Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

960 излезе,можем спокойно да отправим "пожелания" към nvidia

Featured Replies

Аз си поръчах R9 290 за 5 стотака, а вие купувайте GTX960 за 400 и GTX970 за 700! :ph34r:

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

• Отговори 118
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз виждам на билдера на 99 процента натоварената карта с температура 55 градуса?

Не това прочети внимателно, остави че пише 55 когато гърба и е почти на 100 градуса.

Нищо не предлагам :) Междувременно се разбра, че въпросните карти на АМД, ще започнат да излизат на пазара  от месец Април...тази година. Явно ще изчакат Нвидиа да изкара големият топ през Март и тогава ще набият канчето.

И аз това и говоря от толкова време ама все едно говоря на оная си работа.

Погледни поста след теб и кажи пак че Нвидия не са горещи.

Да, но надънена на макс клок нали? А R9 290/X без никакъв клок е 70-75 градуса. А с клок не знам... По скоро няма такава възможност за клок.

;) Колкото до новите видое карти на амд аз като гледам ги няма на пазара, така че си трай докато не са излезнали, че тогава ще си говорим. Нико, едно е прясно нова GTX 970 друго е застояла в склада r9 290.. ;)  

Редактирано от Стъпил на дъното (преглед на промените)

• Автор

Аз си поръчах R9 290 за 5 стотака, а вие купувайте GTX960 за 400 и GTX970 за 700! :ph34r:

Честито,трябваше като бяха по 400 :D

Росене,проблема със сто-те градуса го има само при картата на билдера,при аналогичния охладител на MSi при 960 също е така.

Да, но надънена на макс клок нали? А R9 290/X без никакъв клок е 70-75 градуса. А с клок не знам... По скоро няма такава възможност за клок.

;) Колкото до новите видое карти на амд аз като гледам ги няма на пазара, така че си трай докато не са излезнали, че тогава ще си говорим. Нико, едно е прясно нова GTX 970 друго е застояла в склада r9 290.. ;)

:offtopic_s: Лека корекцийка 290Х с 3% клок и стоков охладител е 80-85 с къстъм настройки на вентилатора,звучейки все едно ще дигне кутията от земята.А моята кутия си е тежичка.

Новите карти първо ще излиза евентуално 380Х някъде между?/около?/над? 970-980,но доста по-гореща и някога в неопределено време през годината 390Х евентуално с HBM и евентуално с охладителя на 295Х.Дотогава нвидиа е на гребена на вълната,защото както всички знаем хардуер се купува това което е сега,утре така или иначе ще е старо.Миналата година по това време като вземах моята карта решението беше лесно,същата скорост като 780Тi за 150 евро по-малко.Ако трябваше да купувам сега със сигурност щях да позеленея пак.

Иначе си прав и за старото,те чиповете като позастоят малко и почват да понамирисват и изсъхват и ужас,точно като сиренето ;) .Btw тука народа се добива да търси застояли 280-и и държат егаси цените.

Честито.Ако е сток и почне да ти дава черни екрани се обади да ти кажа как да я оправиш ;):offtopic_s:

• Автор

Ето го пълния набор в никем :

PALIT GTX960

SUPER JETSTR 2G

MSI GTX 960 GAMING 2G

GB CTX960 WindForce 2X OC

GB N960G1 GAMING-2GD /GTX960

PALIT GTX960 JETSTREAM 2G

EVGA GEFORCE GTX 960 SuperSC ACX 2.0+

ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5

И най-накрая,но не на последно място това,което ми хвана окото и е най-евтино :

GB GTX960 GV-N960IXOC-2GD

Ако аз избирам карта се спирам директно на :

GB CTX960 WindForce 2X OC GV-N960WF2OC-2GD

Редактирано от monicho (преглед на промените)

Можеше и само заглавието: "ASUS GeForce GTX 960 STRIX - The New Sweet Spot for Gamers?

Явно е, че човека не е успял да си отговори достатъчно убедително, щом заглавието пита, а не твърди. ;)

;) Колкото до новите видое карти на амд аз като гледам ги няма на пазара, така че си трай докато не са излезнали, че тогава ще си говорим. Нико, едно е прясно нова GTX 970 друго е застояла в склада r9 290.. ;)

Добре де разбрахме че си фен на интел и нвидия. Спри да ни налагаш мнението си. Ползвай си ги със здраве.

Сигурен съм че не си имал R9 карта а само дърдориш колкото да не мълчиш.

Asus B85M-G | i7 4790k | Nvidia GT 630 1GB GDR5 | A-data 8GB 1600MHz | FSP600-50ARN | WD caviar blue 500GB | Cooler Master 650 pure | Cooler master hyper 212 evo |

Чети и се смей Росене. Щото това е яко небалансирана машина, освен ако проца не е подарък изцицан от мама и тате. Ако обаче той си го е събирал, показва невероятно високо ниво на знание  и проникновение.

• Автор

Кое й е небалансираното?Той нямаше много пари и реши да ползва от старата машина 630,която изобщо не е на новото на вградено видео,играл съм на такава карта.През 2013 година нищо на 720 p не можеше да й се опъва без АА,той искаше тишина,но и бокса също я предлага,все пак имам боксово охлаждане,то не се чува изобщо.Четете и ревете като паднар цените на 970.До седмица ще има 960 под 400 лева според мен.

Редактирано от monicho (преглед на промените)

Кое й е неб*лансираното?Той нямаше много пари и реши да ползва от старата машина 630,която изобщо не е на новото на вградено видео,играл съм на такава карта.През 2013 година нищо на 720 p не можеше да й се опъва без АА,той искаше тишина,но и бокса също я предлага,все пак имам боксово охлаждане,то не се чува изобщо.Четете и ревете като паднар цените на 970.До седмица ще има 960 под 400 лева според мен.

Хубаво, старото видео от старата машина...и най-горната оферта в класа си за отключен процесор, набучен върху заключено микро дъно. Или и дъното е от преди. Не ми казвай че в избора има баланс и акъл, освен в жалък опит да се изтъкнеш. Да не би, ти да си го консултирал? :)

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Хубаво, старото видео от старата машина...и най-горната оферта в класа си за отключен процесор, набучен върху заключено микро дъно. Или и дъното е от преди. Не ми казвай че в избора има баланс и акъл, освен в жалък опит да се изтъкнеш. Да не би, ти да си го консултирал? :)

4790 струваше колкото 4790k,ся ми обясни акъл ли е да се сложи 4790,щот някой ше каже,на теб ти е небалансирана конфигурацията.

4790 струваше колкото 4790k,ся ми обясни акъл ли е да се сложи 4790,щот някой ше каже,на теб ти е неб*лансирана конфигурацията.

Щото можеше да се сложи почти два пъти по-евтин(от 4790К) Xeon, ако се е търсело бърз процесор, затова. А дали двата процесора са между които е избирано тогава, са били на равна ценова нога, няма как да докажеш.

• Автор

Двойно по-евтин,по-скоро 100 лева по-евтин.Що не видях съфорумници с 9590,защото е много добър сигурно

?Той си ъпгрейдва машината,4790К е процесор на много висока честота и е по-добре от xeon.

Чети и се смей Росене. Щото това е яко неб*лансирана машина, освен ако проца не е подарък изцицан от мама и тате. Ако обаче той си го е събирал, показва невероятно високо ниво на знание  и проникновение.

Аз ми е смешен самия той, не само машината му. Вярно че и моята не е балансирана, защото реших да налея пари в SSD HDD и RAM и не ми се даваха пари за друга видеокарта.

Защо смяташ че ако в този форум няма никой с 9590 и край значи никой няма. Аз познавам едно 20 човека с 9590. А повечето са ентусиасти с 8320 които клокват като луди но не може да се постигне същия резултат като с 9590.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4960X-vs-AMD-FX-9590

Ето в един от любимите ти сайтове. 8 ядрен срещу 12 ядрен интел.

Резултат няма победител прекалено близки по производителност.

AMD бойфенчетата се разпищолиха съвсем, че взеха и да си вярват.  :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.