Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да пия твърд алкохол,какво да правя ?

Featured Replies

Като не можеш уиски, замести го например с мента? Хем е по-лека хем е вкусна. Ама не прекалявай, че главата болница на следващия ден.

• Отговори 113
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

водка с доматен сок кво й е

влиза екстра, пил ли си

Блъди Мери я кръстили

Публикувано изображение

водка с доматен сок кво й е

влиза екстра, пил ли си

Блъди Мери я кръстили

Публикувано изображение

Ще те подкрепя за Блъди мерито. Преди 3 год. баба ми още можеше да прави разни компоти и покрай тях правеше буркани с доматен сок.... няма да ви казвам как с един буркан се пие шише 700мл водка ахахахаха....

Никога не съм повръщал или припадал от алкохол,едно от най големите ми напивания беше с 6 бири 3 малки и 2 големи уискита,иначе май последния купон след което не мога да пия твърд алкохол ,пих уски 1-2  пласмасови чашки,вино доста и  бира,но пак нищо...нито съм  повръщал,нито нищо.

да...но какъвто  и да е алкохол ако не пари мога да го пия,а като  вече съм  се давил няколко пъти и хем едвам дишам като  се задавя от твърд алкохол хем и   като ми пари...и сега чак ме е страх когато има  чаша с уиски  да опитам глътчица ,защоо знам какво следва..

парфюмите мога,вино ,бира,мастика и такива алкохоли които не парят на гърлото мога да пия.

Дори и изобщо да не пиеш никакъв алкохол, не е фатално.

Знай, че ако си мислиш, че по този начин ще изглеждаш повече мъж , е заблуда.

Според мен, вече е по-модерно да не се пие...както и да не се пуши. А е и много по - здравословно.Пиенето нанася много вреди на психиката и организма, така че не се огорчавай, ако  организма ти не приема алкохола.

Той най-добре знае какво му е нужно и каво не. Не се сравнявай с другите, бъди себе си, защото всеки организъм има своя индивидуалност.

Така че, хич да не ти пука, ако някой ти се присмее, че не искаш да пиеш. Приеми го като комплимент! ;)

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Започни още днес с 10 грама. Утре 20 грама. Вдруги ден 30. И така нататък. На края на месеца вече няма да ти има нищо и от кило. А след два месеца ще печелиш надпивания !!!

Започни още днес с 10 грама. Утре 20 грама. Вдруги ден 30. И така нататък. На края на месеца вече няма да ти има нищо и от кило. А след два месеца ще печелиш надпивания !!!

И какво ще спечели, ако се научи да пие по кило? :)

как какво - цироза, ако доживее докато достигне този стадий

не е задължително

не е задължително

Абе, да пие, не да копае. Юнак вино пие, бунак лозе копае. То пък виното мек алкохол. 

Ами ако спечели надпиване, може да го наградят с кило кайма, или троянска луканка или торта Гараш.

Ами ако увеличава натоварването постепенно, може пък черния дроб да свари да се нагоди. 

Стига да осъзнаеш какво предимство е това да ти става гадно от твърд алкохол- можеш само да се радваш!!! Голяма работа, че не можеш да пиеш. Научи се да си щастлив без да е нужно да пиеш "за настроение"!!

Научи се да си щастлив без да е нужно да пиеш "за настроение"!!

това е въпрос на вътрешна нагласа, а той не го умее това

не е задължително

Абе, да пие, не да копае. Юнак вино пие, бунак лозе копае. То пък виното мек алкохол. 

Ами ако спечели надпиване, може да го наградят с кило кайма, или троянска луканка или торта Гараш.

Ами ако увеличава натоварването постепенно, може пък черния дроб да свари да се нагоди. 

Верно, първо може да блъсне някой, докато кара пиян.

Верно, първо може да блъсне някой, докато кара пиян.

Някой дали е правил изследване. Например от всички блъснати пешеходци, колко са блъснати от трезвен и колко са блъснати от пиян. Да не се окаже ...

Ако чакаш пиячката да те направи юнак, леле мале... :D У нас от юнаци не можеш да се разминеш...

Някой дали е правил изследване. Например от всички блъснати пешеходци, колко са блъснати от трезвен и колко са блъснати от пиян. Да не се окаже ...

Не смяташ колко корумпирани полицаи има дето покриват случаите...и колко продължават да карат пили.

Ако чакаш пиячката да те направи юнак, леле мале... :D У нас от юнаци не можеш да се разминеш...

Не смяташ колко корумпирани полицаи има дето покриват случаите...и колко продължават да карат пили.

А, добре че ме подсети. Колко от подкупите се дават от трезвени и колко от пияни. Да не се окаже...

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

А, добре че ме подсети. Колко от подкупите се дават от трезвени и колко от пияни. Да не се окаже...

Какво точно да се окаже. Да не адвокатстваш на чашката с ракия?

Щом деца по на 16-17 години мислят, че изпиването на 300 грама твърд алкохол, омешано с вино и много бира е нещо нормално, както и че човек се счита за пиян само, ако припадне или изпадне в делириум, наистина има нещо много объркано във възпитанието - родителското, училищното и това на обществото като цяло.

Какво точно да се окаже. Да не адвокатстваш на чашката с ракия?

Чеша си клавиатурата. Стори ми се, че пияниците изостават в спора и ги подпомагам, за да стане интересно.

Чеша си клавиатурата. Стори ми се, че пияниците изостават в спора и ги подпомагам, за да стане интересно.

Те нямам време от наливане нещо да напишат. А по напредналите още се мъчат да изберат, на коя от двете(или четирите) клавиатури които "виждат", да пишат.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Щом деца по на 16-17 години мислят, че изпиването на 300 грама твърд алкохол, омешано с вино и много бира е нещо нормално, както и че човек се счита за пиян само, ако припадне или изпадне в делириум, наистина има нещо много объркано във възпитанието - родителското, училищното и това на обществото като цяло.

А, моите почти не пият.

Мила колежке, ти къде виждаш общество. В най-добрият случай "има" "гражданско" "общество", на теория, а някои са толкова зле с представите, че даже си мислят, че има такова в реалният живот. Нищо няма! Нищичко! Капиталистите достатъчно успешно разделиха стадото на "индивидуалности" в главите на самите "говеда".

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Мила колежке, ти къде виждаш общество. В най-добрият случай "има" "гражданско" "общество", на теория, а някои са толкова зле с представите, че даже си мислят, че има такова в реалният живот. Нищо няма! Нищичко! Капиталистите достатъчно успешно разделиха стадото на "индивидуалности" в главите на самите "говеда".

Щото нямат сметка от гражданско общество. От училище ги учат на немислене и подражателство. 

Нямат сметка от общество, дето ще им държи сметка. 

Наще съотечественици хал хабер нямат, какво означава думата солидарност.

Наздраве.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.