Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация за игри до ~ 3000 лв.

Featured Replies

Тънката рамка на монитора веднага събира погледите. И аз мислех преди месеци за монитор до 350 ама и аз кацнах на тоя.

• Отговори 157
  • Прегледи 13,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честито!Със здраве да си я ползваш!

Честито и от мен! Радвам се, че не си се увлякъл по някои мнения, че I7 4790К  е излишен. Би ли споделил само още нещо? Картата има ли coil whine при игри или при тестове като heaven? И ако има, дразнещо ли е?

Честита покупка! Идеална си е конфигурацията!

Честито и от мен! Радвам се, че не си се увлякъл по някои мнения, че I7 4790К  е излишен. Би ли споделил само още нещо? Картата има ли coil whine при игри или при тестове като heaven? И ако има, дразнещо ли е?

Пробвах тестове на Heaven 4.0 - не забелязах никакъв coil whine. И в игри няма. Даже сега брат ми пусна в youtube да разбера какво е :D Не, нямам. За сметка на това, току-що като пуснах компютъра за втори път на ново копие на уиндоус ми дава regsvc.exe error на startup, което доста ме издразни в момента. Може би имам проблем със SSD-то...

Иначе компютъра си е супер. Наистина е точно каквото исках да бъде. Засега всичко ми е заковано перфектно. Само една бележка, да ви предупредя, ако някой реши да си купува motherboard от Asus. Погледнете и си оправете след това настройките в биоса, ако ъпдейтвате до най-новата версия (2012 в случая). Променя default волтажа, блока и още десет неща на някакви неразумни показатели. Като си пуснах стрес тест без да знам за това, процесорът ми изведнъж започна да вдига в порядъка на 75-100 градуса и се паникьосах. Волтажът беше на 1.34 или нещо от този сорт...

Отново благодаря на всички :)

Редактирано от Kandula (преглед на промените)

количка - 2741,69 лв с овърклок на процесора (с включения радиатор температурата няма да е проблем) ще е идеална до следващото поколение игри. (забравил съм записвачка, ако имате адекватно озвучаване - ASUS XONAR PHOEBUS/SOL - 216,77 лв ще добро допълнение)

монитор - ASUS 24 LCD WIDE ML248H - 375,21 лв

Редакция : от много мислене съм объркал процесора I5-4670K /3.4G/6MB/BOX/LGA1150 с него цената се променя на 2788 лв.

боже... тая конфигурация ако тръгне на... -.- 

Поне като не разбирате не предлагайте!

Преди 3 дни поръчахме конфигурацията от 3 различни магазина и до сега се занимавахме със сглобяване и настройване. В деня, когато поръчахме, изведнъж видео картата се изчерпа навсякъде :D. От Jar Computers ми казаха, че най-рано след месец всички ще получат нова партида, защото се снабдяват от едни складове... Така се получи, че конфигурацията ми пристигна без видео карта и имаше виртуално рязане на вени от моя страна :D. Но се оказаха глупости. На следващия ден намерих от къде да си я поръчам.
Благодаря, наистина искрено благодаря на всички! Отделихте ми много повече време и внимание, от колкото смятах, че ще получа. Сега пиша от новия компютър, който е със следните компоненти:
Поръчани от Скай Шоп, Dell U2414H (на който се спрях, въпреки, че уж финалистите ми бяха други) и HDD WD 1024GB 64MB SATA III Black на обща стойност 613.33 лв.
Поръчанa от никем количка, с единствената разлика, че нямаха налично ССД-то и поръчах ето това. Обща стойност 2020.22 лв.
И накрая, от Молбг, заветната GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD за 737.50 лв.
Общо всичко ми излезе 3371 лв. Изпробвах вече конфигурацията в игра - убиец е. Определено получих това, за което си платих. Отново и за последен път благодаря на всички за предложенията и съдействието. Надявам се да сте живи и здрави и да си прекарате добре през декемврийските празници :). Дано ви се случват само хубави работи в бъдеще. Наистина го мисля :)
Оставям ви с няколко снимки:

http://imgur.com/a/ttF42

честито и браво за добрия избор на охладител! :)

Редактирано от Viktator (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

От кой сайт намери видеото в наличност?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.