещо законно остана ли между впрочем в България?

Надявам се да е останало.

Ако такива са "последните ще станат първи"....има нещо сбъркано...Какви мечки,какви 5 лева...каква гора...За "гора" ли имаш кражбите ,посред бял ден и дори изнасилванията над възрастни старици...Ония в Германия,дето не знаят какво е,пропищяха от опипвания..ми тез дето са тук и живеят с такива ...кво да кажат!?Само да посмее,да посегне такъв идиот на семейството ми-гръмнал съм го на секундата..и изобщо няма да се замисля ,дали спазвам "Великите Европейски Норми"...Защото тези норми са писани за хора,а не за изроди...Дори и ТОЙ го е казал-"Божието Богу, кесаревото - кесарю "..ще ми се крият за законното и незаконното  в България...Айде моля ви се...

Току що, Мойра написа:

Надявам се да е останало.

Надеждата умира последна-но все пак умира.;)

преди 1 минута, the_shadow123 написа:

Законно е да плащаш. Всичко друго е незаконно... А плащаш ли си, всичко е законно.

Току що, NIKISHARK написа:

Ако такива са "последните ще станат първи"....има нещо сбъркано...Какви мечки,какви 5 лева...каква гора...За "гора" ли имаш кражбите ,посред бял ден и дори изнасилванията над възрастни старици...Ония в Германия,дето не знаят какво е,пропищяха от опипвания..ми тез дето са тук и живеят с такива ...кво да кажат!?Само да посмее,да посегне такъв идиот на семейството ми-гръмнал съм го на секундата..и изобщо няма да се замисля ,дали спазвам "Великите Европейски Норми"...Защото тези норми са писани за хора,а не за изроди...Дори и ТОЙ го е казал-"Божието Богу, кесаревото - кесарю "..ще ми се крият за законното и незаконното  в България...Айде моля ви се...

Не споменавай напразно името господне,младежо...Това че не си ме разбрал,то е защото си мъж,не жена:D.....Между другото всяко стадо има мърша е казано....А за законното и незаконното в България...Който много говори,обикновено много греши;)....Бих ти обеснил,какво имах предви мечките и гората,но един умен човек,би се сетил сам..

• Автор
преди 3 минути, the_shadow123 написа:

Надеждата умира заедно с човека, така мисля.

Хайде да спрем със спама.

Току що, язе написа:

Законно е да плащаш. Всичко друго е незаконно... А плащаш ли си, всичко е законно.

Така са мислили и финикийците,като са измислили парите..Можеш ли да им теглиш една сега,заради България?:D

Така са мислили и финикийците,като са измислили парите..Можеш ли да им теглиш една сега,заради България?:D

Мога, но това няма да промени нищо.

Току що, Мойра написа:

Надеждата умира заедно с човека, така мисля.

Хайде да спрем със спама.

Чудех се кога ще ме подсетиш.

Може би е така,може би...Има случай много в който надеждата умира,преди човека.

Току що, язе написа:

Току що, язе написа:

Именно.

преди 2 минути, the_shadow123 написа:

Не споменавай напразно името господне,младежо...Това че не си ме разбрал,то е защото си мъж,не жена:D.....Между другото всяко стадо има мърша е казано....А за законното и незаконното в България...Който много говори,обикновено много греши;)....Бих ти обеснил,какво имах предви мечките и гората,но един умен човек,би се сетил сам..

Ако  си на 123-благодаря за "младежо"..в случая-за да бъдеш разбран-трябва да пишеш в конкретика...а не да се правиш на велик мислител и "словоблудец'...

Ако  си на 123-благодаря за "младежо"..в случая-за да бъдеш разбран-трябва да пишеш в конкретика...а не да се правиш на велик мислител и "словоблудец'...

В случая визирах изказването на Мойра,за хърбелите и заплахите...съответно за ответната реакция на будители,като вас...123,са почти близко до годините ми да...и Извинете ме за милото обръщение,както забелязвате ...ако забелязвате де,аз не слагам определени думи в кавички...Между другото не съм велик а обикновен човек...може и да мисля,може и не..Но винаги казвам,какво мисля в действителност...Да ми обесниш,какво е словоблудец?...такова нещо не съм работил още..

В случая визирах изказването на Мойра,за хърбелите и заплахите...съответно за ответната реакция на будители,като вас...123,са почти близко до годините ми да...и Извинете ме за милото обръщение,както забелязвате ...ако забелязвате де,аз не слагам определени думи в кавички...Между другото не съм велик а обикновен човек...може и да мисля,може и не..Но винаги казвам,какво мисля в действителност...Да ми обесниш,какво е словоблудец?...такова нещо не съм работил още..

Не ти се разбира, какво точно казваш мацко. Ако смяташ това за някакво предимство, избий си го от главата.

Ако идеята ти е да си неразбран- получава ти се. Ако си мислиш, че неразбран е равно на много умен- не ти се получава. Иначе казано, влизай в час, иначе нема си пишем бележки. :)

Бих продължил,с удоволствие,но оспамихме темата...а и "ние"(каквото,и когото и да се визира) не 'сме будители"(аз ,определено слагам кавички,пък които разбрал-разбрал)..и ,между другото,"хърбелите"...според това,което написа...са в 'гората"...ти си начетен..но аз определено не мисля ,да се спасявам,по всеизвестния начин,от мечки в гората...

Току що, язе написа:

Не ти се разбира, какво точно казваш мацко. Ако смяташ това за някакво предимство, избий си го от главата.

Ако идеята ти е да си неразбран- получава ти се. Ако си мислиш, че неразбран е равно на много умен- не ти се получава. Иначе казано, влизай в час, иначе нема си пишем бележки. :)

Който го е страх от мечки,да не ходи в гората!...Някой ще се уплашат от заплахите....Демек,който го е страх от мечки да не отвръща на удара...

Сега разбрахте ли ме,както ме разбра Мойра,без да коментира,при това се расмя....Иначе казано,пишете си бележки,понякога паметта не стига...И Язе,умните хора са в историята...не съм тук да се правя на умен,само да се уча...

Бих продължил,с удоволствие,но оспамихме темата...а и "ние"(каквото,и когото и да се визира) не 'сме будители"(аз ,определено слагам кавички,пък които разбрал-разбрал)..и ,между другото,"хърбелите"...според това,което написа...са в 'гората"...ти си начетен..но аз определено не мисля ,да се спасявам,по всеизвестния начин,от мечки в гората...

Е аз мога да стрелям и като ловджия и като снаиперист...Карал съм казарма още кога беше по две години...Иначе темата е хубава и ако случайно неволно съм е оспамил,моля да ме извините....Заплаха за сигурноста на България има само една....Да се върнем в каменната ера.

При мен това значеше +2 месеца...не че нещо....всеизвестният начин,е крачка в страни,после две назад...а за заплахата-изобщо не си прав...ако беше "директно там"може би..но да те превземат "от вътре' и да те връщат "там"..не се вписва в разбиранията ми за "социална революция"...( и се надявам ,да не стреляш,както пишеш...)

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Без разузнаване няма държава

Цитат
Интересно, а дали в публичен достъп има изнесени агентите на МИТ, МИ-6, ЦРУ, МОССАД в България? Или по света? Нещо, някъде?
Знаете ли, какъв е мотива (каза ми го един от създателите на тази база): ами защото ДС е било репресивно, понеже е от предишния "режим", а ДАНС в момента бил демократичен, затова бил ОК. Съответно, агенти на ДАНС в този списък няма. Или ДАНС нямат агенти, знам ли.
Честно казано, изобщо не ми пука за агентите на ДАНС.
Просто искам да ви питам: вие осъзнавате ли, какво означава това, една държава да публикува в открит достъп своите разузнавачи, агенти, действащи, и/или бивши?
Държава без разузнаване не е държава. Това е аксиома. Няма нужда от доказване. Държава без външно и вътрешно разузнаване е сляпа, безпомощна, и безсилна. Тя просто не е никаква държава. Това е територия с население, жертва за държавите, които са си запазили разузнаването, и агентите.
Няма нито една истинска държава, без значение от географията, континента, расата, религията, обществения строй, която да си публикува разузнавачите, и агентите в открит достъп. За такива списъци се водят истински, кървави войни не на живот, а на смърт. Убиват се както на "тихия фронт", така и на открития, горещия. Късат се пагони, разжалват се офицери, генерали, отиват в затвора министри, правителства хвърчат в оставка, депутати се крият в чужди посолства.
Искам добре да разберете - какво означава това. Това означава пълно институционално разглобяване, унищожаване на последните институционални и кадрови остатъци от бившата държава България.
Това, което правят българоезичните американски назначенци, погрешно възприемани по навик като "български управляващи", не е нито (само) от глупост, нито (само) от незнание. Това е изпълнение на преки заповеди и нареждания!
Това, което правят, не е грешка, а грях!
Писал съм много за колонизацията и за обездържавяването на България от 1990 насам. Това обездържавяване върви в пакет с деиндустриализацията, с изтреблението, и прокуждането на коренното население. На вносен език го наричат депопулация, на български е обезлюдяване, а същността му е обезбългаряване на България.
Това унищожаване на разузнавачи и агентура не е от днес, не е от вчера.
До днешен ден вълните на предаване на родните разузначави и агенти са минимум 3:
  1. В началото на 90-те години, когато Стоян Ганев, и Меди Доганов предадоха на турския посланик "оня списък" с над 1300 български разузнавачи и агенти в Турция. Голяма част от тях не успяха да се изнесат навреме, хванаха ги, осъдиха ги, затвориха ги, убиха много от тях.
  2. Следващата вълна беше обнародването на досиетата на 33,000 военните разузнавачи от парламентарния секретар на МО Пламен Даракчиев още в първия му работен ден. Пламен Даракчиев е виден грантомотивиран протестър, и активист на Подкрепа от 90-те години.
  3. И сега е третата.
А сега си задайте въпроса - ще се намерят ли в такава остатъчна държава, сред това остатъчно население, безумни идиоти-самоубийци, които да се съгласят да станат някога някакви агенти, не само в други държави, където за това направо ще ги хвърлят в затвора, и/или убият, но дори и в България, където ще бъдат изложени на обозрението и презрението на обществото (с помощта на СМРАД), ще загубят социално положение, работа, ще престанат да бъдат пълноценни хора?
Какви финансови или идеологически мотиви ще бъдат достатъчни, за да се съгласят тези хора на подобно обречено занятие?
Според мен, никакви.
Разбрахте ме, нали? И напомням: без разузнаване и агенти няма държава! Тоест, тези списъци се публикуват не само с цел разрушаване на бившата, и остатъчната държава България, но и за да не бъде допуснато възстановяването на нова държава България!
Една част от хората, които съставят, и публикуват тези списъци, са грантомотивирани протестъри, други са компроматно-шантажно-мотивирани. Но има и такива, които са си идейно-безплатни - естествените "полезни идиоти". Те даже не разбират, че това предателство е нещо лошо, нещо противоестествено. Те искрено вярват, че глобализацията е нещо хубаво, нормално, "мноо куул", и че тези презрени туземци - бившите им сънародници, наистина не заслужават нищо по-добро.
Точно тези, третите, ме огорчават, натъжават, и притесняват. Оказва се, че всъщност само една част (дай боже да е все още по-голямата) от нашия народ е наистина за спасяване, и заслужава да бъде спасена.
Но аз съм си го решил. Даже и да остане само едно село, само един град като Калофер, с българи като калоферци, които влизат в ледено-снежните води на Тунджа на Водици, Богоявление, и свирят, пеят, и играят най-мъжкото хоро в България, за тези хора, за такива българи всяка борба си струва.
Гледам ги, и си спомням "Последния самурай". Там беше останало само едно бунтовно село от японци и самураи, които искаха да живеят, и да бъдат именно такива. Не "глобализирани". И без капка страх влезнаха спокойно в последния, напълно обречен смъртен бой. Просто защото животът за тях имаше смисъл само като техния, истинския, а не като новия, "вносния". И там беше същото: глобализирани японци под ръководството на шепа англосакси избиваха високотехнологично традиционните японци. В България в момента е същото: шепа местни предатели по чужда заповед избиват, ограбват, предават и прокуждат хиляди, милиони българи.
За такива българи и самураи винаги има смисъл да се бориш. За тях! И срещу този глобализиран содомо-гомориански обезумял и умопомрачен свят на гей-паради, и третополови задължителни "евроценности", от една страна, и "Аллаху екбер", и секир-башка в промишлени количества, от друга.
Защото и двата безумни потока се сливат, кръстосват се, смесват се, пресичат се и по нашите земи, и по земите на всички европейски народи.
Аз не искам, и няма да живея в този обезроден, изроден, обезумял, умопомрачен, и обезчовечен свят. Няма да живеят в такъв свят нито семейството ми, нито децата ми. Докато съм жив, няма да го позволя. Точка.
Казах!

https://www.facebook.com/notes/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/972707366100423

Поредния миндил, на хранилка към НПО. Пак жалеят за Местан. Поредната порция лъжи, от грантаджииските отпадъци. Не знам какво е било планирано, но явно Доган им обърка плановете. 

Тоя миндил, в манипулативното DW, лъце като нашия трол. Местан бил отстранен, заради декларацията по повод сваления самолет. :D А забравят цялата реч на Доган, и всичко което каза. За заигравката на Местан с Ердоган. И прокарването на ердоганските амбиции, спрямо България. И как нито един грантаджииски миндил, не казва и дума за скриването на Местан, с турското посолство. Тия миндили, по калъп ги избират. Като видиш единя, ти е ясно какви са другите.

Spoiler

Местан и законът на омертата

Бившият председател на ДПС е поредният политик, който забелязва мафиотските обвързаности чак след като се окаже извън играта. Местан няма как да се превърне в борец срещу статуквото, тъй като до вчера беше част от него.

Коментар от Иван Бедров:

Депутатът от ДПС Делян Пеевски има „значително, значително“ влияние и в партията ДПС, и в държавното управление. Свързаните с ДПС бизнес интереси „и без това са на власт“. Някой друг командва специалните служби, а не легитимно избраната политическа власт. Империята около Пеевски притежава „медийни бухалки“, чиято цел е да атакуват противниците си, като ги дехуманизират. Самият Местан никога не е бил лидер на ДПС, а пионка, назначена лично от Ахмед Доган. Тази партия е така конструирана, че никой друг не може да застане начело освен основателят ѝ...

Добро утро! Нито една от тези констатации не е нова. Нов е само авторът им - довчерашният председател на ДПС Лютви Местан, който преди Коледа бе зрелищно и експресно свален и изгонен от партията. Формално - заради декларацията по повод сваления от Турция руски самолет. „Настъпих руска мина“, заяви Местан. Но не обясни защо чак сега забелязва тези недостатъци на съвременната българска държава. Не бе попитан и дали щеше да сподели тези свои притеснения, ако не бе „настъпил руска мина“ и бе останал на поста си. Просто защото няма нужда от такъв въпрос. Всички знаят отговора - нямаше.

#Кой командва НСО?

Най-стряскащото от думите на Местан бе разказът му за това как е бил лишен и как после отново е бил снабден с охрана от Националната служба за охрана (НСО). След речта на Доган от новогодишния купон на ДПС „посредник“ се обадил на Местан да му постави ултиматум да си подаде оставката. Ултиматумът изтича и в този момент се случват две неща - на сайта на ДПС излиза речта на Доган, а „посредникът“ звъни отново и съобщава „разбира се, с изразено съжаление, че охраната ми е свалена изцяло“. Тогава Местан звъни на президента Росен Плевнелиев, под чието командване е НСО, но той не знае за такова решение. На настоятелните въпроси Пеевски ли е „посредникът“, Местан нито веднъж не отрече: „Телефонни разговори не се доказват, но разчитам на вашия интелект да се сетите и считам, че сте се сетили".

Това означава в прав текст, че един човек, който не е нито президент, нито премиер, нито председател на Народното събрание, на практика има пряк контрол над една от специалните служби. Когато същият този човек бе избран за кратко за председател на контраразузнаването - ДАНС, когато същият този човек осветлява постепенно собствеността си и никой не пита „Как така?“, когато съдийки говорят помежду си, че той „урежда“ нещата и че „те службите са си на ДПС“, тогава картината не изглежда никак добре. Но и това не е новина. Новина е заявеното намерение на Лютви Местан да преследва следната политическа цел: „Освобождаването на българската политика от подобни системи, от подобни зависимости е може би най-важната цел, която политическите сили трябва да си поставят".

Редицата на слепците

Лютви Местан няма как да бъде сред политиците, които биха могли да опитат да освободят България от захвата на мафията. Просто защото допреди 15 дни бе част от тази система от зависимости. Макар днес да твърди, че е бил само параван, а не съществена част от системата.

„Утехата за мен е, че всичко, което ми се случва, показва, че май не съм бил съвсем част от тази система". Утехата за гражданите е, че когато някои от тях казваха на висок глас същите неща, които днес провижда Лютви Местан, той седеше рамо до рамо със собственика на медийните бухалки, които се саморазправяха с недоволните граждани. И само се усмихваше. Затова днешният му опит да заеме бунтовна поза не изглежда автентично. По принуда е.

Преди Местан беше Касим Дал. А преди него имаше и други. И всички те забелязваха и модела #Кой, и обръчите от фирми, и разпределянето на порциите в Сарая, чак когато изпадаха извън борда. Затова отговорът на въпроса „Доган или Местан” може да бъде само един: нито един от двамата. Макар и в различен мащаб, и двамата са част от едно и също отвратително статукво.

http://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/a-18966671

Продължение.

Вярно ли е, че Давутоглу, е нарекъл България, Румелия? При посещението си тук, онзи месец?

Цитат

През октомври 2009 г. се появи една карта като пилотен проект, а през 2012 г. беше актуализирана и обогатена. (Подробности - в. ДУМА, 20 и 21 юни 2012 г., http://www.duma.bg/node/34118 и http://www.duma.bg/node/34158)
Картата е учебно помагало, от което турските ученици и днес научават, че днешна Турция включва: Южна и Югоизточна България - областите Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Кърджали, Хасково, Пловдив, Смолян; богатите на петрол райони в Северен Ирак, населявани от кюрди - Мосул и Киркук; част от Гърция (до Солун вкл.), част от Грузия (вкл. Батуми), част от Сирия (вкл. Алепо), цял Кипър, Крит и Родос, и цяла Армения (няма Армения, няма геноцид). Към картата има списък на "изконно турски територии", които, неизвестно защо, се намират в други държави.

Погледнете тази карта - има я в интернет.

Да забелязвате, същите напъни и на тукашния отпадък? Нима един негов сподвижник, не се превъзнасяше, как имало 'българи' в управлението на Османската империя? И колко щастливи сме си живели. Па лошата Русия, ни поробила. :ph34r: Те за това, от както биха шута на Местан, разните грантаджии и миндили, реват по форуми и вестници.

Цитат

Защо неоосманската фабрика за фалшификати така усърдно лъска кървавия нимб на Османската империя?
Защо непрекъснато ни завръщат като безмозъчни овце в онова "златно време", когато 500 години сме добрували и благоденствали под смъртоносната сянка на падишаха, пък ние, понеже имаме митотворческо съзнание и зла памет, разправяме някакви измишльотини за някакви 5 века турско робство, клеветим Високата порта пред ЕС и НАТО и така застрашаваме европейското бъдеще на Турция?

Защо едни "просветени" български "интелектуалци", едни изнурени тинк-танкове, работещи на ишлеме към фабриката за измами, непрекъснато трябва да ни наливат в тъпите глави, че Османската империя е била "и наша империя, държава и на българите"; че Истанбул е бил "и наша столица"; че "българската идентичност е една от версиите на османската, както има и гръцка, албанска, турска, сръбска, арменска, еврейска и пр. нейни разновидности"; че ние сме само една османска версия, една османска разновидност; че ние сме "неразделна част от великото османско наследство"?

http://avtorski.pogled.info/article/70591/Tai-narechenata-Evropa-prodalzhenie

Какво се чудиш, че жалят за местан?  Вчера гледах Методи Андреев по бТВ и как се беше разфучал само! Всички национални предатели са се впрегнали да го реанимират, защото явно след САЩ се кланят и на Турция. Естествено накрая се оправдаха с Русия, но проблемът е, че Русия вече не е плашилото от преди няколко години. Путин промени всичко. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.