Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

След взрив от възмущение отстраниха шефа на полицията в Кьолн

Всички са бесни от това, че ченгетата "забравили" да съобщят за вълната от бежански терор

Цитат

Шефът на полицията в германския град Кьолн Фолфганг Алберс е временно отстранен след гръмовния скандал с над 100 случая на сексуално насилие навръх нова година в града, предаде CNN. Новината бе съобщена на медиите от говорител на градската управа. Малко след като се разбра как ченгета са"забравили" да информират за бежанските атаки, медии и хора от града публично почнаха да искат отстраняването на Алберс.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Кьолн, Бон, мон - малко им е! Сами си го надробиха, а сега да си го кусат - не ми дреме! То не бяха оправдания с хуманност, човечност, натиск за прием на бежанци - псевдобежанци, които само доказаха че не заслужават нищо и са проводник на ислямски екстремизъм! Какво се реве сега???

Това са майки с деца, които бягат от лошия Путин, който от своя страна бие по умерената сирийска, между другото въоръжена, опозиция. 

преди 4 минути, Тøни написа:

Това са майки с деца, които бягат от лошия Путин, който от своя страна бие по умерената сирийска, между другото въоръжена, опозиция. 

Твоя любим Пу , избивайки всички противници на Асад, без скрупули дали са въоръжени или не, без скрупули дали бомбардира мирни селища и жени и деца, та.. твоя Пу , само засили емиграцията  към Европа . То това му е целта де.. от началото на бомбардировките се видя че той не се бори срещу ИД.

Доказано.

От кой доказано? От теб ли? :D Кой каза на тези боклуци, че са добре дошли? Кой каза, че ще ги приеме всичките? Путин ли ги викна? Нима Европа не може да пази границите си? Защо Русия няма проблеми с емигранти, а приема само такива от окраина? Защо Унгария няма проблеми с емигранти, като изключим първите няколко месеца? Опорните ти точки издишат. 

Мирко май се е надрусал! То бива преиначаване, но ..... няма как друсан е или пиян на кютук! Путин предизвикал миграцията , хи, хи, хиии:no-no:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Германия като кани толкова бежанци не знае ли, че тези мъже имат пишки. Изнасилванията са нещо нормални за тях. Европа трябва да приеме, че тези хора идват със своята идентичност. Това каза журналистът Тома Томов в ефира на БТВ. За един саудитец жената е животно, пакетирано в черно. Какво очаквате да се случи, когато такъв човек види крака или чуе музика?, попита той.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/327487-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2-(%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE).html

В интервю за руския сайт „ПолитНавигатор” сръбският режисьор Емир Кустурица каза, че именно Русия е тази сила, която ще постави всички играчи на политическата сцена по местата им. Това съобщава tvzvezda.ru.
Според него, до май Москва ще регулира ситуацията в Сирия, след което народът на тази страна сам ще реши да остави ли начело на държавата Башар Асад, или не.

Кустурица изрази съжаление, че начело на Русия в периода на гражданската война в Югославия не е бил именно Владимир Путин. „Ако той се бе появил по рано, ние с него щяхме да решим искаме ли „демокрация”, която не ни понася или политическа система, с която да живеем”, казва още сръбският режисьор.

Той е на мнение, че руският президент обяснява на света сложната истина за това, че целият свят плаща висока цена за охолството и удобствата, в които се къпе Западът. Според Кустурица, западните държави нямат покой от факта,че сибирските петролни находища са собственост на Русия и затова използват Турция, за да намалят енергийното превъзходство на Москва.

След случилото се в Германия се пръкна и анонс на книжката за Хитлер! Това да се припомни на гермнците какво са сторили и да бъдат подтикнати към повече състрадателност или точно обратно........!!!!!!?

Тия мюсюлмани с „пишки“ са сигурни, че нищо не може да им се случи

http://vchas.net/207000/тия-мюсюлмани-с-пишки-са-сигурни-че-ни/

Аз лично смятам, че германците вече ще се осъзнаят и ще намерят начин да озаптят тези тълпи.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, M.Николов написа:

Тия мюсюлмани с „пишки“ са сигурни, че нищо не може да им се случи

http://vchas.net/207000/тия-мюсюлмани-с-пишки-са-сигурни-че-ни/

Аз лично смятам, че германците вече ще се осъзнаят и ще намерят начин да озаптят тези талпи.

Най-много което може да стане е да се възроди нацизма и старите ''есесовци'' да започнат направо да ги стрелят като ги видят че са на групи по улиците ,та както е тръгнало до там ще се стигне.

преди 4 минути, KOCKAR написа:

Най-много което може да стане е да се възроди нацизма и старите ''есесовци'' да започнат направо да ги стрелят като ги видят че са на групи по улиците ,та както е тръгнало до там ще се стигне.

То все нещо ще трябва да се случи! Друг вариант е на кораби та при Обама!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

По-скоро се надявам на адекватна реакция от държавата.

преди 3 минути, Black Power написа:

То все нещо ще трябва да се случи! Друг вариант е на кораби та при Обама!

Ааа...ще се случи, бъди сигурен!Много кофти идея е да се закачаш с руснаци и германци!:)

преди 4 минути, M.Николов написа:

По-скоро се надявам на адекватна реакция от държавата.

Коя? нашата ли??? 

Надай се!

преди 1 час, Тøни написа:

От кой доказано? От теб ли? :D Кой каза на тези боклуци, че са добре дошли? Кой каза, че ще ги приеме всичките? Путин ли ги викна? Нима Европа не може да пази границите си? Защо Русия няма проблеми с емигранти, а приема само такива от окраина? Защо Унгария няма проблеми с емигранти, като изключим първите няколко месеца? Опорните ти точки издишат. 

1. не от мен, от статистиката на бомбардировките. От началото бяха 80 % НЕ-цели на ИД, а разчистване района ОКОЛО позициите на Асад.

:)

2. Пу и РФ не са привлекателна дестинация . Защо ли ? риторичен въпрос, на който знаеш отговора.

Същия отговор, поради което и руските капитали , руските олигарси, руските деца работят и се стремят в Европа.

3. РФ какви емигранти от Украйна е приела ? дето 2/3-ти бежанци от дестабилизирания район от Пу бягат към ... вътрешността на Украйна ли ?

И дето при преобладаващо мнозинство на руснаци на Донбас, само 1/3 бягат към РФ ? Защо ли само 1/3-та ?

справка - данните на ООН . Цитирани от мен многократно.

Други въпроси имаш ли ? или ще бегаш за опорни точки от твоите терористични сепаратистки фейк  сайтове "новорус.инфо"  и др :) ?

преди 4 минути, Тøни написа:

Ще бегам на дискотека след малко. Ти работи. :D

Поради липса на внимание, много хора единствения начин да споделят лчиния си живот е... във форуми и  др социални мрежи... фейсбук, туитър... тъжно .. но е факт...  ти си красноречив пример :)

Тъжното е, че един нолайфър се опитва да изкара другите нолайфъри. После  да ти пратя ли снимки? Ти бачкай, че да не ти намалят заплатката.

преди 1 час, Тøни написа:

В интервю за руския сайт „ПолитНавигатор” сръбският режисьор Емир Кустурица каза, че именно Русия е тази сила, която ще постави всички играчи на политическата сцена по местата им. Това съобщава tvzvezda.ru.
Според него, до май Москва ще регулира ситуацията в Сирия, след което народът на тази страна сам ще реши да остави ли начело на държавата Башар Асад, или не.

Кустурица изрази съжаление, че начело на Русия в периода на гражданската война в Югославия не е бил именно Владимир Путин. „Ако той се бе появил по рано, ние с него щяхме да решим искаме ли „демокрация”, която не ни понася или политическа система, с която да живеем”, казва още сръбският режисьор.

Той е на мнение, че руският президент обяснява на света сложната истина за това, че целият свят плаща висока цена за охолството и удобствата, в които се къпе Западът. Според Кустурица, западните държави нямат покой от факта,че сибирските петролни находища са собственост на Русия и затова използват Турция, за да намалят енергийното превъзходство на Москва.

Ако Путин бе на власт тогава и ако Русия бе на сегашното си ниво, а не на тогавашното, НАТО нямаше и да си помисли за намеса в Югославия. Те и сега не смееха дълго време да влязат в Сирия, дори доста преди Путин да се намеси с военни сили. Не посмяха да си изпълнят плана за свалянето на Асад след химическите оръжия, използвани в Сирия незнайно от кого. А тогава никой и не предполагаше, че Путин ще бъде толкова смел и в Украйна и в Сирия след това. Значи не само оръжието възпира, а и личността! Та от тая гледна точка Костурица не е прав, а невероятно много прав. Жалко, че това са негови мечти за минало време, а не мечти за сегашно възраждане на Югославия. 

преди 17 часа, Black Power написа:

Нас пък ни чакат нови икономически кризи, по високи цени на всичко и още по - голяма мизерия! Шанса да се разделим с част от територията си е голям! То, неписано тези територии вече са отделени! Там българска реч не се чува, правславните храмове са на изчезване, а населението се самоопределя като турско!!! 

Що, бе, тук в Кърджалийско, българите може да сме малко, ама сме си българи, а не турци.

преди 9 часа, Тøни написа:

Тъжното е, че един нолайфър се опитва да изкара другите нолайфъри. После  да ти пратя ли снимки? Ти бачкай, че да не ти намалят заплатката.

Да, може :)

Постни у форума, у фейса... т.е. да се затвърдиш в това което казах ... но ще се повторя - жалко е... :)

преди 9 часа, Кико написа:

А тогава никой и не предполагаше, че Путин ще бъде толкова смел и в Украйна и в Сирия след това.

А ! Тей ли ? ти да видиш... Че кога Пу е бил смел в Украйна ? :)

С това чуждопоколонничество днес се кефите на едни диктатори и незаконната им агресия и сепаратизъм в чужди държави, утре ще окачите на аватарите си Ердоган и вместо георгиевски лентички - полумесеци... и ще се радвате на амбициите им да върнат някоя империя в старите им граници.... и за нови автономии и цепене на държави.

Пак да ви напомня, драги сепаратисти - аз ще съм от другата страна на барикадата... просто да си знаете :)

преди 6 часа, karadzha написа:

Що, бе, тук в Кърджалийско, българите може да сме малко, ама сме си българи, а не турци.

Последният ми спомен от оня край бе пак от такова зимно и мрачно време! Все едно бях във филм или в чужда страна! Българска реч не чувах, а хората в едни тъмни дрехи, жените забрадени! Джамии в изобилие!  Трудно е за описване. Все едно бях в Турция а не в България.

Даста патриотично и похвално е на фона на това да кажеш - аз съм Българин. Това последното го казвам без ирония!

преди 6 часа, karadzha написа:

Винаги съм се чудил, как българите в места като Кърджали и Разград остават да живеят там. Не че и около мен не са все цигани и турци, но като цяло града ни е български. Имах навремето доста колеги студенти от Разград. Всички до един останаха да живеят във Варна. Сещам се, че влакът се пълнеше на гара Разград със студенти и след това се питах, кой българин изобщо остана в Разград? Същата работа и с колегите ми от Силистра и околностите. Много от тях останаха във Варна. Между другото, в потока си имахме само един турчин, да не каже някой, че турците от Разград и Силистра следвали. Не, няма такова нещо, поне аз не знам нито един. 

Възможно е да живееш в разбирателство с всички, защото обикновените хора сме на един хал. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.