Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 2 часа, Qnko222222 написа:

image-3978_572F3DDD.jpg

Той не е спрял да се излага. :D

Свободен си, Кюнко222222, да ме обориш. Това е форум и всеки има право на мнение.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Току що, killchain написа:

Свободен си, Кюнко222222, да ме обориш. Това е форум и всеки има право на мнение.

Готов съм веднага да те оборя!Погледни в тая тема за колко бисера е цитиран,а ако погледнеш по другите теми,постовете му са само бисери и показват,че нищо не разбира от хардуер,а се опитва да се прави на интересен,естествено без успех.Така че не е правилно "може да се изложиш",като въпросният се излага постоянно.Свободен си killchain да ме обориш,но намери поне един негов пост за хардуер,в който да не се излага.

Абе, теб по спомен, не те ли изгониха преди доста време от тук? Ходи на улицата да събираш местните деца, на възраст в интервала 10-15 години, и да им обясняваш, колко грамотен си и какви познания имаш по отношение на токоизправителите, както и как диктуваш модата в ниския и среден клас на компютърните токоизправители (захранвания). Може там да ти повярват... „В страната на слепите едноокият е цар!“

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

преди 28 минути, Qnko222222 написа:

Готов съм веднага да те оборя!Погледни в тая тема за колко бисера е цитиран,а ако погледнеш по другите теми,постовете му са само бисери и показват,че нищо не разбира от хардуер,а се опитва да се прави на интересен,естествено без успех.Така че не е правилно "може да се изложиш",като въпросният се излага постоянно.Свободен си killchain да ме обориш,но намери поне един негов пост за хардуер,в който да не се излага.

За момент реших, че става въпрос за мен. Извинявам се.

преди 9 минути, Blue Ray написа:

Абе, теб по спомен, не те ли изгониха преди доста време от тук? Ходи на улицата да събираш местните деца, на възраст в интервала 10-15 години, и да им обясняваш, колко грамотен си и какви познания имаш по отношение на токоизправителите, както и как диктуваш модата в ниския и среден клас на компютърните токоизправители (захранвания). Може там да ти повярват... „В страната на слепите едноокият е цар!“

Нещо се изнерви от истината,казана в очите.:DДругото не го позна.С поста си влизаш като бисер в бисерите и еднолично взимаш "златното място" на форумната изцепка.:D

преди 3 часа, Blue Ray написа:

Гаранция давам на потребителя, че след тази процедура, няма да има никаква разлика в отчитаните температури и проблема му не е там. Най-вероятно, ако не е много сръчен, да повреди процесора, а никой при такива обстоятелства няма да му признае никаква гаранция, ако изобщо има такава. Проблема най-вероятно е в отчитането на температурите, възможно е показанията да не са точни. Може проблема да е охладителя, а именно неподходящ за този процесор охладител. Възможно е и охладителя да не е добре поставен, или да няма добър контакт между охладителя и капачката на процесора. Някои тръгнали да гледат, че на този процесор консумираната мощност е по-малка, от този, за който е предназначен охладителя, други дават някакви линкове към сайта на Intel, но и те не знаят защо ги дават... Трагична гледка. Лично ще си цитирам това мнение в бисерите, в чест на @Qnko222222, нашия форумен шут! 

П.П. Някои, явно имат мръсни мисли по отношение на бутона за негативен вот... Взели, че го насилили физически.

Уникален!:D

преди 2 часа, Blue Ray написа:

Възможно е да има повреда на слотовете или дъното, но щеше да имаш и други признаци, по които да го забележиш това нещо. Това се изключва като вариант. Проблем с рам паметта и процесора се изключва. Може да пробваш нещо друго, а именно, ако нямаш важни и много настройки на биоса, да го нулираш и да тестваш дали тогава ще имаш проблем. Понякога се случва да има проблемни настройки, правени от страна на потребителя, които реално той не знае каква функция изпълняват, но е направил. Щеше да се сетиш, ако има нещо такова, но все пак пробвай и това да направиш. Друг вариант е, да тестваш под Live CD на някоя Linux дистрибуция, записана на USB носител или диск, дали тогава ще го има проблема. Също така, не си споменал с кой плеър тестваш? Опитай с някой друг, ако до момента не си го правил.

Просто нямаш равен!:D

на 12.03.2011 г. at 0:31, Pavel. написа:

пи4 ддеистваи хи4 не му мисли,каде толкоз се появяват хора след даскало га изпрати и като се разделяте я целуни и готово да няма се жениш за нея 4е толкоз му мислиш,не е толко сложно :Д:Д па ко ти са дърпа я режиш и тва е търсиш неква дет не се дърпа :Д:Д ех детска му работа :Д:Д а как по то4но сте гаджета като даже и по бузата не се целувате:Д:Д за рака поне държите ли са :Д

Току що, _Alex&Vanko_ написа:

А като умлет?

Някъв проблем ли имаш не разбрах ?

Току що, _Alex&Vanko_ написа:

Чуствам се куул просто!:D

Ти си знаеш :D

преди 3 часа, a-va62 написа:

Галилео Галилей през 1610 година пръв е открил, че Земята е кръгла

Драги деца, за да не станете като горецитирания батко/чичко, бъдете внимателни в часовете по астрономия.

на 15.05.2016 г. at 23:59, Гери-Никол написа:
на 15.05.2016 г. at 20:47, a-va62 написа:

Галилео Галилей през 1610 година пръв е открил, че Земята е кръгла

Драги деца, за да не станете като горецитирания батко/чичко, бъдете внимателни в часовете по астрономия.

Още през 340 г. пр.н.е. гръцкият философ Аристотел дава два сериозни аргумента в полза на това, че Земята е кръгла, а не плоска.

В науката съществува мит, който твърди, че Галилео Галилей през 1610 година пръв е открил, че Земята е кръгла. Уважавам Галилей като учен и се възхищавам от неговите постижения в науката. Но що се отнася до въпроса за формата на Земята – нещата стоят по друг начин.
Нека сега да прочетем Исая 40 глава, стих 22. Онзи, Който седи над кръга на земята, Пред Когото жителите й са като скакалци, Който простира небето като завеса, И го разпъва като шатър за живеене,
Написано е в прав текст “Кръгът на Земята” и то няколко века преди Галилей!
Няма никакво съмнение – Библията твърди, че Земята е кръгла! 

Резултат с изображение за усмивка

Редактирано от a-va62 (преглед на промените)

преди 22 часа, Гери-Никол написа:

защо не си гледаш работата  казвам при мен как стана за въпросния сайт аз съм от хората който не лъжат тук съм за да помагам със каквото мога 

Редактирано от The-Walk!nG-Dead (преглед на промените)

на 12.05.2016 г. at 17:50, Blue Ray написа:

Зависи какъв е звука и не е описано нищо много подробно. Какви са компонентите, как се използван, какво правено преди да се появи проблема, от къде се издава звука? Ако звука идва от спикъра, то е много вероятно да има проблем с настройките на биос или рам паметта. Тъй като звука е един дълъг, именно така се тълкува при повечето производители. Тествайте рам паметта с memtest86, опитайте да я преместите в друг слот или да я смените временно с друга, да почистите слотовете, ако са мръсни, или има прах в тях.

Браво!Компът бръмчи и не пали,бръмченето от спикъра,а рамта да я стисне със зъби и да хване жицата и да я тества,като не пали компютъра.:shock11:

Цитат

Собствениците на москвич ги погребват вертикално, защото достатъчно са лежали под московчанина за компенсация.

default_tooth.gif

на 11.05.2016 г. at 5:45, Blue Ray написа:

То определено проблема си е в дънната платка./няколко изказаха такова мнение и тоя повтаря/ Човека е проверил всичко възможно. Само да се конкретизира, спикъра издава ли някакъв звук при стартиране? А при вентилаторите има ли съвсем бавно завъртане в началото, или само и единствено индикатора премигва?/ясно е обяснено,че не се стига до post,но blue ray не знае какво е това/ Може да се огледат кондензаторите на дъното, ако има проблемни могат да се сменят, но може и да се окаже глобален проблем в него, поради който това ще се повтаря още много пъти, независимо от кой електронен компонент, се издава звука./тук вече сме под масата/

Почетен член на хардуер тима.А клавишът със запетайката май е по-висок от другите и закача,a за пълен член дума да не става,клавиатурата му няма бутон"ът".:D

Редактирано от Qnko222222 (преглед на промените)

Браво! Нека се радва детето, че има какво да публикува! Не съм против ничие щастие, макар и то да е меко казано жалко. То нали сега е цялата седмица почивка, а и без това влиза тук само, за да ме цитира, защо да му се спира кефа? Радвай се!

преди 9 минути, Blue Ray написа:

Браво! Нека се радва детето, че има какво да публикува! Не съм против ничие щастие, макар и то да е меко казано жалко. То нали сега е цялата седмица почивка, а и без това влиза тук само, за да ме цитира, защо да му се спира кефа? Радвай се!

A ти на НВО или на ДЗИ си?Тъкмо малко ще си почине хардуерният раздел от бисерите ти.:laughing4:

на 15.05.2016 г. at 13:27, Blue Ray написа:

Само не разбрах кое "започва да забива"? Компютъра, или скоростта на интернет връзката става твърде ниска за нормално използване? Телевизията IPTV ли е също не стана ясно. Ако е такава, то е вероятно да не достига скорост за останалите устройства. Колкото до Wi-Fi връзката от останалите устройства като телефона, провери на кой канал е мрежата и каква е големината на каналите, както и честотата. Възможно е, те да не се поддържат от мрежовата карта на телефона ти.

:D

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Имаш късмет, че Рамус не разбира от физика. Движението няма себеприрода. Скоростта също. Движение и стоене е едно и също.

Пространството е относително и е характеристика на субективното съзнание. Времето също.

И аз не разбирам от физика ама това просто! Кат си пийнеш се охарактеризираш да, а на времето и пространството им няма нищо обективно!:D

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

И аз не разбирам от физика

Ми той Янко Музиканта пред кого да се фука, че разбира, освен пред такива, дето не разбират.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.