Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Така

Мушкатов спи с вестник сън на трета страница, Док е пак ТАМ, останалите да се докладват какво са направили за Родината си днес

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Док, къде си....трябваш ми ! Спешно е....

За маркуч ли е работата ?

Док, къде си....трябваш ми ! Спешно е....

в четири трябва да пие кафе

звънни му де като е спешно

останалите да се докладват какво са направили за Родината си днес

Аз се изчистих от застояли метани. Хубав човек не държи лоши работи. Отворих да се проветри за не взема да се запаля и да си отида зелен в разцвета на силите си. Поспамих с идиотите, отправих няколко неприлични предложения и те така.

Аз се изчистих от застояли метани. Хубав човек не държи лоши работи. Отворих да се проветри за не взема да се запаля и да си отида зелен в разцвета на силите си. Поспамих с идиотите, отправих няколко неприлични предложения и те така.

мислил ли си какво ще правиш ако ги приемат предложенията?

Някой обяви ли края на работния ден.

след малко

имам едно такова чуфство че е петък...................

имам едно такова чуфство че е петък...................

И ас. Утре ми е пак такъв як график, че ако искам да свърша навреме, трябва да го започвам от сега.

мислил ли си какво ще правиш ако ги приемат предложенията?

Ми не ама той въпроса е отработен. Официално отивам до Куба по бизнес а се забивам за 10 дена на ресорт в Баваро.

Ей Еми аз ако не се оправя с тия тинейджерки де се мислят за много умни та кой друг. После с някой подаръче уж от безмитната и всички са щастливи..

Ми не ама той въпроса е отработен. Официално отивам до Куба по бизнес а се забивам за 10 дена на ресорт в Баваро.

Ей Еми аз ако не се оправя с тия тинейджерки де се мислят за много умни та кой друг. После с някой подаръче уж от безмитната и всички са щастливи..

бе, и твойта не е лесна

И ас. Утре ми е пак такъв як график, че ако искам да свърша навреме, трябва да го започвам от сега.

аз чакам утре една госпожа да каже дали купува едно имотче на което я водих днес

иначе не се очертава някакво велико напрежение

обади се юристконсултката на софийската ДСК - да сме коментирали заключението което ми е възложено за едни изискуеми имоти. Щото техните процедури били сложни. Да, ама аз знам че ще ме натискат за цена и още в неделя си написах заключението и го предадох на съдията :whist:

И с кеф я пратих да си търси екземпляра от съда  :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

бе, и твойта не е лесна

Няма да живеем с орлите а и на ония свят не мога да взема нищо с мен.

да ама то това си е стрес и напрежение

то, затова ти е висок холестерола

И с кеф я пратих да си търси екземпляра от съда  :D

Винаги съм се опитвала да си представя тези отношения на вещите лица със страните. Това е такава огромна възможност за пробив, без да се стига до съда и съм сигурна, че натиска е подобаващ.

Но те не знаят с кого си имат работа. :D

Друг е въпроса, че аз лично повече те виждам като дясна ръка на Доктора. :D

Бе ти и да живееш с орлите, някои неща са със срок на годност. Е... Освен, ако не си Хю Хефнер.

Винаги съм се опитвала да си представя тези отношения на вещите лица със страните. Това е такава огромна възможност за пробив, без да се стига до съда и съм сигурна, че натиска е подобаващ.

Но те не знаят с кого си имат работа. :D

Друг е въпроса, че аз лично повече те виждам като дясна ръка на Доктора. :D

гледам да не се занимавам със страните  :whist:

Бе ти и да живееш с орлите, някои неща са със срок на годност.

Медицината ги съживява вече тия атрибути де са с изтекъл срок. Така че това не ме плаши. Живот и здраве да доживея до едно 100 години повече не ми трябва.

онзи ден се разправях с една адвокатка в съдебна зала

тя подкукоросала клиента да водят делба - той има 1/8 и другите са намерили купувач и докато уговарят сделката получават призовки, и в съдебна зала ми мъкне една камара разпечатки от интернет че цената в заключението ниска. И защо не съм била представила данни за реални сделки. Викам, какво точно разбирате под реални сделки? Ами данни от нотариуси. Че вие защо не сте си взели данни от нотариуси ами ми размахвате листи от интернет? Все ми е на акъла че нотариуса ще ти даде преписи от сделките. Пък и да ти даде сумите са на данъчна оценка.

Медицината ги съживява вече тия атрибути де са с изтекъл срок. Така че това не ме плаши. Живот и здраве да доживея до едно 100 години повече не ми трябва.

На правилния път си - сьомга, безхолестеролности, мюслита, млада и свежа кръв, кайт, майт... Направо си в десятката. Само тия страничните забежки, дет ти създават излишно емоционално напрежение... ама щом ти е гот, те пък те държат в кондиция. :D

п.п. Постоянно се говори за критическата на жените, ама и мъжете като навлязат в една определена възраст, така ги чатка сачмата, че не е истина. :D Добре, че си вярват, че са вървежни, та да няма харакирита. :D 

Пък и да ти даде сумите са на данъчна оценка.

:D

И на това се чудя на хората, но... Всеки си носи и отговорността, и кръста. Човек не си купува всеки ден недвижим имот и не считам, че спокойствието струва по-малко от това, че ще се заобиколи някоя и друга хилядарка. А бе - нали знаеш - всеки си има свой ад. Ако няма тарикати и безсмъртни, други ще останат без работа. :D

Да те събуди телефона - безценно

Кафенце някой да иска ?

в четири трябва да пие кафе

звънни му де като е спешно

Аха- ето източника ....

И на това се чудя на хората, но... Всеки си носи и отговорността, и кръста. Човек не си купува всеки ден недвижим имот и не считам, че спокойствието струва по-малко от това, че ще се заобиколи някоя и друга хилядарка. А бе - нали знаеш - всеки си има свой ад. Ако няма тарикати и безсмъртни, други ще останат без работа. :D

стотарка, не хилядарка даже ама.................... това е положението

Що ли си мисля, че Еми има пръст в подкукуросването. :D

Кафенце някой да иска ?

Аха- ето източника ....

аз :shy11:

Що ли си мисля, че Еми има пръст в подкукуросването. :D

няма кой друг :whist:

обаче първо погледнах часа и реших че ако продължава да спи ще си изтърве времето за кафе

А да - нещата са разнищени. Оставям ви да се разберете. :D

Подремна малко и страшно добре ми се отрази биричката. Някой да иска :beer:

Доде не е дошъл Док, с неговите кайвета и бисквитки, едно мезенце към биришката :rolleyes:

А да - нещата са разнищени. Оставям ви да се разберете. 

стой, ве :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.