Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 час, Тøни написа:

Възможно е да живееш в разбирателство с всички, защото обикновените хора сме на един хал. 

И да и не!!! Може, но при условие, че щом си в България ще говориш на български, ще махнеш забрадките и шалварите, ще спазваш традициите и ще се самоопределяш като Българин! Така да! Другото не го приемам! Ако ли не има и съседни държави!

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 6 часа, miro20 написа:

Да, може :)

Постни у форума, у фейса... т.е. да се затвърдиш в това което казах ... но ще се повторя - жалко е... :)

А ! Тей ли ? ти да видиш... Че кога Пу е бил смел в Украйна ? :)

С това чуждопоколонничество днес се кефите на едни диктатори и незаконната им агресия и сепаратизъм в чужди държави, утре ще окачите на аватарите си Ердоган и вместо георгиевски лентички - полумесеци... и ще се радвате на амбициите им да върнат някоя империя в старите им граници.... и за нови автономии и цепене на държави.

Пак да ви напомня, драги сепаратисти - аз ще съм от другата страна на барикадата... просто да си знаете :)

Ебати латерната си! Как не ти омръзна да дрънкаш едно и също!?:ohmy:

Събуди ли се Меркел? Канцлерът предлага затягане на режима за прием на имигранти

Управляващите най-накрая излязоха с мерки след новогодишния кошмар в Кьолн

20160109.cwcwwmvjcc.jpg

Цитат

Германският канцлер Ангела Меркел предложи законодателни промени, чрез които да се улесни депортацията на бежанци, които са извършили престъпление в страната. Мерките са в отговор на вълната сексуални престъпления, извършени в Кьолн и други градове в нощта на Нова година, съобщава Би Би Си.

Както се казва....

"-  Късно е, либе, за китка,
месечинка си залезе,
а петли не са попели -
време е сега потайно,
грозна, невярна полунощ...

ама как точно го е казал поета....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

• Автор
преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

това бе известно че ще стане - съобщиха го още преди месец

има натиск от партии

Този път Германците си го заслужиха.Въпроса е къде ще ги експулсират сега , нали не очаквате да е в страните откъде са влезли.В крайна сметка те сами поканиха рязаните цигани и ги поощриха да нахлуват на тумби.Техен си проблем са,не знам как ще ги връщат по Азия и Африка , най вероятно ще ги пускат с парашути.А то бъдещето е ясно,рязаните цигани закони не спазват и никога няма да спазват.От тях те очакват основно да им осигурят жени ,защото са на 90 % мъжки цигани

Разсекретени писма на Хилъри Клинтън: САЩ нахлули в Либия заради златото и петрола на Кадафи

Цитат

Неотдавна Държавният департамент на САЩ разсекрети електронните писма на Хилъри Клинтън, които разкриват истинските причини за интервенцията в Либия, съобщи RT. В писмата се разкриват огромните златни запаси на Кадафи, които могат да станат основа за създаване на панафриканска валута, която ще може да се конкурира с доларите в региона.

Като причина за интервенцията се сочат големите нефтени запаси на Либия и засиленото френско влияние в Северна Африка. Куриозното е, че именно Франция е инициира офанзивата срещу Кадафи при подкрепата на САЩ.

yourchoicesshort.gif
"Писмата на Клинтън потвърждават резултатите от изследванията. Диктатори възглавяват много африкански страни, но Западът не бърза да им се меси в работите. Администрацията на Обама още от самото начало се ръководи от наивни или откровено погрешни представи какво трябва да се предприеме за регулиране на ситуацията в Либия след войната” – заявява за RT политическият коментатор Ариел Бен Соломон от Jerusalem Post.

През 2011 г. лидерите на западните държави приветстваха свалянето на режима на Кадафи като демократична стъпка, без да се погрижат за нейното стабилизиране и функциониране на държавата. Бежанската вълна дойде нечакана, но закономерна и заслужена.

Според Ариел Бен Соломон още от началото е било очевидно, че нахлуването в Либия ще доведе до негативни резултати.

http://bultimes.com/razsekreteni-pisma-na-hilari-klintan-sasht-nahluli-v-libiya-zaradi-zlatoto-i-petrola-na-kadafi/

преди 40 минути, Wankata написа:

Разсекретени писма на Хилъри Клинтън: САЩ нахлули в Либия заради златото и петрола на Кадафи

http://bultimes.com/razsekreteni-pisma-na-hilari-klintan-sasht-nahluli-v-libiya-zaradi-zlatoto-i-petrola-na-kadafi/

Нали не очаквате, че целите са били чисти ,безкорстни, хуманни, хуманитарни! Целите са златото, петрола и платформи за изграждане но нови плацдарми за икономически, политически и военен натиск върху Русия. Жертвите или последиците не са важни!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Не, разбира се. Пускам го заради нЕкои продажни душици, които ми говорят за демокрация, агресия, заплаха от страна на Русия и как САЩ, видиш ли, поддържали демократичните процеси с финансиране на медии и организации, и как Русия водела хибридна война...

Северна Корея защити правото си на ядрени тестове, като даде за пример съдбата на Садам Хюсеин и Муамар Кадафи, които са изоставили програмите за атомни оръжия в страните си. КНДР предупреждава, че Южна Корея, която възобнови излъчването на пропаганда от мощни говорители по границата, че действията й водят полуострова към война, пише БГНЕС.Това са части от коментар публикуван от държавната информационна агенция в Пхенян. В текста още се заявява, че четвъртият ядрен тест, заради който страната отново е силно критикувана от международната общност, е „велико събитие”. Успешното разработване на водородна бомба ще помогне на Северна Корея да защити границите си от всички враждебни сили, включително САЩ, допълва се в коментара. „Историята доказва, че ядреното оръжие е най-ценният меч срещу агресията на наглите външни сили”, гласи текстът.

Твърденията на КНДР, че е провела успешен тест на малка водородна бомба са обект на съмнения от ядрени експерти, според които страната няма технологичните способности за това. Според коментара сегашното международно положение е налага „законът на джунглата”. „Режимът на Садам Хюсеин в Ирак и този на Кадафи в Либия нямаше как да избегнат разрушението си, след като бяха лишени от ядрено развитие и изоставиха собствените си програми”, онагледява официалният коментар. Исканията Северна Корея да остави ядрените оръжия са безмислени като „да искаш небето да падне”, продължава текстът и прибавя, че цялата страна е горда със своята „водородна бомба на справедливостта”.

преди 1 час, Black Power написа:

Нали не очаквате, че целите са били чисти ,безкорстни, хуманни, хуманитарни! Целите са златото, петрола и платформи за изграждане но нови плацдарми за икономически, политически и военен натиск върху Русия. Жертвите или последиците не са важни!

Aбсолютно! Русия е трън в г*за на краварите и факта , че са впрегнали икономическата, политическата, пропагандната и военната си машина за натиск върху Русия, показва колко ги е страх от руснаците. Америка умира, Русия е новата сила. Който мисли иначе, явно не мисли много...

преди 22 часа, Тøни написа:

Той е на мнение, че руският президент обяснява на света сложната истина за това, че целият свят плаща висока цена за охолството и удобствата, в които се къпе Западът. Според Кустурица, западните държави нямат покой от факта,че сибирските петролни находища са собственост на Русия и затова използват Турция, за да намалят енергийното превъзходство на Москва.

Вижте какво са си сделали сърбите: :)

640px-Drvengrad_-_panorama.JPG

640px-Drvengrad_-_Serbia_17.JPG

640px-Drvengrad_-_Serbia_15.JPG

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD_%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

преди 32 минути, язе написа:

Aбсолютно! Русия е трън в г*за на краварите и факта , че са впрегнали икономическата, политическата, пропагандната и военната си машина за натиск върху Русия, показва колко ги е страх от руснаците. Америка умира, Русия е новата сила. Който мисли иначе, явно не мисли много...

Що ли тогава  парите бягат в "злия запад" ? включително и парите на   руската олигархия ?

А ако има някакъв натиск, то това е путинския писък, впрегнал интернет и всякаква медийна пропаганда в своите цели.

Поне това си е очевиден факт.

Всичко до момента, което се опитва да прави запада е РЕАКЦИЯ на тази тотална хибридна путинска война.

Северна Корея защити правото си на ядрени тестове, като даде за пример съдбата на Садам Хюсеин и Муамар Кадафи, които са изоставили програмите за атомни оръжия в страните си. КНДР предупреждава, че Южна Корея, която възобнови излъчването на пропаганда от мощни говорители по границата, че действията й водят полуострова към война, пише БГНЕС.Това са части от коментар публикуван от държавната информационна агенция в Пхенян. В текста още се заявява, че четвъртият ядрен тест, заради който страната отново е силно критикувана от международната общност, е „велико събитие”. Успешното разработване на водородна бомба ще помогне на Северна Корея да защити границите си от всички враждебни сили, включително САЩ, допълва се в коментара. „Историята доказва, че ядреното оръжие е най-ценният меч срещу агресията на наглите външни сили”, гласи текстът.

Твърденията на КНДР, че е провела успешен тест на малка водородна бомба са обект на съмнения от ядрени експерти, според които страната няма технологичните способности за това. Според коментара сегашното международно положение е налага „законът на джунглата”. „Режимът на Садам Хюсеин в Ирак и този на Кадафи в Либия нямаше как да избегнат разрушението си, след като бяха лишени от ядрено развитие и изоставиха собствените си програми”, онагледява официалният коментар. Исканията Северна Корея да остави ядрените оръжия са безмислени като „да искаш небето да падне”, продължава текстът и прибавя, че цялата страна е горда със своята „водородна бомба на справедливостта”.

Трябва ли да разбирам че цитата ти за.."защита на правото на ядрени тестове" ... е възхвала на севернокорейския опит за пропаганда ?

Идея си нямам защо нормален човек би одобрил това...

Не че ти си такъв де...

преди 2 минути, miro20 написа:

Що ли тогава  парите бягат в "злия запад" ? включително и парите на   руската олигархия ?

А ако има някакъв натиск, то това е путинския писък, впрегнал интернет и всякаква медийна пропаганда в своите цели.

Поне това си е очевиден факт.

Всичко до момента, което се опитва да прави запада е РЕАКЦИЯ на тази тотална хибридна путинска война.

Кои пари бе дупе? Ти наясно ли си с факта, че страните износителки на петрол, вече не искат да търгуват с долари? Трол или кон с капаци- какво си избираш? За мен си и девте...

Току що, язе написа:

Кои пари бе дупе? Ти наясно ли си с факта, че страните износителки на петрол, вече не искат да търгуват с долари? Трол или кон с капаци- какво си избираш? За мен си и девте...

Така ли ???  :)

Хайде да инвестираме в рубли а ? :)

Ти си първи :)

бях дал пример как да спечелиш от копейки .. на килограм :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Така ли ???  :)

Хайде да инвестираме в рубли а ? :)

Ти си първи :)

бях дал пример как да спечелиш от копейки .. на килограм :)

Ейй тая рубла ти е изпила акъла. 100 рубли за долар ако стане, ще си доволен ли? Кво прайм като излезе златната рубла? Което е въпрос на време... Ко прайм тогава пиле шарено?

преди 3 минути, miro20 написа:

Парите и половината руска мафия са на Запад, щото там много по-лесно могат да перат пари и изобщо да си разиграват коня, а и пазара е по-голям.

Като е толкова добре в САЩ и Америка защо всички руснаци не отиват там, а и ти какво търсиш тука?

П.П. После Мирчо бил патриот, а ни възхвалява Запада:)

• Автор

Срещу Северна Корея се води 100% ПРОПАГАНДНА ВОЙНА ! Истината обаче е следната : Хубава или лоша - Северна Корея Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ! Със 100% автономна икономика , с ядрено оръжие , С ПОЛОЖИТЕЛЕН естествен прираст и което е най-важното : Северна Корея Е КОСМИЧЕСКА сила ! Със собствен " Байконур" , със собствени ракети носители и със собствени спътници ! В момента Северна Корея разработва ТЕРМОЯДРЕНА ( водородна) бомба , а ние се радваме на два рециклирани самолетни двигателя за два МИГ-а останали ни ПО ЧУДО от Бай Тошово време !
Това е тъжната истина , уважаеми сънародници ! Кервана си върви , а кучетата си лаят ...

преди 1 минута, karadzha написа:

Парите и половината руска мафия са на Запад, щото там много по-лесно могат да перат пари и изобщо да си разиграват коня, а и пазара е по-голям.

Като е толкова добре в САЩ и Америка защо всички руснаци не отиват там, а и ти какво търсиш тука?

П.П. После Мирчо бил патриот, а ни възхвалява Запада:)

Че то в РФ има ли друго освен олигархия,  омотала изцяло държавата  за престъпните си цели ?

А престъпност, превзела държавата, има едно определение - тотална мафия.

Радвам се че  потвърди това.

Даже не разбрах кога съм "възхвалявал запада" :)

Ама е нормално да ми вкарвате измишльотини дето никога не съм казвал :)

Я да видим какво още ще измислиш ?

Че то в РФ има ли друго освен олигархия,  омотала изцяло държавата  за престъпните си цели ?

А престъпност, превзела държавата, има едно определение - тотална мафия.

Радвам се че  потвърди това.

Даже не разбрах кога съм "възхвалявал запада" :)

Ама е нормално да ми вкарвате измишльотини дето никога не съм казвал :)

Я да видим какво още ще измислиш ?

Това че слагаш кавички на злия Запад е евфемизъм за възхвала. Надявам се, че си достатъчно интелигентен да го разбереш, ама знае ли човек:)

преди 10 минути, KOCKAR написа:

Срещу Северна Корея се води 100% ПРОПАГАНДНА ВОЙНА ! Истината обаче е следната : Хубава или лоша - Северна Корея Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ! Със 100% автономна икономика , с ядрено оръжие , С ПОЛОЖИТЕЛЕН естествен прираст и което е най-важното : Северна Корея Е КОСМИЧЕСКА сила ! Със собствен " Байконур" , със собствени ракети носители и със собствени спътници ! В момента Северна Корея разработва ТЕРМОЯДРЕНА ( водородна) бомба , а ние се радваме на два рециклирани самолетни двигателя за два МИГ-а останали ни ПО ЧУДО от Бай Тошово време !
Това е тъжната истина , уважаеми сънародници ! Кервана си върви , а кучетата си лаят ...

Има много други "тъжни истини " :)

http://idi.bg/blogs/view/blog/2243

http://news.bg/int-politics/98-mln-ne-dostigat-na-oon-za-humanitarna-pomosht-za-severna-koreya.html

и

http://www.novini.bg/news/276759-%D0%BE%D0%BE%D0%BD-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-111-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F.html

преди 6 минути, karadzha написа:

Това че слагаш кавички на злия Запад е евфемизъм за възхвала. Надявам се, че си достатъчно интелигентен да го разбереш, ама знае ли човек:)

:) кавичките са заради твоите обвинения. И са си точно на мястото именно защото не го правя  :)

И все пак не търси в мен сламката а виж гредата - защо руснаците парите им са навън ? т.е. на  по заможните :)

Нима те възхваляват запада ? :) ау че лоши руснаци :)

Сигурно аз съм им виновен нали :)

• Автор
преди 4 минути, miro20 написа:

И какво от това?И да не мислиш че всичко в това е вярно?И дори да е истина какво от това като отстрани те мачкат с ядрени бомби.Както казах ''хубава или лоша'' затова нито я защитавам нито я подкрепям,а ти не ги гледай че са гладни както пише в един от линковете,а просто това е с цел да изкрънкат някой кинт. :)

Редактирано от KOCKAR (преглед на промените)

Пак безкарайните линкове... Кажи си че статията е твоя. Няма нищо срамно. Може и да я прочета.

преди 3 минути, KOCKAR написа:

И какво от това?И да не мислиш че всичко в това е вярно?И дори да е истина какво от това като отстрани те мачкат с ядрени бомби.Както казах ''хубава или лоша'' затова нито я защитавам нито я подкрепям,а ти не ги гледай че са гладни както пише в един от линковете,а просто това е с цел да изкрънкат някой кинт. :)

Не бе .. нищо .. ама ти взе да заекваш нещо .. Не знам какво "да мисля", но помощите от ООН са факт, глада е факт, цензурата е факт, репреситие  и т.н. също.

Така че ти се замисли когато говориш как "кервана си върви" .... пък Северна Корея била космическа държава...

преди 5 минути, язе написа:

Пак безкарайните линкове... Кажи си че статията е твоя. Няма нищо срамно. Може и да я прочета.

Кой говори с тебе ? :)

НЯмаш си с кой да се дъвчеш ли :)

• Автор

Не бе .. нищо .. ама ти взе да заекваш нещо .. Не знам какво "да мисля", но помощите от ООН са факт, глада е факт, цензурата е факт, репреситие  и т.н. също.

Така че ти се замисли когато говориш как "кервана си върви" .... пък Северна Корея била космическа държава...

Кой говори с тебе ? :)

НЯмаш си с кой да се дъвчеш ли :)

Заеквал съм.. хах,кажи ми момче има ли смисъл с теб да споря като ти си невменяем..Освен да се дразни тука с хората друго май неможе. :)

преди 1 минута, KOCKAR написа:

Заеквал съм.. хах,кажи ми момче има ли смисъл с теб да споря като ти си невменяем..Освен да се дразни тука с хората друго май неможе. :)

Да  :) това :

"...И какво от това?И да не мислиш че всичко в това е вярно?И дори да е истина какво от това като отстрани те мачкат с ядрени бомби..." за мен е заекване и несвързана реч :) 

Кажи нещо за мачкане с ядрени бомби :)

• Автор
преди 1 минута, miro20 написа:

Да  :) това :

"...И какво от това?И да не мислиш че всичко в това е вярно?И дори да е истина какво от това като отстрани те мачкат с ядрени бомби..." за мен е заекване и несвързана реч :) 

Кажи нещо за мачкане с ядрени бомби :)

А бе май не си спомням да съм имал пряк контакт с тебе да та знаеш дали ''за тебе аз съм заеквал и съм говорил несвързано'' апък незнам тя логиката ти е иначе брутална, заеквам :D ми какво да ти кажа то сигурно щото вече нямам време да стоя по цял ден на тези компютри най-вероятно за разлика от теб ,та затова заеквам вече. :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.