Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Не се връзвайте на трола и неговите лъжи. Тоя повтаря, едно и също. Нямало ИД, руснаците удряли 'умерената опозиция'. А самите американци, преди няколко месеца признаха, че такова животно няма в Сирия. И тепърва ще се определя, кой умерен кой за изтребване. :ph34r:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Тази сутрин Татяна Дончева се изтърва в интервю и изплю нещо от тайната кухня на политическият ни елит! За първи път бе признато, че в момента има пряка заплаха за териториалната цялост на България!  То, интервюто бе на друга тема , но се увъртяха нещата и Дончева неволно го изрече! Неволно, но е истина която масово отричаме и не ни се вярва да е възможна!

преди 9 минути, ghostBG86 написа:

Нямало ИД, руснаците удряли 'умерената опозиция'.

Не знам кой трол визираш че повтаря това, аз поне не съм. А ако няма ИД, темата  излиза е завършена ? :)

И понеже постоянно вкарваш лъжи и спекулации на думите ми /както всеки уважаван форумен трол трябва да прави/ то пак ще уточня , специално за твоята тролска лъжлива особа :

- Акцента ми винаги е бил борбата срещу ИД. За мен това е най важното , а не режима на Асад. В това се различаваме също.

Второ- винаги съм се чудил, и никой не е отрекъл това - защо от началото на руските бомбардировки повечето /някои казват над 80% /  от целите на руснаците НЕ СА цели на ИД, а повечето са такива дето войските на Асад да си укрепят позициите.
 И понеже позициите са в смесени райони , ако мога така да го кажа, те без скрупули и без прецизни проверки, бомбардират жилищни кваратли , където дори наистина да има въоръжени , но има и много цицивилни, жени и деца.

Затова цитирах цифрите от по горе -  около 800 цивилни, жени и деца .

Това е което повтарям, а твоето са поредната помия и лъжи срещу мен, от яд че така и не можеш да изсмучеш от пръстите си поне една лъжа казана от мен :)

преди 11 минути, miro20 написа:

Не знам кой трол визираш

Ааа, не знаеш, кой е трола? Ти си бе! И кво разправяш да живее Америка и за друго да не съм чул! Само хленчиш и циклиш като ......!

И, вярно темата е за ИД, само, че ИД сама по себеси не е никакква заплаха! Тя е една манипулативна структура - фронт на който се сблъскват интересите на суперсилите т.е . СаЩ и ЕС от една страна и Русия от другата! Войната е между САЩ и Русия  а предлога борба с ИД. И двете страни финансират и въоръжават ИД, а след това се уж борят с ИД! Целта е свален и някой друг самолет или юрнати мигранти които да разтърсят врага Европа! Хибридна война в която се очертава новия победител -Русия е това! А на теб Миро, това дали ти изнася или не, то едва ли някой го интересува!

преди 29 минути, Black Power написа:

Ааа, не знаеш, кой е трола? Ти си бе! И кво разправяш да живее Америка и за друго да не съм чул! Само хленчиш и циклиш като ......!

Така ли съм "разправял" ? :)

преди 29 минути, Black Power написа:

Хибридна война в която се очертава новия победител -Русия е това! А на теб Миро, това дали ти изнася или не, то едва ли някой го интересува!

Аха.. благодаря за геополитическия анализ. Е.. не разбрах измишльотината какво точно си мислиш че ми "изнася" .. но .... твой си проблем :)

пп

Всъщност, аз виждам само едни тук даето плямпат детинщини от рода на  "да живее само Русия , новия велик победител !... " :)

И дето са се окичили с антибългарски чуждопоклоннически символи .

преди 14 минути, miro20 написа:

Всъщност, аз виждам само едни тук даето

А аз виждам един дежурен в темата де всяко второ мнение е негово.  На това му се казва професионализъм ако не ти е ясно. Тясно специализиран в тролене.

В Германия започна "лов на бежанци"

Цитат
Няколко атаки срещу имигранти са извършени в неделя в Кьолн, информира Deutsche Welle. Полицията обяви, че група от двадесет души са нападнали шестима пакистанци, в резултат на което двама от тях са били откарани в болница с наранявания. Канцлерът Ангела Меркел е взела решение да отмени посещението си на Световния икономически форум в Давос във връзка с нарастващото напрежение в Кьолн. Това съобщава The Financial Times, който се позовава на анонимни източници, цитиран от RT.

По-късно, по информация на агенция DPA, петима неизвестни са извършили още една атака срещу 39-годишен сирийски гражданин. Мъжът е бил леко ранен. Не е известно дали двете имат общо помежду си.

Кьолнският вестник Express добавя, че група рокери, футболни хулигани и здравеняци чрез „Фейсбук“ се уговорили да извършат „лов за хора“ в центъра на Кьолн.

Представител на полицията в нощта на понеделник, 11 януари, отказа да потвърди съобщението, заявявайки, че разследването ще установи, дали тези престъпления са извършени от ксенофобски подбуди.

на 9.01.2016 г. at 20:45, miro20 написа:

Има много други "тъжни истини " :)

http://idi.bg/blogs/view/blog/2243

http://news.bg/int-politics/98-mln-ne-dostigat-na-oon-za-humanitarna-pomosht-za-severna-koreya.html

и

http://www.novini.bg/news/276759-%D0%BE%D0%BE%D0%BD-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-111-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F.html

:) кавичките са заради твоите обвинения. И са си точно на мястото именно защото не го правя  :)

И все пак не търси в мен сламката а виж гредата - защо руснаците парите им са навън ? т.е. на  по заможните :)

Нима те възхваляват запада ? :) ау че лоши руснаци :)

Сигурно аз съм им виновен нали :)

Ето нещо малкоооо по различно. -> http://separatist.by/razni/432-truth-to-dprk

преди 21 минути, darco написа:

Ето нещо малкоооо по различно. -> http://separatist.by/razni/432-truth-to-dprk

То подобен материал имаше и за Русия! Разни тролове обаче гледат и започват да ни убеждават с цената на всичко, че черното е бяло или обратното! В днешната Интернет ера не може да има дезинформация и заблуда! Питам се обаче ние, що за жалка картинка сме и то страна член на ЕС и НАТO. "Що ревем над чужди гробища", аааа?????

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

на 11.01.2016 г. at 13:05, Black Power написа:

То подобен материал имаше и за Русия! Разни тролове обаче гледат и започват да ни убеждават с цената на всичко, че черното е бяло или обратното! В днешната Интернет ера не може да има дезинформация и заблуда! Питам се обаче ние, що за жалка картинка сме и то страна член на ЕС и НАТO. "Що ревем над чужди гробища", аааа?????

И ти с широко отворени обятия вЕрваш на сайта "сепаратист" ? :) показващ всеизвестните прогапандни снимки от избрани местенца в Сев. Корея ?:) 

И колко щастливо живеят хората там ? :)

Ще те перефразирам - в днешната ера на интернет , откъдето ни заливат с тонове  информационен  боклук, много лесно се ловят шарани.

Колкото по нагла ибезочлива е пропагандата, толкова повече шарани се ловят.

Ти , между другото, си един от тези  примери.

преди 1 час, miro20 написа:

И ти с широко отворени обятия вЕрваш на сайта "сепаратист" ?

Чшшш, аре :strangle::boxing8:

Та, тая сутрин гледах интересно интервяю с Каракачанов! Интересен анализ на случващото се в Германия и Европа. Бях подочул за разнасяните от немците плакати и транспаранти с надписи "Меркел - вън, в сибир! Искаме Путин в Берлин!" Каракачанов спомена за истинноста на това, което пък говори какво е отношението на хората към Путин.

Що се касае до мигарнтите, то според Каракачанов, техното поведение клони към определянето им ,като чисти терористи! Хора не заслужаващи нищо и никаква подкрепа! Май се оказах прав - Исляма си е илям т.е заплаха!

Та нещо управляващите мишкуват и мажат, а лидери на различни идеологически блокове говорят с недомлъвки за заплаха за териториалната цялост на България и мигранти - терористи!:no-no:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 3 часа, Black Power написа:

Колкото и емотики да трупаш, пак не ми отговори - какво ценно и информативно видя видя в сайт, с име "сепаратист" ???

И на децата е ясно че е пропагандна сепаратиско-терористична простотия...

Та  ?

Полицай от Германия със стряскащи разкрития за бежанците

На германската федерална полиция е разпоредено да не задържа бежанци, опитали се да избягат при проверка на документите. Това заяви пред германския в. "Билд" служител от органите на реда в страната, предаде ТАСС.

"Отначало пристигаха най-вече семейства с деца, които изглеждаха образовани, говореха английски. Сега обаче 95 на сто от бежанците са несемейни мъже. Половината нямат валидни паспорти или други документи", казва източникът, цитиран от вестника.

"До хората не достига информация какво става всъщност. Един бежанец искаше да пререже гърлото на друг. А после в доклада записаха тежки телесни повреди, а не опит за убийство. Така статистиката изглежда по-добре", обяснява той.

"Ако при проверка на документите бежанец реши да избяга, ние дори нямаме право да го задържим. Така наредиха отгоре. Това щели да бъдат насилствени действия. Вътрешното правило е: по-добре му дай да избяга", разказва полицаят.

Публикацията на "Билд" излиза след широко обсъжданите в Германия събития от новогодишната нощ в Кьолн - сексуални нападения и обири, повечето от които се приписват на чужденци.

До момента полицията на града е получила над 500 сигнала от пострадали, съобщили за тормоз, изнасилвания, оскърбления и грабежи. В официалното съобщение на полицията от 1 януари обаче не се споменаваше за тези инциденти.

Източник: БТА
преди 41 минути, M.Николов написа:

„Ню Йорк Таймс“ съсипа Меркел

http://vchas.net/208074/ню-йорк-таймс-съсипа-меркел/

Ненадмината наглост и двуличие!

Не!!! Aмерика съсипа Европа! Ако америка не се бе месила там където не трябва с провеждане на "освободителни", войни и не бе потклаждала "Арабски пролети", то сега нямаше да говорим за ИД и мигранти! Германия пък се срамува а и страхува от санката на миналото си и за това някак подходи по по - различен начин спрямо мигрантите! Цяла Eвропа направи грубата грешка да се подведе по тънките игри на америка с цел натриване носа на Русия и не предполагаще, че от тази играчка може да излезе и плачка! Вече е твърде късно за всичко и както съм казвал многократно - време е всеки да си изкуса надробената попара! Това за урок!

Всичко щеше да се случи в Европа, ако я нямаше Великобритания. Тези са убийците на Европа, САЩ са само изпълнител.

Германски полицай: Имаме инструкции да не арестуваме бежанци и да прикриваме престъпленията им!

Цитат

„Заповедта идва най-отгоре. Ако тръгнем да ги преследваме, сме щели да нарушим правата им“, възмущава се служителят на реда

Цитат

„В началото идваха семейства с деца, които бяха образовани, по-голямата част от тях говореха английски. Сега 95% от пришълците са сами мъже. Половината от тях нямат нито паспорти, нито каквито и да е документи“, разказва полицаят. Хората не знаят колко страшно е в действителност положението с мигрантите.

Той дава за пример как се изкривява статистиката на престъпленията, за да се пазят бежанците: „Един мигрант се сби с друг и се опита да му пререже гърлото. После в сводката бе записано тежка телесна повреда, а не опит за убийство, какъвто бе в действителност“.
Служителят на реда се възмущава и как имат заповед, ако в хода на проверка, бежанец се опита да избяга на униформените, те да не го арестуват. „Това е заповед от най-горе. Защото, ако тръгнем да го преследваме, това би било нарушаване на правата му и насилствени действия  от наша страна“, казва полицаят.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ми те за нередностите по нова година полицията не го съобщи

ама и ние като казваме - полицията ни крие престъпления от цигани, германците вярваха ли ни или викаше интегрирайте си ги

всеки ден има данни за бити от цигани, изнасилени от цигани и т.н от цигани но не ни вярват и не ни даваха Германците да противодействаме на циганите

Сега просто и при тях става същото

Тъпа блондинке, твоя умствен капацитет е доста по- голям от този на канцлера на Германия. Хау ис дат? :)

преди 5 часа, Black Power написа:

Та, тая сутрин гледах интересно интервяю с Каракачанов! Интересен анализ на случващото се в Германия и Европа. Бях подочул за разнасяните от немците плакати и транспаранти с надписи "Меркел - вън, в сибир! Искаме Путин в Берлин!" Каракачанов спомена за истинноста на това, което пък говори какво е отношението на хората към Путин.

Що се касае до мигарнтите, то според Каракачанов, техното поведение клони към определянето им ,като чисти терористи! Хора не заслужаващи нищо и никаква подкрепа! Май се оказах прав - Исляма си е илям т.е заплаха!

Та нещо управляващите мишкуват и мажат, а лидери на различни идеологически блокове говорят с недомлъвки за заплаха за териториалната цялост на България и мигранти - терористи!:no-no:

Е па вече ще си имаме шест нови двигателя за МиГ 29 :P Остава да купим и самолетите. Иначе ще трябва да ги слагаме на делтапланери и по един с кошница гранати както над Одрин.

Да, добре е Путин да мисли за Берлин, че в Москва може да му стане горещо.

А Русия има спомени от една германка преди време, която се е опитала и до немалка степен успяла да ги направи хора.

преди 22 минути, Blago72 написа:

Да, добре е Путин да мисли за Берлин, че в Москва може да му стане горещо.

А Русия има спомени от една германка преди време, която се е опитала и до немалка степен успяла да ги направи хора.

Абе каквото и да си говорим, Путин е голям държавник. Ако тоя човек бе президент на САЩ, Щатите отдавна да са "оправили" целия свят. Ако Обама бе президент на Русия, руснаците щяха да си помечтаят за Елцин, лека му пръст. 

преди 5 минути, Кико написа:

Абе каквото и да си говорим, Путин е голям държавник. Ако тоя човек бе президент на САЩ, Щатите отдавна да са "оправили" целия свят. Ако Обама бе президент на Русия, руснаците щяха да си помечтаят за Елцин, лека му пръст. 

Нали според вашата фейк пропаганда, Обама владее вече целия свят ? :)

Както и да е .. .

Обама и Буратино нямат нищо общо.

Говоря буквално в смисъла "Буратино"  :) т.е. Пу.

Обама може много да се учи от Буратино . В технологиите за ТВ  зомбиране и в прокарване на тотални лъжи

преди 16 минути, miro20 написа:

Обама може много да се учи от Буратино . В технологиите за ТВ  зомбиране и в прокарване на тотални лъжи

:) Амерунгите лъжат в пъти повече, въпреки че не са били кагебейци:) Така че, не се притеснявай за Обама:)

Много ви се иска Русия без Путин, на тебе и твоето началство, ама нъцки – има да чааакате:)

преди 25 минути, karadzha написа:

:) Амерунгите лъжат в пъти повече, въпреки че не са били кагебейци:) Така че, не се притеснявай за Обама:)

Много ви се иска Русия без Путин, на тебе и твоето началство, ама нъцки – има да чааакате:)

чичко Путин е номер едно в света,ако се кандидатира в САЩ за президент ще ги бие без конкуренция!

уникалното Интервю на Владимир Путин за Bild там е и другата част!

Повтарям, НАТО трябва да защитава своите членове от атака, но никой не е нападнат Турция. Ако Турция е поверена интереси на други места по света, в съседните страни, означава това, че НАТО трябва да се защити и да осигури тези интереси? Означава ли това, че Германия, като член на НАТО, трябва да помогне на Турция да разшири дейността си в съседните територии?

s3yVr7s632NMU58QvTwDZpe5cRUPDGk4.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.