Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

Грантаджията, щял да бъде в АТО. :D Смях и грантаджииски полюции. Каква АТО, ще бъде бе продажник? Та такива като мИнджев и форумния отпадък, служат на ердоганските интереси. И ги прокарват, в България. :ph34r:

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 213,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

преди 1 час, glen написа:

Тролчо,моли се на Бога,понеже твърдиш че си кръстен никога да не ти се налага да бъдеш в българска ато,никога да не ти се налага да избиваш беззащитни жени,деца и възрастни хора,да разрушаваш домовете им вимето на престъпна кауза на твоите любимци ционисти-фашисти!

Да, там е работата че аз се моля, а вие симпатизирате на сепаратисти терористи които именно тероризират жени , деца , и заради които на Донбас е хуманитарна катастрофа.

Аз такива терористи като вас няма да оставя да си вилнеят. Това е повече от ясно.

преди 1 час, attj написа:

Трудна задача за Миро.  Нека той първо да пробва да забрани ползването на турски, руски или ромски езици в България.  Безпричинно сепаратизъм никъде не се проявява.   АТО в Украйна си е баш тероризъм срещу руснаци  и това тук само няколко наши съфорумци  още не са го осмислили.

Ето го още един сепаратист терорист цитиращ фейковата путинска пропаганда.

Никой не е забранявал никакъв език ! В Украйна имаше предложение официален да остане ЕДИНСТВЕНО  украинския, а не да се забранява руския !.

В което няма нищо лошо, както сега единствен официален в България е българският език !

Никой не ти е забранявал нито руски, нито турски , нито е морално и коректно да спекулираш с това !

Такива като теб искащи нов официален език /турски например/ , и по горния национален предател и сепаратист, проповядващ ЛЪЖИ , сте за съд .

преди 58 минути, ghostBG86 написа:

Грантаджията, щял да бъде в АТО. :D Смях и грантаджииски полюции. Каква АТО, ще бъде бе продажник? Та такива като мИнджев и форумния отпадък, служат на ердоганските интереси. И ги прокарват, в България. :ph34r:

Я пак прочети горното и кажи кой прокарва такива сепаратистки антибългарски пропаганди, и кой ви е опонент на тези простотии ??

• Автор
Цитат

Общо 109 чужди граждани бяха открити в района между селата Лесичово и Калугерово, съобщи ОДМВР – Пазарджик, предаде Нова телевизия.

Сигнал за група граждани, слизащи от камион, е получен днес около 11.00ч. на телефон 112 в Пазарджик. Незабавно към мястото са насочени екипи на участъка в село Лесичово, автопатрули и група "Миграция". Екипите са открили чуждите граждани в гориста местност между двете села.

Става дума нелегално пребиваващи на територията на страната ни, в това число мъже, жени и малки деца.

Органите на реда са открили и товарен автомобил с ремарке, управляван от 55-годишен македонски гражданин. С негова помощ бежанците са превозени до мястото, където са открити.

В момента се организират медицински прегледи за всички чужденци и настаняването им в Дом за временно настаняване на чужденци. Водачът на камиона е задържан за срок от 24 часа, а на мястото е извършен оглед. Работата по случая продължава.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5201463

Нали уж границите ни се пазели най-добре от всички останали европейски държави?!

Кой знае колко мигранти влизат безпрепятствено в България всеки ден...

Безобразие! :mad:

на 28.12.2015 г. at 16:40, atridi написа:

Доживях да видя как Сталин пише по форумите :D:D:D

Хехе... знам го от друг форум и мога да кажа, че е абсолютен пич, с много изтънчено чувство за хумор. :)

Потвърди ли се, тази информация, какво ще правят грантаджииските отпадъци мИнджев и тукашния? Дето с плюнки на уста, защитават Местан, от 'варварското' му изключване от партията. И както винаги, Русия им е виновна, на тия ердогански мекерета.

Цитат

Ислямистка Турция еднозначно застава зад Лютви Местан и освен логистично помага сериозно и финансово, за да държи в напрежение цели области от България, пише столичен седмичник. Първата цел на турските ислямисти е създаването на автономен вилает Кърджали, който да се отцепи от България, допълва изданието.

http://www.blitz.bg/news/article/383644

преди 2 минути, ghostBG86 написа:

Русия им е виновна, на тия ердогански мекерета.

Фалшива дилема

Или, как да накараме хората да си мислят, че трябва да изберат между само две неща, когато всъщност има и други. Особено ефективна тактика, ако (както в случая) едната от "само" двете алтернативи е силно неприемлива.

преди 17 минути, ghostBG86 написа:

Потвърди ли се, тази информация, какво ще правят грантаджииските отпадъци мИнджев и тукашния? Дето с плюнки на уста, защитават Местан, от 'варварското' му изключване от партията. И както винаги, Русия им е виновна, на тия ердогански мекерета.

http://www.blitz.bg/news/article/383644

Ами на тукашния повечето от нас помним, че пръв започна да говори за Кърджалийска република в една заключена тема, и след това започна да ни обвинява, че ние сме я искали :D Човека без нито една казана лъжа до сега :wink12: Драйфа ми се от такива индивиди.

преди 21 минути, flare написа:

Мда, надяват се разните промити евро-модерни 'умни и красиви', 'успели' и грантаджииски отпадъци, да бъдат привлечени, чрез омразата си към Русия. И да се забрави и размие, истинската цел. А мИнджев и сие отпадъци, ще работят за целите на Ердоган. Уж, в защита срещу Русия.

преди 56 минути, ghostBG86 написа:

Мда, надяват се разните промити евро-модерни 'умни и красиви', 'успели' и грантаджииски отпадъци, да бъдат привлечени, чрез омразата си към Русия. И да се забрави и размие, истинската цел. А мИнджев и сие отпадъци, ще работят за целите на Ердоган. Уж, в защита срещу Русия.

Всъщност, имах предвид, че изобщо не "трябва" да се избира между Русия и Турция както се опитват да ни набият всички "медии" с тоя смешен "раздор". (в едно изречение три думи в кавички - интересно) Както беше писал един известен човечец, аз не избирам нито Доган, нито Местан. Нито пък Русия или Турция. Има и други алтернативи.

Редактирано от flare (преглед на промените)

преди 1 час, flare написа:

Всъщност, имах предвид, че изобщо не "трябва" да се избира между Русия и Турция както се опитват да ни набият всички "медии" с тоя смешен "раздор". (в едно изречение три думи в кавички - интересно) Както беше писал един известен човечец, аз не избирам нито Доган, нито Местан. Нито пък Русия или Турция. Има и други алтернативи.

Напълно съм съгласен. Има държави които нямат проблеми да са приятели и с Русия и със САЩ и с ЕС и т.н. На нашите политици това, за жалост, не им се удава. А печеливши ще са всички.

Всички разследващи полицаи напуснаха гранична служба - Елхово

Цитат

Всички разследващи полицаи са напуснали гранична служба Елхово. ... Ситуацията е критична, тъй като в момента няма кой да нищи престъпленията, които се извършват през границата и най-вече каналджийството и контрабандата.

http://frognews.bg/news_104353/Turskite-slujbi-udriat-#KOI-pogvat-Bulgartabak-zaradi-kontrabandata-na-tsigari/

Цитат

Турските тайни служби удрят политико-олигархичния модел #КОЙ. Те погват „Булгартабак “ като основен контрабандист на цигари. Това научи Фрог нюз от източници в контраразузнаването. Причината са влошените взаимоотношения между България и Турция след неочаквания трус по върховете на ДПС.

Още през май т. г. авторитетният турски вестник ‘Миллиет ’  излезе с водеща публикация, че голяма част от контрабандните цигари в Турция са с произход България и са произведени от „Булгартабак “, считан за основен финансов донор  на модела КОЙ. Малко по-късно главният прокурор отиде  на визита и се срещна както с колегата си Мехмед  Акарджа , така и с турския президент  Реджеп  Ердоган .  Очаква се службите на южната ни съседка да разобличат основните играчи в бранша. Наскоро в медиите се появи информация, че до посолството на САЩ е изпратено писмо, в което се разкрива схемата „Булгартабак“ с участието на Делян Пеевски, Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Отделно от удара срещу мощната тютюнева фирма,  Турция обмисля да наложи серия от рестриктивни  мерки върху  българския бизнес, в случай, че антитурската  кампания продължи да се води със същите темпове и занапред. За това е предупредил и премиера  Ахмед  Давутоглу  при разговора си с Бойко Борисов преди ден, допълни още източникът ни. Първите, които ще усетят „затягането на коланите“ ще бъдат българските търговски и транспортни фирми.  Очаква се активизиране на разузнавателните служби както на Турция, така и на Русия, което  ще доведе до още по-голямо напрежение и нестабилност в страната, прогнозират анализатори.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нормална държава ли?Да се развива икономика ли?Докато се позволява на тези кожодери да си разиграват коня, нищо добро не чака тази държава!То бива наглост, ама чак пък толкоз ...нямат наяждане тези гниди!Разлика между влог и заем 10%!!!

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=190953

преди 10 часа, upili написа:

Ами на тукашния повечето от нас помним, че пръв започна да говори за Кърджалийска република в една заключена тема, и след това започна да ни обвинява, че ние сме я искали :D Човека без нито една казана лъжа до сега :wink12: Драйфа ми се от такива индивиди.

преди 10 часа, ghostBG86 написа:

Ако визираш "тукашния" -мен , Точно така - всеки път ще винапомням тезисравнения , когато пропагандирате тези анточовешки антибългарски антизаконни сепаратистки простотии.

защото спрямо темата - аз не искам сигурността на България да е застрашена от "вежлив турски аскер" , в необозначени зелени униформи , които "на доброволни начала с танковете си " и пълно бойно снаряжение, в състава на целите си роти , да подпомагат местните турски "опълченци за права и свободи" .  И за който аскер , Ердоган да каже ухилен  - ами не, няма труски войски в Кърджали, има хора, изпълняващи всякакви задачи, включително и във венната сфера" !

И не искам като вас цепене на държавата с измислена тотално фейкова пропаганда, както направиха в Крим, както правят и в Донбас путинските новофащисти.

За Ердоган и Турция съм си казал отдаааавна мнението , не знам защо вкарвате тотално обратни неща на което съм казал.

https://www.kaldata.com/forums/topic/224289-има-заплахи-за-сигурността-на-българия/?do=findComment&comment=3263913

Нещо пвоече - с вашите призиви както по горе един сепаратист антибългарин спомена за турския език никой да не го пипа... давайки за сравнение една доказана лъжа прокарвана в Украйна, та, такива като вас сте именно проводници на ердоганската политика у нас.

Откроява се от всичките ви проапгандни постове една точно пределена линия - вие сте част от борбата на протурските и пропутински сили в ДПС.

Във вас няма нито една дума в защита на българските интереси. - вие сте увлечени в линията Турция - Путин, и делите всичко според тази черта.

Изводите сами си ги правете какви сте. Аз съм си ги направил много отдавна, в момента просто се потвърждават за пореден път.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор
Цитат

„С политика Лютви Местан е свършено. Каква партия ще прави, като в парламента всички ще му викат „турското мекере да се маха оттук“. Никаква партия не може да създаде. Ще ме накарат в следващия парламент да се кандидатирам и аз, за да правя точно това, да му казвам всеки път: „Господине, тук не е място за турски шпиони. То за български няма място, та за турски ли? Гонят бившите агенти на Държавна сигурност, щото са били български, а турските ще правят партия! Айде, де!“ Тази емоционална реакция пред „Епицентър.бг“ е на проф. Божидар Димитров.

Цитат

Директорът на НИМ прогнозира, че турският посланик у нас Сюлейман Гьокче ще бъде отзован. „Сигурен съм, защото така се прави. Освен ако Анкара не прояви обичайната си в последните години не само спрямо нас наглост. В дипломатическата практика в такива случаи един провалил се човек най-често се оттегля под някакъв благовиден предтекст. Например – разболял се човекът, може да се лекува само в Анкара или Истанбул. И си тръгва“.

Проф. Божидар Димитров: С Местан е свършено! Да ходи да сади домати!

Да ама Турция застава зад Местан. Кво прайм ся?

Meстан е минало вече. И слава Богу, понеже мечтата на Миро за нещото, което дой дори нарече Новоосмания, няма да се осъществи. 

преди 7 минути, Тøни написа:

Meстан е минало вече. И слава Богу, понеже мечтата на Миро за нещото, което дой дори нарече Новоосмания, няма да се осъществи. 

Не мисля, че нещо се е променило. Ако Турция наистина има териториални претенции към България, никой и нищо няма да и попречи, да ги осъществи. Щатите ще се чешат по главите и ще викат- тва нас не ни засяга. Руснаците ще ни се хилят- на ви сега хибридна война... Единствената ни надежда е Русия, ама аз не виждам причина, да се застъпи за нас.

Никой няма да се застъпи, понеже за Русия сме предатели, а за САЩ сме роби. 

Най-интересното обаче е, че един тукашен индивид отдавна пише за неща, които получават гласност едва сега. Според мен определени групи хора са пуснати в мрежата, за да опипват почвата и да сондират общественото мнение. Понеже си сравнително нов тук, трябва да ти кажа, че Миро говори за отцепване на Кърджали още от миналата година. Дори го кръсти Новоосмания и каза, че Кърджали било исконна турска земя. Явно с такива доводи ще ни баламосват.

• Автор
Цитат

ДПС потвърдиха за първи път официално, че над активисти на партията е оказван натиск от турското дипломатическо представителство у нас. Именно пребиваването на Лютви Местан в турското посолство и дипломатическия натиск са "преляли чашата" и се стигнало до отстраняване на Местан от партията.

"Започна една преса и натиск, вкючително и заплахи върху наши активисти от Централния съвет, от парламентарната група, от местната власт, областни, общински председатели от служители на дипломатическото представителство на една друга държава в разрез и нарушение на всички стандарти за дипломатическа служба", заяви съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Той не конкретизира какви точно са били заплахите, но подчерта, че всеки един от активистите на ДПС роднини в Турция.

"Заем, че през последните десетилетия е имало изселвания в нашата родина. Основно Република Турция е приемала изселваните български мюсюлмани и ние сме признателни за това нещо", каза Карадайъ.

„В анализа на д-р Доган на 17 декември ясно се разбират глобалните процеси и каква е геополитическата обстановка. Станахме свидетели на една подмяна на посланията, която се свежда до избор Турция-Русия. Това е една манипулация, която не отговаря на истината, подмяна на основния смисъл на посланието. ДПС винаги ясно е съзнавало отговорностите, които носи към своите избиратели", допълни Карадайъ. Той и останалите двама съпредседатели на партията бяха категорични, че въпреки всичко ДПС е за продължаване на добрите отношения с Република Турция, както и ще продължи подкрепата на стремежа й за пълноправно членство в Европейския съюз на всички нива

"Категоричната позиция на ДПС е че няма да се отклони от своята идейна основа, която превърна Движението в устойчива трета политическа сила. Нашата убедена позиция е следването на евро-антлантическия път, спазване на правата и свободите на гражданите. Всеки опит за манипулация на посланията в речта на д-р Ахмед Доган е в разрез с истината. Ние не правим избор пред нито една държава. Имаме добри отношения с Турция, подкрепяме стремежа на съседката ни за влизане в ЕС, но искаме да отстояваме своя профил на българска партия, отстояваща интересите на българските граждани", заяви и съпредседателят на Движението Четин Казак.

ДПС потвърди за натиск от служители на дипломатическите представителства

преди 11 минути, Тøни написа:

Най-интересното обаче е, че един тукашен индивид отдавна пише за неща, които получават гласност едва сега. Според мен определени групи хора са пуснати в мрежата, за да опипват почвата и да сондират общественото мнение. Понеже си сравнително нов тук, трябва да ти кажа, че Миро говори за отцепване на Кърджали още от миналата година. Дори го кръсти Новоосмания и каза, че Кърджали било исконна турска земя. Явно с такива доводи ще ни баламосват.

И само като допълнение към мераците за Новоосмания е, че 2 или 3 седмици след неговите изявления в България стана скандалче със турски дипломат точно по този повод. Човекът- истина и Родолюбец без нито една казана лъжа до сега. Жалък и тотално продажен индивид с претенции, но за съжаление без покритие и капчица съвест

А грантаджиите като мИнджев и форумното ердоганско мекере, реват за Местан. Как брутално бил изгонен, от партията. И пак им се привижда, че сме били руска губерня. А техните розови мечти, са да станем турски виалет. За това им плащат, на такива продажници. :ph34r:

И оня привърженик на Ердоган, щял да участва в АТО. И уж да защитава България. Че това същество,  сега участва в АТО /Анадолска Терористична Организация/, аме не защитава България. А я предава.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 39 минути, Тøни написа:

Mиро го знам и от други форуми- тоя е абсолютен трол! Няма собствена мисъл. Не знам колко му плащат, но явно е добре, щом не се е отказал. Цар е да дава, некви гаражни блогове, като доказателство за твърденията си. Щом има линк, значи има доказателство... Смех. :)

Извънредно! Русия ни врътва кранчето! Борисов привика спешно енергийните шефове

инфо: блиц

вместо текста, цитирам коментар под новината:

Цитат

Пари от потребителите се събират! Държавата си взема ДДС то евентуално, но някой си е забравил, да плати на Доставчика на ГАЗ!

• Автор
преди 30 минути, gaffer написа:

Извънредно! Русия ни врътва кранчето! Борисов привика спешно енергийните шефове

инфо: блиц

вместо текста, цитирам коментар под новината:

Отговорни са от "Овергаз".

Ако оставят тези 200 000 домакинства на студено, лошо им се пише.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.