Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да пия твърд алкохол,какво да правя ?

Black Dragon 777

Препоръчан отговор

Здравейте :) .След някой друг месец правя 19 години.От няма 1 година имам проблем с почти всеки твърд алкохол.Само като помириша алкохола ми става едно такова....не мога да го опиша.А аз почнах да пия твърд алкохол 1 година преди да стане този проблем,не е като да се каже че съм се наливал с години.. Преди преспокойно си пием уиски и водка ..напивал съм се по сериозно и с двете но след това пак съм ги пиел и не помня точно как,но един ден след работа си седнах в едно заведение с приятели и си поръчах едно малко уиски.Още от първата глътка се задавих много лошо,едвам дишах и от тогава само като помириша чашата ми става гадно.Като знам че дори и след малка глътка ще ми запари на гърлото.Да знам че след това ще го изгася я с кола я с нещо друго,но просто ..... Не знам вече и аз къде е проблема.Преди и чисто без лед съм пил,без да го гася с нищо и нямаше проблем,а сега...И сега всеки твърд от алкохол от който знам,че ще ми запари,не го понасям.Задавям се след първата-втората глътка и това е.Само на биричка от време на време карам и това е.Искам да отбележа че не съм някакъв си пияница ! През седмица - две пиех по 1-2 чашки уиски или водка,през месец -два като има някакво събиране там малко повечко,но е нормално.Повечето биха казали,че съм глупак,да искам да пия,но мисля че по добре от време на време да пия по чаша-две уиски или водка , вместо да пия бира от която се расте на корем.Благодаря ви предварително за отговорите :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 113
  • Създадено
  • Последен отговор

Прави като мене  "Не лизвай " и  няма да имаш проблем .

Да прав си,но друго си е като отидеш на купон да пиеш 1-2 чашки за настроение . 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всякакъв алкохол без значение в какво количество е вреден и след време си казва думата. Ама вече е късно. И тези които пият ще съжаляват много. Спри да пиеш. Може някоя биричка от време на време и до там.

Предполагам си повлиян от теорията която върлува в гимназиите, че да пиеш е готино и модерно. Това са глупости. Един ден ще го разбереш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всякакъв алкохол без значение в какво количество е вреден и след време си казва думата. Ама вече е късно. И тези които пият ще съжаляват много. Спри да пиеш. Може някоя биричка от време на време и до там.

Предполагам си повлиян от теорията която върлува в гимназиите, че да пиеш е готино и модерно. Това са глупости. Един ден ще го разбереш.

В днешно време почти всички обикновени хора на средна възраст си варят ракия и си пият всяка вечер след работа с салатката.И до сега не съм чул да се оплакват от алкохола.Не приемай грешно това което ти казвам.Доказано е,че алкохола вреди,много хора са умирали от алкохол,но в умерени количества мисля че си е успокояващ . 

Както и да е ,няма смисъл да говорим за вредите от алкохола и т.н. Писах за да поискам съвет как да преодолея това състояние,ако може разбира се,или ако някой е имал същото състояние да каже какво е станало с него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма да получиш помощ, за да си навредиш на здравето. Никой нормален човек не би ти помогнал в това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Идеално! Аз ако не мога да практикувам някакъв порок - не го правя Публикувано изображение

Ти затова си девствен.Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам да отбележа че не съм някакъв си пияница !

Излязоха ми плочки от смях.

Иначе тренировки само батка. Сутрин, обед и чак вечерта почваш с малки дози не по голени от 200 грама (концентрат излишно е да подчертавам) и така дорде придобиеш тренинг като професионалист.

Хората клиники за алкохолизъм посещават и се борят да го откажат ти искаш да се научиш да пиеш като "мъжете" !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха ми плочки от смях.

Иначе тренировки само батка. Сутрин, обед и чак вечерта почваш с малки дози не по голени от 200 грама (концентрат излишно е да подчертавам) и така дорде придобиеш тренинг като професионалист.

Хората клиники за алкохолизъм посещават и се борят да го откажат ти искаш да се научиш да пиеш като "мъжете" !!!

Май не си прочел добре какво съм написал ! Написал съм че искам да мога като изляза някъде да мога да пия едно малко уиски примерно.А хората които ходят в клиники и се борят да го откажат,да са му мислили преди да се се напивали редовно ! Аз не съм такъв казах какво искам .Вместо бира веднъж седмично , по 1 малко веднъж седмично,но вие все акъли да давате.Не съм искал мнение дали е вреден или полезен.

Ако ще ми давате акъл по добре не пишете нищо :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В днешно време почти всички обикновени хора на средна възраст си варят ракия и си пият всяка вечер след работа с салатката.И до сега не съм чул да се оплакват от алкохола.Не приемай грешно това което ти казвам.Доказано е,че алкохола вреди,много хора са умирали от алкохол,но в умерени количества мисля че си е успокояващ . 

Както и да е ,няма смисъл да говорим за вредите от алкохола и т.н. Писах за да поискам съвет как да преодолея това състояние,ако може разбира се,или ако някой е имал същото състояние да каже какво е станало с него.

Не го преодолявайте, ще се пропиете!

Проблемът Ви, не е с алкохола.

Не си мислете, че като „вкарате“ едно-две, сте по-мъжествен (само Вие си мислите така) и жените, Ви харесват (желаят) повече. Не си „падат“ по „лекета“!

Не давам „акъл“, но след като сте решили..... всичко се постига с тренировки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Радвай се, че не можеш да пиеш. Както аз се радвам, че вече не се тровя с цигари :-)П.п. Щом толкова държиш, че искаш да се научиш окей.Започни от утре да пиеш по 20-30 грама, понеделник качваш с още 10 грама, след това с още 10 и така след време ще станеш зависим, но решението си е твое. Аз също не мога пия много, но момичета пак има покрай мен дори и трезвен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хах и аз в пубертета имах период ,в който се опитвах да се правя на мъж. Просто компанията ми беше такава. Случвало се е за околу 2 часа ,сам да изпия 700мл водка и да ти кажа никак не е забавно ,едвам да вървиш , да ти се повръща и да не виждаш на повече от 10м пред теб. Да си призная алкохола ,като вкусови качества никога не ми е харесвал ,дори и бирата има вкус на гнило. Може би само пина коладата и бялото вино си ги бива. В момента си позволявам да пия , само на нова година ,чаша шампанско. Алкохолът не ми липсва ,а и е категорично несъвместим от професионална гледна точка. Дори за да се качиш да шофираш пил си е престъпление! Умея да се забавлявам и без да съм пил , даже е по-забавно да си трезвен и пияните ти приятели да ти правят сеир. Ха Ха Ха Не се насилвай да пиеш ,а ако компанията ти е такава смени я! От алкохола никой не е видял добро. Никоя разумна дама не желае алкохолик до себе си. Тези курвета ,които се "кефят" на пропаднали момчета и се впечатляват от хора ,които пият и се друсат ,са прекалено глупави и не са ти нужни. При дамите в Русия ,когато ги питаш ,как си представят мъжът до себе си ,винаги едно от най-търсените качества е "да не пие много". До някъде звучи смешно ,но е факт. Ха Ха. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :) .След някой друг месец правя 19 години.От няма 1 година имам проблем с почти всеки твърд алкохол.Само като помириша алкохола ми става едно такова....не мога да го опиша.А аз почнах да пия твърд алкохол 1 година преди да стане този проблем,не е като да се каже че съм се наливал с години.. Преди преспокойно си пием уиски и водка ..напивал съм се по сериозно и с двете но след това пак съм ги пиел и не помня точно как,но един ден след работа си седнах в едно заведение с приятели и си поръчах едно малко уиски.Още от първата глътка се задавих много лошо,едвам дишах и от тогава само като помириша чашата ми става гадно.Като знам че дори и след малка глътка ще ми запари на гърлото.Да знам че след това ще го изгася я с кола я с нещо друго,но просто ..... Не знам вече и аз къде е проблема.Преди и чисто без лед съм пил,без да го гася с нищо и нямаше проблем,а сега...И сега всеки твърд от алкохол от който знам,че ще ми запари,не го понасям.Задавям се след първата-втората глътка и това е.Само на биричка от време на време карам и това е.Искам да отбележа че не съм някакъв си пияница ! През седмица - две пиех по 1-2 чашки уиски или водка,през месец -два като има някакво събиране там малко повечко,но е нормално.Повечето биха казали,че съм глупак,да искам да пия,но мисля че по добре от време на време да пия по чаша-две уиски или водка , вместо да пия бира от която се расте на корем.Благодаря ви предварително за отговорите :)

Може да си получил алергия към спирт.

Направи си тест.

Тя е рядко срещана и са малко хората, както и лекарите, които се сещат да направят такъв тест.

Не го преодолявайте, ще се пропиете!

Проблемът Ви, не е с алкохола.

Не си мислете, че като „вкарате“ едно-две, сте по-мъжествен (само Вие си мислите така) и жените, Ви харесват (желаят) повече. Не си „падат“ по „лекета“!

Не давам „акъл“, но след като сте решили..... всичко се постига с тренировки.

Хе хе, мъжете които си мислят, че изглеждат по-мъжествени като пият, много се заблуждават.

Истинският мъж си е мъж и без да близва капка алкохол. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като бях и аз на твоите години, 17-18-19 сядахме с приятели 2-3 и си взимахме по 1 шише уиски - думкахме го, след това още едно и него го изпивахме и накрая се усирахме с бира.... Така 1-2-3 месеца се наливахме като най-големите пияници и изведнъж спрях аз да пия... Сега съм на 23 и да ти кажа от 3-4 години нямам нито едно напиване... На събиранки едно малко уиски с много лед (така го обичам) + ред бул и това е, след това на водички. Да ти кажа ако преодолееш първото малко ще преодолееш и второто, но няма смисъл Всички тук са минали по моя път сега го вървиш и ти, но като гледам коментарите всички са на моето мнение или аз на тяхното няма смисъл. Нека другите се правят на герои и пият по 20 уискита, а ти си пий водичката да видим кой-какво ;).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :) .След някой друг месец правя 19 години.От няма 1 година имам проблем  хххххххххххххх

Да ти имам проблема!!!!

Що толкова държеш да пиеш,ааа????

Знаеш ли колко е гот като си трезвен а другите се напият - гледаш им резила и падш от смях!

За да не си карпо карай на биричка или винце!?!?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като не можеш твърд, пий мек. Не е нужно да се наливаш с алкохол, да пушиш и да се правиш на идиот, за да се харесаш на другите идиоти. Сипваш си малка чаша за наздравица и толкова или си сипваш вино или бира. Все пак си на този свят, за да правиш каквото ти харесва, а не каквото харесват другите. Другата заблуда е, че по малко алкохол било хубаво да се пие. Чувал съм го от много алкохолици и от нито един лекар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да прав си,но друго си е като отидеш на купон да пиеш 1-2 чашки за настроение . 

Ако разчиташ на алкохола да ти вдигне настроението, да ти имам купона. Толкова ли е сложно да се "вдене", че може да ти е кеф и с най-обикновена жълта лимонада?

В днешно време почти всички обикновени хора на средна възраст си варят ракия и си пият всяка вечер след работа с салатката...

Как на 19 години успя да събереш толкова голям житейски опит, та знаеш всички симптоми на битовия алкохолизъм?

Ако пък толкова държиш да си "модерен", сложи си щипка за пране на носа, налей си една 100-грамка и я тресни за проба - току виж ти се услади и си налееш втора, след което можеш смело (стига да не ти бяга встрани пътя) да хукнеш към най-близкия купон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Радвай се, че не можеш да пиеш. Както аз се радвам, че вече не се тровя с цигари :-)П.п. Щом толкова държиш, че искаш да се научиш окей.Започни от утре да пиеш по 20-30 грама, понеделник качваш с още 10 грама, след това с още 10 и така след време ще станеш зависим, но решението си е твое. Аз също не мога пия много, но момичета пак има покрай мен дори и трезвен.

Проблема е че не мога вече да помириша уиски или водка,преди си ги пиех  без проблем.Не е там работата да се науча.Аз можех но...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е че не мога вече да помириша уиски или водка,преди си ги пиех  без проблем.Не е там работата да се науча.Аз можех но...

А парфюми можеш ли да помирисваш? Те също съдържат спирт/алкохол.

Ако ти става лошо и ако се задушаваш, значи може наистина да имаш алергия. : -)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

алкохолна непоносимост

http://media.silabg.com/alkoholna-neponosimost-news313.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чакай,чакай малко недей скача толкова на колегите. Ние искаме просто да ти помогнем, значи имаш една тема в която искаш да отслабваш? Извинявай, но как ще отслабваш, ако почнеш да пиеш алкохол? Или може да се отслабва и като се консумира алкохол? Нали си наясно, че алкохол/а трови черния дроб и още един куп други органи? Познавам на един мой приятел баща му, как още отива на работа и почва да пие алкохол, така беше доста време 8-10 години и поминалата година почина зареди този шибан алкохол. Ама ти толкова държиш, че искаш да се научиш , че явно няма да можем да те откажем от тази занимавка? В предния пост ти обясних, как да започнеш да увеличаваш дозите на прием на алкохол. Пробвай след това, ако желаеш сподели как се чустваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...