Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Като ви гледам.... няколко са привикани по тролска линия, няколко изгонени и наритани от други форуми , няколко идеалисти, няколко комунисти , и няколко присламчили се към тези групи ... :):)

Вие благодарение на работата си сте доста запознат какво става по всички форуми и как са политическите настроения.
Явно са ви заприходили там къде има най много нужда от пропаганда и потребителите трудно поддават на евтини манипулации.
Днес до колко часа ще сте в апаратната ? Няма ли Георги в екипа ви да попразнувате и вие ?

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

"Вие" ? :)

" Явно са ви заприходили там къде има най много нужда от пропаганда и потребителите трудно поддават на евтини манипулации."

Това за тук ли говориш ? ми тука нито има заприходени, нито е популярен форум, освен че именно тук сте сравнително много поддаващи се на евтини манипулации и пропаганда, които и дете може да обори.:)

преди 4 минути, miro20 написа:

Това за тук ли говориш ? ми тука нито има заприходени, нито е популярен форум

За тука говоря. Правилно предположихте.
То щом тука не е популярен и сте активен 24/7 мога да си представя какво правите в "популярните". Бихте ли ни подсказали някои други по популярни български форуми ?
Между другото на вас само политиката ли ви е "силна" страна понеже тука има и други раздели освен политика? И може би сте единствения пишещ който не се интересува от никой друг раздел освен политиката. Много тясно профилирана личност ще се окажете.

преди 25 минути, BMW Маниак написа:

Вие благодарение на работата си сте доста запознат какво става по всички форуми и как са политическите настроения.
Явно са ви заприходили там къде има най много нужда от пропаганда и потребителите трудно поддават на евтини манипулации.
Днес до колко часа ще сте в апаратната ? Няма ли Георги в екипа ви да попразнувате и вие ?

Той се казва Георги с агентурно име Миро20 (от 20–годишен е в службите):D

преди 15 часа, miro20 написа:

Май никой не забеляза от новините че сега бунтовниците водят офанзива срещу ИД ?

А дали за това не е "виновна" Русия?Преди си бяха дружки, а сега се бият едни срещу други.:whist:

Или не ти стига пипето за да направиш тези връзки?

преди 1 час, M.Николов написа:

А дали за това не е "виновна" Русия?Преди си бяха дружки, а сега се бият едни срещу други.:whist:

Или не ти стига пипето за да направиш тези връзки?

Да, очевидно нещо не ми достига... от кога РФ е била дружки с опозиционни групировки ?

теб не ти ли достига "пипето" да осъзнаеш че  срещу ИД се бият и други групировки ??

Ах да... по  е лесно асадовскорашистката  черно-бяла идеология - добрите са Асад, лошите - всички останали, които са наричани разбира се вкупом "терористи".

Съветвам ви да не обръщате внимание на тролоидиота миро20 - всеки отговор към него е масло в огъня, а това му е целта. Никога не ще го убедите в нещо, просто защото опорките му са съвсем различни. Той и това цели - провокация, за да има повод да пише тролски глупости, а по този начин се заформя един бездънен спор.

Аз съм сигурен, че тролоидиота не прави разлика между Букамал, Хасака и Латакия, но се изказва доста вездесъщо за Сирия. Бунтовниците водели битка срещу ИД. Къде бе, тролоинфантил?

Предстоящата офанзива в сирийската пустиня към Дейр Еззор щяла да носи името „Лавандула“. (Lavender). В Палмира продължават да се струпват най-боеспособните части на сирийската армия - Tiger Forces, Desert Hawks, Републиканската гвардия, 5 корпус заедно с ISIS hunter-ите. Ако всичко е наред и мингяните на миро20 си траят в дивашките зелени бунтовнически бустани, офанзивата ще започне. Но както знаем демократичната групировка Ал Кайда използва всяко примирие за да попълни редиците и да се превъоражи. От 2016 г. всички примирия завършиха с неуспех именно заради немирните инфантилски мингялски кратуни - то не бяха зулуми около Алепо, то не беше Хомс, то не беше Хама.

В по-мащабен план слуховете са за операция по затварянето на сирийско-иракската граница, така че да не може миндилите свободно да се придвижват.

Малко ще им е трудно, защото южните мингяни, подкрепяни от САЩ и Йордания са окупирали значителна част от южната граница (КПП Танф например е под техен контрол).

Карта на обстановката в Източен Хомс и вероятните посоки на настъпление. Помпена станция Т3 е от жизненоважно значение за успешна офанзива. Там се намира и изоставено летище, което може да бъде използвано. Миналата година по това време сирийската армия за кратко успя да го вземе, но се изтегли.

Другото важно градче е Сукна - единствения по-голям населен пункт по пътя към Дейр Еззор.

C_Klh8mWsAEcI0S.jpg

Редактирано от Phused (преглед на промените)

преди 49 минути, Phused написа:

Съветвам ви да не обръщате внимание на тролоидиота миро20 - всеки отговор към него е масло в огъня, а това му е целта. Никога не ще го убедите в нещо, просто защото опорките му са съвсем различни. Той и това цели - провокация, за да има повод да пише тролски глупости, а по този начин се заформя един бездънен спор.

Аз съм сигурен, че тролоидиота не прави разлика между Букамал, Хасака и Латакия, но се изказва доста вездесъщо за Сирия. Бунтовниците водели битка срещу ИД. Къде бе, тролоинфантил?

"  .......Тежки боеве са избухнали между бунтовници и джихадисти на изток от столицата Дамаск. При сблъсъците са загинали най-малко 156 бойци, 67 от които от "Джаиш ал Ислам", и 13 цивилни, включително две деца. "

В твоите рашисткоасадовски медии дето копипестваш май не ги пише тези неща ? :)

Гаменския ти език и липса на елементарна култура, разбра се, няма да коментирам :)

То прекрасно си личи кой провокира, кой обижда, кой троли за да съсипе дискусията и темите.

преди 13 минути, miro20 написа:

"  .......Тежки боеве са избухнали между бунтовници и джихадисти на изток от столицата Дамаск. При сблъсъците са загинали най-малко 156 бойци, 67 от които от "Джаиш ал Ислам", и 13 цивилни, включително две деца. "

В твоите рашисткоасадовски медии дето копипестваш май не ги пише тези неща ? :)

Абе идиот. Боят за който говориш е в източна Гута и се води между „Джаиш Ал Ислам“ и „Хаят Тахрир ал Шам“. И едните и другите са част от умерената опозиция. Ненормалник. http://www.aljazeera.com/news/2017/05/infighting-syria-ghouta-leaves-100-killed-170501065905888.html

Никъв ИДИЛ няма в боя. Инфантилотрол. Има битка между два клана на любимата ти опозиция. Ясно ли ти е? Щом и прохалифатската Ал Джазира ти го казва, какво повече?

Ето ти и от Ройтерс. Това ли са ти рашисткоасадските медии бе, трола?

Пиша ти го с главни букви, за да ме разбереш.

БИТКАТА ЗА КОЯТО ГОВОРИШ СЕ ВОДИ ОТ ДВЕ БУНТОВНИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СИРИЙСКАТА „ОПОЗИЦИЯ“. СВЕТОВНИТЕ ЗАПАДНИ, ПОДЧЕРТАВАМ ЗА-ПА-Д-НИ МЕДИИ ГО ПОТВЪРЖДАВАТ. НИКЪДЕ В БИТКИТЕ НЕ УЧАСТВА ИДИЛ, ПРОСТО ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ПРИСЪСТВИЕ В ИЗТОЧНА ГУТА.

С ТОЗИ СИ ПОСТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ СИ ТРОЛ И ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЕШ КОЙ С КОГО СЕ БИЕ В СИРИЯ. И ДОКАЗА, ЧЕ ТОВА ТВОЕ НЕЗНАНИЕ ОБЕЗМИСЛЯ ДОСТОВЕРНОСТТА НА ВСИЧКИТЕ ТИ ПОСТОВЕ. КЛАСИЧЕСКИ ТРОЛ.

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-damascus-idUSKBN17V0DJ

Ето още очеизвадни факти, които те уличават в лъжа.

59glju4.png

КЪДЕ СА ИДИЛ?

https://en.wikipedia.org/wiki/East_Ghouta_inter-rebel_conflict_(April–May_2017)

Ако продължаваш да насаждаш фалшиви новини, ще те докладвам за проислямска и прохалифатска пропаганда!

Редактирано от Phused (преглед на промените)

Гамена очевидно не гледа и чете тв Европа :

http://www.tvevropa.com/bg/news/world/view/123587

:)

Как си обясняваш и това което ТИ сам цитираш :

Цитат

Jaish al-Islam wants to eject all former al-Nusra Front fighters from Eastern Ghouta.

Ал Нусра какви бяха ? :) 

Не са ли клон на Ал Кайда ?

Тогава за какво беше цялата ти гаменска червеноуголемена повръщаница на предната страница ?

преди 19 минути, Phused написа:

ДОКАЗА, ЧЕ ТОВА ТВОЕ НЕЗНАНИЕ ОБЕЗМИСЛЯ ДОСТОВЕРНОСТТА НА ВСИЧКИТЕ ТИ ПОСТОВЕ. КЛАСИЧЕСКИ ТРОЛ.

Изцяло важи за теб обаче  :)

преди 19 часа, miro20 написа:

Айде бе не може ??? :):):)

Като ви гледам.... няколко са привикани по тролска линия, няколко изгонени и наритани от други форуми , няколко идеалисти, няколко комунисти , и няколко присламчили се към тези групи ... :):)

Те ви електората тук . :)

:offtopic_s:

Така като чета и гледам,ще ти трябват сериозни доказателства за да излезеш "сух" от твърденията си!!!Ако успееш да докажеш,че някои,тук е това ,което твърдиш(а не провокиран от простотията ти ) лично ще те препоръчам за модератор!!!..и се надявам да не прибягваш до "стандартните личностни обиди и квалификации.и общите приказки на "Вие" да се измъкнеш ни лук ял,ни лук мирисал...въпреки,че много се съмнявам....

п.п

Никога няма да забравя,че заради трол, Wankata вече не е това, което беше във форума...... Това е човека,който пръв ти каза истината в очите!!!

Spoiler

преди 21 минути, NIKISHARK написа:

Така като чета и гледам,ще ти трябват сериозни доказателства за да излезеш "сух" от твърденията си!!!Ако успееш да докажеш,че някои,тук е това ,което твърдиш(а не провокиран от простотията ти ) лично ще те препоръчам за модератор!!!..и се надявам да не прибягваш до "стандартните личностни обиди и квалификации.и общите приказки на "Вие" да се измъкнеш ни лук ял,ни лук мирисал...въпреки,че много се съмнявам....

Казвам това което някои тук сами са се хвалили и споменавали . КАк имали по няколко регистрации, как са гонени от /конкретно казвам/  дата.бг , и т.н. и т.н.

Другото което съм казвал мнооого пъти е че е хубаво не ние, а администрацията и модераторите на форумите да си обменят инфо кой какъв е, какви золуми прави из сайтовете, за какво е гонен , с колко ник-а с какви проксита и т.н.. за да не спекулираме излишно. :) 

А това какво е казал "Ванката" право в очите,  не знам просто за коя от всичките измислици , заяжданици, лъжи, обиди и простотии към мен, става въпрос ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:
  Затвори скритото съдържание

Казвам това което някои тук сами са се хвалили и споменавали . КАк имали по няколко регистрации, как са гонени от /конкретно казвам/  дата.бг , и т.н. и т.н.

А това какво е казал "Ванката" право в очите,  не знам просто за коя от всичките измислици , заяжданици, лъжи, обиди и простотии към мен, става въпрос ?

Spoiler

А ти да не би да си цвете!? Да давам ли подробна информация, от къде и как се присламчи до тук!? На твое място бих си мълчал като б.т г.з.. Имай малко мъжко самоуважение...Вече споменах-ако не можеш да кажеш истината-не я обръщай в лъжа!!!

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Spoiler

преди 13 минути, NIKISHARK написа:

Да давам ли подробна информация, от къде и как се присламчи до тук!? На твое място бих си мълчал като б.т г.з.. Имай малко мъжко самоуважение...Вече споменах-ако не можеш да кажеш истината-не я обръщай в лъжа!!!

Айде пак старата песен :)  От това което съм писал и тук и другаде, нямам нито едно мнение от което да се срамувам .Нито ми е крит ник-а, нито аватара, нито стила на писане, нито симулирам различни личности , нито заобикалям забрани  / такива нямам/ нито друго.

ПРав си за едно - много хора, далеч по характерни като "тролове"  трябва да мълчат като б.т.г.з :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Още ли има хора, които четат пасквилите на Мирчо Спасов? Че му се и връзват!!! Оставете го да си плува по течението и му давайте само за домашно!!! Ей така лекичко, без да се усети!!!

преди 48 минути, Джугашвили написа:

Още ли има хора, които четат пасквилите на Мирчо Спасов? Че му се и връзват!!! Оставете го да си плува по течението и му давайте само за домашно!!! Ей така лекичко, без да се усети!!!

Скуката кво ли не прай.  :)

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Никога няма да забравя,че заради трол, Wankata вече не е това, което беше във форума...... Това е човека,който пръв ти каза истината в очите!!!

В земята на слепците, най- големия грях е да виждаш- всичко друго може да ти се размине, но не и това!

преди 54 минути, Джугашвили написа:

преди 9 минути, язе написа:

Spoiler

Момчета,когато заради доказан трол,си отива от форума уважаван модератор...това е упадък....Това не е за "домашно"....а за съжаление ...

преди 12 минути, язе написа:

И ти си прав! То пък без него, какво ли ще правим!!!

преди 4 минути, NIKISHARK написа:

Покажи скритото съдържание

Момчета,когато заради доказан трол,си отива от форума уважаван модератор...това е упадък....Това не е за "домашно"....а за съжаление ...

За съжаление е, че либерастите завладяха всички сфери на нашето общество и действат подмолно и коварно!!!! И никой не им търси никаква отговорност!!! Чувстват се безнаказани и си мислят, че всички са им длъжници!!! За съжаление са и хората, които ги подкрепят и адмирират действията им!!! Добрата новина е, че все повече хора започват да си отварят очите и края вече им се вижда!!!

преди 7 минути, NIKISHARK написа:

Затвори скритото съдържание

Прочети и втората част от поста ми. Аз например, съм един от "наританите" в дата. бг.  Mи такова е- "прогреса" не прощава. :)

преди 12 минути, Джугашвили написа:

И ти си прав! То пък без него, какво ли ще правим!!!

A...ще се смеем на някой друг. Клоуни валяло...

To не е много трудно да си наритан в Дата, нито пък е някаква новина. Даже така като се замисля, май всички са наритани от там!!! Затова и само модовете останаха да си пишат там!!! Като няма потребители, какво модерират и те не знаят!!! Затова висят тук!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 24 минути, Джугашвили написа:

To не е много трудно да си наритан в Дата, нито пък е някаква новина. Даже така като се замисля, май всички са наритани от там!!! Затова и само модовете останаха да си пишат там!!! Като няма потребители, какво модерират и те не знаят!!! Затова висят тук!!!

Ба висят?! Висим аз и ти, те действат! Щото са войни на правдата и трябва да я раздадат навсякъде.  :)

преди 10 минути, язе написа:

Ба висят?! Висим аз и ти, те действат! Щото са войни на правдата и трябва да я раздадат навсякъде.  :)

Щото оправиха техния си форум и сега идват и този да оправят, а:D:D:D Сладури мамини!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 6 минути, Джугашвили написа:

Щото оправиха техния си форум и сега идват и този да оправят, а:D:D:D

Хора с призвание.:ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.