Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 11 минути, algor написа:

И следва размазващия въпрос:

Не бе, донги... :speak:

Тоя не питаше ли до вчера как да се добере до Англията , и да бачка помощник готвач за 11 паунда на час , а сега вече се фука с мръвки от Теско :D:D 

Много бръз, признавам му го хахахахаха ....истински Худини, особено с тези болки в гърба... мдам...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Тоя не питаше ли до вчера как да се добере до Англията , и да бачка помощник готвач за 11 паунда на час , а сега вече се фука със мръвки от Теско :D:D 

Много бръз, признавам му го хахахахаха ....

Не, друг му беше ника.
Жоро се опитваше да му помогне и си е в Англия отдавна.

Едит: KiriL Cox е питащия за работа.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Току що, algor написа:

Не, друг му беше ника.
Жоро се опитваше да му помогне и си е в Англия отдавна.

Ох.. моя грешка... недоскиф , бирата е виновна..... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 15 минути, П.Петров написа:

Дали ще е 1 V или 0,6 V разликата е в милимунди. Занимявял съм се с напрежения. Сега ако е много над 1V или под става друго. А и освен напрежение, тока се характерезира и с други параметри. 

преди 5 минути, ✯Blue Ray✯ написа:

Тоя определено ме накара да се посмея с глас.

преди 2 часа, Георгиев Стоян написа:

Процесора ми е АМД Фх 8320Е 4.5 Гхз , рам 8 Гб-а 1600 мхз , видео -Амд Радеон р290 и дъно Асрок Екстрим 3 Рев 2.0
В момента съм с Windows 10 но искам да сменя на Линукс , преди време ползвах Линукс на лаптопа ми.

Играя осново Лига - ЛоЛ ... ползвам от време на време ОБС и това е .

преди 5 минути, retaer написа:

Имах проблем с навигацията дадох я за ремонт щот не щеше да държи батерия,спря да може да се зарежда въобще от usb-то и ония ми вика евентуално напрежението идвало по малко защото имали случай със таблети които ей така спирали да могат да се зареждат от usb порт нa pc .. и сега пак не става.Сложех го на другото pc се пак и там да стои няколко ч да видя кво ше стане ... като цяло питанката ми е дали и кво ше стане ако го сложа на зарядното ми от тела което има възможност да се слагат и махат usb кабели ...на него пише 

Input : 100-240V / ~50/60Hz 0,5A 
Otput  5,2v  2.0A това са харак. на зарядното ми за тела което ползвам.

...зарядното ми за колата което е на навигацията даде фира то е с default
12-24V 1,3Amax
output  5v  1,5Amax

"Изобщо - какъв е смисъла да се влиза като гост? :angry: ххххххх"

Това го написа днес наш Jhoro в раздел "Въпрос към екипа на форума"

Както винаги - отново брилянтен в пореден напън да "блесне" С малко напън на сивото вещество нямаше да ме у трудно да се досети,че гостите не влизат т.е. не се логват! Защо трябва да се логвам ако искам бърз преглед и без намерение да пиша! Отварям форума ,чето и затварям, без да си усложнявам живота с логване!

П.П. не съм цитирал щото тоя съм го блокирал и само заради цитата - не ми се разправяше!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Възможно е и да се е имало предвид като "анонимен", но е малко вероятно.

Ако беше цитирал (и прочел) целия пост

преди 3 часа, jhoro написа:

Изобщо - какъв е смисъла да се влиза като гост? :angry:

При положение, че всеки може да се логне анонимно (инкогнито)  - хем системата ще го разпознава, хем останалите няма да виждат присъствието му.

щеше да разбереш.

преди 1 час, Black Power написа:

Защо трябва да се логвам ако искам бърз преглед и без намерение да пиша! Отварям форума ,чето и затварям, без да си усложнявам живота с логване!

Данните за вход са ми запаметени в браузъра, на страницата за вход съм маркирал "Запомни ме" и още с отваряне на сайта - вече съм логнат.

"Проблем с динамичните плочи на Windows 10"

преди 4 минути, neli9815 написа:

Здравейте, имам проблем с windows 10.Става въпрос за това,че не ми работят динамичните плочки въпреки,че са включени,ако някой знае решение ще съм му благодарна!

Току що, ExaFlop написа:

Какво й е на публикацията?

П.П Изпревари ме, и аз това щях да кажа.

Редактирано от Stoyannnov (преглед на промените)

"Динамични плочи"... 

Освен това теми за проблем, съставени от едно "изречение"... Отделно да се обърне внимание на правописа.

" не ми работят динамичните плочки въпреки,че са включени " Кое е включено, как не работят...

В метро интерфейса плочите, които са мрежово свързани и на които се променя съдържанието в реално време...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Мисля, че в случая ти изпадаш в дребнавост. Освен това не трябва да се допуска, че IT специалист задава въпрос все пак, нали?

Нищо лично, обаче

преди 2 часа, _Alex&Vanko_ написа:

ХР се дефрагментираше много но от Виста насам рядко.

досега не бях чувал Уиндоус сам да се ДЕфрагментира. В процеса на работа всеки диск се фрагментира, но обратното ...

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Фрагментира а така Жорка къде без мене у мойта тема! Тръпнеш да сгрешка нали?:tongue2:

Не, даже спрях да пиша когато видях, че ти си се заел сериозно с проблема (не е добре двама да дават акъли).

Но - евала ти правя, че си лайкнал бисера. Всеки прави грешки, но мъжкото е да си ги признаеш.

преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Защо аз съм първа писта за глупости!:D

Това вече е преувеличено.

Абе темите от кога са собственост на някого? Искам да си я купя тая!

преди 8 минути, ✯Blue Ray✯ написа:

Аууу интересно става... По тази логика @haidukpikaso притежава половината форум. Все още обаче никой не ѝ е дал подобаващите права?

Правете разлика между собственост на форум и собственост на мнение. Аз примерно имам известно количство снимки във фотографки форуми. Това не означава че съм собственик на част от форума. Но никой няма намерение да ми отказва собствеността върху снимките

Spoiler

Понеже знам (или поне се надявам), че автора има достатъчно чувство за хумор ...

преди 14 часа, Емил Костов написа:

Лично за мен такива теми в този форум трябва задължително да се изтриват и блокират.  - в тази последователност.

... ще се самообеся и ще изчезна безследно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.