Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде сте вие в глобалната скала на заплащане

Featured Replies

Не позна

И един мармот завива шоколада в станиол. Някои се видяхте с жълти стотинки и се възгордяхте.
  • Отговори 129
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

И един мармот завива шоколада в станиол. Някои се видяхте с жълти стотинки и се възгордяхте.

Аре да не се заяждаме.Изразил съм моето мнение и това е.Всеки си има право на такова.

На твоето заяждане бих отговорил така:

,,Само че аз ям шоколада, а ти си мармота, който го завива,,

Лека вечер на всички.

смешки

които нямат нищо общо с действителността

Аре да не се заяждаме.Изразил съм моето мнение и това е.Всеки си има право на такова.

На твоето заяждане бих отговорил така:

,,Само че аз ям шоколада, а ти си мармота, който го завива,,

Лека вечер на всички.

Тази вечер имаш попадение след попадение.  :D

Не му се връзвай на колегата - той ако работеше наполовина, колкото се заяжда из форума, щеше да взима поне 5 бона евра.

Б(автоцензура)си т(автоцензура)шака.Между Монголия и Сирия съм аз.Ама пък работата ме удовлетворява,напуснах 4-ри пъти по-платена.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

Ей, все да се сравнявате с другия , все да гледате в паничката на старото куче и да му броите мръвките , все да надничате през прозорците на комшията и да цъкате с език какъв цветен телевизор си е купил или каква кола е спрял пред тях, а   ? 

Не можете ли поне един път да се зарадвате на това, че някой знае и може повече от вас и съответно взима по-голяма заплата за труда си ?

Ако не можете за съсфотумците си да се зарадвате - вижте поне колко много страни са под вас по заплащане ;)

Ей, все да се сравнявате с другия , все да гледате в паничката на старото куче и да му броите мръвките , все да надничате през прозорците на комшията и да цъкате с език какъв цветен телевизор си е купил или каква кола е спрял пред тях, а   ? 

Не можете ли поне един път да се зарадвате на това, че някой знае и може повече от вас и съответно взима по-голяма заплата за труда си ?

хаха голям виц каза мерси

що ги слагаш под един знаменател крадците и учените а

Както е казал поета-Какво тук значи някаква си....айде да не е личност ще го сменим с....работа.През далечната да не ви излъжа само,93-та или 94-та година излезе първия албум на ку-ку-Шат на патката главата.Слави и Зуека изпълняваха едноименната песен.единият куплет беше-Да работим мръсна дума нека да я тръшне чума.Ний творци сме на благата и шат на патката главата.Аз лично се наработих.22 години опъвах каиша-тежък физически труд,то хернии ли не бяха,гипсове ли не бяха.Чувствах се като тоя четвъртия от ляво на дясно-http://karpuhin-art.ru/articles/repin-burlaki-na-volge.Не ме разбирайте погрешно нито се хваля нито се оплаквам.Просто дойде моето време да се оттегля на по-лека и по-спокойна работа.Давам път на младите.Аз съм на принципа моето си е мое чуждото си е чуждо.Който колкото пари вади да е жив и здрав да си ги харчи

Ей, ядосвате ме...

Споменах въпрос към капитана, дали това не е продължение на днешен наш разговор. Хубаво, казвате в Англия, Германия, САЩ заплатите. Ама и стандарта на живот там е друг. Капитана сам каза, че една квартира (стаичка) в Германия е около 400-500 Евро. Това са грубо казано 800-950 лева. В София, където е най-скъпа квартирата, подобна стаичка е около 350 лева.

Друго, което каза Капитана. В Германия данъците в/у заплатата са около 42%. В България са 22,5%.

Казвате "колко струва един лаптоп" за тези, онези, там, зад "желязната завеса"...

Не, в България не е чудна приказка, не сме цъфнали и вързали, но и тук можем да живеем сравнително нормално за нашите условия. Един хляб е един лев (грубо казано), но в "Европа" е 2-3 Евро... Защо мислите, че идват на почивка Англичани, Французи и подобни, обяснявайки колко ни е евтин алкохола, колко са ни евтини хотелите, колко е евтино всичко. От тяхна гледна точка е евтино.

Лично аз смятам, че си заслужаваме всичко това!!!

- България е била и продължава да е ограбвана.

- Българина мисли как да се скатае, производителността на труда е толкова ниска, че нямам думи! И не говоря за физическият труд, говоря за инвестиции, машини, иновации, технология... Но пък и на много места има "Те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжа, че работя!".

България е една от страните с най-ниски данъци в ЕС. Не ми вярвате? Само един пример от сферата в която работя. Целият общо застрахователен пазар в България за 2013-та година е в размер на 1 358 251 186 лева. Това е над 1 милиард лева. Без да броим клоновете на чуждестранните компании, като Олимпик (например), които не се отчитат въобще пред нашите органи.

В същото време имам регистрирана, отчитаща се тук се Презастрахователна компания, част от Дженерали груп (точно с идеята да пестят пари от данъци) самата тя само с обем за 2013-та година от 1 404 850 лева. Демек повече от целият ни пазар на застраховане за цялата ни страна и за всичките ни компании, взети заедно! ... втори път (...)

Не споря, че в Северозападнала България, съжалявам за израза, но е описателен, както и други региони, то заплатите са ниски. Факт. И то с огромно съжаление е така. Но от икономическа и социална гледна точка е така. За това има миграция, вътрешна, има конгломерации, то не е само в България, това е в цял свят. В социологията има 4 етапа на развитие. 3 са фактически и реално съществуващи, 4-тия е предполагаем етап от развитието на човечеството. България се намира в 3-тия етап на развитие. Както и цяла Европа, както и всяка развита държава в света!

Надали на всеки може да се угоди еднакво. Недоволни винаги ще има.

Но какъв обективен фактор или статистика искате да отрази вашата лична, субективна, гледна точка???

Естествено, че няма как субективното да влияе на обективното.

Математиката признава Средна величина, има и Средно квадратично отклонение в статистиката (например). Има и други измерватели. Истината е, че науката е дала способи и методи, които се доближават до голяма степен реалното положение. Казвате, в този регион, в онзи регион...

Ами ето ви статистика: ТУК. Нали не очаквате такова машабно проучване, като това на BBC, да отчете всеки малък регион във всяка една страна по света?

И аз обвинявам хората по места. За ниските доходи. Защото не се борят, те се примиряват, докато децата им отиват към София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе... Или други по-големи градове.

А от големите градове се забелязва миграция към Англия, Германия, Испания, Италия, Гърция и други страни...

Всъщност това е добре изследвано и документирано не само за България, това се изучава в университетите по предмети като Демография, Социология, Статистика, Политология, Европейска интеграция и други предмети.

Демографията най-ясно го проследява, прогнозира (предсказва) и анализира...

И какво се изненадвате, стряскате или не разбирате?

p.s.

Нали сте на ясно, че 1 лев не е равен на 1 Евро.

Както и 1 Евро във Франция не е равно на 1 Евро с Люксенбург.

За това един от най-точните измерватели е точно "покупателна способност" - какво бих могъл да си купя аз с 1 Евро в Англия, Франция, Германия, България...

И ако германеца взима 1500 Евро заплата, то дали неговата покупателна възможност е равна на моите 500 лева в България...

Всъщност да приемем следният пример. Германец с 2000 Евро заплата и българин с 900 лева заплата.

Данъци:

2000 - 42% = 1160 Евро чисто

900 - 22% = 700 лева чисто

Да приемем, че са на квартира и двамата.

1160 - 500 = 660 Евро остават

700 - 300 = 400 лева налични

Да отчетем "потребиелските кошници"... Според DW студентите в Германия имат нужда средно от 700 евро месечно. Да извадим тези 500 Евро вече обявени за квартира. Получава се 200 Евро за храна и живот, което е нереално ниско, дори за България, но да го приемем за целите на експеримента с тези сметки....

За България прага на бедност е 199,14 лв. Разбирате защо тези 200 Евро остатък не искам да ги сравнявам с 200-те Евро на германеца...

Но да приемем същата стойност в лева.

660 - 200 = 460 Евро

400 - 200 = 200 лева

И да сложим комунални сметки 100 лева/евро, което също е нереално, предвид по-високия стандарт в Германия.

460 - 100 = 360 Евро

200 - 100 = 100 лева

И така получаваме 360 Евро > 100 лева.

Нормално, закономерно, логично.

Но дали германеца с 2000 Евро заплата живее по-добре от българина с 900 лева заплата? Дали?

* Макар и част от данните да са реални, то има и моменти на предположение.

Нямам претенции за обстойно или пълно изследване на покупателната способност!

И ще пречукам тъпите германци... Един техен тъп Кауфланд не можах да локализирам. Нито по пощенски код, нито по нищо. Сменях и германски проксита, е не ще и не ще... Мамичката им!!! Половин час се боря с тъпия им сайт, и преводи правя и не се получава, не схващам как да изкарам офертите за ученици, де да ги сравня с тези в българския Кауфланд.................

BG линк

DE линк

Да му се не види... Исках да онагледя...

Добре!

Тази година от чужбина си пристигнаха много мои познати за да се видят с близки и познати: Ще ги нарека 1,2,3,4.

1 - живее в и работи в САЩ от близо 12 години.

2 - живее и работи в Италия от близо 15 години

3 - живее и работи в Испания от близо над 10 години

4 - живее и работи в Италия над 5 години.

Като разтоварях стях, то ето и мнението им за случващото се в България:

- Много скъпо бе!

- Тая криза ще отмине ли някога?

- Нищо не се е променило!

- Много шмекери бе!

1 и 3 бяха решили да се върнат и работят в България. Решиха да си намерят работа и ето отзивите:

- Какви са тия заплати дето работите за тях?

- Работодателите ви са много некоректни, много "плъзгат"!

Има и 5, 6.

6ти работи и жевее в Гърция над 20 години, и искаше да се връща, но:

-То и в Гърция криза но е по добре от тук!

Та хаиде стига сме се правели на велики.

Аман от това доказване на кой, по - най;  на това кой по - работен и по - мързелив!

Пдхвърлят ни някъде някаква статистика, скала и ние литваме самодоволно!

А, дали е така!!!!!

Ами брат ми 3 пъти излиза да работи в Германия. Още първия го попитах вярно ли, че там ги скапват от работа, а тук си мързелуваме. Отговора му беше:

– В България съм работил повече от колкото тук, но парите нямат нищо общо с тези които вземам сега.

Цените на хранителните стоки са горе-долу същите, някои неща са дори по-евтини. Мои приятел тираджия преди всеки месец ходеше поне 1-2 пъти до Германия и от там пазаруваше стекове с олио, захар, прах за пране и др. Като го попитах защо, ми каза, че там са хем по- евтини, хем по- качествени и няма смисъл да ги купува от тук. А тези статистики за 900 лева средна заплата в България......без коментар.

П.П. Пробвал съм Германски салами и кюфтета и действително качеството няма нищо общо с нашето :) А цената е същата. Отново без коментар....

Ако не можете за съсфотумците си да се зарадвате - вижте поне колко много страни са под вас по заплащане

Не мога да се зарадвам, когато доброто заплащане в България е почти невъзможно да се изкара с честен труд, тоест всеки заможен всъщност е бандит. Няма как да се радвам, че това е начина за просперитет тук. И хич не ми говори за други страни. Уж за Европа се броим, не за Третият свят.

Не му се връзвай на колегата - той ако работеше наполовина, колкото се заяжда из форума, щеше да взима поне 5 бона евра.

По 12-13+ часа съм работил бе, умник. И не вземах парите, които в Германия вземат за 8 часа. Дори и за 6 часа. Да почна да се дрогирам с амфетамини и да работя по 23 часа на ден ли бе, това ли ти е гениалната мисъл?

Ей, ядосвате ме...

Споменах въпрос към капитана, дали това не е продължение на днешен наш разговор. Хубаво, казвате в Англия, Германия, САЩ заплатите. Ама и стандарта на живот там е друг. Капитана сам каза, че една квартира (стаичка) в Германия е около 400-500 Евро. Това са грубо казано 800-950 лева. В София, където е най-скъпа квартирата, подобна стаичка е около 350 лева.

СТИГА си ме заливал с логорея. Германеца е със средна заплата от около 3,000EUR. Ако ще квартирата му да е 800EUR, пак е по-добре от средна заплата 750лв и квартира на цена от 300лв. Като почнеш да изчисляваш като дял от нетната работна заплата - пак ще си поговорим. Уж си икономист, ама правим сметки без кръчмаря.

А обвинявай на Койчо - шапката! Те работодателите с вдигане на МРЗ заплашват с брутални съкращения, а ти ми говориш хората да се вдигнат - да им вдигнат заплатите. Това нещо шега ли е, карикатура ли е, гротеска ли е или просто гавра, подигравка?

п.п Германеца за тия големи данъци поне нещо получава в замяна. Аз карам по чупените пътища с чупената кола. Щото новата ми е работната заплата за около 3 години, сиреч да си я купя - година...или 3 на фотосинтеза. И то си говорим за нисък клас барака. После що в България вървели така колите втора ръка и сме обирали боклуците на запада. Щото сме клошари.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

според "бързака" едва ли не , германците са по-сиромаси от българите  :shock11:  :shock11:  :shock11:

Но дали германеца с 2000 Евро заплата живее по-добре от българина с 900 лева заплата? Дали?

изобщо знаеш ли , че говориш за 4-тата най-силна икономика в света. Ако ще не 42% данък, ами 60-70 % да им вземат пак ще са в пъти по-добре от нас.

пп. А това което казваш за стандарта - само показва, че никога не си напускал България ;) ;)

Не мога да се зарадвам, когато доброто заплащане в България е почти невъзможно да се изкара с честен труд, тоест всеки заможен всъщност е бандит. Няма как да се радвам, че това е начина за просперитет тук. И хич не ми говори за други страни. Уж за Европа се броим, не за Третият свят.

Колкото повече те обзема яд, толкова повече безмислици и откровено заядливи постове започваш да пишеш.

Всеки втори от приятелите ми в последната година и половина си купи нова кола, като 80% са до 3 годишни автомобили.

Това автоматично ги прави нечестни и бандити ли?!?!

Хората си работят, получават възнаграждение и след това харчат заработеното за каквото им е кеф.

А ти ляляй из форума и се оплаквай как всички са престъпници, а ти си честен.

По 12-13+ часа съм работил бе, умник. И не вземах парите, които в Германия вземат за 8 часа. Дори и за 6 часа. Да почна да се дрогирам с амфетамини и да работя по 23 часа на ден ли бе, това ли ти е гениалната мисъл?

Смени малко тона и обръщенията, за да не обърна и аз другата страна на медала.

Сто пъти съм говорил за уважението към събеседниците в която и да е тема, та вземи да уважаваш малко хората наоколо, ако искаш и те да те уважават.

А относно поста ти - казах малко по-горе и съм изумен как болшинството от хората работят на по 2-3 места (като мен) и берат плодовете на труда си, а само ти си онеправдан, низвергнат и непризнат.

Или си много тъп или си много некадърен или с каквото и да се захванеш правиш издънки и търпиш наказания, изразяващи се в рязане на заплатата и лишаване от ДМС за месеца.

Стига си хулил всички работодатели и хора насреща си, а вземи потърси малко причината и в себе си.

Колкото повече те обзема яд, толкова повече безмислици и откровено заядливи постове започваш да пишеш.

Всеки втори от приятелите ми в последната година и половина си купи нова кола, като 80% са до 3 годишни автомобили.

Това автоматично ги прави нечестни и бандити ли?!?!

Сто пъти съм говорил за уважението към събеседниците в която и да е тема, та вземи да уважаваш малко хората наоколо, ако искаш и те да те уважават.

А относно поста ти - казах малко по-горе и съм изумен как болшинството от хората работят на по 2-3 места (като мен) и берат плодовете на труда си, а само ти си онеправдан, низвергнат и непризнат.

Или си много тъп или си много некадърен или с каквото и да се захванеш правиш издънки и търпиш наказания, изразяващи се в рязане на заплатата и лишаване от ДМС за месеца.

Стига си хулил всички работодатели и хора насреща си, а вземи потърси малко причината и в себе си.

Може и 200 пъти да си говорил за уважение, но тук май не се уважават хора с различно мнение!

Колко лесно е като модератор, когато някой започне да не ти приграся да му удариш един бан хей така от невидимото пространство. Това е как да кажа ..................

Как така особенно вие софиянчетата не схаванхте, че София не е България и ,че има 2 действителности. Уж обикаляш страната а сякаш не виждаш. Така ти изнася ли???? Чета и се смя на постовете ти, и не само аз но и стотиците гости!

То си е за вас - не ставайте за смях и излезте молко от виртуалната реалност и смешната силица дадена от това!!!

Иначе в глабалната скала съм никъде защото тя е една велика и нереална измислица

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Може и 200 пъти да си говорил за уважение, но тук май не се уважават хора с различно мнение!

Колко лесно е като модератор, когато някой започне да не ти приграся да му удариш един бан хей така от невидимото пространство. Това е как да кажа ..................

Как така особенно вие софиянчетата не схаванхте, че София не е България и ,че има 2 действителности. Уж обикаляш страната а сякаш не виждаш. Така ти изнася ли???? Чета и се смя на постовете ти, и не само аз но и стотиците гости!

То си е за вас - не ставайте за смях и излезте молко от виртуалната реалност и смешната силица дадена от това!!!

Иначе в глабалната скала съм никъде защото тя е една велика и нереална измислица

Някъде да съм написал, че става въпрос за хора от София?!?!

Ето ти статистика: в тази тема имаме 1 човек, който псува неадекватното заплащане и това, че всеки успял по някакъв начин човек е бандит и мошеник.

От другата страна 5 души му казват, че не е така, а човечеца вместо да си вземе бележка, че може и да не е прав, той пристъпва напред и арогантно и просташки се опитва да докаже правотата си.

Е?

И престани/престанете с тези банове, защото ставате банални, портокални и всякакви други -ални.

Нито на теб, нито на него, нито на който и да е друг във форума не съм говорил/писал на "бе", "ма" и останалите уважителни форми, зачитани от простащината.

След като аз не си позволявам да говоря на някой на "бе", то не виждам нужда да му търпя просташките изблици.

И това, драги ми смехурко е забележка, а не банване и наказание.

...Стига си хулил всички работодатели и хора насреща си, а вземи потърси малко причината и в себе си.

Има правила на форума и ако съм длъжен да запазя благоприличие в рамките на правилата, то не съм длъжен да уважавам никого. Има свобода на словото. Явно мога да покажа неодобрение.

Твоите приятели дали са придобили автомобили ми е безинтересно. На мене не ми е цел 6-7 годишен лизинг и постоянно да ми виси банката на главата. Хората не знам какво работят, като гледам възнагражденията и почна да правя справки ми е ясно обаче какво се плаща.

Трябва да ти кажа и че не те знам на колко места работиш, безинтересно ми е. Много хора също работят. Много малко от тях вземат 6,000лв. Повечето, които ги вземат са уредняци с шуробаджанащина на ръководни постове някъде из институциите.

Ще хуля работодателите колкото искам. Вечно вие работодателчетата, миличките, сте все онеправдани. Особено тая част, която не могат да си напишат и името без правописна грешка. Като дойде време да се говори за МРЗ веднага почват заплахи за масови съкращения. Как да смятам, че хора които дори МРЗ не искат да дават на работниците си, ще искат да дават повече? Ами случаите на хиляди хора, чиито възнаграждения се бавят с месеци? Не ми изкарвай работодателите света вода ненапита, защото като ми кажат "работодател" асоциациите ми са разни нецензурни думички.

Та, няма да търся причините в мене. А ще те питам - КОЛКО от хората всъщност в България получават достойно заплащане за труда си и ако вие и няколкото баровчета сте докопали кокала, всъщност с колко живеят останалите хора. Ама няма ли някаква причина тука един техник в кабелен оператор да взема колкото метач в Германия? А учител в училището да взема колкото метачката там?

От другата страна 5 души му казват, че не е така, а човечеца вместо да си вземе бележка, че може и да не е прав, той пристъпва напред и арогантно и просташки се опитва да докаже правотата си.

Ами че то вие сте редовните 5 човека, които казвате на бялото - черно. И останали стотици хиляди в България, които казват останалото. Каква бележка да си вземем? Че щом 2-ма човека са минали между капките, заплащането е достойно, а работодателите са писани яйца?

Ама няма ли някаква причина тука един техник в кабелен оператор да взема колкото метач в Германия? А учител в училището да взема колкото метачката там?

И метача и кабелния оператор и ти и той и всички мързели и мрънкачи по форумите - като се научите да работите като германци, ще получавате и заплащане като германци.

Докато ми мързелуваш и гледаш да се скатаеш, псуваш си работодателя, че те търпи и дори ти дава заплата, няма как да бъдеш добре платен.  :nono:

И метача и кабелния оператор и ти и той и всички мързели и мрънкачи по форумите - като се научите да работите като германци, ще получавате и заплащане като германци. Докато ми мързелуваш и гледаш да се скатаеш, псуваш си работодателя, че те търпи и дори ти дава заплата, няма как да бъдеш добре платен.

Не ми размахвай пръстче. Не се скатаваме и мързелуваме всички. Други като теб обаче виж как знаят как стават нещата. Сигурно от опит в жанра със скатаването или мързелуването. Може да работя съвестно и за това да имам пълното право да псувам работодателя. От твоя страна автоматично е приемането, че вие работодателчетата все сте прави, дори когато сте толкова стиснати, че игла не може да ви мине през дупето и заплашвате с уволнения и съкращения при пипане на МРЗ и дори имате наглостта да не изплащате законово определеното заплащане, което е договорено в трудовият договор?

Германеца по колко часа на ден работи и с какви условия за труд, я кажи? Ти знаеш ли, че в България почти няма фирма, в която да са спазени за работният процес всички условия на ЗБУТ да речем? Че понякога хора са принуждавани да извършват дейности извън квалификацията им, които не влизат в длъжностната характеристика? Че последната служи да си избършеш дупето след тоалетната и нищо не значи за работодателите? Именно посочените факти ме карат да се вбеся и да искам да му счупя, отрежа и навра пръстчето на тоя, който ми го размахва важно.

Искам да работя, ама да ми се плаща добре. Не да работя и да ми се "плаща".

• Автор

...

Искам да работя, ама да ми се плаща добре. Не да работя и да ми се "плаща".

А ти какво каза преди време когато ти предложих да ти намеря работа в Чехия? Хайде спомни си и сам се ожалвай за това че не искаш да смениш работата си

А ти какво каза преди време когато ти предложих да ти намеря работа в Чехия? Хайде спомни си и сам се ожалвай за това че не искаш да смениш работата си

Това не е отговор на въпроса с българското заплащане. Коментираме БЪЛГАРСКОТО, не чешкото заплащане. Или много бързо получаваме амнезия и забравяме какво сме коментирали и говорили ли? Може да не искам да работя в чужда страна и да лижа гъзовете на чужденци, а да искам да живея достойно тук.

Отговор на въпроса ти, който задаваш толкова често - Към всякакви подобни предложения за работа гледам с високо съмнение и обикновено отказвам, особено що иде реч до търсене или уреждане на работа през "човек". Дори на акредитирани представители с чиста правна история не вярвам. Още повече на хора, с които не съм се срещал лично. Не че имам нещо против някого. 

Мдааа явно според Бил Гейт преживявам някакси и не само според тази анкета ! Но колкото толкова винаги може и по зле.

simtech ти пак си недоволен нещо. Защо не се учудвам. Тарикат мъж не писка запомни го. Ще ти мине живота само в оплакване.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

simtech ти пак си недоволен нещо. Защо не се учудвам. Тарикат мъж не писка запомни го.

Най-много мразя селски тарикати, които си мислят че могат да минат между капките, а с нахалство и наглост да компенсират липсата на всички останали качества.

Най-много мразя селски тарикати, които си мислят че могат да минат между капките, а с нахалство и наглост да компенсират липсата на всички останали качества.

Така и предполагах. Злоба, омраза и постоянно оплакване, това вече го изяснихме. Ти запитал ли си се коя ще се огледа в теб при условие че ти само ревеш и се оплакваш. Стегни се малко.

А кои са тия останали качества за които спомена (силно изразени във вашата особа и предполагам напълно липсващи при мен) и предположи че се компенсират с наглост и нахалство ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.