Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Определено зацикли. :)

Знам че си тролиш нарочно , но всичко си пише в цитираната новина :

http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1530438

Чети и си мисли каквооото ти душа сака :)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Не го слушай тоя миро. Той една сводка не е прочел, троли те за спорта. Въпросната миграция я има, обаче Ал Баб никога не е бил "асадски" през последните 3-4 години, че да бягат от "режима". Ал Баб беше системно ислямизиран през годините - първо в ръцете на "умерените", после в ръцете на "ислямистите". И джихадитата на рецеп просто смениха едната ислямска групировка (ИДИЛ) с тяхната си (Ахрар ал шам).

Миграция има към територии на кюрдите около Манбиж, но това не е бягство от "режима". Да не забравяме, че именно кюрдско-арабския алианс в Манбиж се споразумя с Русия и Сирия за съвместна охрана от бандитите на рецеп, които миро така хубавко представя за "бунтовници".

Мирко хал хабер си няма какво става в Сирия, не разбира картите, не разбира бойните действия, не знае посоките - кое е на север, кое на юг, не знае инфраструктурата, военните бази, целите на воюващите армии. Какво се занимавате с него. Очевиден трол. И цитира БТА.

Редактирано от Phused (преглед на промените)

Много добре виждаш кой троли :) 

Я кажи ти как си обясняваш тези 66 хил бягащи от сирийската армия ?

Може би по добре ще обясниш на другаря ти трол  :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Много добре виждаш кой троли :) 

Я кажи ти как си обясняваш тези 66 хил бягащи от сирийската армия ?

Може би по добре ще обясниш на другаря ти трол  :)

Бягат от бойните действия. Сирийската армия не е настъпвала в Ал Баб, че да бягат от нея. Тя се спря край Тадеф, който в продължение на около 10 дни беше град-призрак - ислямистите го бяха напуснали.

Да ми обясняваш, че рецеповите щитоефратци са демократични борци за свобода, при които е рай да избягаш - е тва е много далече от истината. Но аз те разбирам - рядко пишеш в темата за Сирия, включваш се спорадично и почти винаги не на място. Отдавам го на това, че тотално не знаеш какво се случва, не можеш да се ориентираш по картите, не четеш източници и анализи, не можеш да направиш причинно-следствена връзка на база на случващите се събития.

Това, което пишеш е просто да поспортуваш на тема анти-асад и анти-русия, но тук темата се превърна в експертна, а не в тролска. Което автоматично те изключва от нея или най-малкото те прави аутсайдер.

преди 5 минути, иноТ написа:

Бягат да ги колят, то е ясно. Ако те слуша човек, сигурно се и усмихват умирайки. :D

Това е единствено и само твоя гледна точка :) Която няма нищо общо с моята :)

преди 3 минути, Phused написа:

Бягат от бойните действия. Сирийската армия не е настъпвала в Ал Баб, че да бягат от нея. Тя се спря край Тадеф, който в продължение на около 10 дни беше град-призрак - ислямистите го бяха напуснали.

Да ми обясняваш, че рецеповите щитоефратци са демократични борци за свобода, при които е рай да избягаш - е тва е много далече от истината. Но аз те разбирам - рядко пишеш в темата за Сирия, включваш се спорадично и почти винаги не на място. Отдавам го на това, че тотално не знаеш какво се случва, не можеш да се ориентираш по картите, не четеш източници и анализи, не можеш да направиш причинно-следствена връзка на база на случващите се събития.

Това, което пишеш е просто да поспортуваш на тема анти-асад и анти-русия, но тук темата се превърна в експертна, а не в тролска. Което автоматично те изключва от нея или най-малкото те прави аутсайдер.

Аха.. остави ме мен.... БТА и ООН лъжат  казваш... добре , експерте.... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Виж човекът как ти обяснява, като за бавноразвиващи се. Значи от него разбирам, че хората бягат от рашистите и Асад, ама тях ги няма там. Значи бягат за спорта. :D:D:D

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Определено зацикли. :)

Знам че си тролиш нарочно , но всичко си пише в цитираната новина :

Чети и си мисли каквооото ти душа сака :)

А ти прочете ли статията? Щото там пише, че хората бягат от сраженията, а за руснаци изобщо не се казва нищо.

преди 2 минути, иноТ написа:

Виж човекът как ти обяснява, като за бавноразвиващи се. Значи от него разбирам, че хората бягат от рашистите и Асад, ама тях ги няма там. Значи бягат за спорта. :D:D:D

Насоката на твоите наивни тълкования  не ме интересува.

Разбира се, това че говориш абсолютно несвързани неща, не прави впечатление на "експерта" :)

КАкто и да е.. вие сте си червени "Другари" , нормално е.

за мен просто е странно че БТА и ООН лъжат... ама щом кават експертите... :)

Цитат

за мен просто е странно че БТА и ООН лъжат... 

Другия път първо питай експертите и няма да се излагаш така. 

Тия от ООН , франс прес и БТА верно много глупави .... как може да не се допитат  до тукашните червени експерти . :)

Ще си взема бележка  да не ги цитирам преди да питам тук :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Тия от ООН , франс прес и БТА верно много глупави .... как може да не се допитат  до тукашните червени експерти . :)

Ще си взема бележка  да не ги цитирам преди да питам тук :)

Айде и да спинкаш добре

assad.jpg

Поздрави от шефа на Сирия.

Ако бях админ щях да ти сменям ника всеки ден, примерно "миро20ОбичамПутин", на следващия ден "миро20ФенНаАсад".

Знам :) малките хора са най злобни и с богата фантазия  .... какво ли няма да измислите заради комплексите си :)

преди 5 часа, miro20 написа:

Хм... я да видим...

66 хил . души са мигрирали в резултат на тези боеве.. що ли не ги щат "освободителките" ??

40 хил са мгрирали към райони контролирани от бунтовниците...

Странна работа а ?

:)

MOM: Битката за Западен Мосул принуди над 45 000 да напуснат домовете си

http://www.novini.bg/news/410290-mom-битката-за-западен-мосул-принуди-над-45-000-да-напуснат-домовете-си.html

Както виждаш тези не бягат от Асад и руските ВКС и те ли бягат от "освободителите"?

Да, хубаво е да се види защо бягат.

Аз го казах много по простичко, без претенции на "експертна" компетентност , за която някои тук претендират

И това е че ... нещата там не са въобще "двуполюсни". Няма такова понятие - тези са добри , онези лоши   И трепем лошите и защитаваме "добрите".

в един момент някои групировки са с ИД, в друг момент се бият с тях... трети са с Асад, после не са...четвърти са в коалиция с тях, посл не са....

Твоа отделно от интересите на външните намесени във ойната - турци, иранци , кюрди и т.н.. които си трепят по собствени "критерии" и търся свои цели.

преди 11 часа, miro20 написа:

Да, хубаво е да се види защо бягат.

Аз го казах много по простичко, без претенции на "експертна" компетентност , за която някои тук претендират

Kаза го много простичко. Сирийците бягат към брадатиде бунтовници, явно бленувайки за шериат.

преди 9 минути, иноТ написа:

Kаза го много простичко. Сирийците бягат към брадатиде бунтовници, явно бленувайки за шериат.

Големи гърчове да ми вкараш в устата твоите простотии :)

То се вижда много ясно кой какво е казал тук :)

Как да не лайкна факта как сам си признаваш за глупостите които оспами темата, че са такива. :):)

Давай, можеш още да измислиш "какво съм казал" :):)

И накрая пак да кажеш че тъпо си го измислил :)

на 5.03.2017 г. в 19:15, miro20 написа:

40 хил са мгрирали към райони контролирани от бунтовниците...

Странна работа а ?

:)

Понеже не помниш какво си писал. Ето ти. Гинкоприм. :D:D:D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.