Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

за нас е пъпа

но трябва да внимаваме с болтчето

Викаш - от нас зависи да не ни падне ГЗ... :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми нали нашата Татковина била на пъпа на Света. А ас като живея диаметрално противоположно и по на Юг - за мен остава ничто другое как жить в той самой дыре :) Да живеем ние уптимистите!

темно как в жопе у кого? :D

Викаш - от нас зависи да не ни падне ГЗ... :D

ан тъй :D

Ми нали нашата Татковина била на пъпа на Света. А ас като живея диаметрално противоположно и по на Юг - за мен остава ничто другое как жить в той самой дыре :) Да живеем ние уптимистите!

И аз нямам против да съм в такъв дыр... :shy11:

И аз нямам против да съм в такъв дыр... :shy11:

то там винаги си е топло и имат и басейн :rolleyes:

то там винаги си е топло и имат и басейн :rolleyes:

Да ти кажа - бих пробвала как се посреща Коледа на плажа... :D

викаш, да проверим дали е същото? :D

някъде имах бански......................

темно как в жопе у кого? :D

...

Привет мамзель Ростова. Сегодня собачки ниско летают, а это, как раз означает, что дождь будет славный!

:)

Дубрутру!

Аз май малко на лекция ще ходя, една колежка ми звънна да ми каже, че имаме. Много е добро момичето, ако не е тя, аз и университета нямаше да знам къде е...

Дубрутру!

Аз май малко на лекция ще ходя, една колежка ми звънна да ми каже, че имаме. Много е добро момичето, ако не е тя, аз и университета нямаше да знам къде е...

е такова момиче да прибереш вкъщи а не да събираш всички бивши под един покриф

Привет мамзель Ростова. Сегодня собачки ниско летают, а это, как раз означает, что дождь будет славный!

:)

вот именно, поручик, вот именно :D

е такова момиче да прибереш вкъщи а не да събираш всички бивши под един покриф

Точно щях да го питам това момиче има ли къде да живее... :D

викаш, да проверим дали е същото? :D

някъде имах бански......................

Нема да сте единствените. Слънце по плажа колко щеш и пѣсък и туристи. Но усещането е като през ранния Май на нащу море... Хем си там, хем си се преeбал, хем нещеш да си го признаеш и стут, не стут - набутваш се у водата с хъс, а зъбите бият като кастанети... А привечер, привечер изгорели от зимното слънце, по къси гащи посред зима и по спагетени презрамки в стария град си стоплят телесата с текили, маи-таита и маргарити...

Нема да сте единствените. Слънце по плажа колко щеш и пѣсък и туристи. Но усещането е като през ранния Май на нащу море... Хем си там, хем си се преeбал, хем нещеш да си го признаеш и стут, не стут - набутваш се у водата с хъс, а зъбите бият като кастанети... А привечер, привечер изгорели от зимното слънце, по къси гащи посред зима и по спагетени презрамки в стария град си стоплят телесата с текили, маи-таита и маргарити...

И кво - хем си в дыра, хем си преебан... :biggrin:

Отиваме в Австралия тугас... :clown:

...

вот именно, поручик, вот именно :D

Честь имею!

...

А баш! Ако искаш екзотика и топло бягай близо до екватора. Е, глей Изабелата де се е намърдал. Там е шес по всичката пачанга!

...

Отиваме в Австралия тугас... :clown:

Охо... И да срещнеш дъ Тъндър фром дъ Даун Ъндър... Малииии...

Почвам да си оправям багажа аз.

мхм.

Вчера и онзиден пътувах на Изток, днес е време да обърна посоката и да правя  Go West

Е, глей Изабелата де се е намърдал. Там е шес по всичката пачанга!

Коледа при Изабел?! Може! :D Той е свикнал на калабалък... :D И е с басейн, и с пароструйка... От нас еленчетата за Коледа... :clown:

Охо... И да срещнеш дъ Тъндър фром дъ Даун Ъндър... Малииии...

Въй! Тва не го знаех кво е. В уикипедията едни страхотии ми излязоха на снимката... Като гардероби с надстройка американска пощенска кутия вместо глава... :clown:

Аре, аз изчезвам да поработя като домакиня, че довечера ще се излиза...

аз мисля да пропусна плажа и да минавам направо на квотиматам

това отпада значи :whist:

мхм.

Вчера и онзиден пътувах на Изток, днес е време да обърна посоката и да правя  Go West

да не забрайш нещо

Коледа при Изабел?! Може! 

тцъ, няма да ни иска :(

мхм.

Ади! Чакаме те :)

...

Въй! Тва не го знаех кво е. В уикипедията едни страхотии ми излязоха на снимката... Като гардероби с надстройка американска пощенска кутия вместо глава... :clown:

Аре, аз изчезвам да поработя като домакиня, че довечера ще се излиза...

Ми тук се бъзикат и викат, че Афстралията била Даун Ъндър т.е. че е нейде там, у ниското, долу, некфо петно на картата и  афстралийците ги имат за по-големи селяци от уайомингските ред некове. А пък "Дъ Тъндер фром дъ Даун Ъндър" беше името на некфо шоу от събличащи се австралийци във Вегас...

аз мисля да пропусна плажа и да минавам направо на квотиматам

...

Во, это уже дело!

Во, это уже дело!

до това мъдро решение съм стигнала още преди може би десетина години  :whist:

мхм.

Вземи си инструментите (не за клизми), че имаш да ми оправяш казанчето и механизма.

Вземи си инструментите (не за клизми), че имаш да ми оправяш казанчето и механизма.

Къртача и големите шила да взимам ли или ще се справя само с ВИК комплекта ?

Но , вместо заплащане ще ми дадеш ли един път да се изтропкам в твоето цукало ?

М?

М, м, м ....

P.s разчитам на теб за организирането на среша със shefkata, WhiteHart + Dia , ти , Madonna , Гали, и който още хванеш за ушите

P.p.s. Още не съм категоричен де ще спя. Жената (ти позна) ме накара да си резервиран и хотел.

Като стигна в Сф. ще го видя и ако е по-добър от апартамента ще остана там. Ако не ми хареса - ще ползвам другия вариант.

Коледа при Изабел?! Може! :D Той е свикнал на калабалък... :D И е с басейн, и с пароструйка... От нас еленчетата за Коледа... :clown:

тцъ, няма да ни иска :(

С тия вашите малки ЕГН-та какво ще ви правя !!! Вие ще си говорите за плетки и аз само ще тъпея.

Къртача и големите шила да взимам ли ...?

Нещо се сетих за филма "Топло" ...

Къртача и големите шила да взимам ли или ще се справя само с ВИК комплекта ?

Но , вместо заплащане ще ми дадеш ли един път да се изтропкам в твоето цукало ?

М?

М, м, м ....

P.s разчитам на теб за организирането на среша със shefkata, WhiteHart + Dia , ти , Madonna , Гали, и който още хванеш за ушите

P.p.s. Още не съм категоричен де ще спя. Жената (ти позна) ме накара да си резервиран и хотел.

Като стигна в Сф. ще го видя и ако е по-добър от апартамента ще остана там. Ако не ми хареса - ще ползвам другия вариант.

С нищо няма да се справяш бе, иди у хотела и си викни една труженичка.

Аз взех мъдро решение и вече знам, че като ти се счупи И казанчето на тоалетната е по-добре да смениш къщата, вместо да се мъчиш с казанчето.

Относно срещата - вие телефони нямате ли си?

Кръчма не можете ли да си изберете?

Да не говорим, че Шефката ще мрънка и ако е след 17 няма да дойде на място, дето няма метро, щото не я пускат сама при много мъже.

Петела ако го питаш и без тва си живее в Хепи и ще те накара там да отидеш - бас фащам.

Иначе кой/коя е Гали?!?!

2035da90697fd9999935e263ee26fb00.jpg

Нагласих си един малък набор инструменти , тъй че спокойно за казанчето :)

Всичко ще е под контрол :)

хаха

Вампир.

Няма как да е наред, защото такавачаст от механизма няма откъде да се купи.

С тия инструменти можеш да ремонтираш на Шефката либидото, ако искаш.

При мен не вършат работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.