Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Мозък не приема. Не му трябва.  :D  За Бастион, какво ще кажеш?  :D  Тия на ученията сега в Черно море, ще са на памперси. Жалко за нашата фрегата Дръзки. Момчетата ме са виновни, че имаме пастирка за президент. А видя ли, командния център? Щото руснаците, нямали нищо. Сигурно, това са плакати там.  :D 

П.П. Ирония, за тези дето не знаят.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мдам, но комент просто...   визирам мирчата ...  за това докъде води промивката на мозъци, и липсата на такива като цяло.. във смисъл не физически, а мисловно...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Та, нали се чудехте, за какво им е Украйна и Крим, на САЩ? Който е гледал предаването, ще разбера за базата във Фиодосия. Какво са правили там? С договор с НАТО, за насочване на самолети. И за сухопътни операции. Чудно, коя е била целта? ;)

Мдам, но комент просто...   визирам мирчата ...  за това докъде води промивката на мозъци, и липсата на такива като цяло.. във смисъл не физически, а мисловно...

Ти що си мислиш,че е нова звезда а не е някой с два или три профила например? ;) 

Ти що си мислиш,че е нова звезда а не е някой с два или три профила например? ;)

И това се чудех. Като гледам 'доводите' си имат заподозрян. :D  Аз ги наричам 'звезди'. И после, модератори ми правят, забележки.

П.П То може да се разбере.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

отделно че вече кораба е бил паниран от включване на радарите на системата Бастион ( брегова охрана , системи със свръхзвукови ракети - 75 м/с скорост , и радиус 300 км )

Извинявай, ама ако я напъна моята кола, и тя ще може да постигне тази скорост :)

И не защото може да се движи със свръхзвукова такава.

Извинявай, ама ако я напъна моята кола, и тя ще може да постигне тази скорост :)

И не защото може да се движи със свръхзвукова такава.

Аа, да, мерси, виждам че съм пропуснал едната нула след 75 за ракетата Яхонт.... мдаам, случва се ... а сега как е твоята кола :D

Е, сега изоставам малко :)

Ама съм Стелт

Време за разпускане..

Путин не го мислете, минал е кръчмаря и му е показал какво пише в тефтера.

И онзи е пожълтял, позеленял, разтреперал и с тих глас е попитал - ще защитите ли мен и близките ми.

В тефтера е пишело къде, колко и на кого какви пари има :)

Пак добре, можеше да мине горския.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Не съм гледала филма, но смятам, че ненамесата на Янукович беше грешка. Ако беше реагирал своевременно, нямаше да стане трагедията в Одеса. Путин да спре с това притеснение и тези мисли кой какво мисли за него, и да вземе да започне да работи по действия срещу нацистите в Украйна, преди да са пострадали още невинни.

Да, можеше да стане война. И все пак по - добре война, отколкото светът да търпи гнета на САЩ.  Американците са толкова зле, че ще почнат да избиват невинни безпричинно. Усещам как се задава нещо ужасно, ако Путин не вземе мерки навреме.

Направо ми се иска да можех да му тропна с крак и да му кажа: "господин Путин, спасете света от нацизма и Америка, иначе той ще загине! Не позволявайте нацизма да се върне отново! Не допускайте пак да има геноцид! Не допускайте унищожението на цивилизацията!" :(

Направо ми се иска да можех да му тропна с крак и да му кажа: "господин Путин, спасете света от нацизма и Америка, иначе той ще загине! Не позволявайте нацизма да се върне отново! Не допускайте пак да има геноцид! Не допускайте унищожението на цивилизацията!" :(

Чудя се.. да се смея ли да плача ли :)

и да вземе да започне да работи по действия срещу нацистите в Украйна, преди да са пострадали още невинни.

Ами той действа, много отдавна.

И всъщност, изгледай  руското филмче за Крим.

Ще ти хареса как спец.службите ,военните и Путин си правят абсолютно каквото си искат в една чужда държава.

На теб ще ти хареса, но за по разумните, нека това е сигнал.

А нацистите не са в Украйна.

НА последните избори на "фашистката нацистка бандеровска хунта" :) тези зли укри бандеровци взеха.. оппааа.. 1.7 %.

/скоба - нашите крайни националисти например взеха колко - 5 и повече % , значи тука е 5 пъти по голяма фашистка хунта :) /

Та.. крайните правосеки в Украйна са с 1.7 % в украинската Рада.

Докато ще припомня, нацистките организации , от по либерални до по крайни , в РФ са 53 на брой.

:)

Чудя се.. да се смея ли да плача ли :)

Ами той действа, много отдавна.

И всъщност, изгледай  руското филмче за Крим.

Ще ти хареса как спец.службите ,военните и Путин си правят абсолютно каквото си искат в една чужда държава.

На теб ще ти хареса, но за по разумните, нека това е сигнал.

А нацистите не са в Украйна.

НА последните избори на "фашистката нацистка бандеровска хунта" :) тези зли укри бандеровци взеха.. оппааа.. 1.7 %.

/скоба - нашите крайни националисти например взеха колко - 5 и повече % , значи тука е 5 пъти по голяма фашистка хунта :) /

Та.. крайните правосеки в Украйна са с 1.7 % в украинската Рада.

Докато ще припомня, нацистките организации , от по либерални до по крайни , в РФ са 53 на брой.

:)

Те за това им викат рашисти, а на Путин - Путлер.

Работя и с руснаци и с украинци. Като си говорим за политика, украинците имат най различни виждания. Докато руснаците сякаш са под калъп. Хем интелигентни хора. Всички на едно мнение. Не е възможно това в една държава, ако там няма фашизъм и тотално промиване на мозъци.

Те за това им викат рашисти, а на Путин - Путлер.

....Не е възможно това в една държава, ако там няма фашизъм и тотално промиване на мозъци.....

Цитата е само за илюстрация на едностранно , ограничено мислене .....в случая е алюзия с неуместна аналогия !

(мога и анализ да предложа , за какъв идиотизъм става дума - точният израз на действителността не е обида , насочена специално към някого !)

Възможно е !

Човеците са готови да понесат тежести , ако съществува тенденцията нещата да станат по-добри...

Когато истината е вярна , без друго намира масова подкрепа .

Как се управлява държава като Русия , с нейните огромни размери , съвкупност от народи , духовности и култури , в условията на заобикалящата я среда (светът днес) ?

Лично моето мнение е - само с "демокрация" едва ли !

Ние дето сме една шепа народ сме се разгащили до без гащи , пък Русия...?

Щото то и "демокрация" е едно такова.....и за кого по-точно е "демокрация"?

`Ми за мен не е .....!   :)

Ето това е Путин - управлява Русия , 

И по всичко се вижда , че добре се справя :

https://www.youtube.com/watch?v=RJlBsL4PG2U

Други , по-свестни предложения има ли ?

Има и още много други клипове обясняващи действителността .

Вижте ги ! (добийте понятие за нещата)

Разберете ги ! (обмислете , разсъждавайки адекватно на фактите)

И тогава изказвайте обосновани изводи !

Аман от невежествени плампаници , граничещи с безумството ......!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Възможно е !

И по всичко се вижда , че добре се справя :

Аман от невежествени плампаници , граничещи с безумството ......!

1. Не е възможно.

2. Хитлер се е справял безкрайно по добре в икономически план. Иначе като промиване на мозъци е абсолютно същото.

3. Когато свършат аргументите, почват обидите.

За да си създаде представа за промиването на мозъци в Русия, човек трябва да общува с живеещи в Русия руснаци. Тези които живеят в България не са изобщо зомбирани, и са като нас.

Руските руснаци наричат нашите руснаци, и въобще руснаците, които работят в чужбина предатели.

И това са интелигентни хора, капитани. А си представям каква е истерията сред обикновените вонящи на водка и вкиснало мужици.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Спете спокойно, о вий разстревожени души. :D 

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2428909

Как се ръкуват преди да са се срещнали. Защо е необходимо да се показват стари снимки.

... А си представям каква е истерията сред обикновените вонящи на водка и вкиснало мужици....

(бел.а : другото съм го махнал защото не е нищо друго освен невежествена плямпаница , граничеща с безумие )

.А замислял ли си се , че е възможно по всичко да им приличаш ?.....

(

бел.а : другото съм го махнал защото не е нищо друго освен невежествена плямпаница , граничеща с безумие )

.А замислял ли си се , че е възможно по всичко да им приличаш ?.....

1. Обидите, чрез които постоянно се аргументираш, показват неувереност в собствените ораторски качества. Това за тези, които искат да научат нещо във философски план, от постовете ми във форума. Иначе в собствената си правота, вие вярващите в обективната истина сте винаги абсолютно уверени.

2. Виж първа точка.

3. Повече от всичко е ясно, че точно ти им приличаш. Всички помним, как когато обсъждахме средния път ти се подиграваше и го наричаше средния пръст. Сега се вижда резултата и безпомощността на твоя начин на мислене, и логическата безпътица, която на всички ни е омръзнало да проповядваш, като фанариотски владика, във всички религиозни теми.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Много интересно интервю, с аналитик от ЦРУ.

http://live.russia.tv/index/index/channel_id/3

......

Ще разкриеш ли най-после какво е за теб , какво разбираш ти , що е това обида ?

Евентуално да се коригирам .... :)

Защото за теб , изказаните верни истини са обида....до такъв извод стигам !

В този случай без "обида" , без различаване и сравнение е невъзможна смислена комуникация ......

П.П. А ! И за "Средния пръст" (защото е важна тема за това как и какво избираме)!

Макар множеството постове в които пиша що е това "Среден път" - ` ми ако изобщо нещо си прочел , нищо не си разбрал....!

Дори и вложената шега за очеизвадна илюстрация....едно е да ти посочат среден пръст (средната възможност , може и само показалец или кутре) , съвсем друго е да те фраснат с юмрук в зъбите (сбор от съвместими по между си възможности - пръстите на/и ръката взети заедно) ...... :)

Ще разкриеш ли най-после какво е за теб , какво разбираш ти , що е това обида ?

Евентуално да се коригирам .... :)

Защото за теб , изказаните верни истини са обида....до такъв извод стигам !

В този случай без "обида" , без различаване и сравнение е невъзможна смислена комуникация ......

Абе, тя вашата е ясна. Като ме псувате, трябва да ви се извинявам, че съм ви накарал да псувате. Псувай, като ти е кеф.

И все пак, за да не се откланяме от темата, не те ли притеснява факта, че Путлер има 86% подкрепа в Русия, същата, каквато е имал и съименникът му Хитлер в Германия преди войната ?

Спете спокойно, о вий разстревожени души. :D

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2428909

Греда, колега. На двадесети март ще е срещата.

Северният флот на РФ в пълна бойна готовност, покрай Кремъл пълзят танкове и друга бронетехника...

Какво става?

Има слухове за военен преврат в Русия.

Греда, колега. На двадесети март ще е срещата.

Северният флот на РФ в пълна бойна готовност, покрай Кремъл пълзят танкове и друга бронетехника...

Какво става?

Има слухове за военен преврат в Русия.

"Вставаааай страна огромная !!!"

Че той като умря Сталин, само три дена криха. Нещо много са се усъвършенствали в тайнопазенето путлеристите май.

Я ги покажи тези танкове? :D  Срещата е по план за днес, и не е отменена.

П.П Собсвени думи нямате ли, та все цитирате? Трогнат съм, ама не говори добре за цитиращият. ;)

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Срещата е по план за днес, и не е отменена.

Цитирам, когато отговарям и/или опровергавам твърдение на друг потребител.

вот тебя

хем е от "ваш" сайт ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.