Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

Ха, че кой си ти бе, че да държиш сметка на Путин къде е бил, я се скрий мишок.....

Толкова нерви, за един нормален и актуален въпрос. Като не знаеш, не казвай. Само че айде ако обичаш да спреш със селташките си обиди и квалификации към съфорумците.

Какво целите, да откажете хората да си казват мненията и да се интересуват ли ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 129,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Толкова нерви, за един нормален и актуален въпрос. Като не знаеш, не казвай. Само че айде ако обичаш да спреш съсъ селските си обиди и квалификации на съфорумците.

Въпроса е по скоро клюкарски, а квалификациите са си на място, селчок.... да си вреш носа в чуждите работи се  счита за невежливо дори в моето родно  село ( град от селски тип реално  ) 

Май слободията се счита за демокрация повече отколкото е необходимо.... но явно много важно за разни като теб.... 

Я виж това ...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Аз ви говоря, е война ще има, вие не вярвате. Въпроса е, какво да правим сега. Лично на мен ми се иска истинските българи да зарежем всичко и да опитаме да свалим продажното правителство, преди да сме станали пушечно месо и да са загинали невинни. лошото е, че хората имат страх от Борисов и жандармерията и нищо няма да направят от страх. :(

Предлагам всички истински българи да пишем до руския президент и да изразим писмено  подкрепата си за Русия и че сме против нашето правителство, САЩ и НАТО. Да кажем, че не искаме да сме пушечно месо и да сме използвани, че не подкрепяме фашистите и престъпниците и че тотално се разграничаваме  от нашето правителство и решенията, които взима  уж от наше име. Така поне можем да спасим България да бъде бойно поле, да бъдат бомбардирани градове и села, пълни с цивилни. Трябва също, съвсем сериозно да се подготвим за война - убежица, храна, пари, ценности...........

Дано пожарът в една църква в Москва да е случаен.......Дано не е провокация като пожара в райхстага, дето знаем кои наистина го подпалиха. :(

Дайте да не обръщаме внимание на троловете, ами да започнем да се подготвяме за войната, защото такава ще има, и тя няма да бъде обявена официално,  не си правете илюзии. Ще има внезапни удари. Затова се подгответе. Аз не знам как ще убедя моите близки да погледнат сериозно на ситуацията.......... Напоследък не мога да спя от страх, спя завита през глава, страхувам се от атомни бомби и техните гъби, боя се да не загубя зрението си при тази ярка светлина.  Все сънувам лагери и невинни избити хора......... :( :( :(

Ако "Цар Бомба4 беше пусната над Вашингтон, сега светът щеше да е друг. :( Много има да му благодарим на Хручшов - за това, че е подарил Крим без причина, че не е пуснал бомбата, където трябва.......... Аз не искам да живея под американски ботуш..........

В първия момент си мислех че иронизираш , но при теб нещата май са сериозни :)

Разбиваш ме , честно ! :)

А за Путин , не знам , но излезе една снимка , т.е. две снимки ,на която се среща , но със две различни вратовръзки.

Нова интрижка предполагам ? или наистина разхождат двойници  ?

Мен ми е все тая както казах :) но си е забавно

Въпроса е по скоро клюкарски, а квалификациите са си на място

Явно толкова разбираш и от политика и от демокрация.

Хайл Путлер е публична личност. Като не му харесва да изискваме да ни се отчита къде е бил и какво е правил, да не се е кандидатирал за президент.

Толкова нерви, за един нормален и актуален въпрос. Като не знаеш, не казвай. Само че айде ако обичаш да спреш със селташките си обиди и квалификации към съфорумците.

Зададен около 4 пъти от теб, няколко от повторенията след като вече ти беше отговорено.  Айде после не се пиши пропагандатор, който цели да вдига нервите на колегите, а не да води смислена дискусия.

Значи утре най после ще разберем.

Путин е жив. Вероятността за двойник оставам на компетенциите.

Явно толкова разбираш и от политика и от демокрация.

Хайл Путлер е публична личност. Като не му харесва да изискваме да ни се отчита къде е бил и какво е правил, да не се е кандидатирал за президент.

Хахах, едно е да снимаш политическа личност без разрешение, второ е да обсъждаш неговата публична дейност, но трето да обсъждаш неговия живот....

Та , питам те тебе специално селянино, какво те влече в слуховете които разпространяваш, и потдържаш всячески... да не споменавам злобарското ти самовлюбено някакво задоволство от случая....Сякаш си намерил 100 к долара накуп?? :D

Всяко нещо си има граници, дори слободията ...

https://www.youtube.com/watch?v=fSmMdNcAoD8

Честито на кримчани, и на РФ .... 

Синбад, не се хаби. Със стена, не се спори. По скоро, стената ще те разбере, от колкото няколко индивида тук. :D

Премиерът на Крим Сергей Аксьонов заяви, че полуостровът се е върнал в историческата си родина Русия и никога вече няма да бъде част от Украйна. Кримският лидер каза пред BBC, че връщането на Крим преди година в състава на Руската федерация е било демократичен акт.

http://www.blitz.bg/news/article/325222

Честито на кримчани и РФ. :)

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

.....................

Не знам за вас, но мен такъв патриотизъм ме кара да се чуствам неловко.. и същевременно издигнат....

Хахах, едно е да снимаш политическа личност без разрешение, второ е да обсъждаш неговата публична дейност, но трето да обсъждаш неговия живот....

Просто имам съзнание на свободен човек, а не на роб. И умея да мисля логически.

Всеки руски гражданин, като представител на руския народ, има право да изисква от своя слуга, Хайл Путлер, да му се отчита до секундата, но също и до копейката. Аз не съм виновен, че имат робско съзнание.

Просто имам съзнание на свободен човек, а не на роб. И умея да мисля логически.

Всеки руски гражданин, като представител на руския народ, има право да изисква от своя слуга, Хайл Путлер, да му се отчита до секундата, но също и до копейката. Аз не съм виновен, че имат робско съзнание.

Или по скоро услужливо задниколизаческо поведение..... и глупост да не виждаш реалността....  А Путин се отчита на руснаците, не на теб както си отбелязал, така че твоите инсинуации са доста под въпрос в чия услуга са.... всъщност то е ясно в чия услуга са, въпроса е защо, и за какво ..... комплекси, тъпотия, или просто  меркантилност....

Как стана така, питам аз, че най богатата на ресурси страна в света, изпадна в неловка финансова ситуация. Защо руските граждани не се осмеляват да зададат на Хайл Путлер един толкова прост въпрос ?

Или може би не ги интересува финансовото им състояние. От друга страна пък, като не ги интересува финансовото им състояние, тогава що бягат в Америка, или в Англия, за по добро финансово състояние.

Или по скоро услужливо задниколизаческо поведение

Говориш за себе си. Аз гордо плюя Путлер. Ти го хвалиш. Или и това ще отречеш ???

Как стана така, питам аз, че най богатата на ресурси страна в света, изпадна в неловка финансова ситуация. Защо руските граждани не се осмеляват да зададат на Хайл Путлер един толкова прост въпрос ?

Или може би не ги интересува финансовото им състояние. От друга страна пък, като не ги интересува финансовото им състояние, тогава що бягат в Америка, или в Англия, за по добро финансово състояние.

Я да видим, кой реално е виновен сега за това икономичесо състояние първо, кой с неговите санкции и так дале действия.... а уж пропагандира свободна търговия...

Второ, колко руснаци бягат в така наречения запад , я да видим статистика .. и колко отиват в русия всъщност.... дали баланса е плюс или на минус....а също и причините реално за емиграцииите ... или имиграцииите....

А да, за финансовото положение, какво е то реално в случая.... и дали то е достатъчно за хората, или не.. и кой преценя това ... някой си отвън, или хората вътре .... мдам.... 

А както казах, твоето мнение е на хуй на руснаците ... както и твоята личност....смешнико..

П.С И да, аз го хваля и харесвам Путин, а ти може да се захапеш за г*за от яд по този случай :D ... само не пускай отровата че ще се гътнеш преждевременно .. и стига си завиждал за ресурсите смотаняко, като твоите любими хамериканоси... заслужили са си ги, с кръв , с пот, и страдание, както и смелост, саможертва... а ти си заслужил да си роб на запада в момента това е, нещастен комплексиран ........и какво ще правя  с ресурсите   е тяхна работа, не твоя, или на ФАЩ......компренде Бай Ганьо

Я да видим, кой реално е виновен сега за това икономичесо състояние първо, кой с неговите санкции и так дале действия.... а уж пропагандира свободна търговия...

Второ, колко руснаци бягат в така наречения запад , я да видим статистика .. и колко отиват в русия всъщност.... дали баланса е плюс или на минус....а също и причините реално за емиграцииите ... или имиграцииите....

А да, за финансовото положение, какво е то реално в случая.... и дали то е достатъчно за хората, или не.. и кой преценя това ... някой си отвън, или хората вътре .... мдам....

Тогава защо обиждаш всеки, който се интересува. Имам право да задавам каквито си въпроси искам, свързани с темата. Както и да пиша по темата, каквото си мисля, че е правилно, и не си ти този, и никой няма право да ме обижда нагло и свински, заради някакъв азиатски диктатор.

Това тук е български форум, под българска юрисдикция. България е свободна страна, не съм съгласен разни путлеристи да си развяват байрака из българските медии и да съдят българите, кой е предател и кой не и кой си знае историята и кой не.

Като не ви харесваме българите, щото сме били предатели според вас, що щете в България, А ???

Аре ал палто и гит у Путлерландия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тогава защо обиждаш всеки, който се интересува. Имам право да задавам каквито си въпроси искам, свързани с темата. Както и да пиша по темата, каквото си мисля, че е правилно, и не си ти този, и никой няма право да ме обижда нагло и свински, заради някакъв азиатски диктатор.

Това тук е български форум, под българска юрисдикция. България е свободна страна, не съм съгласен разни путлеристи да си развяват байрака из българските медии и да съдят българите, кой е предател и кой не и кой си знае историята и кой не.

Като не ви харесваме българите, щото сме били предатели според вас, що щете в България, А ???

Хахха, а сега се мъчиш и на мен наклон да даваш а... ще ида ако поискам, не е проблем, но на пук на такива като теб, ще правя каквото смятам за правилно ;)  А байрака ще си го развявам спокойно, за ужас на такива като теб.... ако имаш проблеми с мен, ела ми ги кажи в лицето, смотаняко :D  А за Бг, ще има да поспорим, кой кум, кой сват, и на кой коя част, ако си ербап да изравяш томахавки, нямаш проблеми, винаги готов ;)  И в настроение да ритам задници като твои ... :D

Ако го нямаше този „Боинг”, трябваше да бъде измислен. Когато една война не върви според плановете на тия, които я финансират, легитимират и рекламират като световно благо в името на човечеството, идва ред: а) на провокациите – колкото по-кървави и чудовищни, толкова по-добре; б) на фалшификациите – колкото по-очевидни и прозрачни, толкова по-добре, и в) на манипулациите – колкото по-откровени и еднозначни, толкова по-добре.

Войната на САЩ (чрез Украйна и за нейна сметка) срещу Русия (и Европа - за наша сметка) - тази война зацикли. На САЩ и на тяхната подопечна хунта в Киев отчаяно им трябваше повратна точка, tipping point. Трябваше им провокация, която да потресе света от ужас и да го разтърси от гняв.

И провокацията падна от небето във вид на 298 загинали. САЩ и Киев посрещна гибелта на тези невинни хора като дар от Господа, като манна небесна. Забелязахте ли дивия възторг на САЩ и Киев, едва прикрит зад гримасата на неутешима скръб? Доловихте ли радостните трели в осъдителните гласове на Кери и Маккейн, на Яценюк и Порошенко? Видяхте ли тържествуващите пози на тези треторазрядни Фортинбрансовци, разположени свойски сред зловещия интериор от трупове? Чухте ли, най-сетне, победния фалцет на нашенските патологични русофоби, които насън взривяват паметника на Съветската армия, а наяве бленуват пълното разорение и разчленяване на Русия?

Отново е права. Както винаги, точни анализи и коментари.

Хахха, а сега се мъчиш и на мен наклон да даваш а... ще ида ако поискам, не е проблем, но на пук на такива като теб, ще правя каквото смятам за правилно ;)  А байрака ще си го развявам спокойно, за ужас на такива като теб.... ако имаш проблеми с мен, ела ми ги кажи в лицето, смотаняко :D  А за Бг, ще има да поспорим, кой кум, кой сват, и на кой коя част, ако си ербап да изравяш томахавки, нямаш проблеми, винаги готов ;)  И в настроение да ритам задници като твои ... :D

В български форум обиждаш нагло българските граждани в името на чужд диктатор.

И понеже България е свободна страна ти се позволява да правиш това.

А пробвай в путлеристка Русия да се отнесеш невежливо към хайл Путлер ???

Надявам се всички сънародници навреме да осъзнаят простата истина, че повече миризливия казашки ботуш, на родна българска земя не трябва в никакъв случай да стъпва.

Момченце, ставаш все по-нагъл и смешен.

След като претендираш за "някаква" интелигентност, забрави каруцарския си език и се отнасяй към имената на всички обсъждани политици както е прието по света (г-н Путин, г-жа Меркел, и т.н.)

След като смяташ, че г-н Путин трябва да ти се отчита, искал ли си това от управляващите в момента в България?

В български форум обиждаш нагло българските граждани в името на чужд диктатор.

И понеже България е свободна страна ти се позволява да правиш това.

А пробвай в путлеристка Русия да се отнесеш невежливо към хайл Путлер ???

Надявам се всички сънародници навреме да осъзнаят простата истина, че повече миризливия казашки ботуш, на родна българска земя не трябва в никакъв случай да стъпва.

Идиотите си ги обиждам във всеки форум, проблеми??

Или ти понеже считаш че слободията ти позволява да говориш тъпотии , то обидите към такива изказвания и преценки на личността ти са неудачни? странно.... Аз не се обиждам ако си забелязал, дори го приемам с чувство за хумор, дори когато велики фрутовци се вкючават.. само дето те за разлика от теб не говорят чак такива тъпотиии.... Така че личностните отношения са на база преценка, а не на база закон някакъв.... неписания закон единствено гласи, на вски според заслугите... така че бегай пак в лево с твоите претенции ....

А в Русия се отнасят невежливо към Путин, споко .... дори лъжливи кучи синове като теб, само че от руска страна.... та селянино, моя съвет, бягай се крий с твоите глупости, ако не искаш хората да те подиграват, или осмиват... което е най демократиното нещо на света :D

Момченце, ставаш все по-нагъл и смешен.

След като претендираш за "някаква" интелигентност, забрави каруцарския си език и се отнасяй към имената на всички обсъждани политици както е прието по света (г-н Путин, г-жа Меркел, и т.н.)

След като смяташ, че г-н Путин трябва да ти се отчита, искал ли си това от управляващите в момента в България?

Нямаш право да ме наричаш момченце, това да ти е за последен път.

Не живеем в държавата на Хайл Путлер, това ясно ли ви е ???

Тук е България, а не Задунайская Путлерландия, за да си позволявате публично да обиждате мен и съфорумците. Спазвайте правилата ако обичате.

На Хайл Путлер му викам Хайл Путлер, защото е Хайл Путлер, ясно ли ти е.

Тук е България, а не Задунайская Путлерландия, за да си позволявате публично да обиждате мен и съфорумците. Спазвайте правилата ако обичате.

Викай на Путин както щеш, това е твое право, както и мое да те смятам че си идиот :D .. да виждаш някакви разлики??

А дали преценките ти са реални, е пак хората решават,а не ти... както и моите ... Руснаците не считат Путин за Путлер, докато хамериканците считат Обонго за Обонго ..... да виждаш разликата, едва ли, в твоите очи виждам единствено комплекси и глупост, които ми дават и право да  съдя за теб като идиот... психология, какво да се прави.... 

П.С А правилата, ах тези правила , мдаам.... удобно място за криене на такива като теб.... които иначе с нищо друго не могат да блеснат... Знаеш ли че закона е точно закон защото защитава слабите примерно... но се случва така че защитава в случая и идиотизма, под предлог че са слаби?? Което е в пълен разрез с духа на същия този закон разбира се... но някои твърдят че това е правилно...тоест злоупотребяват със закона.... та кое е правилно според закона, дали духа с който първоначално е въведен, или измислиците премислици впоследствие на разни които го  интерпретират... слаожно е да се каже  реално, всеки случай е индивидуален....

Та аз съм за закона, в духа който той влага в оригинал, а не в интерпретациите на разни други, на които им е изгоден...

Хайл Путлер, новият израз, спуснат от господарите. Не е измислен тук. Няма необходимия капацитет. :D :D

Киев, отново не спазва договореното в Минск. Чудно защо ли? Няма закон, за статута на Донбас. А трябваше да го приемат, преди няколко дни.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2430292

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Идиотите си ги обиждам във всеки форум, проблеми??

Или ти понеже считаш че слободията ти позволява да говориш тъпотии , то обидите към такива изказвания и преценки на личността ти са неудачни? странно.... Аз не се обиждам ако си забелязал, дори го приемам с чувство за хумор, дори когато велики фрутовци се вкючават.. само дето те за разлика от теб не говорят чак такива тъпотиии.... Така че личностните отношения са на база преценка, а не на база закон някакъв.... неписания закон единствено гласи, на вски според заслугите... така че бегай пак в лево с твоите претенции ....

А в Русия се отнасят невежливо към Путин, споко .... дори лъжливи кучи синове като теб, само че от руска страна.... та селянино, моя съвет, бягай се крий с твоите глупости, ако не искаш хората да те подиграват, или осмиват... което е най демократиното нещо на света :D

Не си наясно. Аз съм също такъв участник във форума, както и ти. Грубите изрази и обидите са забранени от правилата.

А това, че си позволявате да нарушавате правилата показва, че си мислите, че в българия, руските марионетки все още здраво държат властта.

Ами досега я държаха. Вече не я държат. Не се надявайте, на това, че в ГЕРБ има кадри на ОНАЯ партия. Край, вече сме не само де юре, но и де факто в правилната геополитическа зона и "миризливият казашки ботуш" вече е само лош спомен.

Викай на Путин както щеш, това е твое право, както и мое да те смятам че си идиот :D .. да виждаш някакви разлики??

А дали преценките ти са реални, е пак хората решават,а не ти... както и моите ... Руснаците не считата Путин за Путлер, докато хамериканците считат Обонго за Обонго ..... да виждаш разликата, едва ли, в твоите очи виждам единствено комплекси и глупост, които ми дават и право да те съдя за теб като идиот... психология, какво да се прави....

В Англия на лошото възпитание, откога му казвате психология ?

Господин нацист! Не ти ща нацистките поздрави. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.