Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

е, в пясъка мидички, рапанчета, охлюФчета няма ли? :no-no:

там, някоя морска звезда.........

Штъ имам предвид. Споко. Ша измислим нещо ако не ше ти нарисувам. Става ли ? Като няма риба и рака е риба.

аз чистя къщата, пера и в тенджерата ври едно пуешко бедърце

Днес няма ли Гюргево ?

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Штъ имам предвид. Споко. Ша измислим нещо ако не ше ти нарисувам. Става ли ? Като няма риба и рака е риба.

ан тъй :)  няма невъзможни неща :whist:

Гюргево беше вчера

• Автор

То при нас няма празници и почивка. Денонощно се работи. Свикнал съм вече.

Ти си по зле значи  :D

аз чистя къщата, пера и в тенджерата ври едно пуешко бедърце

Чистих снощи, днес гости ще посрещам. Нали имах рожденник оня ден  :clown:

Ти си по зле значи  :D

Чистих снощи, днес гости ще посрещам. Нали имах рожденник оня ден  :clown:

остана ми кухнята и банята ама първо ще хапна и ще дремна :shy11:

• Автор

Защо да съм по-зле? Всичко е нормално

Е, явно си свикнал. Щом си ок с работата по празници и почивни дни. 

остана ми кухнята и банята ама първо ще хапна и ще дремна :shy11:

Еййй, не наспало се....

Еййй, не наспало се....

следобедния сън е полезен и много здравословен

питай Док

вече имаме крем-супа плюс домашни крутони с риган и чесън, тава ориз с пуешко и зеленчуци и домашен студен чай за динозаврите

сега отиваме да се поразходим с Бимчо

Дубрутру от работната събота :D :D

Шефа ни вкара в редичка по двама и ни опъна на Витоша. Каза, че днес няма да работим...

А сега отивам да пия с приятели. Ха ино наздраве!

Хора, от тази седмица има UBER в София. Който не знае какво е, тук да чете: Uber вече и в София.

Е казвам ви... Ама няма такова нещо, страшно съм доволен!!!!!!!!!!!!!!

Поръчах си кола (не "такси"), след 2 минути беше при мен човека, откара ме където трябва, няма бакшиши, няма разменяне на пари, абе красота. Колата идеална, новичко Пежо 207 (абе Пежо беше, ама дали 207 или 307, ще ви излъжа). Адски разумен, интелигентен човек, сподели ми, че от два часа и половина е на пътя, аз съм му 8-мия човек. И помоли за 30 секунди да си запише в едно тефтерче курса, защото искал да си води статистика. Естествено аз нямах нищо против.

Няма и 10-тина крачки, както слезнах от колата и получих e-mail с "разписка" за изминати километри, кой ме е возил, начална, крайна точка. Абе това ще го прикача де!

Отделно, системата позволява както шофьора да оцени клиента, така и клиента шофьора. И това е видимо при всяка поръчка.

Абе страшно доволен съм!!!

Сега и снимката от "разпечатката", дето получих по мейла:

7782834Y.jpg

p.s.

Няма размяна на пари, няма бакшиши, няма никакви глупости. Всичко става през приложението, както и разплащането.

:cheers: наздраве :cheers:

Щетипрпбвамофертатадругатаседмицаобещавам

Пробвай задължително!!!!!!!

Забравил си хаш тага,

така трябва да е #Щетипрпбвамофертатадругатаседмицаобещавам

Иначе днес шефа ни изкара на Витоша, един преход си направихме. По едно време ни замеря със снежни топки. Лошо приключи това за някои.... Една колежка я цапардосах в стил "Head shot", директно в лицето. Тръгна да ме гони. Като ми писна, хванах я и я направих бяла мечка.

Някви индивиди ми звъняха на служебния да питат кога ще им станат полиците. Много любезно ги отсвирих за понеделник. Сега не ми се мислил какъв ще ми е мейла тогава и колко работа ще имам......

p.s.

Наздраве!

някои пак са си наквасили човчицата, гледам :rolleyes:

уж тръгна за Габрово..................... и пак до масата с водката и уискито стигна :no-no:

при нас след два дни слънце отново си е стандартно мъгливо и мрачно

вчера не стигнах до Божичен да спра водата

да видим дали днес ще стигна

от една страна, знам че трябва

обаче от друга, адски не ми се ходи.............. :(

Хапвам плодчета добре изстудена гуава и се радвам на спокойствието, което цари около мен. Утре ще ида да взема елха. Не че ми е тумнало, но народа си иска хляб и зрелища. С насъщният (благодаря ти Господи) проблеми няма, нооо зрелищата облечени в невинната рокля на елха, тежат на моите рамене. Да... Днеска мечето се прибра с момчешка подстрижка - късо офъкан, сресан надясно на път, а алаброса твърдо стърчащ нагоре. Гледам го и се чудя, да му се радвам ли или да си му опаля един шамар зад врата - ей така, чисто профилактично, макар, че при него винаги има защо. Ми радвам му се. Спорихме за значението на думата "брошура", запознахме се с речника и след досадното: - Видя ли че бях прав? А? Имало ли е случай да не съм бил прав? - ми бе отговорено с гордото: - Да! Два пъти... - Е, то да беше само два пъти, с мед да го намажеш, но! щом го е казал Мечолини, значи - ДВА ПЪТИ не съм бил прав и точка! Расте... Гледам и акъла му си идва на място - тъс година, сам си намери дядо мразовската шапка с формата на червена пружина с бял помпон и си я носи. А миналата година го беше страм... Нека я носи, а за мен остава зелено-червената елфска шапка с големите космати уши! Това е - всекиму своето! Ще се живее...

Хапвам плодчета добре изстудена гуава и се радвам на спокойствието, което цари около мен.

Хубаво... Всъщност думата, която напира е уютно...

Сигурно е досадно да се правят разбори на всичко, което напишеш, но наистина ми идва отвътре да споделя, че се почувствах като пред камина, на люлеещ се стол, с чаша топло какао и четяща приказка за порастващо Мече и таткото с Шапката.

Шапката, папите и чорапите в различен цвят в джоба... Жалко, че не мога да рисувам, за да си нарисувам фантазията... :clown: Хубаво... :)

Добро утро!

Добро утро... И от дупето на Ел Мундо...

На нас коремчето ли ни остава... :P

край

реших

никъде няма да ходя

остана ми да разкарам златното от последния крак за куфарчето - търкам с една телена четка нарочно закупена за случая

другите три крака са изчистени, ошкурени и байцвани

ще им сложа само един златен кант в основата за разкош и ще ги лакирам

и като ще лакирам ще лакирам и ратановите кошове на котките /всъщност, те не бяха за тях, но аз докато реша какво да ги правя те си ги приватизираха/

за вечеря съм обещала пица

имаха право на избор - баница или пица. Казаха че въпроса е тъп. Винаги избират пицата пред всичко хихихихихи

На нас коремчето ли ни остава... :P

за нас е пъпа

но трябва да внимаваме с болтчето

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Ми нали нашата Татковина била на пъпа на Света. А ас като живея диаметрално противоположно и по на Юг - за мен остава ничто другое как жить в той самой дыре :) Да живеем ние уптимистите!

добро утро ?

ооооооооо, пиянде :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.