Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

преди 59 минути, Мойра написа:

Отговорни са от "Овергаз".

Ако оставят тези 200 000 домакинства на студено, лошо им се пише.

Знаят руснаците кога да взривят бомбата :) Малко преди да дойдат декемврийските сметки ,и сега това ... Боко май ще получи deja-vu от 2013-та .. 

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 213,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

преди 12 часа, Тøни написа:

Meстан е минало вече. И слава Богу, понеже мечтата на Миро за нещото, което дой дори нарече Новоосмания, няма да се осъществи. 

преди 11 часа, upili написа:

И само като допълнение към мераците за Новоосмания е, че 2 или 3 седмици след неговите изявления в България стана скандалче със турски дипломат точно по този повод. Човекът- истина и Родолюбец без нито една казана лъжа до сега. Жалък и тотално продажен индивид с претенции, но за съжаление без покритие и капчица съвест

Току по горе ти е отговорено , и както казах , кръв пикаете че вие сте зашитници на такива сепаратистки террористични простотии, а аз  съм ви опонент. :)

https://www.kaldata.com/forums/topic/224289-има-заплахи-за-сигурността-на-българия/?do=findComment&comment=3266569

https://www.kaldata.com/forums/topic/234127-всичко-за-кабинета-борисов-2/?do=findComment&comment=3267203

преди 9 часа, KiriL Cox написа:

Знаят руснаците кога да взривят бомбата :) Малко преди да дойдат декемврийските сметки ,и сега това ... Боко май ще получи deja-vu от 2013-та .. 

Ами малко пресилено били нещата.. спиране всъщност няма, но медийната "бомба" си е факт

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/63475-neri-terzieva-nyama-pismo-ot-gazeksport-ima-tablitza-na-dispecherskiya-tzentar-v-sofiya.html

т.е. аз не виждам нищо случайно в края на годината да има такива спекулации и атаки. Както случващото се в ДПС.

Ти цепиш територии от България и ги даваш на Турция - ние сме ти виновни. 

преди 2 минути, Тøни написа:

За това му плащат. :ph34r: Продажници като тоя, има. Те се показаха, като наскочиха да защитават Ердоган и Местан.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Не той е русофил и родолюбец. Само между другото подкрепя фашистите в Киев, Ергоган, умерените ИД и всичко що е на Сорос, САЩ и империята на злото. 

преди 1 минута, Тøни написа:

Не той е русофил и родолюбец. Само между другото подкрепя фашистите в Киев, Ергоган, умерените ИД и всичко що е на Сорос, САЩ и империята на злото. 

Само си представи, ако Места се беше скрил в руското посолство. Как тия отпадъци като мИнджев и тукашния, щяха да вият. Колко линка щеше да пусне, и колко активен ще бъде. Ама нали Места се скри,  в турското, а тия отпадъци любят Ердоган. Мълчи като бит п.... :ph34r: Дума не обелва, за мераците на Местан, да прокарва неоосманските мечти, защото и тоя форумен продажник, ги защитава.

преди 3 минути, Тøни написа:

Не аз драги, за 1001 път не аз, а вие сте привърженици на сепаратизъм и терор, а аз съм ви ОПОНЕНТ. Някои от вас сепаратистите дори почнаха да реват и милеят за турския език...

Знаеш ли значението на думата ОПОНЕНТ ?

:)

той е русофил и родолюбец.

Да, такъв съм. За разлика от сепаратисти терористи като вас.

Само между другото подкрепя фашистите в Киев, Ергоган, умерените ИД и всичко що е на Сорос, САЩ и империята на злото. 

Фашисти никога не съм подкрепял, сигурно се бъркаш с вашата поддръжка на руските фашистки международни сборища и паради, провеждани в С.Петербург и Москва ?

За Киев не съм чул за такива, нито да урпавляват такива.

За ИД пак си в грешка,Даже съм се чудил защо някои не я бомбардират.  За Сорос , САЩ пък идея си нямам кога съм ги защитавал :) Ако ти е проблем че "злия запад" има повече успехи в дадена област, и аз съм цитирал това, което цитиране естествено не ти харесва, извинявай , това не е мой проблем, а твой :)

преди 2 минути, ghostBG86 написа:

Мълчи като бит п.... :ph34r: Дума не обелва, за мераците на Местан, да прокарва неоосманските мечти, защото и тоя форумен продажник, ги защитава.

Я дай малко цитати кой прокарвал неоосмански мечти ? кой е като бит п... и кой е продажник ?

Защото е очевидно  че вашата сепаратистка групичка със лентички и символики на чужда държава, защитаваща  незконна агресия и тероризъм, прокарваща принципи на цепене на  новорусии, новоосмании,  та, тази групичка се разкъсвате каква линия да хванете - ердоганистчета с наМестан, или путинистчета със Сокола.

Сам себе си ли визираш , не те разбирам

Aз си мисля друго. Колко ли му е трудно да защитава такива долни каузи и как ли се измъчва вътрешно. Както и да е. Весело посрещане на новата година и нека бъдем добри, дори и към такива хора. 

преди 5 минути, Тøни написа:

Aз си мисля друго. Колко ли му е трудно да защитава такива долни каузи и как ли се измъчва вътрешно. Както и да е. Весело посрещане на новата година и нека бъдем добри, дори и към такива хора. 

Въобще не е трудно да се защитава истината, особенно когхато насреща ти са тотални дезинформационни лъжи, оборени като фейкове многократно.

Лесно е и да се спори със пристрастни субективни чуждопоклонници, сложили си новоимператори за аватари, разни пак чужди националистически лентички... и които и намек нямат за българщина.

Които бленуват за имперски ревизии на граници - било то новоруски имперски носталгии , или новоосмански такива - еднакви  са  ми  като българин.

Като казах българщина, също ми е много лесно ... защото идоли са ми българските възрожденци, и техните трудове и блянове.

Обратното не знам.. наистина е трудно да разбера хора, които наричат  това изброеното "долна кауза" ...

Kаква истина, бе? КОЙ измисли Новоосмания и кой предрече, че ще има нещо, което сега се случва, още преди няколко месеца? Аз или или ти? 

преди 26 минути, Тøни написа:

Изобщо не му е трудно. За да имаш вътрешни противоречия, трябва имаш морал и чест и достойнство. А такива като него, нямат. Най-малкото, нямаше да плюе върху паметта на всички загинали, за нашата свобода. Или с тъпа и долна манипулация, която пусна за Безсмъртния полк. С фалшивите снимки. Та изобщо не си мисли, че изпитва трудностти. Даже с кеф работи, за неоосманските мечти.

П.П Весело посрещане, на новата година.

преди 1 час, Тøни написа:

Kаква истина, бе? КОЙ измисли Новоосмания и кой предрече, че ще има нещо, което сега се случва, още преди няколко месеца? Аз или или ти? 

За пореден път ти казвам че абсолютно правилно си разбрал сравнението спрямо темата.Простотиите за цепене и ревизия на граници, за новорусии , новоосманни са ми едно и също. И за мен всеки който говори подобни призиви за сепаратизъм , за цепене на територии и ревизия на граници от 17-18 век, е антибългарин.

Сравнението ми е именно да покажа абсурдите които пропагандирате, и не се усещаш , че обиждайки и обвинявайки мен, ти обиждаш и псуваш себе си :) 

Благодаря че ме разбра правилно :)

Spoiler

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Или с тъпа и долна манипулация, която пусна за Безсмъртния полк. С фалшивите снимки.

Spoiler

Тоя па :):) само това ли се сети ? 

Пак бих повторил казаното за "безсмъртния полк" и че мястото на Пу не е там. Не знам какви фалшиви снимки визираш, снимките от нагласени транспаранти и захвърлени след парада, си бяха факт.

Затова и питах - кой захвърля след мероприятие портрета на баща си , дядо си ? ?

Това именно  е поругаване на паметта и честта на загиналите. И че се използва за нагласени митинги и пи-ар.

Но това е друга тема все пак, затова ще го сложа в спойлер

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

За пореден път ти казва, че ти изпреварваш събитията, което само потвърждава очевидното, че си платен турско-американски трол, който ни подготвя за най-лошото. 

Говориш за цепене на България и казваш, че си родолюбец. Измисляш нова държава на юг и казваш, че си голям българин. 

За пореден път оборваш  самия  себе си . Не го ли разбра ? Аз съм ОПОНЕНТ на сепаратизма и тероризма, и на такива антибългари като теб. И каквото зависи от мен, не бих допуснал такива  чуждопоклонници с рускофашистки императори за аватар , да си разпространяват антибългарската античовешка  пропаганда и рашизъм.

Дали ще си с руския фюрер на челото , или с турски император за аватар, за мен си ЕДНО И СЪЩО антибългарско "нещо" .

преди 32 минути, Тøни написа:

За пореден път ти казва, че ти изпреварваш събитията, което само потвърждава очевидното, че си платен турско-американски трол, който ни подготвя за най-лошото. 

Говориш за цепене на България и казваш, че си родолюбец. Измисляш нова държава на юг и казваш, че си голям българин. 

Те всички са такива, дето работят за НПО. Ако си спомняш, тоя същия грантаджия рева, че руската държава, награждава журналисти. За тяхната работа и особено в опасни места. А същия платен продажник, защитава когато чужда държава чрез НПО, дава пари на журналисти и медии в уж независима и суверенна България. И то за 'правилно' отразяване на платените от НПО новини. :ph34r:

А колкото до ердоганските им мечти, не само на мИнджев, но и на тукашния, мисля е ясно. Само трябва да се види, как реват за Местан. И дума не казват, защо се е скрил в турското посолство / и те го посещават сигурно/. Нито защо турски политици, ще се обаждат на министър-председателя на суверенна и независима България, да оказват натиск. Ама нали реват че сме били руска губерня? А се оказваме, туски виалет. Тогава, тия грантдажии, ще са щастливи.

Скоро мИнджев и тукашния отпадък, ще реват срещу православието и кирилицата. Че това било руска намеса и контрол. Може да се обазаложим. Само виж, оная дъртата нобелова лауреатка, какви ги пише. Тя и за това взе наградата де. Та и тоя тук, барабар с мама орлица, сълзи и сополи пускаха, за тая дърта баба.

преди 14 минути, ghostBG86 написа:

Те всички са такива, дето работят за НПО. Ако си спомняш, тоя същия грантаджия рева, че руската държава, награждава журналисти. За тяхната работа и особено в опасни места. А същия платен продажник, защитава когато чужда държава чрез НПО, дава пари на журналисти и медии в уж независима и суверенна България. И то за 'правилно' отразяване на платените от НПО новини. :ph34r:

А колкото до ердоганските им мечти, не само на мИнджев, но и на тукашния, мисля е ясно. Само трябва да се види, как реват за Местан. И дума не казват, защо се е скрил в турското посолство / и те го посещават сигурно/. Нито защо турски политици, ще се обаждат на министър-председателя на суверенна и независима България, да оказват натиск. Ама нали реват че сме били руска губерня? А се оказваме, туски виалет. Тогава, тия грантдажии, ще са щастливи.

Скоро мИнджев и тукашния отпадък, ще реват срещу православието и кирилицата. Че това било руска намеса и контрол. Може да се обазаложим. Само виж, оная дъртата нобелова лауреатка, какви ги пише. Тя и за това взе наградата де. Та и тоя тук, барабар с мама орлица, сълзи и сополи пускаха, за тая дърта баба.

Голямо въртене и сучене брей :):)

Кръв пикаете че съм почти единствения опонент на вашата антибългарската  чуждопоклонническа пропаганда.

Какви ли не спекулации извъртания на думи и обиди не чух за себе си ... ама една змия като е настъпана най много се гърчи :)

Цитат

Скоро мИнджев и тукашния отпадък, ще реват срещу православието и кирилицата. Че това било руска намеса и контрол. Може да се обазаложим.

Аз пък предполагам че следващата ви опорна точка ще е как православието и кирилицата са измислени от Пу :)

И ще си вЕрвате дори :)

Цитат

оная дъртата нобелова лауреатка, какви ги пише. Тя и за това взе наградата де. Та и тоя тук, барабар с мама орлица, сълзи и сополи пускаха, за тая дърта баба.

Отдавна ти отговорих  и на тази простотия. Но кои са някакви си там нобелови лауреати "дърти баби" ,  че имат наглостта да се мерят на  твоите лъжи...  :)

не се ли виждаш отстрани колко си забавен с ограничения си мироглед ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Кръв пикаете че съм почти единствения опонент на вашата антибългарската  чуждопоклонническа пропаганда.

Kaто наричаш Кърджали исконна турска земя? :D 

преди 11 минути, Тøни написа:

Kaто наричаш Кърджали исконна турска земя? :D 

Не. Коклото и да въртиш и сучиш, описвах твоята / ваша/ пропаганда И казах че аз не бих допуснал  това, и всякакви подобни ваши сепаратистки пропаганди.

И ще добавя отново - хора , които са поставили интересите на чужда държава , етнос  и т.н.. пред интересите на България, които  са заели тотално и категорично субективна  позиция ,които защитават сепаратизма и тероризма на една държава спрямо друга,  сте ми еднакво антибългари, и сте не само морално , но и за съд.

Много интересно, как описваш чужди неща, без да се съобразяваш с реалността и настроенията на другите. Аз мога ли да те опиша, като един терорист, фашист, ислямист и сепаратист, понеже плачеш за Ердоган, Местан, "умерената опозиция в Сирия'' , фашистите в Киев и си измисли Новоосмания? По твоята логика май така излиза.

Много интересно, как описваш чужди неща, без да се съобразяваш с реалността и настроенията на другите. Аз мога ли да те опиша, като един терорист, фашист, ислямист и сепаратист, понеже плачеш за Ердоган, Местан, "умерената опозиция в Сирия'' , фашистите в Киев и си измисли Новоосмания? По твоята логика май така излиза.

Недай да спориш, с тоя продажник. В момента, прави жалки опити, да извърти нещата. За да се измъкне и да се размие подкрепата му за Ердоган. Просто го игнорирай. Такива като него, винаги отиват на боклука на историята. Рано или късно.

Току що, Тøни написа:

Запълвам времето до довечера. Събираме се на семейна вечеря. :D

Ти си запъваш времете, ама оня заработва.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 3 минути, Тøни написа:

Разбира се, че Миро е антибългарин. Всеки който не вижда, че пътя на България е С Русия, е платен агент и не милее за България. Доказателства? Гледаме ги 26 години вече...

преди 15 минути, язе написа:

Всеки който не вижда, че пътя на България е С Русия, е платен агент и не милее за България.

:angry::giggle1::despicable-me-2-minion-3:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.