Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 8 минути, niki292002 написа:

Доказала го е неведнъж.

Номера не е ли инпулсен ? Ако CM13 не се беше ошлакял, щях да скрийншота историята от един номер започващ с 0700,(май, може да бъркам, беше отдавна) който цял ден ми е звънял доста упорито и като вдигна ми затваря.

napisanoto-ostava-pishi-pravilno.jpg?144 

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

"На 21 съм, преди 2 седмици ги навърших. А и ако бях по малък, едва ли щях да пиша толкова правилно. "

Ми да. Те, тринадесетгодишните, като кандидатстват с литература, ги приемат директно ако нямат правописни грешки.

Редактирано от flare (преглед на промените)

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Ти пък да не направиш грешка да си вземеш лаптоп с Nvidia карта?????

Само не ми е ясно може ли да се даде някакъв аргумент по това твърдение, или просто не му харесва марката и за това продуктите са лоши. Сигурно и заради логото може да е , твърде ярки цветове съдържа.

току що, Blue Ray написа:

Само не ми е ясно може ли да се даде някакъв аргумент по това твърдение, или просто не му харесва марката и за това продуктите са лоши. Сигурно и заради логото може да е , твърде ярки цветове съдържа.

Никога,ама никога повече няма да си взема лаптоп с Nvidia карта. И в момента бера ядовете с едно HP. Страшно неграмотни карти с недобро охлаждане. Машината направо ври.

Охлаждането на видеокартата, както и цялата машина, е отговорност на производителя, като той зависи и от модела и други фактори като дизайн и т.н.

Предполагам си използвал един лаптоп с карта на тази марка, което не прави нито модела лош, нито такава марката. Не може по един лаптоп да се съди за цял компонент, а дори и неговата марка! Ако имаш някакви лични наблюдения, на база твоята практика и други лични случаи, може да ги споменеш, но така все още са едни голи твърдения.

Признавам, че темата за бисерите не е най-доброто място за тази дискусия, но...

преди 19 часа, acnekt написа:

Леонардо да Винчи  е живял през 15 век и е бил масон. Що се отнася за Сталин или истинското име на тоя грузинец евреин Джугашвили е бил в ордена на йезуите.

Нови висоти са достигнати в сферата на фентъзито с този коментар.

преди 20 минути, Разгонен пръч написа:

Нови висоти са достигнати в сферата на фентъзито с този коментар.

Ето още фантастика.  Нютон се занимавал с окултизъм и с религия, повече отколкото с физика. А и още нещо и той е бил масон.Член на 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Розенкройцерски_орден

untitl19.jpg

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 11 часа, acnekt написа:

Ето още фантастика.  Нютон се занимавал с окултизъм и с религия, повече отколкото с физика. А и още нещо и той е бил масон.Член на 

https://bg.wikipedia.org/wiki/Розенкройцерски_орден

untitl19.jpg

Бачи Кико:

1.Правиш ли разлика м/у фентъзи и фантастика? Явно не.

2.Ся последно - Нютон масон ли е, розенкройцер ли е? Така ги омесваш движенията - същински тюрлюгювеч направи.

Редактирано от Разгонен пръч (преглед на промените)

преди 34 минути, anonimous написа:

На windows 10 HOME съм вентилаторите продължават да работят като съм приспал компа.? Само хард диска ми се изклучва и монитора.

преди 8 часа, Разгонен пръч написа:

Бачи Кико:

1.Правиш ли разлика м/у фентъзи и фантастика? Явно не.

2.Ся последно - Нютон масон ли е, розенкройцер ли е? Така ги омесваш движенията - същински тюрлюгювеч направи.

Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.

Знаеш кой го е казал, знам че си ерудиран човек стила на музика и никнейма ти го доказва и боравиш добре с копи и пейста.

П.П Забравих ако ти кажа  домат е грешно за теб, но ако кажа картоф е правилно.

преди 3 часа, acnekt написа:

Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.

Знаеш кой го е казал, знам че си ерудиран човек стила на музика и никнейма ти го доказва и боравиш добре с копи и пейста.

П.П Забравих ако ти кажа  домат е грешно за теб, но ако кажа картоф е правилно.

Ко каза, ко? Ти едно изречение не можеш да структурираш правилно, а си тръгнал срещу вятъра да пишкаш. А тая велика сентенция "Ако ти кажа домат - е грешно за теб, но ако кажа картоф - е правилно" трябва задължително да я публикуват в "Мъдростта на вековете", том 2.

преди 7 минути, AlkatrazBG написа:

Пренесете си спора в чата защото няма нужда  да ви четем  тъпотиите !

Не модерирай ако обичаш. Бат Милко кърти мифки !!!

преди 4 часа, AlkatrazBG написа:

Пренесете си спора в чата защото няма нужда  да ви четем  тъпотиите !

Спор може да съществува само и единствено, когато двамата опоненти са ако не на едно, то поне на приблизително близко равнище. В случая (а и в ред други) разликата в подготовката е очеизвадна. Потребителят с никнейм аспеkt пише откровени глупости, без да е прочел едно научно-популярно, хеле академично изследване. А просто копи-пейства меко казано недостоверна информация от съмнителни сайтове. Проблемът на всички вярващи в конспиративните теории е следният - ниска ерудиция и оттам - склонност да вярват във всякакви фентъзи теории.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Не модерирай ако обичаш. Бат Милко кърти мифки !!!

Ц-ц... Великия сър Стенли Ройс не разпознаваш... Но пък за сметка на това къртиш миВки с правописа си!

Редактирано от Разгонен пръч (преглед на промените)

преди 12 часа, Разгонен пръч написа:

Спор може да съществува само и единствено, когато двамата опоненти са ако не на едно, то поне на приблизително близко равнище. В случая (а и в ред други) разликата в подготовката е очеизвадна. Потребителят с никнейм аспеkt пише откровени глупости, без да е прочел едно научно-популярно, хеле академично изследване. А просто копи-пейства меко казано недостоверна информация от съмнителни сайтове. Проблемът на всички вярващи в конспиративните теории е следният - ниска ерудиция и оттам - склонност да вярват във всякакви фентъзи теории.

Ц-ц... Великия сър Стенли Ройс не разпознаваш... Но пък за сметка на това къртиш миВки с правописа си!

Преместих си коментара в правилния раздел. За разлика от ерудирания човек, с много интелигентен никнейм Разгонен Пръч. 

преди 1 час, acnekt написа:

Преместих си коментара в правилния раздел. За разлика от ерудирания човек, с много интелигентен никнейм Разгонен Пръч. 

На другия крачол, вече правилния раздел ли му се вика.

Щото като ти говорят подобни екземпляри, там е правилния раздел.

преди 12 часа, acnekt написа:

"Щом почнеш да се харесваш на глупци, бъди уверен, че си започнал да приличаш на тях." - Ст. Михайловски.

Пожелавам си никога индивиди като теб, топлотехничето и т.н. да не ме харесат...

преди 13 минути, Росен Р. Александров написа:

Проблем било кой бил писал дистрибуцията и къв бил по професия...

Той и Хитлер е бил бояджия по професия ама става канцлер на Германия.

Супер пример за преквалификация, като вземем предвид, какво представлява Германия в края на управлението на Хитлер.

Ами това беше в отговор че няма значение какъв си по професия... Че да класифицираш труда на хората обиждайки ги.. Примера  с Киро... Дистрибуция писана от някой шаман или рибар или ескимос.. Няма такива глупости.. Щом я е написал значи е много по-умен от него. И още повече че е различна и уникална по себе си, не е базирана на нищо освен на себе си. За него както казах е проблем че не е .deb... 

току що, Росен Р. Александров написа:

Ами това беше в отговор че няма значение какъв си по професия... Че да класифицираш труда на хората обиждайки ги.. Примера  с Киро... Дистрибуция писана от някой шаман или рибар или ескимос..

Знам, и принципно си прав, но аналогията, която беше избрал за доказателство, направо избива рибата.

преди 8 минути, flare написа:

Супер пример за преквалификация, като вземем предвид, какво представлява Германия в края на управлението на Хитлер.

А в средата на управлението на Хитлер ?

Хитлер поема кормилото на една бедна държава с непосилни дългове и репарации, раздирана от кървави бунтове и непримирими противоречия. Само за няколко години, без да пуска излишна кръв създава свръх държава с мощна икономика, от която се страхува целия свят

току що, Реджеп Иведик написа:

А в средата на управлението на Хитлер ?

Хитлер поема кормилото на една бедна държава с непосилни дългове и репарации, раздирана от кървави бунтове и непримирими противоречия. Само за няколко години, без да пуска излишна кръв създава свръх държава с мощна икономика, от която се страхува целия свят

Ако беше спрял дотам, нямаше да присъства в темата. Цялостната оценка на един управник изисква да се има предвид крайният резултат от управлението му. Ако аз направя пирамида почна да давам големи лихви за зарибявка и обера спестяванията на десет хиляди души, след което ме арестуват това прави ли ме добър финансист, заради периода в който съм давал лихвите?

Редактирано от flare (преглед на промените)

преди 7 минути, flare написа:

Знам, и принципно си прав, но аналогията, която беше избрал за доказателство, направо избива рибата.

Примера трябваше да е забавен че да се разбере...

преди 3 минути, flare написа:

Ако беше спрял дотам, нямаше да присъства в темата. Цялостната оценка на един управник изисква да се има предвид крайният резултат от управлението му. Ако аз направя пирамида почна да давам големи лихви за зарибявка и обера спестяванията на десет хиляди души, след което ме арестуват това прави ли ме добър финансист, заради периода в който съм давал лихвите?

Пак ги обърка двата щата, ама мене не можа, щото логиката аз съм я измислил.

Ти почваш от начало да говориш за измама, а накрая задаваш въпрос, е ли добър финансист измамника. Не се хванах на въдицата.

Добър измамник е. А доколкото финансизма може да се счита за измама, може и финансист да го кръстим.

Докато при бай Хитко говорим за управление, управление и управление.

току що, Реджеп Иведик написа:

Докато при бай Хитко говорим за управление, управление и управление.

Ми не.

Първо за мен, той е излъгал германците че целия свят им е виновен и затова са му дали да се развихри.
Второ и то далеч по-важно, твърдението изцяло се основава на това че всичко е негова заслуга. Да, ама Германия e топ икономика и преди първата световна и прави точно същото което описа - т.е. от брутална развалина става топ световна иконимическа сила и след Хитлер. Спокойно можем да приемем че германците си го могат и без нарцистични диктатори.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.