Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Бре защо си мислите , че svoboda.org e независим? Да ви се чуди човек на акъла.

2015-11-19_21h58_45.jpg

същото е и с оня сайт на Каспаров , който дори живее в щатите и списва оттам.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 10 минути, nikssi написа:

2015-11-19_21h58_45.jpg

Нищо не мислят. Спускат им списък, със сайтове, дето да полват. На НПО-та, не им трябват умни и мислещи. :D

преди 10 минути, nikssi написа:

2015-11-19_21h58_45.jpg

Пак се почна с познатото - когато си глътнете езиците и не може да говорите по същество , почвате да "анализирате" къв бил сайта и къде се хоствал.

Както за http://www.stopfake.org/en/news/  и др

Много ясно че няма как критикуващи и поакзващи нелицеприятни факти и разобличаващи путинските лъжи , сайтове, да се хостват в РФ .

Къде според вас трябва да се хостват ? :):)

Предпочитате да си заровите главите и да не гледате фактите, а да си изсмуквате детински "анализи" ??? :)

"Бог може и да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно".

В.В. Путин

Колко малко е необходимо, за да развенчаят Мирката отново. Човек с определени умения винаги е по-полезен от 100 недъгави трола. 

преди 25 минути, miro20 написа:

Пак се почна с познатото - когато си глътнете езиците и не може да говорите по същество , почвате да "анализирате" къв бил сайта и къде се хоствал.

Както за http://www.stopfake.org/en/news/  и др

Много ясно че няма как критикуващи и поакзващи нелицеприятни факти и разобличаващи путинските лъжи , сайтове, да се хостват в РФ .

Къде според вас трябва да се хостват ? :):)

Предпочитате да си заровите главите и да не гледате фактите, а да си изсмуквате детински "анализи" ??? :)

За какъв хост става въпрос? И пак някакви сайтове с откровенна пропаганда. Леле стопфейковеца Миро пак с клоунски номера.

Едва ли не знаеш кой е собственика. И каква връзка има въпросната медия с ЦРУ .

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 8 часа, miro20 написа:

Остей ги .. сами знаят че са смешни с тези детиснки глупости и лъжи , но това не им пречи да си ги разпространяват.

:)

Е да де.. укрепва си базата и чистят района... само че основната ИД  е дота по далеч от този район :):)

т.е. продължават си познатата тактика - не ИД е приоритет , а укрепване на базите си и  укрепване на приятелския режим на Асад /който всъщност, няма избор и е под тотален руски контрол и е съгласен на всичко що каже Пу :) / .

Тц.. това са фактите. И което е най грозно - вие дори не си давате сметка как може нормален човек да блокира таквиа резолюции , касаещи хуманитарната криза  , и осъждане на ненужните зверства от ВСИЧКИ страни. И то  4 пъти !

А обидите и детинските ти заяжданици с които украсяваш всеки свой пост, пак ще ти повторя - не правят написаната от теб простотия по аргументирана, а даже напротив :) 

Високоточни руски ракети - плюс минус 50 км :)

Я гледай ти, поредния фейконосен матриал на битите сорситутки световни ;)

Гледам гледам, и направо прихнах като видях тази снимка дето уж би трябвало да е от "ракета Х-55 " 

LiveLeak-dot-com-71d_1447755369-CUAPbZ7W

И какво пише на нея, ГАЗОГЕНЕРАТОР ???? Газогенератор на ракета , хахахахаххахахахахахахаххаахахахаха :D:D:D  останалите надписи са за затягане по часовниковата стрелка и отпускане в обратна посока , както и ТЕНДЕР ГБР.. и останалото нарочно истрито, и то си личи че не от падане, а е заличаване на боята и повърхностния слой с нещо нарочно 

Останалото с гордите някакви стъпили отгоре за снимка и така нататък лакърдии, че и сравнение с оригиналните ракети от снимки видите ли правят :D:D:D

Мдам, успя да ме разсмее тоя трололипипед безподобен отново с елементаризма си и уж достоверните инфота ... А той иначе не лъжел много, само като последния циганин, тоест като разпран :D:D

преди 26 минути, Тøни написа:

Колко малко е необходимо, за да развенчаят Мирката отново. Човек с определени умения винаги е по-полезен от 100 недъгави трола. 

Какво ми е развенчано че не разбрах ? Да разбереш хостинга на даден сайт и/или ИП  според теб е "човек с  определени умения" ???

уау :):) ма какви сте ми "хакери " :):)

преди 26 минути, nikssi написа:

За какъв хост става въпрос? И пак някакви сайтове с откровенна пропаганда. Леле стопфейковеца Миро пак с клоунски номера.

Едва ли не знаеш кой е собственика. И каква връзка има въпросната медия с ЦРУ .

Добре де, от ЦРУ , МОСАД и МИ6 да е :) предпочиташ да вЕрваш когато руски сайтове лъжат като разпрани ,  примерно "Обама оправил Меркел и се похвалил във фейсбук" , и не би повярвал на опровержението на тези сайтове, показващи че Обама никога не е казвал това, и  никакъв фейсбук.

Говоря примерно , но това е принципа на тези сайтове и на путинската пропаганда.

Защо ли няма реципрочно сайтове "1001 лъжи на запада за РФ"  ?  дали защото няма толкова лъжи , каквито се бълват ежедневно от путинската дезинформационна машина ? и дали защото медиите извън РФ се наричат журналисти, а в РФ - щатни служители  към Кремъл ? 

преди 51 минути, Sinbad_ написа:

Я гледай ти, поредния фейконосен матриал на битите сорситутки световни ;)

Гледам гледам, и направо прихнах като видях тази снимка дето уж би трябвало да е от "ракета Х-55 " 

LiveLeak-dot-com-71d_1447755369-CUAPbZ7W

И какво пише на нея, ГАЗОГЕНЕРАТОР ???? Газогенератор на ракета , хахахахаххахахахахахахаххаахахахаха :D:D:D  останалите надписи са за затягане по часовниковата стрелка и отпускане в обратна посока , както и ТЕНДЕР ГБР.. и останалото нарочно истрито, и то си личи че не от падане, а е заличаване на боята и повърхностния слой с нещо нарочно 

Останалото с гордите някакви стъпили отгоре за снимка и така нататък лакърдии, че и сравнение с оригиналните ракети от снимки видите ли правят :D:D:D

Мдам, успя да ме разсмее тоя трололипипед безподобен отново с елементаризма си и уж достоверните инфота ... А той иначе не лъжел много, само като последния циганин, тоест като разпран :D:D

Ами не знам на какво се дължи истеричния ти смях и гаменски език с познатия "арсенал" простотия и обиди , но...

Аз не разбирам толкова много , но дори бегъл поглед за справка, ми се мяркат термини като газогенератор и т.н.

V8uQQ.jpg

преди 1 час, miro20 написа:

Какво ми е развенчано че не разбрах ? Да разбереш хостинга на даден сайт и/или ИП  според теб е "човек с  определени умения" ???

уау :):) ма какви сте ми "хакери " :):)

Добре де, от ЦРУ , МОСАД и МИ6 да е :) предпочиташ да вЕрваш когато руски сайтове лъжат като разпрани ,  примерно "Обама оправил Меркел и се похвалил във фейсбук" , и не би повярвал на опровержението на тези сайтове, показващи че Обама никога не е казвал това, и  никакъв фейсбук.

Говоря примерно , но това е принципа на тези сайтове и на путинската пропаганда.

Защо ли няма реципрочно сайтове "1001 лъжи на запада за РФ"  ?  дали защото няма толкова лъжи , каквито се бълват ежедневно от путинската дезинформационна машина ? и дали защото медиите извън РФ се наричат журналисти, а в РФ - щатни служители  към Кремъл ? 

Ами не знам на какво се дължи истеричния ти смях и гаменски език с познатия "арсенал" простотия и обиди , но...

Аз не разбирам толкова много , но дори бегъл поглед за справка, ми се мяркат термини като газогенератор и т.н.

V8uQQ.jpg

Смешното смешнико е че газогенератора който е в  някои от ракетите  , е вътре, и няма надпис отвън, да не говорим за какво завъртане по часовникови посоки става дума изобщо....Това да не е бурмичка дето се поставя и завърта преди да се сложи ракетата в самолета , или изстреля , че механиците по авиационно въоръжение да следят в коя посока трябва да го затягат :D  А газогенератор  се нарича преди всичко  устройството което охлажда горивната смес и държи стабилизирана температурата на задвижващите газове ..А самите газове се създават в газотурбината ...

Но понеже тука говорим за Х-55, ето нещо за него, няма газогенератор .... Двигателя му е този.. ..

https://ru.wikipedia.org/wiki/Р95-300#.D0.98.D1.81.D1.82.D0.BE.D1.80.D0.B8.D1.8F

Отделно, криле, оперение и носова част на ракетата Х-55 са от композитни материали, а не тенекето дето ни показва твоя фейков пореден сайт укропски ...и схемата изкопана навярно от него също ;)

https://ru.wikipedia.org/wiki/Х-55#.D0.9E.D1.81.D0.BE.D0.B1.D0.B5.D0.BD.D0.BD.D0.BE.D1.81.D1.82.D0.B8_.D0.BA.D0.BE.D0.BD.D1.81.D1.82.D1.80.D1.83.D0.BA.D1.86.D0.B8.D0.B8

Та такива неща, затова и сайта ти и ти самия сте за смях с този надпис уж за ГАЗОГЕНЕРАТОР при това с указания как да се затягал .... 

Та следващия път като пускаш тука такива смешки, поне прочети за ракетата нещо сериозно, а схемичките дето ги даваш, може да си ги запазиш ...далече са от истината .. поне да беше пуснал да видим от кой измислен сайт изкопа и нея, за да се посмеем повече :D

П.С Опитай пак тролилипипе , поискай повече указания този път обаче от шефовете :whist:

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Не разбирам що  се гърчиш , като аз ти отговорих конкретно на израза "хахаха блабла бла хахаха  газогенератор в ракета ? хахах абла бла бла хахаха бла бла бла

И ти показах снимката схема на Х-55 от руски сайт, който и ти можеш да намериш, разбира се.

преди 12 минути, miro20 написа:

Не разбирам що  се гърчиш , като аз ти отговорих конкретно на израза "хахаха блабла бла хахаха  газогенератор в ракета ? хахах абла бла бла хахаха бла бла бла

И ти показах снимката схема на Х-55 от руски сайт, който и ти можеш да намериш, разбира се.

Няма нужда, сайта едва ли ще е руски ;)  пос коро укропкси така като ти знам манталитета на тролилип ..

Чети технически данни официални повече, и няма да се излагаш така с поредните влики открития на укропите, след 4-те уж паднали в Ирак Калибри, сега на ред е Х-55 явно :D

Ей, сорсотутките никога не могат да измислят нещо реално и оригинално, вс еедна и съща песен, само че с вариации ;)

П.С Абе ти нали уж беше инж по нещо си, явно си по селскостопанска технбика само от русенския уни ....... :D щом газогенератор с газотурбина бъркаш 

преди 10 минути, Sinbad_ написа:

Няма нужда, сайта едва ли ще е руски ;)  пос коро укропкси така като ти знам манталитета на тролилип ..

Чети технически данни официални повече, и няма да се излагаш така с поредните влики открития на укропите, след 4-те уж паднали в Ирак Калибри, сега на ред е Х-55 явно :D

Ей, сорсотутките никога не могат да измислят нещо реално и оригинално, вс еедна и съща песен, само че с вариации ;)

тц. Пак не позна.. напоследък много неща не познаваш .

Не е укропски бандеровски хунтовски , а от "московията" :) Нали сте "хакери" тука всичките.. толкова ли не можеш с два клика да видиш откъде е ? ?

преди 9 минути, miro20 написа:

тц. Пак не позна.. напоследък много неща не познаваш .

Не е укропски бандеровски хунтовски , а от "московията" :) Нали сте "хакери" тука всичките.. толкова ли не можеш с два клика да видиш откъде е ? ?

Казах че изобщо не ми е нужно да ти търся фейковете.. Гледам официалните ТТД на двигателя и ракетата ... при това без да  имам нужда от схеми ;)

преди 24 минути, miro20 написа:

Как беше... "чукча не читатель, чукча писатель"... :)

Казала чукчата , хахахахаа ..

Убеди ме  настървеността ти трололипска ... та добре се е наместил тоя сайт познай пак къде, и с кого е подобен, а викаш бил руски а.... ;)

Като ти казах че помирисвам трололипските ти укробандеровски напъни безполезни и смешни отдалече, ти си приказвай че сайта е московски ....

http://website.informer.com/fishki.net

http://fishki.net/1419883-nash-dostojnyj-otvet-tomagavkam---strategicheskaja-krylataja-raketa-h-55.html

П.С Интересното обаче е че инфото за ракетата там е мотамо с официалното в уикито, дори показва доста нагледно какъв фейков материал пусна по нагоре със снимките и надписите от уж падналата на 50 километра ракета... мдам, да виждаш разликите, погледни пак добре снимковите материали документиращи ракетата отблизо, и разликите с фейка на падналата далече далече уж :D 

преди 7 часа, Wankata написа:

И не само изпълзя, но и съска като змия на припек. Да проявим разбиране, човекът живее от няколко десетилетия с парче от граната в бетонираната си американска кратуна. Сигурно преди да си легне проверява за скрити руски диверсанти под леглото. И пее наум "боже, пази Америка!" Прочее, не бива да го надценяваме. Друг на мястото на този безобиден идиот с тежка форма на русофобска параноя и мизантропия би могъл да обяви война на Русия. Що ли ми е името на една плевня на върха на езика, като казах идиот??

Редактирано от adler88 (преглед на промените)

Ето каква изложба е имало в Ню Йорк - снимки на сирийци, измъчвани от режима на Асад.

Снимките са си снимки, едно само не разбрах- как американците решиха, че това са жертви тъкмо на Башар Асад, а не на Идил примерно? И ако вземем, та направим едно международно разследване, никак няма да се изненадам да се окаже, че това са снимки на зверски изтезаваните иракчани в добилия мрачна слава затвор Абу Гариб. Доколкото ми е известно, американските садисти, перфидно гаврещи се с беззащитни хора в тоя затвор не само не са предадени на международния трибунал за военни престъпления, но са дори повишени в звание за особени заслуги към "родината, майката и бащата на световната демокрация- съединените американски щати".

....

околкото ми е известно, американските садисти, перфидно гаврещи се с беззащитни хора в тоя затвор не само не са предадени на международния трибунал за военни престъпления, но са дори повишени в звание за особени заслуги към "родината, майката и бащата на световната демокрация- съединените американски щати".

Да ти обогатим информацията.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lynndie_England

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse

17 американски военни са освободени от служба и разследвани, осъдени са 11 от тях.

преди 6 часа, Sinbad_ написа:

Казала чукчата , хахахахаа ..

Убеди ме  настървеността ти трололипска ... та добре се е наместил тоя сайт познай пак къде, и с кого е подобен, а викаш бил руски а.... ;)

Като ти казах че помирисвам трололипските ти укробандеровски напъни безполезни и смешни отдалече, ти си приказвай че сайта е московски ....

http://website.informer.com/fishki.net

http://fishki.net/1419883-nash-dostojnyj-otvet-tomagavkam---strategicheskaja-krylataja-raketa-h-55.html

П.С Интересното обаче е че инфото за ракетата там е мотамо с официалното в уикито, дори показва доста нагледно какъв фейков материал пусна по нагоре със снимките и надписите от уж падналата на 50 километра ракета... мдам, да виждаш разликите, погледни пак добре снимковите материали документиращи ракетата отблизо, и разликите с фейка на падналата далече далече уж :D 

Разбрах че два клика не можеш да направиш - един върху схемата  ми  да копнеш инфото, и втори клик - да го отвориш. :):)

Какви "фишки нет" те гонят , не знам.... нещо гугъл те е излъгал пак :) 

схемата е от http://militaryrussia.ru/blog/topic-702.html

Но за теб това разбира се, няма никакво значение  :) ти си си наумил да "громиш" и да се хилиш , а не да "мислиш"  :):) 

преди 46 минути, Blago72 написа:

Да ти обогатим информацията.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lynndie_England

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse

17 американски военни са освободени от служба и разследвани, осъдени са 11 от тях.

А в някои държави официално приемат закон за садисти , позволяващ всякакъв бой  над затворници .

Но това въобще не прави впечателние на някои които ахкат и охкат за "заверствата в хамериканските затвори" , които са обаче като  кетъринг обслужващ персонал на детски рожден ден ,  в сравнние с други затвори ...

Боян Чуков:

Цитат

В глобалната мрежа се появи любопитна информация. В нея е обърнато внимание на следния факт. Мигрантите от Азия и Африка не носят със себе си необходимите пари за тяхното предвижване до Европа. По пътя те ползват услугите на американската фирма Western Union, която е позната отлично в България. В цитираната информация се казва, че по известните маршрути, включително и на Балканите, по които вървят мигрантите, са били изградени предварително множество пунктове на Western Union. По-ясно казано, по пътя е била предварително планирана логистика на мигрантите. Този бизнес е доста доходен. За превод на дадени парични суми комисионната е около 5%. Особеност в работата на Western Union е анонимността на тези, които изпращат парите. Информация за тяхната самоличност има само Western Union. В началото на 2015 г. ООН намали рязко средствата отпускани за бежанските лагери в Сирия. Историята с предварително откритите пунктове на Western Union по бъдещите маршрути на мигрантите поставя доста въпроси за тези, които обичат да разсъждават логично. Но едно е очевидно, Western Union е имала предварително информация за предстоящата мигрантска вълна в Европа от Азия и Африка.

Източник: https://www.facebook.com/ppl17/posts/10206668231132191

Източник на източника: http://www.anderweltonline.com/klartext/klartext-2015/western-union-und-die-geplante-logistik-der-migrantenstroeme/

Очевидно, г-н Чуков не е добре запознат със системата на WU.

Както при изпращане, така и при получаване на пари се изисква документ за самоличност, чийто данни се пазят в централната система на WU, а някои от тях присъстват и в исканията за превод и изплащане.

Страхотна статия на Блумбърг за източниците на финансиране на ISIS и защо те са успели да изградят устойчив икономически модел, което е в основата на всяка революция.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-11-19/why-u-s-efforts-to-cut-off-islamic-state-s-funds-have-failed

На мен поне събитията ми напомнят Великая Октя́брьская револю́ция. Много паралели виждам, погенциалният резултат би бил подобен, ама няма да го допуснат.

...

Що се отнася до безпристрастното мислене - в момента рублата се вдига скоростно, което никак, ама никак не е по вкуса на тия, дето сваляха цени на петрола и налагаха санкции. Преди може би час по "Россия 24" обявиха, че Бразилия и Русия започват разплащания помежду си с реали и рубли, включително на петрол.

Да обърнем внимание на безпристрастното мислене.

Рублата се вдига скоростно в рамките на последните 7 дни: от 67,17 рубли за долар до 64,86 рубли.

За последните 30 дни, обаче, рублата е паднала от 61,80 рубли за долар до 64,86.

За последната година - от 45,02 до 64,86.

http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=RUB&view=1Y

Пожелавам на руснаците успехи с Бразилия, но това:

http://m.nasdaq.com/markets/crude-oil.aspx

поне мен би направило по-предпазлив в обективните ми очаквания за развоя на събитията.

Той не казва нищо по-различно: "Информация за тяхната самоличност има само Western Union". и "Western Union е имала предварително информация за предстоящата мигрантска вълна в Европа от Азия и Африка". Противоречие няма.

Що се отнася до ВОСР, да ти припомня, че тя е била организирана и финансирана от Германия - доказателствата за това стават все повече. Например:

http://www.svobodata.com/page.php?pid=5267

http://www.segabg.com/article.php?id=00011&issueid=1514&sectionid=4

http://rasper-bg.com/?p=842

https://www.youtube.com/watch?v=vL8OwovGxY0

и много други. Според някои източници е имало и американско финансиране.

Не ми се търси в момента из безбройните му клипове в Youtube - Божо Димитров разправяше, че дори са свиквали извънредно заседание на правителството, за да отпускат допълнителни пари. Били са отпуснати допълнително 17,5 милиона златни райхсмарки над отпуснатите дотогава 100 милиона, което пък за времето си е било огромна сума. Ей тука му качва изявите някакъв негов фен - ако ти се търси, търсѝ, тъкмо да научиш и нещо ново. Та в тоя смисъл имаш право - аналогиите са много - външно организиране и финансиране с цел присъединяване на суверенна страна (в случая страни) към сфера на влияние; използване на платени наемници; след време "революционерите" излизат от контрол и започват да водят все по-самостоятелна политика и така нататък.

мхм... а "интернет" е създаден предварително за да обслужва ИД и тероризма по света да си комуникира.....

Междувеременно ,  Генералната Асамблея на ООН  осъди действията на РФ в Сирия :

Комитет по правам человека Генеральной Ассамблеи ООН в четверг принял саудовский проект резолюции, осуждающей российско-иранскую интервенцию в Сирии, сообщает Reuters. Делегации России и Ирана отвергли данный документ как "бесполезный" и "необоснованный". Необязательная к исполнению декларация, подготовленная Саудовской Аравией при поддержке Катара Соединенных Штатов и других западных держав, была принята на 193-м заседании Генассамблеи. 115 членов ООН  проголосовали "За", 15 "Против" и 51 "Воздержался". Таким образом, страны-члены ООН фактически единогласно осудили РФ за воздушную операцию в Сирии.

Документ, в котором Россия прямо не упоминается, хотя и подразумевается, "решительно осуждает все атаки против сирийской умеренной оппозиции b призывает к их немедленному прекращению с учетом того, что эти атаки идут на пользу так называемому ИГИЛ и другим террористическим группам, таким как Фронт ан-Нусра".

По данным информагентства, текст резолюции явно обращен против Москвы, которая занимается бомбардировкой оппозиционных сил Сирии на протяжении последних двух месяцев. Кремль настаивает на том, что авиаудары направлены против "Исламского государства", однако мирового сообщество, включая западных экспертов, опровергают эти утверждения как заведомо ложные.

Документ осуждает также присутствие в Сирии "всех иностранных террористических бойцов ... и иностранных сил, борющихся от имени сирийского режима, включая бригаду Аль-Кудс (военное крыло Палестинского исламского джихада), Корпус стражей исламской революции (иранский спецназ) и военизированные группировки, такие, как Хезболла". Резолюция требует от иностранных боевых подразделений немедленно покинуть территорию Сирии, а также осуждает боевиков ИГИЛ и других исламских радикалов в связи с злоупотреблениями и преступлениями против прав человека.

Отметим, что данная часть текста также является нацеленной на РФ, поскольку, помимо официально признанной базы в Латакии, Россия, согласно последним данным, перебросила сухопутные войска и вооружение также в остальные части Сирии.

И още едно интересно видео за руските бомби :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.