Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Мале колко ли дърпа тогава външен хард или флашка 1TB? Я на черния Петък да си взема ново захранване, че сегашното ми 750W много малко за такива цели...

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Цитат

Щеше да е така, ако нямаше женски ПО агент провокатор, наричащ се Кен, да драска и да разтваря крачета и да ме разконцентрира.

Цитат

Нито един път за 12 години не съм гонен от форума бе малчуган. Наказаха ме точно тогава, когато наказаха и теб - за обиди!

преди 44 минути, Ken написа:

Забравил си да прикачиш снимката и да напишеш че постът е мой, младеж! Явно не разбираш на кое хората казват бисер. То ти като те чета, май нищо не разбираш. Най добре ще е да си пишеш в "бисерите".

23.JPG

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Цитат

Хм, да то ставало въпрос що се отнася до електроника и лампи за подсветката на дисплеите на лаптопи

преди 1 час, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Забравил си да прикачиш снимката и да напишеш че постът е мой, младеж! 

Не е нужно :D . Познаваш се отдалече по злобния и назидателен пенсионерски начин на изразяване.

преди 2 минути, ESEA написа:

Здравейте, търся си конфицурагия за стрийм  за максимум 900лв. Игрите,които ще стриймав са dota2,CS:GO, HS,ако може да ми направите такава конфигурация да държи стабилно фпс повреме на стрийм :)

Приятен ден!

Да не говорим за правописните и пунктуационни грешки.

Цитат

Особено ако е 7870С. И трите вентилатора се въртят. За видеокарта се гледа и цената. Щом за Ge Force  ти се дават над 2000лв, като R9  390 OC  е около  1 000лв. Вие виждали ли сте  AMD Radeon 787OC  фабрично овърклокната видеокарта да не и работят трите венталатора и да изгори без въздушно охлаждане. Знаеш ли какво значи фабрично овърклокната? Или една жена си казала нещо на пазара.

Не, не знам какво е фабрично овърклокната видеокарта, дето и се въртят и трите вентилатора и по-малко от 2000 лева за Ge Force  видеокарта не давам. 

От темата NVIDIA vs. AMD

Цитат

Говоря за видео картите AMD Radeon 6870C, 6870, 7870, 787OC. Щом има в обозначението си ОС, то значи, че е заводски овърклокната от производителят си. Например: Radeon 6870C  за 485лв. e по- добри параметри  от Radeon 7870 за 800лв. От завода производител са сложили вместо два, то три вентилатора под определен диагонален ъгъл за по- добро охлаждане. Вярно е, че  Radeon 6870C  е по- скъпа с 5-10 лева от Radeon 6870 заради допълният вентилатор. Няма по- добро от заводското производство, охлаждане и настройки. Вие сте некоректен и мисля, че лъжете. За да овърклокнете една видеокарта, то Вие трябва да и смените охлаждането. Три заводски вентилатора на ОС са по- добре от два заводски вентилатора на една не овърклокната видео карта, стига да имате място в кутията, защото са дълги 30 сантиметра= 300 милиметра.

Бисерите от bozho76 нямат край

Цитат

Оф, тия германци се опитват да се наместят и те на петролния канал и да са на всяка манджа мерудия. Общо взето, където е влязъл капитализма, без значение като обществен строй или чрез разни подмолни клетки от инструктори(без значение на чия страна)  всичко после е като след, или като по време на война.

преди 4 часа, 1Force1 написа:

Той е един от фаворитите ми за "бисер на форума". Другият е потребителят с никнейм badr, който живее все още в XV век (или по-рано), и твърди, че "Слънцето се върти около Земята". Божо, обаче, му е сериозна конкуренция с автохтонните фентъзита, които публикува в раздел "История".

П.П. Забравих най-голямата - Aliya.

Редактирано от Бате Милко (преглед на промените)

преди 3 часа, 1Force1 написа:

Не съм се заглеждал, но точно този пост звучи като изказан от някой поизостанал даскал от кой да е университет...

преди 26 минути, _HAKERA_ написа:

Здравейте,

Става дума за стационаерен комп. При работа се чува едно "църкане" (като от хлабава връзка)

от дъното. Поработи известно време (ден-два) и после не тръгва. След ресет на биоса всичко си

е по старо му. Няма надути кондензатори, сменени са термоконтактните пасти на процесор, чипсет и

външната видеокарта, но няма ефект. Сложих друго захранване, но пак е същото.

Опитах и с друг процесор, но пак си църка....

Какво друго може да бъде? Дефектирало дъно?

Цитат

Според мен Путин не е нормален. Именно защото не употребява ядрено оръжие, а рискува здравето и живота на толкова много свои войници. Колко по просто и лесно ще е да пусне само няколко стратегически ракети с по няколко ядрени бойни глави на борда и да остъкли Турция...

преди 7 часа, peppone1 написа:

Батериите се изтощават най-бързо ако работи на касетофон, независимо дали превърташ или възпроизвеждаш, консумацията е еднаква, даже при превъртане е по-малка. За диск или радио батериите могат да изкарат няколко месеца при непродължително слушане, ако са от големите. Може да използваш и зарядни батерии, но мощността ще падне и на касетофон ще влачи, тъй като тези батерии са по 1,2V и не е удачно да се поставят там където се изискват повече от 2-3 елемента, а също така са и скъпи. Въпреки това след зареждане напрежението им достига 1,4V но бързо след това спада до номиналното, но това не е проблем за радиоприемник и компакт диск, тъй като те се захранват през стабилизатор, а кой вече слуша касетки?

Мислех дори да не си правя труда да изтъквам най-куриозните бисери, защото всяка дума си е такава, но все пак реших да го направя. Надявам се няма нужда да пиша коментар защо са бисерни...

преди 2 минути, ✯Blue Ray✯ написа:

Мислех дори да не си правя труда да изтъквам най-куриозните бисери, защото всяка дума си е такава, но все пак реших да го направя. Надявам се няма нужда да пиша коментар защо са бисерни...

Не се притеснявай. Те хората не са глупави и ще си направят изводите - има ли бисери или няма.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Цитат

че фирмата производител я няма и не могат да намерят дъно от което да презапишат нещо не знам си какво.Та въпроса ми е има  ли някой на идея от къде мога да си намеря въпросния запис.

добре формулиран въпрос:shock11:все пак госпожата е уцелила подфорума.

преди 1 час, emil644466 написа:

добре формулиран въпрос:shock11:все пак госпожата е уцелила подфорума.

Не всеки разбира от компове нямаше смисъл да го слагаш в бисерите.

преди 2 минути, emil644466 написа:

е,добре,ако разбираш,как ще помогнеш,като въобще не е ясно какъв е този запис?

биос чип.

преди 39 минути, ( ͡~ ͜ʖ ͡°) написа:

Не всеки разбира от компове нямаше смисъл да го слагаш в бисерите.

Нали точно така се раждат бисерите - нищо не разбираш в дадена област, но това не ти пречи да говориш по нея.

Току що, ( ͡~ ͜ʖ ͡°) написа:

биос чип.

blf3X36.jpg

Цитат

Бърбънът с рязана краставичка ще върви ли?

Що за човек е този, на когото би хрумнало да комбинира бърбън с краставичка ?

преди 33 минути, Ken написа:
Цитат

Бърбънът с рязана краставичка ще върви ли?

Що за човек е този, на когото би хрумнало да комбинира бърбън с краставичка ?

Човек, който има за пиене само бърбън и за мезе само краставичка.

Що не пита първо - краставичката прясна ли е или стерилизирана?

Като те прекара живота - и по-големи дивотии ще правиш.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 41 минути, svetoslav81 написа:

Здравейте!Може ли да ми кажете как се сменяше броят на ядрата ,които се използват от дадена програма?

ОС:Уин 10

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.