Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да пия твърд алкохол,какво да правя ?

Featured Replies

Ей хлапе,идея си нямаш в какво искаш да се забъркаш...и само се пробвай да ми квичиш..ама аз само 2 пъти в седмица или на купон,,,,ако си ми наблизо ще ти счупя ребрата...просто не ставай като мен

Повечето хора знаят кой съм...

• Отговори 113
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

просто не ставай като мен

Тъкмо ще си правите компания двамата като се запивате.

Както казва дядо ми най-добре е по една чашка ракия на ден за да си дизенфекцираш устата :D

По добре че не пиеш. Аз не пия твърд алкохол вече от 4 години. И не съжалявам изобщо че го спрях.

От него можеш да си докараш рак на дебелеото черво или на панкреаса. Аз лично го спрях заради инфекция на дебелото черво след като бях цели 2 месеца на антибиотици през края на 2010-та г. Освен това алкохола който влиза  на територията на източна Европа и балканите е крайно некачествен и невероятно менте. Единственото което пия по настоящем е бира и бира. Всякакъв род концентриран алкохол не поглеждам. Не поглеждам и ястия правени с такъв както и сладки изкушения съдържащи такъв. Не съжалявам изобщо. Ако не ти понася по настоящем просто не го пий. Нищо няма да загубиш от това. Както написах по горе не консумирам такъв от 4 години и не съжалявам за нищо. Ума ми се изостри съзнанието ми се избистри и станах коренно различен човек от това което бях в момента в който се разведох с този порок. Пожелавам ти и на теб именно това.

Май не си прочел добре какво съм написал ! Написал съм че искам да мога като изляза някъде да мога да пия едно малко уиски примерно.А хората които ходят в клиники и се борят да го откажат,да са му мислили преди да се се напивали редовно ! Аз не съм такъв казах какво искам .Вместо бира веднъж седмично , по 1 малко веднъж седмично,но вие все акъли да давате.Не съм искал мнение дали е вреден или полезен.

Ако ще ми давате акъл по добре не пишете нищо :)

Че за кво ти е да пиеш Уиски или нещо концентрирано. Пий една чаша качествено вино или Съмърсби или Кърлинг и не се занимавай с глупости.

Съмърсбито - круша или ябълка защото са с най малко Е-та на опаковката.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Тъкмо ще си правите компания двамата като се запивате.

А после и сили могат да премерят както обикновено се случва в пиянски запой.

Иначе автора дали е почнал да тренира или се ослушва и няма да става като мъжете!

А после и сили могат да премерят както обикновено се случва в пиянски запой.

Иначе автора дали е почнал да тренира или се ослушва и няма да става като мъжете

Това е истината. Редовно, с постепенно увеличаване на дозите. Не, че аз пия, просто разсъждавам логично.

Радвай се,че не можеш да пиеш Black Dragon 777!

Не ти трябва алкохол,било "твърд",било "мек"! ;)

Явно си получил алкохолна алергия,от това което се подразбира от думите ти в първия пост на темата! ;)

Погледни това! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Че за кво ти е да пиеш Уиски или нещо концентрирано. Пий една чаша качествено вино или Съмърсби или Кърлинг и не се занимавай с глупости.

Съмърсбито - круша или ябълка защото са с най малко Е-та на опаковката.

Всичко друго ти харесвам, това че се джобиш да правиш разни чужденци пачки  -  не го разбирам. :no-no:Имаме си такива прекрасни домашни плодове и сортове грозде и човек може да си направи каквото ще, но при всички случаи 1000 пъти по-качествено вино, в което няма въобще "е"-та, камо ли да вади маса кеш за разни перски или лордски пикни от на майничките в Ингланд, или кой знае откъде са тия шебеци.

Това е истината. Редовно, с постепенно увеличаване на дозите. Не, че аз пия, просто разсъждавам алогично.

Сподели какво реши да правиш, ще се правиш на гЪзар когато употребяваш алкохол, или когато си трезвен без капка алкохол в организма?

• Автор

Сподели какво реши да правиш, ще се правиш на г*зар когато употребяваш алкохол, или когато си трезвен без капка алкохол в организма?

Нищо няма да правя,от няколко дена ходя на фитнес и от както  започнах не съм и пушил и  даже  ми е по хубаво така,иначе ще си карам на минерална вода или кола в заведенията.Наистина щом организма не  ми позволява,по добре за мен.За сега нещата стоят така,не мисля и  да се  променят.И благодаря още веднъж на всички които ме посъветваха :)

Нищо няма да правя,от няколко дена ходя на фитнес и от както  започнах не съм и пушил и  даже  ми е по хубаво така,иначе ще си карам на минерална вода или кола в заведенията.Наистина щом организма не  ми позволява,по добре за мен.За сега нещата стоят така,не мисля и  да се  променят.И благодаря още веднъж на всички които ме посъветваха :)

Щом си почнал да ходиш на фитнес, цигарите ги отказвай напълно. Вместо да се занимаваш с простотии, хвани си една приятелка , хем ще си правиш удоволствие ти на нея и тя на теб, хем ще си жив и здрав ;)

БМВ циганин(да ме прощаваш...ама си точно такъв-и едва ли си виждал кайт на яве)..да ти се е случвало както си седите и си пиете на масата някой да ти забие вилица в ръката?...мъже...пред клавиатуратаПС caizersozi  :no-no:  :D Ти пък кво общо с Кайзер Созе(куц ли си,сакат ли)?!?!?! Да де,добре че гледаш такива филми,ама поне да пишеше правилно... :ohmy:

И аз ли да се радвам че няма да те срещна бате ?  То къде да се видим аз отбягвам пиянките и местата им къде ходят.

А де да съм виждал кайт ве !!! Да не би да искаш да ме пробваш на кайт че питаш ?

KayzerSoze в много сайтове този акаунт с зает а дали съм куц или сакат не знам защо те интересува ? Отървах казарма навремето защото единия ми крак беше по къс от другите два.

Та това явно се отнася за момичетата и момчетата който работят в Англия...

Нали знаеш че личните съобщения не трябва да се публикуват без съгласие на отсрещната страна. Все пак тук сме гости и има правила.

Знаеш ли колко ми пука за правилата-и нека те видят какъв си всъщност...

Знаеш ли колко ми пука за правилата-и нека те видят какъв си всъщност...

Ем какво има да ми гледат !!!

На кайт кога решиш бате идваш и звънкаш. Имаш ли екип или да ти дам някой от моите че да не плащаш за свръх багаж. Какво да те правя сънародник си ми.

Имам 8-ца star kite, две 9-ки на слингшот рали и турбо3 и една 11ска на стар кайт 2011 и дъски ще ти намеря да няма оправдания после.

Вие там в Англия пък къде тренирате ми е много чудно в тия мъгли и студове !!!

Да пукнеш дано....какво означава това(

Да пукнеш дано....какво означава това(

Въпрос на време е Господ да си ни прибере всички. Обикновено и най често почва от пиянките ама гаранция няма. Важно е обаче кой ще мирише най много.

Васко извинявай ама да не закъснееш утре за работа виж все пак кое време е. Аз съм на друг континент и при мен е рано ама ще ми е съвестно ако те задържам буден още.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Поне ми знеш името....та не бой се,работя от вкъщиИ само да те светна-иронията ми е понятнаИме имаш ли си?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Поне ми знеш името....та не бой се,работя от вкъщиИ само да те светна-иронията ми е понятна

Слагам те веднага до фаворитите си Белго и СимТеч ако не друго ми беше забавно.

Надявам се да си редовен, не знам как не съм те забелязал да сега с толкова постове де имаш. Сигурно пишеш повече в разделите за ядрена физика и съм те пропуснал.

Поздрави !

С Белгиеца и Живко не ме сравнявай

С Белгиеца и Живко не ме сравнявай

Извинявай грешно си ме разбрал. Просто ми е забавно да си пишем а не че те сравнявам с тях.

какво ти е забавно и на каква почва?Доминиканска или англииска?

какво ти е забавно и на каква почва?Доминиканска или англиЙска?

Разтоварвам се от ежедневния стрес. Особено днес ми беше в повече и добре че се появи.

Доминиканска или Англия нямат нищо общо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.