Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Преди години и ние гледахме два лакоми охлюва вкъщи, но аз реших, че ще им е по-добре да са на свобода. :)

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

..............

Ама, че проклето гледа този красавец. Да не сте го ядосали нещо ?

• 4 месеца по-късно...

Домашния любимец на нашия вход:вече се качва до 5-я етаж, хапва си, пийва си водица и пак из парковете...А, отвреме навреме заработва и някой лев в гаража, че който не работи, не бива да яде - хихихиххх....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Преди 2 години имах немска овчарка на име Джесика обаче умря и сега си имам костенурка на име Попи :)

Лично в къщи нямам нищо,но на село имам куче и две котки.Един приятел съжителстваше месец-два с една муха :wink12:

.Един приятел съжителстваше месец-два с една муха :wink12:

Мухата Цеци ? ;) ;) :D

Ето и моя заек,но тук е като малко по-малък:

http://imageshack.us...9495268510.jpg/

http://imageshack.us...7586862710.jpg/

А този е на приятелката ми /също когато беше по-малък/ :

http://imageshack.us...7497075410.jpg/ Тук му е най-добре . :P

Моят обича да гризе кабели,наскоро се върнах се от работа,а то беше разбило клетката и наръфало кабелите на телевизора и кабелната ама беше се постарало доста....... :D

А пък това е кучето което в момента е в къщата на родителите ми :

http://imageshack.us/f/28/sam2439.jpg/ Снимката е от преди една година,сега е увеличило теглото си,ама то след като похапва обилно.Две пици и половина ги умита без проблем.... :D

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Ето и моя заек,но тук е като малко по-малък:

http://imageshack.us...9495268510.jpg/

Моят обича да гризе кабели,наскоро се върнах се от работа,а то беше разбило клетката и наръфало кабелите на телевизора и кабелната ама беше се постарало доста....... :D

А пък това е кучето което в момента е в къщата на родителите ми :

http://imageshack.us/f/28/sam2439.jpg/ Снимката е от преди една година,сега е увеличило теглото си,ама то след като похапва обилно.Две пици и половина ги умита без проблем.... :D

Значи си възпитал заек-разбойник :D

И зайчетата и кучето са много сладки! :)

Аз си имам каракачанка, още е на 3 месеца, казва се Майк и е много пухкав и игрив

имам и един ротвайлер, на 1 година и се казва Тара (sun)

• 2 месеца по-късно...

Аз имам кавказка овчарка казва се Мело :)) и е на 3 месеца вече много е сладкаа и много обича да играе :))

Аз имам най страхливото куче на света- всеки път когато почне да гърми и святка то изпада в неистов страх и се крие където намери и не излиза от там докато не се оправи времето!

Но аз си го обичам много а и то мен надявам се - все пак кой го храни!!!

кучето не е виновно , че го го е страх от гръмотевиците , просто при такива обстоятелства трябва да го приласкаскаеш за да не се страхува от гръмотевиците-трябва постоянство

Ние, казвам семейството имаме две кучета немско овчарско куче с име Рекси който ни е т.н. дворно куче и домашно или вътрешно(демек стайно) кръстоска между булонка и пудел нашата любимка Джени. И другите домашни любимци са четири котки Зизу, Роши(щото е много рошав), Джери и най новата Мъри.- К во да ви кажа за тях, те са превъзходни и са членове на нашето семейство-повече няма да ги хваля.

кучето не е виновно , че го го е страх от гръмотевиците , просто при такива обстоятелства трябва да го приласкаскаеш за да не се страхува от гръмотевиците-трябва постоянство

и котките и тях ги е страх

и грешиш като казваш да ги приласкаеш -

това им е в природата на животните

Аз отглеждам котарак-канибал. Преди две седмици домъкна пред вратата вместо поредния плъх заден крак, черва и половин глава от друга котка. Оттогава е в немилост и на обща храна - т.е. вегетарианска. Котките са мерзки гадинки. :ph34r:

Аз имам 2 костенурки нинджи - знаят много захапващи хватки :)

Очаквай жестоко отмъщение :) Пази си обувките и джобовете на връхните дрехи :ph34r:

Извън зверските си занимания Васката е добряк. И ако изобщо успее да се вмъкне вътре, предпочита да маркира не точно моите обувки :) , кой знае защо.

А за вегетарианската храна се пошегувах, да не съм джайна да му давам ечемичена каша.

Ето го и хладнокръвният "убиец" - албумът е Public и трябва да може да го виждат всички :) Надявам се да предизвика усмивка у вас така както в мен :biggrin:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.461273973887908.124601.100000159297224&type=3

• 2 месеца по-късно...

Значи от 6 месеца някъде имам аквариум със около 20-30 рибки (мисля че декоративни се водят), отглеждат се много лесно и са прекрасна гледка!

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Имам прекрасен йоркширски териер, който раздава толкова много любов :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.