Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Цитат

Махай това недорозомение и слагаи 7 бъговете в 10 те първа започват

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Ама колко авторитетно звучи, а? Нищо, че и за правопис на второкласник не може да мине.

Цитат

Тоя с поста над моя отдавна съм го блокирал ,та не мога да го цитирам, но замисли се над нещо! Колко коли от марката мажеш да забележиш в автомобилния поток! Задай си въпроса защо са толкова малко - явно има някаква причина! Оня с горният пост ти направи чудесо описание / антиреклама, пък после ти я препоръча

Абе защо ли ги блокирате, като любопитството не ви дава мира, докато не ги прочетете ?

преди 6 минути, emil644466 написа:

Вече не се казва "да скова кочина",казва се "да реализирам кочина":emoji_natur-11:

Да реализирам място за отглеждане на свинье.

на 13.01.2016 г. at 13:04, Ken написа:
Цитат

Тоя с поста над моя отдавна съм го блокирал ,та не мога да го цитирам, но замисли се над нещо! Колко коли от марката мажеш да забележиш в автомобилния поток! Задай си въпроса защо са толкова малко - явно има някаква причина! Оня с горният пост ти направи чудесо описание / антиреклама, пък после ти я препоръча

Абе защо ли ги блокирате, като любопитството не ви дава мира, докато не ги прочетете ?

Това едно на ръка, ама неговата стана като оня дето питал "Тия Ферарита стават ли за нещо? Щото - гледам, много не ги карат!"

Не е от форума, но текста на обявата е уникален :)

"Айпад мини 3 ретина 16 гб лай-фай перфектно състояние нито драскотина мисля че има още около 1 година гаранция "

Цитат

Ами незнам испуснах го няколко пъти и то беше силно. Дисплея свети черно, но тъча си работи.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Ти си цитирал, само тези изречения, но и двата му поста се бисери - целите.

преди 1 час, _xSuNnYbGx_ написа:

Здравейте. Вчера изпуснах Samsung Galaxy Core 2 Duos

Spoiler

и видео чипа на дъното май се повреди. Екрана е черен но издава звуци когато го отключа. Имах много контакти вътре но вчера му дадох Factory Reset

и загубих всичките контакти. Мога да ги възвърна с EaseUS MobiSaver и да го руутна обаче за тази цел се иска USB Debugging, а си нямам и на представа как да го включа когато екрана е черен и нищо не виждам.

преди 1 час, _xSuNnYbGx_ написа:

Ами незнам испуснах го няколко пъти и то беше силно. Дисплея свети черно, но тъча си работи. Аз не искам нов дисплей аз искам да пусна USB Debugging, да го руутна и с EaseUS MobiSaver да си видя контактите.

EDIT: И междо другото моделът е Core Duos извинете че съм се объркал.

'начииии - ко сЪ ръзбира:
1. Изпуснал го и си загубил контактите. Ми пич - те са се изръсили някъде. Що не ги потърси по земята и да си ги събереш.
2. Както @ExaFlop забеляза "Дисплея свети черно". Но тук гениалното не е черната светлина

Spoiler

Ултравиолет A (дълги вълни, черна светлина), UVA, Вълнов обхват - 400 nm - 315 nm
Источник - Ултравиолетово излъчване

а твърдениета, че я вижда.

Цитат

Защото ултравиолетовите лъчи (UV) са ... невидими за човешкото око. (пак там)

преди 5 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Търся информация за поправчик работещ в неделя

Какво толкова - човека е словообразувател, съдава нови думи.

Колко логично е - човек, който поправя = поправчик. Това деиствие си има и термин - деривация, което означава създаване на нова дума въз основа на съществуваща/и дума/и.

Btw, в английския език, повечето термини са точно така.

Автора (Тони) явно предпочита майки без деца.

преди 1 час, NICHIRENSHU написа:

Ами разликата е само в честотата. FX-4320 е с 4.0GHz а FX-4300 е на 3.8GHz. 
Тоест 200MHz разлика в честота за 60лв разлика в цената не мисля че си струва. А и 200 MHz лесно могат да се овърклокнат ама не тръгвай по тоя път с овърклока, че лесно се зарибява човек.

Абе според мен търси на старо да минеш по-евтино. Вземеш ли да даваш много пари направо сменяй изцяло платформата.

Цитат

Регонална медия, която няма да цитирам за да не бъда обвинен,че цитирам "жълти " и несериозни медии , днес публикува,  че цената на тока ,която ще бъде предложена на борсата е завишена / повишена  с над 3 пъти!

преди 15 минути, maidosta написа:

Здравейте, имам следния въпрос: Когато компютъра запали времето свети лампата за CPU чува се някакъв звук се едно се рестартира и компютъра рита камбаната, всичко огася видео, лампата за CPU и т.н.

преди 8 минути, DDR4 написа:

Гледал съм много клипове всързани със Операционни системи, Linux е ''нестабилен'' макар всичко да върви със лекота. Работи почти същата платформа на каквато е и Android. Но по някаква причина Android е по-персонализаран за слаб хардуер отколкото Linux. Това е моята гледна точка.

преди 25 минути, ✯Blue Ray✯ написа:

Този може да е DD4, ама с малък капазитет и на много ниска честота - някъде около десетина килохерца.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Да реализирам свинариум

Това нещо средно между свинарник и аквариум ли е ???  :ohmy:

на 19.01.2016 г. at 3:10, jhoro написа:

Автора (Тони) явно предпочита майки без деца.

Не може. Феномена майка възниква взаимозависимо с феномена дете.

преди 1 минута, jhoro написа:

Това нещо средно между свинарник и аквариум ли е ???  :ohmy:

У Варна на времето бяха сковали делфинарник

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.